December 19, 20196 yr comment_258512 Chef prea mult nu prea am nici eu de nimic.Dar tre' sa-mi vina cheful n-am incotro. Zilele astea o sa facem biscuiti pt mos Craciun, sa-i lasam sub brad. Report
December 19, 20196 yr comment_258517 Am citit "frectii cu namol" Curat-murdar legastenica! Namol nu am, dar am sare de baie cu namol de la Praid, cu care fac baia la picioare Report
December 19, 20196 yr comment_258518 Sanatate multa mino! Ti-ar prinde bine o zi de stat acasa si relaxat- stat in pat, dormit si facut ce ti-au mai zis fetele mai sus.Mersul la servici nu ajuta, dar stiu cum e. Si eu tot asa sunt- moarta, coapta pana in ultima clipa pe baricade.In rest, la mine e un frig (ma rog -8C acum la ora 8.25dimineata) si mai bate si un vant sinistru. Cine vrea frig, va invit pana la mine. Aseara am avut si o jumatate de ora de furtuna de zapada- poza e cam neclara ca asa iese cand e intuneric si in miscare. Era ora 4 dupa-amiaza.. Astept sa vad ce brad om face ... daca. Al meu brad sta pe terasa si asteapta. Cred ca e tare zgribulit. Poate imi fac mila si il bag in casa zilele astea. Report
December 19, 20196 yr comment_258533 Ce frumos si ce de-a sunci si carnati!Din prognoza meteo am auzit ca va fi cald de sarbatori in Ro. Report
December 19, 20196 yr comment_258537 Mino,multa sanatate! Sotu-meu face un amestec de usturoi cu miere,si ia cate o lingurita de 2 ori pe zi,face minune dar acu sforaie asa ca revin maine cu detalii Report
December 20, 20196 yr comment_258538 Neatza tuturor! Am tras de mine la munca si mi-am luat liber azi, asa ca de azi sunt oficial in vacanta. Sper sa rezolv si cu boala. Desi iau atata tratament parca niciodata nu am tusit asa urat ca acum. Sper ca daca stau in pat azi sa imi revin rapid cu tratamentul adecvat, asa ca fetele incerc si orice tratament naturist pe langa cel medicamentos. Report
December 20, 20196 yr comment_258539 Am revenit cu informati:juma de ceapa de mwrime medie taiata bucatele, 3 catei de usturoi zdrobiti bine , 2-3 linguri de miere de albine. Se lasa la macerat 3 zile dupa care se ia o lingurita de cateva ori pe zi pt copii sau o lingura de cateva ori pe zi pentru adulti.Multa sanatate Mino. Intre timp mi-am terminat de pregatit carnatii,acu ii afum ? Report
December 20, 20196 yr comment_258542 Am revenit cu informati:juma de ceapa de mwrime medie taiata bucatele, 3 catei de usturoi zdrobiti bine , 2-3 linguri de miere de albine. Se lasa la macerat 3 zile dupa care se ia o lingurita de cateva ori pe zi pt copii sau o lingura de cateva ori pe zi pentru adulti.Multa sanatate Mino. Intre timp mi-am terminat de pregatit carnatii,acu ii afum ? Sar’mana Clau! Si sporuri multe! E primul an cand nu sunt in stare sa fac ceva. Azi mi-am pus ventuze la chinezoaica care imi face masaj si s-a ingrozit cat de negre sau facut. Asa ca 24 ore mi-azis sa stau la caldura si fara efort prea mult. Sper ca duminica sa-i cumpar mamii una alta si luni sa fac ceva de mancare si pentru mine si pentru ea. O oala de sarmale si o friptura e super suficient! Voiam sa fac niste prajituri dar sunt praf, asa ca astept ziua de luni sa ma mobilizez! Report
December 21, 20196 yr comment_258555 Am revenit cu informati:juma de ceapa de mwrime medie taiata bucatele, 3 catei de usturoi zdrobiti bine , 2-3 linguri de miere de albine. Se lasa la macerat 3 zile dupa care se ia o lingurita de cateva ori pe zi pt copii sau o lingura de cateva ori pe zi pentru adulti.Multa sanatate Mino. Intre timp mi-am terminat de pregatit carnatii,acu ii afum ? Sar’mana Clau! Si sporuri multe! E primul an cand nu sunt in stare sa fac ceva. Azi mi-am pus ventuze la chinezoaica care imi face masaj si s-a ingrozit cat de negre sau facut. Asa ca 24 ore mi-azis sa stau la caldura si fara efort prea mult. Sper ca duminica sa-i cumpar mamii una alta si luni sa fac ceva de mancare si pentru mine si pentru ea. O oala de sarmale si o friptura e super suficient! Voiam sa fac niste prajituri dar sunt praf, asa ca astept ziua de luni sa ma mobilizez! Incearca si picaturi de propolis amestecate in miere. Sanatate! Report
December 21, 20196 yr comment_258556 Mino sanatate multa, Experienta mea este ca daca raceala nu s-a ameliorat substantial in primele 48 de ore, leacurile "babesti" sunt frectie la picior de lemn. prolifereaza bacteriile si tot la antibiotic ajungi dar cu mai multe chinuri. sa ai girja sa nu dai in bronsita. ce ne imbolnaveste sunt ori bacterii ori virusi, nu exista m-a tras curentul, mi-a fost frig, am iesit cu parul ud, fara caciula, din astea. e super simplu, un pic de oboseala, stres si te alegi cu beleaua care te forteaza sa stai in pat, daca de buna voie nu ai vrut sa te odihnestisemnat, Dexter, filozof contemporan amator Report
December 21, 20196 yr comment_258561 Mino sanatate multa, Experienta mea este ca daca raceala nu s-a ameliorat substantial in primele 48 de ore, leacurile "babesti" sunt frectie la picior de lemn. prolifereaza bacteriile si tot la antibiotic ajungi dar cu mai multe chinuri. sa ai girja sa nu dai in bronsita. ce ne imbolnaveste sunt ori bacterii ori virusi, nu exista m-a tras curentul, mi-a fost frig, am iesit cu parul ud, fara caciula, din astea. e super simplu, un pic de oboseala, stres si te alegi cu beleaua care te forteaza sa stai in pat, daca de buna voie nu ai vrut sa te odihnestisemnat, Dexter, filozof contemporan amator Aprob pozitiv Report
December 21, 20196 yr comment_258567 Mino sanatate multa, Experienta mea este ca daca raceala nu s-a ameliorat substantial in primele 48 de ore, leacurile "babesti" sunt frectie la picior de lemn. prolifereaza bacteriile si tot la antibiotic ajungi dar cu mai multe chinuri. sa ai girja sa nu dai in bronsita. ce ne imbolnaveste sunt ori bacterii ori virusi, nu exista m-a tras curentul, mi-a fost frig, am iesit cu parul ud, fara caciula, din astea. e super simplu, un pic de oboseala, stres si te alegi cu beleaua care te forteaza sa stai in pat, daca de buna voie nu ai vrut sa te odihnestisemnat, Dexter, filozof contemporan amator Crezi ca nu am vrut sa ma odihnesc? Dupa o saptamana de stat cu mama prin spital, plus stresul de la munca plus meteahna mea veche (bronsita astmatiforma zic doctorii) si un sistem imunitar pe care am incercat sa-l intaresc, dar se pare ca nu am reusit, ce sa mai zic? Report
December 21, 20196 yr comment_258570 Puțin mai devreme decît de obicei, dar voi fi destul de ocupată următoarele 3 zile, așa că am zis să scap de-o grijă Report
December 22, 20196 yr comment_258572 Mino sanatate multa, Experienta mea este ca daca raceala nu s-a ameliorat substantial in primele 48 de ore, leacurile "babesti" sunt frectie la picior de lemn. prolifereaza bacteriile si tot la antibiotic ajungi dar cu mai multe chinuri. sa ai girja sa nu dai in bronsita. ce ne imbolnaveste sunt ori bacterii ori virusi, nu exista m-a tras curentul, mi-a fost frig, am iesit cu parul ud, fara caciula, din astea. e super simplu, un pic de oboseala, stres si te alegi cu beleaua care te forteaza sa stai in pat, daca de buna voie nu ai vrut sa te odihnestisemnat, Dexter, filozof contemporan amator You'd be surprised, domnule filozof contemporan amator Si daca ti-as spune ca in unele locuri din spatiul Tarilor de Jos exista intre timp in unele birouri avertizari pentru lucratori cum ca sa inchida usile deoarece "corentu" dauneaza sanatatii? Yep, se pare ca , de fapt, babele si mosnegii nu erau chiar asa de niznaiu si ca exista o stransa corelatie intre curent(e) si viteza de circulatie a sus-numitilor virusi si bacterii, de fapt. Ca sa nu mai zicem ca aici, in the wild, wild west ventuzele traiesc un mare comeback, zau! Oldies, but goldies Neata(inca) buna de la Londra! Sa va servesc un MD de pe aici:Care va milostiviti cu o ceasca de cafea si pentru Tilica? Report
December 22, 20196 yr comment_258573 Prada!!! In stanga pozei pt. ''cracitura'' un rasol de porc proaspat ,si copite (adidasi ) deja portionate de macelar si parlite bine la flacara de mine,maine doar sa le pun in oala la fiert,si un ciolan afumat ,in rest carnita de porc pt. tochitura,si carne tocata pt. sarmalute,restul mai cumpar maine,dar ce era mai important am luat,ca sunt niste cozi de zici ca se dau pe degeaba si cotolane' de porc nu prea se gasesc Report
December 22, 20196 yr comment_258575 Sa aveti un Craciun linistit ! How I miss that old fashioned Christmas!Carols being sung by the treeWindow's candlelight shining bright for the whole world to seeChildren's eyes of sweet expectationsWondering what each present will holdLying in their beds and impatientOn long Christmas eves of oldIt used to be that all the family would gather for this one nightIt used to be that special feeling shared together knowing Christmas was… Report
December 22, 20196 yr comment_258576 Am "pradat" si eu ? Saptamana trecuta, de la magazinul romanesc, costite si ciolan afumat, gogonele murate, sprot afumat si la gratar, pateu de "ficat", glucoza, ciocolata de casa, condimente Clapon (ca nu am mancat niciodata si mi.a facut pofta Any) Intre craciun si boboteaza se vor gati, nu stiu cand ca nu am nici un plan, o sa vad pe parcurs, in functie de pofte ? Report
December 22, 20196 yr comment_258577 Frumoasa prada Bris'! si eu nepozat mai am pt. mosafiri' spumant roze,panetone si pepenasi murati primiti cadoo' de la matusa hi hi hi! Report
December 22, 20196 yr comment_258578 Frumoasa prada Bris'! si eu nepozat mai am pt. mosafiri' spumant roze,panetone si pepenasi murati primiti cadoo' de la matusa hi hi hi! Sper sa fie si gustosa ? Am cumparat si eu spumant, iar macelarul m.a cadorisit cu o sticla de vin (la cat am cumparat am si meritat ?) Edit din motiv de mancat litere, scuzati , Edited December 22, 20196 yr by bristena Report
December 22, 20196 yr comment_258579 semnat, Dexter, filozof contemporan amatordrept pentru care te ador Clapon (ca nu am mancat niciodata si mi.a facut pofta Any)mie mi-a salvat meniul stateam si ma gindeam vineri in timp ce conduceam spre casa ce sa gatesc la Craciun si ma gindeam la claponul lui Any asa ca m-am oprit la macelar, i-am zis sa-mi umple un clapon - asa ca felul II e salvat- il fierb inainte de a-l termina in cuptor ca ca am supa in care apoi fierb tortellini-i adusi de sora mea de la Bologna asa ca am salvat si felul I- cre ca impreuna cu claponul voi fierbe si cartofi + morcovi ca sa fac salata boeuf asa ca mi-am salvat si un aperitivtraiasca Any si claponul Report
December 22, 20196 yr comment_258580 semnat, Dexter, filozof contemporan amatordrept pentru care te ador Clapon (ca nu am mancat niciodata si mi.a facut pofta Any)mie mi-a salvat meniul stateam si ma gindeam vineri in timp ce conduceam spre casa ce sa gatesc la Craciun si ma gindeam la claponul lui Any asa ca m-am oprit la macelar, i-am zis sa-mi umple un clapon - asa ca felul II e salvat- il fierb inainte de a-l termina in cuptor ca ca am supa in care apoi fierb tortellini-i adusi de sora mea de la Bologna asa ca am salvat si felul I- cre ca impreuna cu claponul voi fierbe si cartofi + morcovi ca sa fac salata boeuf asa ca mi-am salvat si un aperitivtraiasca Any si claponul Claponul nu mai traieste ca.l transformam in aperitiv, felul I si II, da noi sa traim si sa fim sanatosi ? Exact la acelasi (aproximativ) meniu ma gandeam si eu, salata de "boeuf" bifat, modificare: nu tortellini ci galuste de gris intr.o zi si taitei in alta zi, nu clapon umplut (ca ii numai jumatate de oratanie) ci prajit in tigaie, mujdei de usturoi sau castraveti murati si piure de cartofi, asa o sa intampin noul an ? Ce ma'nierviaza (?) dictionarul de la smartphone, in loc sa m.ajute mai mult ma incurca...sau oi fi eu pe langa tecnologie? ? Edited December 22, 20196 yr by bristena Report
December 22, 20196 yr comment_258581 eu i-am pus optiunea tastaturii bilingva, si romaneste si italiana Report