Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Buna! 15 grade acum la noi ,e caldut nu bate vantul dar innorat! ..Dex' compatimesc alaturi de tine =)) am vazut la stiri ce e pe la voi! :occasion14:

Ce ar fi trebuit sa faca "ticalosul"?

Altceva, decât să pună pururi bețe în roate și să pârască la Bruxelles.

Deși de ani și ani am votat ”împotriva” si nu ”pentru”, deși l-am votat în 2014, până acum nu am detestat niciun președinte ca pe acesta.

Nu vreau să stârnesc o dezbatere politică și nici să conving pe cineva.

Altceva, decât să pună pururi bețe în roate și să pârască la Bruxelles.

Adică că i-a pîrît pe Dragnea, pe Iordache și pe Tudorel la Bruxelles, sau la ce te referi? Pentru că asta a fost salvarea României, de fapt. Bețe în roate la ce? La ce au vrut să fure PSD-iștii mai ușor și n-au reușit din cauza lui Iohannis? Dacă tot vorbești, spune exact la ce te referi, nu te bloca în generalități care nu spun nimic. Deja ai stîrnit o discuție, adaosul de ”nu vreau să stîrnesc” e inutil. De convins fii sigură că nu ne vei convinge de nimic, dar vreau să văd ce au în cap ăia care îl fac ticălos pe Iohannis...

vreau să văd ce au în cap ăia care îl fac ticălos pe Iohannis...

Imi pare rau ca-ti pare ca vorbesc inutil, dar asta nu-i discutie de forum culinar.

Cand oi veni eu la Constanta sau tu la Bucuresti, poate ne intalnim la o cafeluta mare si-ti spun "ce am in cap".

vreau să văd ce au în cap ăia care îl fac ticălos pe Iohannis...

Imi pare rau ca-ti pare ca vorbesc inutil, dar asta nu-i discutie de forum culinar.

Cand oi veni eu la Constanta sau tu la Bucuresti, poate ne intalnim la o cafeluta mare si-ti spun "ce am in cap".

Aici sînt discuții generale, nu e subiect culinar, mi se pare mult mai potrivită discuția aici decît la o cafea, mai ales că aici s-a inițiat. Dar bineînțeles că nu e și obligatoriu :)

Eu vin cu ceaiul. De data asta de trandafiri.

Ceai de trandafiri? N-am mai vazut.

Probabil ca miroase ca in rai...

Se folosesc aceeasi trandafiri ca pentru dulceata?

Exista in comert de-a gata?

As zice ca am vazut la Plafar? Dar nu bag mana in foc...

Bon, multumesc pentru cea, draga mea! Ai mai batut tu saua acum ceva timp pe-aici si iapa tot s-a facut ca nu-ntelege :)))

E adevarat ca nu am mai baut demult ceai. Ofer si eu pe preferatul meu, ceai de iasomie :)4056d15d625247435c4996cadcd52e14.jpg

Pai, sa mai bem, zic!

Tot cafea? Sa nu mai dormim la noapte?

S-o dam pe ceai!

Unul parfumat, de iasomie sau trandafiri.

Ceai de trandafiri? N-am mai vazut.

Probabil ca miroase ca in rai...

Se folosesc aceeasi trandafiri ca pentru dulceata?

Exista in comert de-a gata?

Eu am mostenit in curte un fir de trandafir parfumat, pe care l-am inmultit. Acum am 3 fire si am mai plantat, sper sa se prinda.

Am strans toata vara petale, am facut "trandafirata" (cred ca am pus si o poza pe aici), am si uscat petale pe care acum le folosesc la ceai sau (foarte rar, ca am putine) la baie. 105.gif

EDIT: trandafirata e ca socata, doar cu petale de trandafiri in loc de flori de soc.

Bon, multumesc pentru cea, draga mea! Ai mai batut tu saua acum ceva timp pe-aici si iapa tot s-a facut ca nu-ntelege :)))

Lori, nuuuuu, nu bateam nici o sa. Ofeream si ceai. Doar suntem la han, unde sunt de toate pentru toti. 6.gif

Edited by boni

Nu stiu cum e pe la voi, dar ma la mine a inceput acea perioada a anului cand lumea e cu gandul la sarbatori si nu la munca.

Nu e rau, ca acum cateva saptamani nici nu stiam cum sa ma mai impart. Acum trebuie sa imi gasesc ocupatie- azi o sa fac ordine in birou, aruncat hartii adunate de-a lungul anului si chestii de genul. Si bineinteles ca stat calare pe laptop, ca deh, am vreme :)

La noi frig si azi ca ne-a lovit frigul ala mare, dar o sa isi revina vremea incet- incet pana la sfarsitul saptamanii.

Nu stiu cum e pe la voi, dar ma la mine a inceput acea perioada a anului cand lumea e cu gandul la sarbatori si nu la munca.

deja? eu am avut niste zile superpline, ca am colega in cm si a trebuit sa termin cu toate hartiile referitoare la inventarierea anuala (pe langa cele curente)

si pe noi nu ne ajuta nici vremea sa ne gandim la sarbatori - dar nici nu vreau, imi place asa!

deja? eu am avut niste zile superpline, ca am colega in cm si a trebuit sa termin cu toate hartiile referitoare la inventarierea anuala (pe langa cele curente)

si pe noi nu ne ajuta nici vremea sa ne gandim la sarbatori - dar nici nu vreau, imi place asa!

Pai da, ca noi avem Thanksgiving in doua saptamani si apoi black Friday si apoi Decembrie e deja Craciun toata luna.

Nu pot zice ca imi place sa fiu asa lejer. Azi am robotit prin laborator, lustruit instrumentele, aruncat hartoage care nu mai erau actuale. Maine e vineri. O scot eu la capat cumva :)

La mine e asa: sunt in proces de regandire si replanificare a vietii...nu mai sunt happy deloc cu ce fac, ba din contra , as spune ca devin din ce in ce mai nefericita. Ma dezamageste foarte tare faptul ca in ultimul timp dau peste foarte foarte putini oameni de calitate. Ori, daca dau peste ei, nu ma pot bucura de prezenta lor asa cum am dori cu totii din motive de lipsa de timp, vieti complicate etc.

Ma enerveaza sa vad ca ponderea nesimtitilor si toparlanilor care tot ies in fata si se si mentin la suprafat creste creste si iar creste si cei de bun simt tac si stau in banca lor , nu pentru ca le e jena sa isi articuleze parerile ci pentru ca le e jena de lipsa de jena a mai sus mentionatilor...

giphylornion.gif

Si ma enerveaza ca mi-am pierdut de tot ochelarii roz...pe bune!Ma enerveaza ca toate mijloacele massmedia promoveaza toparlanismul. Cuvant nou inventat. Vreau sa traiesc in padure, da' cu net. Ca sa va mai pot scrie tongue.gif

Si si cu un venit regulat pe luna laugh.gif

Care veniti bre sa beti cafeaua cu mine, ma lasati aici sa bat campii de una singura? Eeee, asa ceva!

Ia, am adus ceva interesant pentru roscovanii si tiganii si tarcatii vostri neastamparati. In special Yorek mi-a venit in minte cand am vazut astea si Pisoi, Blackie. happy.gif

0aa6db08c42fbd532d3db9daf53dd3a5.jpg1ec0063d4504625cb21e4bc183c2f1c9.jpgbf72b670d52df5b5364e033ca213e62e.jpg7818dac3dbc8d7d8d1fefbc0363c14ff.jpg

Astea is mai de Kitty si Perla :)c1f64c21ac65713d35f4e628a65a04b2.jpg

Nu esti singura, Lori. Nici la cafea/ceai, nici in nemultumiri. 6.gif

Io-s mai optimista de felul meu, si stiu din expetienta ca toate perioadele rele trec. Asa ca poftim:

post-84-0-36149200-1573801800_thumb.jpg

sau poate preferi degradeu 71.gif

ochelari-de-soare-dama-inima-roz-albastru-420x420.jpg

nu, nu, nu degradeu! ca vad ca spre final situatia devine iar albastra

Lori, sela vie, tujurparsiva!

Nu esti singura, Lori. Nici la cafea/ceai, nici in nemultumiri. 6.gif

Io-s mai optimista de felul meu, si stiu din expetienta ca toate perioadele rele trec. Asa ca poftim:

ochelari-de-soare-dama-lentile-roz-brianna.jpg

6.gif6.gif6.gif Aia roz is faini tare! Stiu si eu daca mai trece? De cinci ani tot astept sa treaca...timp in care era s-o mierlesc de trei ori. Nu dramatizez, vorbesc de cat se poate la obiect. O data de mana cuiva, o data de a mea (fara intentie, desigur), si o data ca sunt o raritate anatomica...ma rog, am fost ca mi-au scos-o laugh.gif Atata raritate aveam si eu, mi-au luat-o si pe aia.

Ai dreptate Moato, viata e tujurparsiva, cu moartea stii clar si scurt: Vine. Ne ia. Si traim fericiti pana la adanci...? happy.gif Tipa hotarata.

Imi pare rau Lori!

Anul asta am trait si eu intens multe stari. Am inceput sa vorbesc cu cineva si parca e mai bine. Incep sa vad o luminita :floare:

Am sa-mi i-au o cafea si o sa o savurez aici langa voi.

Happy Friday!