Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Cum sa umple cannoli cu degetele??

Asta "ne" face de kkt.

Ma facurati curioasa!

:) https://www.facebook.com/ChefiLaCutite/videos/2879995472034355/...Dar nu mushcati' tot ce e la tv,oameni buni ,am si ceva cunostinte'' din culise si nu e totul chiar asa...https://www.facebook.com/ristorantesiciliano/videos/2419679425016322/UzpfSTEwMDAwOTM2NTM3MzA3OToyNDY5NjI3MzE2NjkyNzU3/?epa=SEARCH_BOX..ea stie f. bine ''cu ce se mananca ''...dar e show,ea isi face reclama daca deschideti contul ei dati imediat de ''restaurantul bellii siciliani''situant la adresa puncte puncte organizam evenimente,dai pe foto si ...https://www.facebook.com/ristorantesiciliano/videos/2419679425016322/UzpfSTEwMDAwOTM2NTM3MzA3OToyNDY5NjI3MzE2NjkyNzU3/?epa=SEARCH_BOX...voi chiar nu ati observat ca la individual ea pune farfuria ei pe banda printre ceilalti si la chefi ajunge prima ?! nu doar acum si cand a fost cu porcul cu fistic... :P la fel babana,si la pastele la cuptor ,si la alt preparat a fost prima la degustare desi la filmari nu ar fi fost prima,si el e organizator de evanimente si a spus ca face ceva caritabil pt, copii,ei nu sunt meniti sa iasa primii pt. ca oricum se stie ca vor iesi la un moment dat si nu sunt un pericol pt. cel ce va trebui sa iasa castigator,dar pana atunci ei isi fac reclama pt. afacerea lor se fac cunoscuti,...paii voi nu vedeti ca ea mereu urla cat poate si prin studio si pe la testimoniale''Paiii eu sunt Antonia Bellantoni!!!''..voi chiar nu va intrebati de ce>?!...asta e strategia ei sustinuta si de productie si de chefi...eu am vb. de-alungul timpului pe privat cu concurenti si de la master chef si de la chefi la cutite,f. mult e regie,sunt multe si pe bune dar mult e regizat,se taie la montaj ce le convine etc,unii concurenti sunt defavorizati,dar asa e trebuie sa dea bine pe sticla si pt. audienta reiting'' ,sunt iscate tot felul de scandaluri intre concurenti,sabotaje etc,cui nu-i convine nu poate sa spune nimik,contractul ef.f. strict asa ca ciocu' mic'...sunt multe multe credeti-ma...nu va incrancenati,priviti-l ca pe un show ca doar aia e,ca si cand te uiti la un film sf. de exemplu! :P

Edited by Geany

Geany, da cine s-a încrîncenat? Erau doar momente subliniate de noi. Stiu ca este show, doar ca irita putin, unele scene, in care ea isi face reclama la restaurant sau in care le da peste nas sefilor si colegilor, de exemplu. Eu una nu stau sa despic firul in patru cu tehnici de culise, cand ma uit la un show nu vreau sa ma enervez, vreau sa ma amuz sau sa invat anumite chestii sau pur si simplu sa ma relaxez.
Paii eu nu am spus ca s-a incrancenat cineva ci doar sa nu o faceti,ca ,chiar nu se merita !

Geany, da cine s-a încrîncenat? Erau doar momente subliniate de noi. Stiu ca este show, doar ca irita putin, unele scene, in care ea isi face reclama la restaurant sau in care le da peste nas sefilor si colegilor, de exemplu. Eu una nu stau sa despic firul in patru cu tehnici de culise, cand ma uit la un show nu vreau sa ma enervez, vreau sa ma amuz sau sa invat anumite chestii sau pur si simplu sa ma relaxez.

Si sa bârfim după.????

Aaaaa, da nu-i sicilianca doc.

Asta explica tot??

Sa ne amuzam putin :)

Si sa bârfim după.????

Asta da.... :P

Am inteles. Mulțumesc fetele- Laponia și Adriana.

Când eram mică, la țara la bunici se găseau multe din astea, pe câmp, prin pădure. Știu ca erau unii inconștienți ( printre care și unchiu-meu) care le aruncau in foc ca sa explodeze... in fine, eu am auzit doar povesti despre asta.

Buna dimineața! La noi a nins!

post-1728-0-22604100-1575381128_thumb.jpeg

Poate ca tu zici de grenade, pe asta nu cre ca ar avea curajul cineva sa o arunce in foc

Oh, asta e mare rau. Alea de mi le amintesc eu erau mici- nu grenade ci proiectile. Nu cred ca erau mai mari decat o sticla de Proseco.

io vad ca Giani e cea mai inflacarata.

nu cred in conspiratii, iar pe "sicilianca" o vad doar mai exaltata si cam prea plina de ea, se raporteaza prea mult la sotul ei.

iar reclama si-a facut asa de bine incat io nici n-am auzit ca au restaurant... ma rog, nu-mi place de ea, e frumusica dar se comporta prea pitzipongesc, e genul de tzatza cu mainile-n sold. si, din ce se vede, nimeni n-o prea place.

Wow, am vazut ce-i la NY, aratau niste nameti...zicea un localnic ca de 18 ani de cand sta acolo n-a vazut asa ceva. tu esti in NY?

Edited by moatza

Wow, am vazut ce-i la NY, aratau niste nameti...zicea un localnic ca de 18 ani de cand sta acolo n-a vazut asa ceva. tu esti in NY?

Da, in NY dar mai la est, pe coasta. Noi nu am avut multa zapada de data asta- cam 6-10cm.

A inceput show-ul...mie mila de Dumitrescu...saracu :) :P :P ...cat poate vorbi femeia aia!

Uäi, ni-i-n plashi di Cätälin. Shi-i cu asta?! Autentic gagiu!

Tipa e sicilianca?!! Si unde a capatat matzaiala asta in voce, prin care doar o pitzi autentica se poate dinstinge? Heeee? Sicilianca? Puhleaaaase!

A inceput show-ul...mie mila de Dumitrescu...saracu :) :P :P ...cat poate vorbi femeia aia!

Dumitrescu cine e , ala cu paru cret?

da.

le zice Gina ca juratii vor fi parasutisti si Amalia - asa o cheama - incepe cu niste elucubratii... toti ingroziti! da' Sasu: mai incet, ca vin parasutisti, nu o parasuta! :) fetze-fetze toti

Uäi, ni-i-n plashi di Cätälin. Shi-i cu asta?! Autentic gagiu!

Tipa e sicilianca?!! Si unde a capatat matzaiala asta in voce, prin care doar o pitzi autentica se poate dinstinge? Heeee? Sicilianca? Puhleaaaase!

Si mie imi place Scarlatescu!

Da, el e!

Am dat drumul la floricele, berea e pregatita....sa vedem cum se fac carnatii! Asta e tema!

post-343-0-69591600-1575397872_thumb.png

post-343-0-03939100-1575397892_thumb.jpeg

astia nu se pot abtine, au inceput cu avioanele: fac carnati cu mozzarela, cu chimen...bre, nu poa' sa faca ceva ce mananca traditional romanul? vin barbati obisnuiti, parasutisti!

si mai baga si-o spuma de ciocolata ca desert! da' o placinta, o gogoasa nu mergeau mai bine langa carnati?

Giani, iesi bre, din cada aia! nu s-a acrit laptele? :)

Edited by moatza

astia nu se pot abtine, au inceput cu avioanele: fac carnati cu mozzarela, cu chimen...bre, nu poa' sa faca ceva ce mananca traditional romanul? vin barbati obisnuiti, parasutisti!

Hai ca Babana nu gaseste gaurica.... :) :P ....la matze, binenteles! Moatzo, sunt curioasa cum o fi reteta Ginei, cica e reteta ei! Tre sa fim pe faza sa vedem ce reactii au parasutistii!

Mama, vreau si eu cucurigi sleepy3.gif

Dar...ma multumesc cu o pulpa la cuptorus.

Carnati? Pai nu faceau cannelloni ? Sooorryyyy iamwithstupid.gif

Cannelonii au fost saptamana trecuta, acum sunt carnatii la putere!

pai Gina face cu mozzarela :)

mie nu mi se par potriviti circumstantelor.

au facut garnituri de fasole batuta, fac si paine, e ceva munca!

Sasu face muraturi la minut, sa vedem!

Edited by moatza

pai Gina face cu mozzarela :)

mie nu mi se par potriviti circumstantelor.

au facut garnituri de fasole batuta, fac si paine, e ceva munca!

Sasu face muraturi la minut, sa vedem!

Uhm...carnati cu mozzarella? blink.gif

Daa, astept sa vad carnatii cu mozzarella si muraturile la minut!

Aici se gasesc vara carnati Frankfurter de gratar cu branza in ei gen Emmentaler, care e mai aromata la gust. Cu mozzarella...de ce?

Ma depaseste, dar is curioasa. Si si de muraturile alea "la minut", hmmmm.

Sicilianca my ass laugh.gif M-am mai uitat o data la ea. Romanca get-beget.