Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Azi, o lalai. aseara la spectacolul de la opera, a cazut o spectatoare de la primul balcon, si chestia asta m-a dat tare peste cap :P

Azi, o lalai. aseara la spectacolul de la opera, a cazut o spectatoare de la primul balcon, si chestia asta m-a dat tare peste cap :P

Vaii de mine!!!... =)) Incearca sa-ti distragi atentia Steluto cu altceva,imi pare f. rau :P

La noi azi e ceata si pare f. frig,cu toate astea bubuletul vrea la bunici,sa vad cat de frig e ca o sa cobor la cumparaturi...

Daca-l duc iau autobuzul. =))

Am citit ca nu e nimeni pedepsit dar editul dureaza 30 de min (Camilla si-a sters pozele de la tort si deaia :P )...

30 de min. e un interval de timp suficient sa modificam greselile de ortografie,iar la retete putem face cerere la moderatori daca am omis ceva.Mi se pare ok,dar aseara cand nu am mai vazut butonul edit la postarile anterioare m-a strans in spate,nu ca l-asi fi folosit cine stie ce,ca eu stiti ,cand dau dau, o trantesc oricum ,cum vine-vine si cum cade-cade =))

Din bar in bar, am intrat si aici la o cafea, ca nu strica sa socializez cu toata lumea.

Adevar graiesti Julix draga,fa-te comoda,da hainuta jos si pune-o in cuier,serveste-te cu ce doresti,coatele pe masa si la cioace... :P

Uau, is asa de bune ca nu ma pot abtine. Problema e ca trebuie sa ai bun simt ca sa stii cand sa te opresti si la cata is nu prea pare ca-s inzestrata cu aceasta calitate.

Din bar in bar, am intrat si aici la o cafea, ca nu strica sa socializez cu toata lumea.

Adevar graiesti Julix draga,fa-te comoda,da hainuta jos si pune-o in cuier,serveste-te cu ce doresti,coatele pe masa si la cioace... :P

Daca pun coatele pe masa, la mine ii semn ca-s beata si apoi vorbesc hipercorect si merg ca miss-ele.

Daca pun coatele pe masa, la mine ii semn ca-s beata si apoi vorbesc hipercorect si merg ca miss-ele.

Super :P asa si trebuie,semn ca te-ai simtit bine la han =))

Cat despre papat nu obosesc sa repet: e virtual fata si nu ingrasa ''..asa ca ia de serveste ce vrei si cat vrei :P

Steluto da pe Julix o iubesti mai mult ca pe mine?! Ca mie mi-ai dat doar cafe cu lapte... =))

Am pile. Suntem conjudetene si avem si cunostinte comune. Ce, te oftici? Ia o bere, ca nici asta nu ingrasa fiind virtuala. :P

Ahaa!! Deci si aici e pe pile! =)) Sarna' de bere... :P

Da' carnita aia ce fel e?! Ca eu am mancat ceva in Italia brezaola sau brezavola dar parca nu avea stratul ala de mucegai nobil deasupra...

Arata tare fain. =))

Geanino, e o specialitate tipic svitzareasca , se numeste carne cruda. dupa mine e mai buna ca bresaola :P

Si da , asa e mai aproape satu lui Julix decat Bacaul de locurile mele natale =))

ia la mama de aici o portie de ingrasat =)) , alta specialitate svitzareasca , bezele cu dubla smantana ( asa se numeste "double crème de la Gruyère)

http://www.google.ch/images?rlz=1C1AVSX_enCH383CH383&q=double+creme+de+gruyere&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=fr&tab=wi&biw=1920&bih=965

post-16-12963805820755_thumb.jpg

Julix vreau sa merg si eu ca modealele'' cand ma machesc ma inveti si pe mine?!Ca uite mie nu-mi prea iese... :P

My link

Fii atenta aici, ca zic numai odata: te ridici drept, iti fixezi tinta, dai capul pe state(nu prea tare, sa nu ametesti), stai dreapta si mergi teapana cu picioarele aruncate ca alea de pe podium. Si zambeste larg si tâmp. Succes garantat.

Julix vreau sa merg si eu ca modealele'' cand ma machesc ma inveti si pe mine?!Ca uite mie nu-mi prea iese... :P

My link

Fii atenta aici, ca zic numai odata: te ridici drept, iti fixezi tinta, dai capul pe state(nu prea tare, sa nu ametesti), stai dreapta si mergi teapana cu picioarele aruncate ca alea de pe podium. Si zambeste larg si tâmp. Succes garantat.

Ashea deci,cred ca mie nu-mi iesea ca eram treaza o sa mai studiez,dar intai tre' sa ma machesc,ce-mi propuneti pt. macheala,sa-mi iasa si mie pasul de modeala?! =))

Accept si propuneri indecente,chiar vreu sa-mi iasa ca lui Julix!.. =))

Ceva tare: ouzo.

Asa asta e un fel de tarie chinezesc din orez?! Cred ca am servit la restaurantul chinezesc ala e?! :P ..

Mai, pe mine ouzo asta nu m-a dat niciodata pe spate. poate ca si mirosul puternic de anason...bof.

sake-ul si ala depinde . sunt nshpe calitati, si moduri de prezentare, cald, rece alea alea...cert e ca te poti ameti bine "rau" de la sake.

Geanino, e o specialitate tipic svitzareasca , se numeste carne cruda. dupa mine e mai buna ca bresaola :D

Si da , asa e mai aproape satu lui Julix decat Bacaul de locurile mele natale :D

[b]ia la mama de aici o portie de ingrasat :D , alta specialitate svitzareasca , bezele cu dubla smantana ( asa se numeste "double crème de la Gruyère)

[/b]

http://www.google.ch/images?rlz=1C1AVSX_enCH383CH383&q=double+creme+de+gruyere&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=fr&tab=wi&biw=1920&bih=965

Si nu ne duce pe noi in ispita, ci ma izbaveste si ne mantuieste de ... Haleluia!! :D :D Turbez! Unde se gasesc din alea?

Lorica, pisti tot :D. cel mai sigur in zona la Gruyere.

zi-ti tu fata mea, ca aici lumea ia acest desert dupa o fondue :D