December 13, 20196 yr comment_258363 Inca nu a nins serios la noi, a fost intr-o noapte o fulguiala subtire. I-a uitati, la noi ce caldura saptamana viitoare aici din fericire nins serios nu existaacu a iesit deja soarele Cica a iesit soarele cand a ajuns Greta la Torino!??? Report
December 14, 20196 yr comment_258370 Waze e bun dar nu pe distante foarte mari. exact, chiar acum citeam despre asta pe un alt forum.cei de-acolo vorbeau de IGO ptr distante lungi, io nu ma pricep. Google Maps e foarte bun si foarte actual. Mai am io si alte apps pe telefon care merg brici. Navigatorul masinii nu l-am actualizat ca ma costa 200 de euro, hartile sunt din 2011. Intr-adevar, Google Maps e foarte bun. Ce ruta ai ales pina la urma? Report
December 14, 20196 yr comment_258371 Uite-aici starea actuala, Dragose.Pentru NRW, daca nu ai traversat deja landul. https://www1.wdr.de/verkehr/nrw/meldungen/index.htmlAici is blocarile totale:https://www1.wdr.de/verkehr/nrw/meldungen/verkehrslage164~_eam-b22baca4e322991d4d3ed09dc7729adc.html?eap=8oI34N4hym4RDV6dhKK0OoKFhY2OtqKgKJopQeJuwvRP7LdGW7EVznDA5679U78U%2FljASqmS416LRbIb%2FiuYHQcinzFelRKtrYrnZK4fYXtV5ItUpImf9ShIR82Ll%2Bpr#A1 Si aici accidentele, e unul pe A 1 si au sistat traficul:https://www1.wdr.de/verkehr/nrw/meldungen/verkehrslage164~_eam-8cd6fc8c7927b1325d9d49b8bdf1732e.html?eap=8oI34N4hym4RDV6dhKK0OoKFhY2OtqKgKJopQeJuwvRP7LdGW7EVznDA5679U78U%2FljASqmS416LRbIb%2FiuYHUcTeIj3lXx2R1Mc8%2BTuJQJX6Y1RxViv80Q0BpDBLSTf#A1 Seteaza-ti radioul pe WDR si cum mergi spre sud cauta el posturile locale. Cand mai faci o pauza, da un search cu Verkehrsmeldungen Hessen/Bayern, in functie de ce land traversezi. Drum intins! Buna dimineata! Report
December 14, 20196 yr comment_258372 Buna! la noi intunericios,ploios,dar am iesit sa-l ducem pe Ale' la tuns sa fie fremos' de sarbatori,deja plin de cucoane cu programare la vopsit si alea-alea,dar domnul Geany descurcaret ca de obicei,l-a strecurat cumva asa ca nu a durat deloc,apoi in taxi si la mol',am cumparat cadourile de craciun,Ale' si-a luat un spiner cu lumini,un laser nush' de care,decoratiuni pt. brad deshtia',domnul Geany s-a pierdut pe la ectrice-electronice,nush' ce si-a luat ca nu ma pricep,la mine urmeaza,o sa-mi iau cel mai probabil ceva cosmeticale,sa vad,dar ce a fost mai greu a trecut,apoi s-au delectat la planet burgher ,de obicei nu servesc ei asa ceva,dar asa din an in pashte se mai prostesc si cu cate o de asta una peste alta a fost o zi frumoasa chiar daca vremea e asa cum e,va urez si voua un w,e. placut Report
December 15, 20196 yr comment_258380 Azi soare si frumos la noi o adevarata zi de primavara ,cald de numa..pff!! si cat am umblat ieri prin ploaie ..Am gasit astea la reducere (ceva gen 0,99 lei) si le-am luat fiindca mi-au placut O duminica minunata tuturor!!! Report
December 15, 20196 yr comment_258381 Azi soare si frumos la noi o adevarata zi de primavara ,cald de numa..pff!! si cat am umblat ieri prin ploaie ..Am gasit astea la reducere (ceva gen 0,99 lei) si le-am luat fiindca mi-au placut O duminica minunata tuturor!!! Ce frumoase sunt! Report
December 15, 20196 yr comment_258382 Merci draga Bris'! am atat de multe si pt. mine sunt una mai frumoasa decat alta ,mai pun vreo 2 doar cumparate anul asta ,noi ,is' bolnava cu asa ceva,nu rezistez la propriu...acum am facut pozele acum le-am modificat,toate ornamentele sunt in ghirlanda de pe vitrina in asteptarea pomului anul asta cica e in trend albul,in combinatie cu ceva(cu auriu sau alta culoare) ...sa fie la ei,mie imi place fiecare ornament in parte ,am multe si din copilarie,asi vb. ore si ore doar despre ele ...spre disperasionul lui domnul Geany' ...acum la noi e soare si cald ca de primavara,dupa ce ieri am umblat prin ploaie rece,domnul Geany shade bumbos dincolo la tv. cu draperiile de vara cele albastru inchis tras si numa' bodogane ca la noi printre blocuri e deja plin de capre, tzachi',ursi ,tobe ... Vin cu ornamenturile mele cele noi abea luate... Asta e verde transparent si l-am umplut eu cu resturi de beteala argintie Asta e transparent si l-am umplut cu beteala aurie Asta mi s-a parut funny,ciclam asa si scris pe el Asta e mare auriu-roscat/aramiu asa si frumos,ca e buburuzat' asa reflecta f. frumos instalatia in el Si asta e un dulce si un scump Toate ornamentele mele stiu din ce an le-am luat de unde si cum ,cum am spus sunt bolnava dupa deshtia' ...hi hi hi! buba la cap(inca una dintre ele ) Report
December 15, 20196 yr comment_258383 Hello, hello! Am ajuns acasă și eu, am aruncat un pui pe sticla și aștept sa se facă. Mama e răcita cobza, de capoasa ce e și tot ea cu gura mare.....doamne ferește sa ajung și eu așa...m-a bat și gura! De ce or fi bătrânii ăștia așa căpoși? Ori nu mai am eu răbdare . In alta ordine de idei, cum zicea și Geany, afara este cald și zici ca vine primăvara..Așa e prognoza și săptămâna viitoare! P.s. Geany, îmi plac toate dar ultimul e așa haios! Edited December 15, 20196 yr by mino Report
December 15, 20196 yr comment_258386 Draga Mino' in primul rand multa sanatate si multa rabdare,eu stiu ca e f. greu ,dar batranetile sunt grele,unii ajung neputinciosi,altii greu de suportat,e f. greu si pt. ei si pt. cei din jurul lor care incearca sa-i ajute atat cat pot Te pup si te imbratisez cu drag,daca vrei un mic sfat atunci cand poti incarcati bateriile(in sensul ,cand ai un moment doar pt. tine exploateaza-l la maxim..ce iti face tie placere,un film bun,somn,odihna etc) Report
December 15, 20196 yr comment_258388 Hello, hello! Am ajuns acasă și eu, am aruncat un pui pe sticla și aștept sa se facă. Mama e răcita cobza, de capoasa ce e și tot ea cu gura mare.....doamne ferește sa ajung și eu așa...m-a bat și gura! De ce or fi bătrânii ăștia așa căpoși? Ori nu mai am eu răbdare :) . In alta ordine de idei, cum zicea și Geany, afara este cald și zici ca vine primăvara..Așa e prognoza și săptămâna viitoare! P.s. Geany, îmi plac toate dar ultimul e așa haios! Ce am făcut aici de nu mai pot edita mesajul? AM scris greșit ...singura....și deși atunci am corectat alta greșeală acum nu mai pot Report
December 15, 20196 yr comment_258391 Hello, hello! Am ajuns acasă și eu, am aruncat un pui pe sticla și aștept sa se facă. Mama e răcita cobza, de capoasa ce e și tot ea cu gura mare.....doamne ferește sa ajung și eu așa...m-a bat și gura! De ce or fi bătrânii ăștia așa căpoși? Ori nu mai am eu răbdare :) . In alta ordine de idei, cum zicea și Geany, afara este cald și zici ca vine primăvara..Așa e prognoza și săptămâna viitoare! P.s. Geany, îmi plac toate dar ultimul e așa haios! Ce am făcut aici de nu mai pot edita mesajul? AM scris greșit ...singura....și deși atunci am corectat alta greșeală acum nu mai pot A scris cineva după tine, de aceea Report
December 15, 20196 yr comment_258392 Hello, hello! Am ajuns acasă și eu, am aruncat un pui pe sticla și aștept sa se facă. Mama e răcita cobza, de capoasa ce e și tot ea cu gura mare.....doamne ferește sa ajung și eu așa...m-a bat și gura! De ce or fi bătrânii ăștia așa căpoși? Ori nu mai am eu răbdare :) . In alta ordine de idei, cum zicea și Geany, afara este cald și zici ca vine primăvara..Așa e prognoza și săptămâna viitoare! P.s. Geany, îmi plac toate dar ultimul e așa haios! Ce am făcut aici de nu mai pot edita mesajul? AM scris greșit ...singura....și deși atunci am corectat alta greșeală acum nu mai pot A scris cineva după tine, de aceea Mersi! Credeam ca am făcut vreo prostie Report
December 16, 20196 yr comment_258406 Buna dimineata si o saptamana cat se poate de fara stres! Mama, voi ati facut si decoratii si brazi. Vrenice! Report
December 16, 20196 yr comment_258413 Buna dimineata si o saptamana cat se poate de fara stres! Mama, voi ati facut si decoratii si brazi. Vrenice! Eu nu...nika nu am facut ca numai pe drumuri sunt. Poate in weekend, daca sunt linistita! Report
December 16, 20196 yr comment_258418 hello, hello, in plin soare! iar facem Craciun cu vreme de Paste eu am facut bradul, am luat tot unul cu ghiveci, il duc la gradina, langa cei din anii trecuti, care s-au prins toti.sambata am fost la pomana de an a nasului nostru... ce trece timpul!am mancat de post, o ciorba de peste acrisoara, f buna dupa ceata aia groasa prin care trecusem, sarmale de post si pastrav la gratar cu un sos de ardei rosii, f intersant! ma voi stradui sa-l reproduc.coliva nu m-a interesat, am mancat un fursec, cafea...asta ptr ca zicea Lori sa raportez.am fost tot la restaurantul ala cu mese dispuse in cele 4 colturi, fiecare colt cu pomana si popii aferenti. deja se inteleg doar din priviri, canta tu! voi taceti acum! acum intra popa Ion, asta cu dascal fonfait, apoi a' nostru c-o maica razvratita de post de cantaret...de-astea lumesti!prilej cu care am aflat si de nemultumirile popilor, ca pe ei nu i-a trecut la bugetari cand a fost cu grila noua de salarizare! asta a fost cor comun popesc, fiecare cu tonalitatea lui, dar solfegiul identic.al nostru era popa de spital, si mai amarat saracu'! - hmm, hmm! fara parohie, doar cu 735 de paturi de spital si bolnavii aferenti.ma rog, dupa ce-am aflat si salariile infirmierelor, ale asistentelor si ale doctorilor, dupa ce ne-am pus la punct cu valoarea unei garzi, am pomenit inca o data pe cel dus si dusi am fost si noi! Report
December 16, 20196 yr comment_258421 ,un soare si la noi si cald de numa ... Si sa mai zambim putin (sper sa nu-mi intre iar alte pandalii) https://www.youtube.com/watch?v=aYQvZfHz1Wo Report
December 16, 20196 yr comment_258429 Hello- la mine a inebunit lupul zilele astea. Toata lumea vrea rezultate inainte de sarbatori, asa ca eu nu apuc sa stau pe scaun.Aia, e! Noi sa fim sanatosi. In weekend ne-am sarbatorit ca am baietii nascuti in aceeasi zi asa ca am facut party 2 in 1. Casa plina de copii care au alergat ca bezmeticii si oamenii mari care au degustat tzuici ai alte chestii.Poze canci, ca nu am delegat pe nimeni. Am doar o poza cu juniorul si balonul lui- un 5 cat el de mare Sper sa apuc sa mai scriu pe aici ca nu mai apuc in ultima vreme. Report
December 16, 20196 yr comment_258430 sa-ti traiasca barbatii, Wow!si noi l-am sarbatorit pe-al meu saptamana trecuta. Report
December 16, 20196 yr comment_258431 Draga Woaw',in primul rand multa sanatate si sa-ti traiasca ...in al doilea rand vreau sa-ti spun din proprie experienta ca atat sarbatorile/sarbatoririle,cat si vacantele etc,cele cu peripetii au fost cele mai memorabile ..daca ar fi iesit totul ca la carte,liniar ashea',fad..dar asa,e alceva' ,o sa-ti amintesti peste ani si o sa te amuzi de numa' Report
December 17, 20196 yr comment_258432 Neatza! Cred ca imi da târcoale o raceala. Am bagat un aerosol, o pastila de raceala si una de gat si sper sa ma pun pe picioare. Aseara am cazut lata de oboseala si nu am reusit sa vad Chefii la cutite. Poate reusesc diseara sa stau vad finala. Sa avem o zi buna! Report
December 17, 20196 yr comment_258433 Draga Mino',in primul rand multa sanatate la chefi nu ai pierdut nimic interesant pt. ca s-au schimbat regulile concursului si s-a decis ca toti concurentii semifinalisti pe care ii stii sa ramana in cursa,ei au gatit toti cele 3 probe fiind notati la fiecare proba,li se vor cumula punctele si abea azi vedem care ce punctaj a luat fiecare si care din toti vor ramane,cei 3 finalisti ...In rest s-a tras mult de timp li s-a aratat pe ecran fiecaruia incurajari din partea celor dragi toti au plans,apoi pe rand a intrat pe usa doar cate o persoana sustinatoare pt. fiecare ,s-au imbratisat iar au plans ,deshtia' ...La probe au fost jurizati de catre fosti concurenti,Munti castigatorul de anul trecut a taiat in carne vie a dat o gramada de note de 1 ,in rest a fost si creatza (influencer) care era protejata lui in sezonul trecut daca iti mai amintesti,Cruduta care a fost impartiala ea a dat doar note bune,concurentii au avut la tema sa gateasca homar,erau vii,multi dintre ei nu mai gatisera niciodata,multe farfurii au fost cu paste,la alta tema au jurizat producatorii filmului my fair lady',printre care Anca Turcasiu,tema a fost gustul copilariei asa ca au fost multe tocanite ...Azi vedem ce si cum care ce note a luat si raman doar 3,asa ca zau ca nu ai pierdut nimic f. interesant ,sper ca ti-a prins bine rezumatul Report
December 17, 20196 yr comment_258434 Merci Geany! Super rezumatul tau ! Sper sa pot rezista in seara asta sa vad finalul. Daca nu, asta e! Csf? Ncsf! Nu stiu, abia astept sa vina sarbatorile sa ma odihnesc. Report
December 17, 20196 yr comment_258435 abia astept sa vina sarbatorile sa ma odihnesc.Tu visezi sa te odihnesti, dar sarmalele si cozonacii se fac singuri? Report
December 17, 20196 yr comment_258436 Daa!! si la mine urmeaza o perioada mai aglomerata ,pt. ca imi place sa fac totul atunci proaspat in ajun,si tot atunci facem si bradul Report
December 17, 20196 yr comment_258437 Daa!! si la mine urmeaza o perioada mai aglomerata ,pt. ca imi place sa fac totul atunci proaspat in ajun,si tot atunci facem si bradul da' fa si tu bradul in we! si baga-l pe Alex la inaintare!brava, Giani, bun rezumatul, a fost etapa servetele, ca s-a lacramat mult.ma uitam la mama lui Alex Popa, dna profesoara, ce-o fi fost in sufletul ei cand i-a zis fi-su ca el nu vrea facultate, el vrea sa se faca bucatar! si-apoi cum de baieti asa de tineri sa aiba o asa pasiune? ca tinerii pe care-i stiu eu, fie baieti, fie fete, abia stiu sa faca o cafea. n-am vazut nici eu finalul, si nici in seara asta nu vad, ca ma duc la ultima etapa de concurs din sezonul asta. fiind ultima, a fost devansata cu o zi contez pe voi, cu amanunte vreau! Report