January 23, 201115 yr comment_73714 Noapte buna. azi a fost cam pustiu la han. se vede ca geany e pe coclauri cu bubuletzu' Report
January 24, 201115 yr comment_73721 Noapte buna. azi a fost cam pustiu la han. se vede ca geany e pe coclauri cu bubuletzu' Hi hi hi!!! Buna dimineata! Da umblaram' Voi ce planuri marete aveti pe azi?!... Eu deseara gattaa execut paste ca vreau paste,vreau paste,vreau paste! Report
January 24, 201115 yr comment_73722 Buna dimineata.O cafea Si un ceai pentru doritoare Si o zi buna , asa cum v-o doriti. Report
January 24, 201115 yr comment_73730 Va salut de la servici Ohhoo!!! Salut mamica muncitoare... Report
January 24, 201115 yr comment_73732 'neata lume! azi sunt pe fuga. de fapt toata saptamana voi fi asa. iau iute un fursec cu ceai si fug. merci https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
January 24, 201115 yr comment_73734 'neata lume! azi sunt pe fuga. de fapt toata saptamana voi fi asa. iau iute un fursec cu ceai si fug. merci https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifAuci! Iar se dadu startul la maraton... Report
January 24, 201115 yr comment_73740 Va salut de la servici Ohhhh , deja?? Si Elenutza cu cine a ramas? Report
January 24, 201115 yr comment_73756 Elena a stat cu tati azi . La 11.30 a pus-o la nani si s-a apucat de munca. Munceste de acasa pana-n octombrie. Eu preiau tura de dupa-masa cand vin acasa. Lucram in schimburi Report
January 24, 201115 yr comment_73757 Geany , iubita , chiar asa de muncitoare nu-s. Am niste sefi de-mi vine sa-i pup , zau. Saptamana asta stau si frec menta ( dimineatza am plecat pana la Aldi la cumparaturi , apoi am stat si am tricotat , la 11.30 am stat scurt de vb cu un sef de compartiment si apoi iute-acasa.) Semestrul nou incepe mai incolo la noi , am inceput munca acum pt ca directorul a semnat ca are nevoie de mine.Incep cu orele in 2 saptamani. Pana atunci , saptamana asta frecush de menta ( avem un sef nou la unul dintre compartimente , o sa merg sa ma prezin ), saptamana viitoare si io p-acolo ca-i saptamana de proiecte.....si apoi incep munca. Report
January 24, 201115 yr comment_73777 Geany , iubita , chiar asa de muncitoare nu-s. Am niste sefi de-mi vine sa-i pup , zau. Saptamana asta stau si frec menta ( dimineatza am plecat pana la Aldi la cumparaturi , apoi am stat si am tricotat , la 11.30 am stat scurt de vb cu un sef de compartiment si apoi iute-acasa.) Semestrul nou incepe mai incolo la noi , am inceput munca acum pt ca directorul a semnat ca are nevoie de mine.Incep cu orele in 2 saptamani. Pana atunci , saptamana asta frecush de menta ( avem un sef nou la unul dintre compartimente , o sa merg sa ma prezin ), saptamana viitoare si io p-acolo ca-i saptamana de proiecte.....si apoi incep munca.Draga Simo,asta-i bonusul tau,dar ai lasat printesa,te-ai intors in campul muncii = mamica muncitoare in clar...Felicitari!... Report
January 24, 201115 yr comment_73788 Hello fetelor!Eu am umblat pe drumuri, vineri plecam la Londra, 2 zile si am umblat sa mai caut una alta. Report
January 24, 201115 yr comment_73789 Hello fetelor!Eu am umblat pe drumuri, vineri plecam la Londra, 2 zile si am umblat sa mai caut una alta.No'! Am zis' io' ori n-am zas' ca s-o dat iar startul la maraton?!!!Toate fugiti bre in dreapta si-n stanga... Report
January 24, 201115 yr comment_73792 Hello fetelor!Eu am umblat pe drumuri, vineri plecam la Londra, 2 zile si am umblat sa mai caut una alta.No'! Am zis' io' ori n-am zas' ca s-o dat iar startul la maraton?!!!Toate fugiti bre in dreapta si-n stanga... Ai zis, da' ai fugit si tu zilele astea! Report
January 24, 201115 yr comment_73795 Hello fetelor!Eu am umblat pe drumuri, vineri plecam la Londra, 2 zile si am umblat sa mai caut una alta.No'! Am zis' io' ori n-am zas' ca s-o dat iar startul la maraton?!!!Toate fugiti bre in dreapta si-n stanga... Ai zis, da' ai fugit si tu zilele astea!In uichiend' nu se pune!... Thii! Ce paste-mi prepar sunt aproape gata... Report
January 24, 201115 yr comment_73801 Maii scuzati entuziasmul si pozele multe ,dar tremuram dupa pastele astea... Trenette de la sorica s-au transformat in trenette suparate (all'arabbiatta),am avut si ulei verginos,usturoi,fulgi de ardei iute facuti de mine,suc de rosii,putin busuioc uscat si piper,pecorino si parmigiano,3 masline pt. mine(ca ai mei nu vor)... Ia' procesul tehnologic deaici... Sosul suparat... Face cunostinta cu pastele galante ... Iar asta:''Muuhhaahhaahhaa!!! '',e portia mea,a mea,numai a mea si doar a mea ...Maii ia manaa!!... Hi hi hi!!.. Report
January 24, 201115 yr comment_73807 Geany, ce fain arata sosul ala, se vede ca-i suparat rau !Cred c-a iesit foarte bun,mai ales ca ai avut tot ce trebuie!Sa-ti fie de bine! Report
January 24, 201115 yr comment_73809 Geany, ce fain arata sosul ala, se vede ca-i suparat rau !Cred c-a iesit foarte bun,mai ales ca ai avut tot ce trebuie!Sa-ti fie de bine!Deci bubuletul a papat 2 portii,desi pisca rau...Sotul e super mandru...Barbatul lui tati..!! Report
January 25, 201115 yr comment_73824 Buna dimineata din nou.Geany , mi-ai facut pofta de paste Acum aduc o cafeluta Report
January 25, 201115 yr comment_73828 Ma servesc si eu cu cafea Izuko.Pare rau ca ti-am facut pofta de paste dar si eu de o saptamana behaiam dupa ele acum le-a venit in sf. timpul... Ps. Azi la mine merge f. greu,o fi de vina internetul,nu mai puteam intra pe forum foarte greu am reusit,acum mi-e frica sa mai ies,ca oi ramanea iar pe la usa... Report
January 25, 201115 yr comment_73830 'neata iar pe fuga. Geany, chiar sunt la maraton saptamana asta. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif ma dau peste cap sa organizez petrecere pentru pitica mea (de fapt nu mai e pitica de mult). e ultimul an de gradi si am chemat toti copii din grupa. deh, amintiri de cand eram eu la scoli si auzeam de petreceri cum ca au fost... asa ca am gasit un loc la pret rezonabil, sa incapa toti 20, iar de restul ma ocup eu ca e greu cu bugetul Report
January 25, 201115 yr comment_73831 'neata iar pe fuga. Geany, chiar sunt la maraton saptamana asta. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif ma dau peste cap sa organizez petrecere pentru pitica mea (de fapt nu mai e pitica de mult). e ultimul an de gradi si am chemat toti copii din grupa. deh, amintiri de cand eram eu la scoli si auzeam de petreceri cum ca au fost... asa ca am gasit un loc la pret rezonabil, sa incapa toti 20, iar de restul ma ocup eu ca e greu cu bugetul Ohoo! deabea astept sa vii cu detalii sa ne povestesti cum a fost ! Cat despre maraton ia-ti o pereche de tenishi.( 1- ca-s comozi la fugareala,2- daca nu-ti iese ceva cum vrei o sa poti sa spui:''ma doare la teneshi' ) Report