Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Oare nu exista nici o chestie pe care tu o poti face care sa il deranjeze pe el? :rolleyes:

la un moment dat am fost in situatia de a-mi trece prin minte tot felul de chestii odioase la adresa cuiva - nu era vecin!

chiar ma vedeam in stare de orice, asa de tare ma enerva.

n-as mai vrea sa trec prin starile alea, asa ceva poate scoate ce-i mai rau in tine.

Lori, te sustin in orice-ai intreprinde contra individului jegos.

Neata la amiaz! Are cineva sfaturi cum sa iti stapanesti instinctul de a strange pe o anume persoana de gat? Daca da, bring it on, please!

La inchisoare nu au Netflix si costumul larg cu dungi de sus pana jos nu arata deloc bine cu botinele tale finute! :rolleyes:

Oare nu exista nici o chestie pe care tu o poti face care sa il deranjeze pe el? :Demon:

la un moment dat am fost in situatia de a-mi trece prin minte tot felul de chestii odioase la adresa cuiva - nu era vecin!

chiar ma vedeam in stare de orice, asa de tare ma enerva.

n-as mai vrea sa trec prin starile alea, asa ceva poate scoate ce-i mai rau in tine.

Lori, te sustin in orice-ai intreprinde contra individului jegos.

Dumnezeule, daca ai sti ce imi poate trece prin cap.

Nu as vrea sa va descriu cu amanunte ce specimen este cretinoidul asta. Vorbim despre un parazit nenorocit care nu cred ca a muncit in viata lui 2 luni legate cap la cap. Cand o face, o face de nevoie, astfel incat sa i se acorde in continuare ajutorul social care este de aproape 800 de euro , da? Plus de asta primeste platita locuinta de la stat , iar copmania de imobiliare care detine imobilul prefera sa dea locuintele la din astia, stiti de ce? Din cauza ca nu intarzie niciodata cu chiria si nu sunt factor de risc ca ar putea ramane neplatita. Normal, doara statul se ocupa de asta...mai trebuie sa spun de unde vin banii aia?

De patru ani de cand m-am mutat aici, au inceput problemele...daca as fi stiut unde vin , va jur ca nu ma mutam aici. Asta dupa ce am stat 9 luni de zile la o babornita adulanta a filozofiei faimosului tembel cu musteata - if you get my meaning...- cu mucegai pe pereti la 3 saptamani dupa ce m-am mutat, cu pereti deschisi, da cu gauri imense in ei ca sa se caute chipurile tevi sparte...dupa ce m-am luptat cu ea ca ma acuza pe mine ca nua erisesc cum trebuie...ah nici nu are rost sa mai intru in detaliile de atunci...

Am venit aici, din primele saptamani a inceput: peretii cladirii asteia sunt oribil de subtiri si prost izolati fonic, asta are playstation, computer, draci laci - tot ce un primitor de ajutor social nu are voie sa detina- ziua la droguri si alcool cu ceilalti ratati in centru. noaptea cu vizite suspecte, cu jocuri date la maxim, cu vorbit - urlat, cu sex si scartait de pat de stia tot cartierul, cu plangeri la politie, protocolare si inregistrari de date/ore si depus la compania imobiliara, cu cu cu. De-gea-ba! Vecina de sub el, si ea terorizata saraca s-a trezit cu boxa sparta imediat dupa ce l-a avertizat ca va demara procedee sa il scoatem de aici. In boxa nu se intra decat cu cheia noastra, boxele sunt si ele prevazute cu lacate, normal. Acum cativa ani am fost in spital 2 saptamani, cand am venit imi disparuse bicicleta si mie si celeilalte vecine, acum sa ma trezesc cu cosuletul meu cu carlige de sus din uscator facut tandari tandarele si toate carligele imprastiate. Sus in uscator nu se intra decat cu aceeasi cheie si doar locatarii au acces. Doar el si vecina de sub el isi pun acolo rufele la uscat, eu am renuntat demult.

Nu imi vine sa cred bai...

Am coborat ieri cu cosuletul facut tandari in mana si am sunat, i-am zis sa iasa si l-am intrebat ce are de zis: nu eu, ca tu faci galagie si te dau in judecata si sa nu mai dai drumul la masina de spalat. Vai, rar, foarte rar imi pierd controlul, dar cred ca ieri daca mai zbieram 20 de secunde la el - sobolanu dracu a fugit in casa - imi cresteau serpi in par ca Meduzei. Deci daca aveam vreo ceva contondent in mana, nush daca ma stapaneam. Nu s-a asteptat viermele de nici un fel la asa ceva.

Am inteles ca are o repsonsabila sociala pentru el si am aflat ca doar cazurile speciale au asa ceva...angryfire.gifangryfire.gifangryfire.gif mortii si ranitii!

hello, hello!

nu stiu daca am vorbit despre asta, dar parca-mi amintesc ca intrebase cineva, odata: saptamana asta are in promotie la Kaufland aluat foietaj cu unt, la pachete de 230gr, 4.99lei/pachet (redus de la 6.49lei), brand Favorites

oricum, io pana acum n-am vazut, redus/neredus, promotia am gasit-o in pliantul lor cu reclame.

hello, hello!

nu stiu daca am vorbit despre asta, dar parca-mi amintesc ca intrebase cineva, odata: saptamana asta are in promotie la Kaufland aluat foietaj cu unt, la pachete de 230gr, 4.99lei/pachet (redus de la 6.49lei), brand Favorites

oricum, io pana acum n-am vazut, redus/neredus, promotia am gasit-o in pliantul lor cu reclame.

Io, io am intrebat!

Cu sau fara reducere, nu-mi pasa, doar sa-l gasesc.

Mercic ca mi-ai spus, ma duc sa-l caut.

ei, atunci sa-ti fie de folos si sa vedem rezultatul

si pe mine ma mananca sa cumpar

Eu azi am luat rulori grecesti umplute cu crema de vanilie congelate,eu doar le-am copt ,la reducere azi de la K' si-mi plac fursecurile astea cu portocale si cioco la 2 lei dar mai sunt si cu capsuni,caise,zmeura,si tort de inghetata duet tiramisu ,domnul Geany e mare fan :Demon:

post-405-0-68019400-1573038662_thumb.jpg

post-405-0-07700600-1573038654_thumb.jpg

In poza sunt doar cateva rulouri caldute, si fursecuri,in punga de rulouri sunt 12 bucati,fursecuri nu stiu nu le-am numarat =))

Vai Lori ce nasol, e foarte urat sa ai vecini din astia sa nu stii la ce sa te astepti din partea lor.

Sa ai grija. Atata sfat pot sa-ti dau. Dar daca e chiar musai si nu gaaesti alta solutie, ia in calcul mutarea.

Discutia cu vecinele nu a dus la nici un rezultat pt ca le e frica parerea mea. Unul din asta e capabil de orice.

Edited by any_annette

'Neata! Peste weekend s-a schimbat ora si la noi dar ce vreau sa zic este ca asta mic al meu e tot pe ora veche. Se trezeste ca un gugustiuc la 6.30 dimineata si ma termina ca vrea jucat, gadilit. Pana la 9 cand incepe el gradinita e gata obosit :Demon:

Aia e! trecem noi si peste asta!

Cafeeaaa!!!

As bea una fix acuma! Dar...asteptam. Gugustiucul tau e mai sensibilos el. Si eu is tot asa varza pana ma ajustez. Abia astept sa se scoata rahatul asta...

Buna dimineataaaa! Ieri am petrecut cu Mihaele si Grabriele. Mama ce bestial e tortul ala, Lily!

Sper ca sfintii si sfintele au avut ieri o zi frumoasa!

Sa avem cu totii un weekend linistit!

0eb7a5f8b28fce284ad4ff3c7cdd2659.jpg0d24a2713c0ef29c76262bbb0e4237a3.jpg

"Ok .. am trecut si eu prin ceva similar , nu zgomot .. inundatie .. 8 .. 9 luni .. pana cand au mucezit peretii .Atunci am reactionat calm ... am incercat tot ce a tinut de mine .Stiam ca sunt acasa , fiind apartamentul de deasupra mea .. se aude .. se vede ca e lumina aprinsa ..bateam la usa .. fara raspuns .Reclamatiile la asociata de proprietari nu au ajutat ei fiind chiriasi .Politia nu sa implicat decat cand am facut reclamatie prin firma de asigurari .. La capitolul tupeu maxim mi sa zis ca nu mi sa deshis la usa pt ca fata care statea acolo sa speriat de mine ... am 1, 62 si de 48 de kile .. ajung la vizor .. cat de cat .. oricum nu inteleg cum a putut fii speriata de mine 9 luni .

Dupa 9 luni au rezolvat .. eu a trebuit sa mai astept inca 6 pana s au uscat complet pertii ca sa pot re gletuii , rezugravi .

Acuum as reactiona mai rau ... supergule in yala ....vopsea lichida pe clanta . nush .. incep sa cred , cu regret, ca anumite persoane doar la asta reactioneaza ." citat din DoReMi de la topicul Ma enervez.

Doremi, sunt gata sa imi iau notite.

Valabil si pemntru celelalte: va sunt recunoscatoare cu orice sfat (mai mult ori mai putin legal ) smilie_devil_070.gif. Time for action.

Oare de unde pot sa fac rost de niste sange si un cap de gaina taiata? Demon08.gif

Iau o cafea virtuala de la voi, pe urma ma duc sa-mi fac una reala :crying: , pana atunci o dedicatie speciala pentru Laponica, am gasit-o zilele trecute intr-un magazin:

post-192-0-26183500-1573297289_thumb.jpg

Ce faina eeee, e cutie de pus cafea in ea? Foaaarte faina. Eu is tacanita rau cun din astea. Am o gramada de chestii de genul icon_fessee.gif

Multumesc tare mult, mi-ai inveselit ziua! 6.gif

Good morning la toata lumea! Am fost ieri dupa de-ale gurii...peste tot comercializarea excesiva si agresiva a Craciunului te incoltea din toata partile. Evident ca nu am putut rezista, normal...075.gif

75282270_947702838931537_6962751975251247104_n.jpg

Alaturi de ele love7.gif

74229524_700549503770210_7678458204400910336_n.jpg

Hello tuturor! Gata am votat, ma duc sa fac o fripturica si gata ziua de azi! Mi-am luat o geanta....prima de genul asta. Gen postas!

post-343-0-85281800-1573392491_thumb.jpg

post-343-0-15651900-1573392512_thumb.jpg

post-343-0-29982800-1573392524_thumb.jpg

Edited by mino

Fatîh, ej gajik 71.gif Si ma enervezi cu silueta ta! Eu nu mai pot motiva si pace.

Sa o porti voioasa ! 6.gif

E ora 3, cazul sa ne rasfatam cu ceva bun, ca tot vorbeam mai sus de silueta:

Tort de Lux:73289670_802376186874035_6738631317501509632_n.jpg

sleepy3.gif

Care silueta? Am 92 de kile :crying: nu vrea nici un gram sa plece de pe mine. Au dat de bine si stau lipite :mad: Mama cum arata tortul ala :mad:

Mino, geanta e super,imi place mult culoarea. Eu gasesc modelul asta cross body foarte practice atunci cand calatoresti, prin aeroport mai ales, sa ai pasaportul si biletele la indemana dar si in siguranta.

Despre tort, pe langa ca a fost frumos vai cat de bun a fost. Nu, nu l-am facut eu, nici macar nu l-am cumparat eu, dar l-am mancat cu o fata faina.

Imi place geanta ta, Mino, si modelul si culoarea! De cativa ani numai din astea imi cumpar (acum am una neagra). Eu am prostul obicei pastrat din Romania ca in drum de la serviciu sa ma opresc pe la cumparaturi (chiar daca am fost cu sotul cu masina cu o zi inainte) si ma trezesc cu 3 plase in fiecare mana. Alte genti imi aluneca de pe umar, asa astea le port cum zici, ca postasii.

Fetelor care ati papat tortul, sa va fie de bine!

Merry Christmas, Lapona :crying: :mad: ! Aici au inceput cu filmele de Craciun, de decoratii nu mai zic, ca peste tot, cu multe luni inainte... Da, cutie de cafea era in poza, dar n-am cumparat-o ca tin cafeaua in ambalajul original. Acum stau sa ma gandesc ca as fi putut sa o cumpar pentru altceva.

Ieri am fost dentist ca mi se rupsese un colt dintr-o masea si apoi, intr-un impuls de moment, am intrat la coafor care e alaturi. Am dat peste tanti care m-a tuns in primavara si m-am jurat ca nu ma mai las pe mana ei, dar cea care imi placea era ocupata. M-a tuns mai scurt decat as fi vrut, insa am renuntat demult sa fac crize in caz ca nu iese tunsoarea dorita. Revin cu poze... peste 6 luni :mad: .

Imi place geanta ta, Mino, si modelul si culoarea! De cativa ani numai din astea imi cumpar (acum am una neagra). Eu am prostul obicei pastrat din Romania ca in drum de la serviciu sa ma opresc pe la cumparaturi (chiar daca am fost cu sotul cu masina cu o zi inainte) si ma trezesc cu 3 plase in fiecare mana. Alte genti imi aluneca de pe umar, asa astea le port cum zici, ca postasii.

Fetelor care ati papat tortul, sa va fie de bine!

Merry Christmas, Lapona :D :D ! Aici au inceput cu filmele de Craciun, de decoratii nu mai zic, ca peste tot, cu multe luni inainte... Da, cutie de cafea era in poza, dar n-am cumparat-o ca tin cafeaua in ambalajul original. Acum stau sa ma gandesc ca as fi putut sa o cumpar pentru altceva.

Ieri am fost dentist ca mi se rupsese un colt dintr-o masea si apoi, intr-un impuls de moment, am intrat la coafor care e alaturi. Am dat peste tanti care m-a tuns in primavara si m-am jurat ca nu ma mai las pe mana ei, dar cea care imi placea era ocupata. M-a tuns mai scurt decat as fi vrut, insa am renuntat demult sa fac crize in caz ca nu iese tunsoarea dorita. Revin cu poze... peste 6 luni :P .

:D fix asa patesc si eu....cand a vazut sotul geanta statea si se minuna....nu e prea mica? Pentru ca de obicei am genti mari :crying: in care mai bag uneori cumparaturi ce nu intra in sacose :mad:

Mino, geanta e super,imi place mult culoarea. Eu gasesc modelul asta cross body foarte practice atunci cand calatoresti, prin aeroport mai ales, sa ai pasaportul si biletele la indemana dar si in siguranta.

Despre tort, pe langa ca a fost frumos vai cat de bun a fost. Nu, nu l-am facut eu, nici macar nu l-am cumparat eu, dar l-am mancat cu o fata faina.

:D :D :D Pe amandoua! Ce imi place cand aud ca va intalniti :mad: