December 17, 20196 yr comment_258438 abia astept sa vina sarbatorile sa ma odihnesc.Tu visezi sa te odihnesti, dar sarmalele si cozonacii se fac singuri? Nu fac cozonaci acum, ca nu vine copilul de Craciun si el e cel cu cozonacul, poate fac o alba ca zapada si un ecler la tava, iar sarmale nu fac multe asa ca imi aloc o zi pentru pregatiri, sanatoasa sa fiu! Report
December 17, 20196 yr comment_258439 sanatoasa sa fiu! sanatosi sa fim, asta-i o oboseala placuta! noi vom avea musafiri Report
December 17, 20196 yr comment_258440 Daa!! si la mine urmeaza o perioada mai aglomerata ,pt. ca imi place sa fac totul atunci proaspat in ajun,si tot atunci facem si bradul da' fa si tu bradul in we! si baga-l pe Alex la inaintare!brava, Giani, bun rezumatul, a fost etapa servetele, ca s-a lacramat mult.ma uitam la mama lui Alex Popa, dna profesoara, ce-o fi fost in sufletul ei cand i-a zis fi-su ca el nu vrea facultate, el vrea sa se faca bucatar! si-apoi cum de baieti asa de tineri sa aiba o asa pasiune? ca tinerii pe care-i stiu eu, fie baieti, fie fete, abia stiu sa faca o cafea. n-am vazut nici eu finalul, si nici in seara asta nu vad, ca ma duc la ultima etapa de concurs din sezonul asta. fiind ultima, a fost devansata cu o zi contez pe voi, cu amanunte vreau! Nu vrea bre' domnul Geany de nici o culoare( ca io' ii propusesem ) e traditionalist convins ,n-ai ce sa faci ,o sa-l bag pe Ale' la inaintare dar Ale' ma vrea langa el,oi mai sta si prin bucatarie o sa le mai dau indicatii pretioase'' ca-n fiecare an va fi o mare brambureala ...am inceput de azi cu inceputul(ca azi e parttyy!!!''asa ca m-am si vopsit sa vedem ce mi-a iesit ca la mine mereu e cu surpriza,final neasteptat )...despre concurs,si tatal lui Babana,ce bine-i seamana !!! si e fost politist de frontiera ... Report
December 17, 20196 yr comment_258441 Mnaziua!Fete, ca tot vorbeati de baieti tineri care vor sa ajunga bucatari, George Moise, actor, scriitor, o personalitate impresionanta pentru mine, a inceput sa ne dezvlauie din secretele bucatariei japoneze :https://www.facebook.com/retetedinjaponia/videos/1244399739281260/UzpfSTcxNDU0NzA2MToxMDE1NjUxNDg0NzY1MjA2Mg/ Poate va intereseaza si pe voi Wow, 5 ani a facut baietelul tau? Si al sora-mii ii face acus, nici nu -mi vine sa cred ca au trecut deja 5...Sa iti traiasca amandoi sanatosi, veseli si fericiti!Ma duc sa aduc ceai si alte remedii babesti pentru obosite si bolnavioare Babesti 100% Report
December 17, 20196 yr comment_258450 Multumesc tuturor de urari. Da- 5 ani a facut- baiat mare dar tot cu mama-sa doarme Sanatate mino! Poate nu e raceala, poate e doar de la oboseala. Dar daca e raceala, sa treaca repede!Am reusit sa cumparam si noi bradul aseara. Acum ramane de vazut cand il impodobim. Meniul de sarbatori nu l-am stabilit inca. Astept pe duminica o varza murata si prevad niste sarmale. Trebuie sa fac si cookies pentru mos Craciun... Nu ramanem noi fara ceva mancare de sezon. Report
December 18, 20196 yr comment_258463 Buna dimineata!Eu mi-am pregatit costumu' de baie pentru Craciun...nu de alta, dar am senzatia ca o sa cam facem plaja. Report
December 18, 20196 yr comment_258465 'Neata tuturor! Wow, sa-ti traiasca barbatii sanatosi si voiosi.Multa sanatate tuturor. La noi e ca la nebuni. Parca toate se rostogolesc Mai am 3 zile si intru in vacanta. Ne mai auzim atunci... Report
December 18, 20196 yr comment_258467 hello, hello, vin pe-aici cam morcovita, aseara am pierdut la un punct, n-am stiut ca Springfield e capitala ptr Ilinois , buey, ce rau ne-a parut! astia ai mei si-au propus sa invete capitalele statelor americane, io le-am zis pas, ce stiu, stiu, aia e! cultura generala e ceea ce-ti ramane dupa ce-ai uitat tot, si io am uitat destuuuuule! enfin, alt'data! totusi am revenit la baza la timp ca sa vad sfarsitul chefilorcred c-ar fi meritat sa castige Alex Popa, cu toate ca io-l voiam pe moldovean, ceea ce s-a si intamplat. Popa stia si cu deserturile, si cu dish-rile, moldoveanu' nu prea le avea deloc cu dulciurile. deci am fost impartita in sentimente , ca io pun suflet cand e vorba de competitie ia sa caut sa vad ce-au gatit in rest asteptam Asia expres. Report
December 18, 20196 yr comment_258471 hello, hello, vin pe-aici cam morcovita, aseara am pierdut la un punct, n-am stiut ca Springfield e capitala ptr Ilinois , buey, ce rau ne-a parut! astia ai mei si-au propus sa invete capitalele statelor americane, io le-am zis pas, ce stiu, stiu, aia e! cultura generala e ceea ce-ti ramane dupa ce-ai uitat tot, si io am uitat destuuuuule! enfin, alt'data! totusi am revenit la baza la timp ca sa vad sfarsitul chefilorcred c-ar fi meritat sa castige Alex Popa, cu toate ca io-l voiam pe moldovean, ceea ce s-a si intamplat. Popa stia si cu deserturile, si cu dish-rile, moldoveanu' nu prea le avea deloc cu dulciurile. deci am fost impartita in sentimente , ca io pun suflet cand e vorba de competitie ia sa caut sa vad ce-au gatit in rest asteptam Asia expres.Daa!! chiar daca nu a castigat Alex Popa marele premiu,e tanar e la inceput de drum,e talentat si cu ajutorul emisiunii s-ar putea sa i se deschida usi si oportunitati Azi a fost frig dimineata la noi dar acum a dat soarele si e chiar binisor! O zi minunata tuturor! Report
December 18, 20196 yr comment_258473 eu am pierdut la auditii pe baiatul ala de la Scarlatescu ars pe fata..ce a patit saracutul?! Dani!a povestit ca pe la 8 ani, de sarbatori, s-a jucat cu niste petarde. a aprins una si a bagat-o in teava de esapament a unei Dacii. nu s-a intamplat nimic, asa ca s-a intors si a bagat si un chibrit aprins.atunci a explodat toba si a fost cuprins de vaporii aia incinsi.cica noroc ca era zapada pe-afara si s-a stins imediat, dar a tras f mult cu arsura de pe pielea expusa, 2 ani a purtat o masca...uite ce pot sa faca copchiii!!! Report
December 18, 20196 yr comment_258474 eu am pierdut la auditii pe baiatul ala de la Scarlatescu ars pe fata..ce a patit saracutul?! Dani!a povestit ca pe la 8 ani, de sarbatori, s-a jucat cu niste petarde. a aprins una si a bagat-o in teava de esapament a unei Dacii. nu s-a intamplat nimic, asa ca s-a intors si a bagat si un chibrit aprins.atunci a explodat toba si a fost cuprins de vaporii aia incinsi.cica noroc ca era zapada pe-afara si s-a stins imediat, dar a tras f mult cu arsura de pe pielea expusa, 2 ani a purtat o masca...uite ce pot sa faca copchiii!!!Oioioioiii!! asta i-o spun lui Ale' imediat ,ca a urmarit si el emisiunea cu mine ,poate trage invataminte din asa ceva bietul baiat,am crezut ca din bucatarie i se trage,saracutul de el ...F. muncitor si el si cu bun simt,cu siguranta nu putea fi decat un singur castigator,dar eu asa cred ca datorita emisiunii,pt. toti se vor ivi oferte din partea restaurantelor ca e ''penurie'' mare de bucatari talentati pe la noi ca multi iau drumul strainatatii,si cum ei sunt dedicati meseriei acum ca s-au facut si cunoscuti chiar sper ca toti vor culege roadele muncii lor intr-un fel sau altul,chiar mi-au fost toti f. dragi in sezonul asta Report
December 18, 20196 yr comment_258479 Saru-mana de urari! Sa fie sanatosi si eu langa ei In rest- ieri am avut masa de sarbatori la munca- mancare comandata, torturi, prajituri. Eu am uitat sa fac poze si am facut cateva doar dupa ce toata lumea e terminat de devorat.Abia astept si eu cele aproape 2 saptamani libere. AMR 4! Report
December 18, 20196 yr comment_258484 dezmat! Mino, hai cu pastilele! sanatate, fata! Gata, am inceput sa le iau. Tusesc de parca am TBC. Degeaba iau tratamentul de la Iasi. Ma ustura gatul de mor! Zau de nu-i invidiez pe aia de se trateaza cu țuicomicină. Sunt mai sanatosi decat mine! Report
December 19, 20196 yr comment_258501 Ii invidiezi, da' tu ai incercat? Acum nu, ca ma ustura prea tare gatul si tuica fiarta imi trebuie dar in trecut am mai facut țuică fiarta cu piper, am baut-o degeaba, singurul efect a fost ca m-a toropit de tot . Neatza si o zi buna sa avem! Report
December 19, 20196 yr comment_258502 Mino, daca ai chef să mă asculți îți zic o chestie pt gît. Tuturor ni s-a zis de mici să bem ceva fierbinte pt gîtul iritat dar e exact invers, el are nevoie de ceva care să îl racoreasca nu de ceva fierbinte care să îl irite si mai tare. Deci ori rece (chiar și înghețată numa că nu prea îți vine chef să o mănînci acu iarna) ori ce vrei tu da' rece sau cel mult caldut. Însănătoșire cît mai rapidă ? Report
December 19, 20196 yr comment_258503 Asa este! Dar doar daca este amigdalita infectioasa. Caldura accelereaza infectia, asa ca nu se recomanda. Mino, offff, stresul te-a doborat, mama draga! Ai tras si asa se intampla de obicei, pe ultima suta de metri clachezi, pentru ca imunitatea e la subsol. Pune acasa cartof ras cu spirt si otet, ai grija sa pui un otet bland si nu mult ca arde pielea. Pute ca naiba, stiu, dar zau ca ajuta. Nush ce rocket science e in leacul asta babesc, ce reactii se declanseaza acolo intre amidonu ala, spirt si otet si infectia de la gat, dar la mine functioneaza mereu. Bai cu sare mare la picioare, eventual inhalari cu ceva ceaiuri. Hai ca te faci bine pana la Craciun! Hai Zoe, hai ca se poate! Report
December 19, 20196 yr comment_258504 Buna dimineata! Nush voi...dar eu nu am nici macar umbra feelingului de Craciun...ma tin departe de targul de Craciun, ma irita maxim, ma irita multimea dezlantuita care alearga cu ochi si maini febrile printre rafturile magazinelor , scotocesc, nici eu nu stiu dupa ce...carucioare pline cu varf si cozi interminabile...Jee...scarry! Ce atmosfera de Craciun, nene? Bani, bani, lacomie, luat, cumparat, dat, facut dupa aia socoteli, mama, ce cadou mi-a luat ala, cat a costat, eu cat am dat pe-al lui...holy crap! Saracu Mos...Sa bem, zic...Nu am brad, nu am chef, nu am frig, nu am fulgi, nu am cer clar noaptea, nu am miros de iarna in aer, ieri am fost sa iau turta dulce sa fac pachetele pentru baietzoii mei, nu am gasit nici urma mamei turtei dulci...toate combinatiile posibie si imposibil cu aroma de turta dulce si jeleu de nush ce si trase in cioco si si si. Turta dulce clasica, vax albina. Mai sunt si altii ca mine pe aici? Sa facem un club, macar asa stiu ca nu is singura Ia, imi fac curaj de una singura: Jingäl belz...Astept sa vad ce brad om face ... daca. Posibile si imposibile, am vrut sa zic...sorry. Am devenit legastenica...ori am fost mereu Imi trimite o prietena foto de ieri din Bucuresti, din drumul ei, de la o florarie: o zambila cu o albina pe ea in bataie unor raze de soare care numai iernatic nu sclipeau. Report
December 19, 20196 yr comment_258506 Mino, daca ai chef să mă asculți îți zic o chestie pt gît. Tuturor ni s-a zis de mici să bem ceva fierbinte pt gîtul iritat dar e exact invers, el are nevoie de ceva care să îl racoreasca nu de ceva fierbinte care să îl irite si mai tare. Deci ori rece (chiar și înghețată numa că nu prea îți vine chef să o mănînci acu iarna) ori ce vrei tu da' rece sau cel mult caldut. Însănătoșire cît mai rapidă ? Teoria o stiu si incerc sa beau ceaoul cat mai rece, buba e ca am.frisoane si daca mie frig numai chef de baut ceai rece nu am. In fine o scot eu la un capat! Asa este! Dar doar daca este amigdalita infectioasa. Caldura accelereaza infectia, asa ca nu se recomanda. Mino, offff, stresul te-a doborat, mama draga! Ai tras si asa se intampla de obicei, pe ultima suta de metri clachezi, pentru ca imunitatea e la subsol. Pune acasa cartof ras cu spirt si otet, ai grija sa pui un otet bland si nu mult ca arde pielea. Pute ca naiba, stiu, dar zau ca ajuta. Nush ce rocket science e in leacul asta babesc, ce reactii se declanseaza acolo intre amidonu ala, spirt si otet si infectia de la gat, dar la mine functioneaza mereu. Bai cu sare mare la picioare, eventual inhalari cu ceva ceaiuri. Hai ca te faci bine pana la Craciun! Hai Zoe, hai ca se poate! Fac bai fierbinti cu sare, frectii cu carmol, am luat si o crema speciala de dat pe gat pentru cei cu probleme respiratorii..vax, frectie la picior de lemn. Ma omoara tusea da poate ma linistesc cu tratamentul dat. Daca as fi stat acasa era si mai bine dar asa moarta coapta tre sa vin la munca ca e inchidere de luna si an. Si inca nu stim cum se lucreaza in ianuarie...nebunie. Ma infofolesc la nas si gat ai am si masca pe nas. Oi trece eu si de asta! Si da, intru si eu in club. Nu am chef de nimic, cred ca nici bradul nu il scot. Mancare fac ceva minimalist. Pe mine ma deprima cand vad in magazine ca au carucioarele cu varf, parca vine foametea nene. Cat poti manca frate? Report
December 19, 20196 yr comment_258510 Mino daca ai lamai bune stoarce sucul la 4-5 lamai si amesteca cu 4 linguri de miere. Mi-a facut mama si deuna am luat cate o lingura doua, plus am baut la greu sirop de brad. Acum iar sunt racita, tot ce ia al mic imi da si mie. Report