December 5, 20196 yr comment_258092 Cand ma uit unde sunt facute...made in Cehia Bai dar nici un ceai nu mai poate produce Romania, tre' sa importe din Cehia? oo, ba da, dar daca-s mai ieftine luate de-acolo?sa stii ca si eu, asa, cu putinele cunostinte economice pe care le am, incerc sa fac cate-un calcul de pret la diverse lucruri la care pot aproxima componentele. De multe ori, cand vad rezultatul, chiar mi se par ieftine. Si-atunci, de ce sa le produci tu?Bunica=mea chiar avea o filozofie de bun-simt: daca te-apuci sa socotesti totul, nu mai mananci placinta.Asa si cu ceaiurile - si multe altele - daca dincolo-s mai ieftine...Plus ca Romania nu are o piata dezvoltata ptr ceaiurile baute din pura placere, adica la noi, majoritar, se bea ceai daca esti bolnav, iar barbatii, doar daca sunt in armata (ma rog, nu mai e obligatoriu, dar omul meu asa zice par bolnav? ceai am baut in armata cat ptr 10 vieti, si-atunci ca n-aveau aia in ce sa dizolve bromura)hai c-am lungit-o iar Report
December 5, 20196 yr comment_258095 ei, inchipuie-ti ca nici io nu l-am mai vazut pana acum ptr ca nu-s o bautoare de ceai, cu toate ca as fi in publicul tinta: femeie, trecuta de-o anumita varsta , mediu urban, venituri, studii, bla-bla.dar eu tot cu apa plata cu lamaie votez, c-asa-s fotomodelele ^_^ de curiozitate, cat costa? Report
December 5, 20196 yr comment_258096 ei, inchipuie-ti ca nici io nu l-am mai vazut pana acum ptr ca nu-s o bautoare de ceai, cu toate ca as fi in publicul tinta: femeie, trecuta de-o anumita varsta , mediu urban, venituri, studii, bla-bla.dar eu tot cu apa plata cu lamaie votez, c-asa-s fotomodelele ^_^ de curiozitate, cat costa? In functie de gust. Asta parca a fost 12 lei. Mai erau cu 15 lei, 11 lei.Ala cu trandafiri nu mai retin cat a fost. De la Carrefour l-am luat.Mi-a placut cum era ambalat. Se vedea ce era ianuntru, deci nu era praf. Edited December 5, 20196 yr by any_annette Report
December 5, 20196 yr comment_258097 Ei, sa nu crezi ca nu am si eu destule, astea -s de la birou, dar cine le bea? Tot cu cana de cafea sunt in fata. In borcan am cimbrisor cules de mine de pe undeva de langa Zalau, ast' vara. Aha, Any nici nu par scumpe avand in vedere ingredientele. Edited December 5, 20196 yr by moatza Report
December 5, 20196 yr comment_258098 Eu beau dupa amiaza dar tre'sa am o felie de ceva bun alaturi, asa ca n'am facut nici o afacere . Report
December 5, 20196 yr comment_258099 Mie imi plac ceaiurile de la Fares: https://fares.ro/produse/ceai-verde-si-ceai-negru,ceaiuri-din-fructe,ceaiuri-speciale/#filter_remove Iar cand ajungeam in Iasi luam ceai rosu, bestial si cafea cu diverse arome de la CTS, dar acum magazinul este mutat din Pallas si nu l-am mai gasit. Cand intram acolo uitam sa mai ies...ceaiurile si cafele erau in borcane de sticla si miroseam capacul cand îl desfaceam...ce dor imi este de magazinul ala https://ctscorner.ro/14-ceai Edited December 5, 20196 yr by mino Report
December 5, 20196 yr comment_258100 Peste cateva zile plec, cu masina, spre Romania. Banui ca voi intra in tara pe la Nadlac si o iau spre Bucuresti. Stie cineva ceva despre locuri unde se lucreaza la drum, locuri care ar trebui evitate? Ruta mea va fi Arad - Sibiu - Pitesti - Bucuresti. Report
December 5, 20196 yr comment_258101 Cat e de fain asta cu ulcica de Corund desenata. Vai daca stiam ii ziceam mamii sa imi aduca! Edited December 5, 20196 yr by any_annette Report
December 5, 20196 yr comment_258102 Peste cateva zile plec, cu masina, spre Romania. Banui ca voi intra in tara pe la Nadlac si o iau spre Bucuresti. Stie cineva ceva despre locuri unde se lucreaza la drum, locuri care ar trebui evitate? Ruta mea va fi Arad - Sibiu - Pitesti - Bucuresti. Dragos, poti incerca pe linkul asta.... https://www.welcometoromania.ro/Romania/Romania_Drumuri_Probleme_r.htm Sau poti folosi programul Waze, care este destul de actualizat si te avertizeaza despre diferite obstacole, blocaje, politie, accidente si alte chestiuni. Report
December 5, 20196 yr comment_258103 Ia uitati ce am gasit https://m.puterea.ro/dezvaluiri/cocina-din-fares-cum-arata-leopardul-de-dupa-gardul-vopsit-al-celui-mai-mare-producator-de-ceaiuri-medicinale-din-romania-135948.html poze mai multe la sfarsitul articolului Edited December 5, 20196 yr by any_annette Report
December 5, 20196 yr comment_258104 Ia uitati ce am gasit https://m.puterea.ro/dezvaluiri/cocina-din-fares-cum-arata-leopardul-de-dupa-gardul-vopsit-al-celui-mai-mare-producator-de-ceaiuri-medicinale-din-romania-135948.html poze mai multe la sfarsitul articolului Report
December 5, 20196 yr comment_258106 Lori julfa e altceva. E aia cu canepa, Any. Dar, pentru ca nu se mai gaseste si pentru ca e un proces dificil de a obtine spuma aceea din seminte, s-a inlocuit cu nuca. Lori acum am vazut ca ai pus link.Eu ziceam de tortul pe care l-a pus Carmella pe blog ca nu e julfa. Moatza asa e, julfa se face un ajunul Craciunului. La noi se face cu canepa, nu cu nuca. Si ca sa ramanem in tema cu ce zicea Carmella pe blog, julfa ia mult timp, dar nu place la toata lumea.Adica ce e bun pt mine nu e bun pt altul si viceversa. De gustibus. Ups, asa, hai ca intai scriu si dupa aia citesc. Asta am vrut sa spun si eu, practic e un derivat de la "pelinci", modernizat, adaptat. Tehnica e similara. Stiti cum zice vorba aia, ca nimeni nu poate inventa roata din nou. Julfa ori tortul Carmellei, imi imaginez ca e bun, dar cine are timp de din astea? Hai ca Dobos am facut, dar tortul Carmellei, ori pelincile, la pensie, maica!De ani de zile am o reteta pusa de Adriana pe forumul raposat, un tort cu multe foi de bezea, parca de SIlvia Jurcovan...am apucat sa o fac? Nema! Asa ca salivez pe la imaginile altora Report
December 5, 20196 yr comment_258107 tot un tort cu crema si insiropat este mai bun la papilele noastre gustative! da, si la noi ar merge doar ca o prajitura pe langa tort, chestie de gusturi.omu' meu nici nu vrea s-auda de tort neinsiropat, io-s deschisa la orice (dulce).la Praga eu am mancat medovik, el si-a luat ceva cu blat insiropat. hello, hello, buey io nu mai vreau MD englezesc, am sechele de la fasolea lor dulce de dimineata! am bagat niste pomelo. julfa e echivalentul scutecelor care se fac in ajunul Craciunului, aveam o colega care facea cateodata. Jos mainile de pe British MD. Marmite ai incercat? Bleah, bleah! Valabil si pentru peanut butter. A-propos de ceai, eu beau raaaar, dar cand sunt in UK si la Marea Nordului, la greu beau Ceai ceai, din planta de ceai. Report
December 5, 20196 yr comment_258108 Hello, hello!La mine toate bune. Ieri mi-a dat o colega link sa ma uit la ceva pe youtube. Mi-a placut :https://www.youtube.com/watch?v=kd0FRDkHqPc Report
December 5, 20196 yr comment_258110 Hello, hello!La mine toate bune. Ieri mi-a dat o colega link sa ma uit la ceva pe youtube. Mi-a placut :https://www.youtube.com/watch?v=kd0FRDkHqPc Saracu, e in extaz la price produs, mi-a placut cu, a facut la palinca . Sper ca nu a facut indigestie dupa atatea produse degustate Report
December 5, 20196 yr comment_258113 a, da, il vazusem. sunt multi vloggeri de-astia gastronomici carora le place mancarea noastra. Report
December 5, 20196 yr comment_258116 Ce faaaaaaiiiiin!Sper ca l-au aprovizionat baietii cu colebil si triferment Wow, dar colega e romanca? Sau e interesata de tara?Hello, hello!Ia sa mai bem un ceiut, zic. Ia sa va pun o foto misto de la festivalul Hora din Strabuni din sat di la mini Si doua chestii cu subinteles ^^ Report
December 5, 20196 yr comment_258118 Mersi de ceai, Lori . In seara asta incepe pe History seria 6 din Vikingi iar pe Antena 1 m-a prins serialul Sacrificiul, marea mea dilema, ce fac? La care sa ma uit, ca imi plac amandoua Report
December 5, 20196 yr comment_258120 Vikingiiiiii! Eu ma uit la un documentar despre Univers si te cam ia cu fiori pe sina cand reflectezi asupra unor aspecte... Si, dam drumul la un episod in Versailles, in care , a-propos. rolul principa este jucat de catre calugarul din The Vikings - George Blagden. Foarte fain face rolul. https://www.youtube.com/watch?v=ov7MV6V2aa0 Edited December 5, 20196 yr by Lapona Enigel Report
December 5, 20196 yr comment_258124 Nu Lori- colega e americanca dar toata ziua e pe youtube. Il urmareste pe tipul asta si acum ca a postat despre Romania mi-a aratat si mie :)Mi-a mai aratat ea si altele de-a lungul timpului - nu asa vesele ca asta. Report
December 5, 20196 yr comment_258125 Si, dam drumul la un episod in Versailles, in care , a-propos. rolul principa este jucat de catre calugarul din The Vikings - George Blagden. Foarte fain face rolul. la noi e pe History, am dat din intamplare pe un episod, da' nu mai stiu nici ziua, nici data...tema! Report