Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

nu, concediu, ne-a invitat o prietena da un gratar la munte de ziua ei, asa ca se sta cu toata gasca peste WE la Moeciu, la o pensiune.

Asta mica de cate ori am plecat a fost mult mai cuminte ca acasa, ceea ce sper sa se intample si acum. Plus acolo sunt multi care vor sa o ia in brate ... asa ca mai scap si eu ... :notworthy:

dupa aia ma baraie la cap de luni, invatata in brate peste we! :floare:

Hi hi hi! =)) Ci-mi vini sa rad cand vad cafelutili' alea...Sa vedeti stacana mea de dimineata de fiertura de la ibric =)) ... :love3:
Asea Danelo'! :love3: Te preumblezi pe la munte deci ,la gratare,bravo tie ! Sper sa aveti vremea blanda,azi la noi a nins ca in povesti,ziceai ca-s fulgi de gasca nu de zapada. =))

oooo ce fain Geaninooo! Sper sa fie zapada sau sa ninga si pe unde ne-om preumbla ca altfel ... stam numa-n cabanuta.

Pe fata am culcat-o de la 4 si nu s-a mai trezit pana acum. Oare are rost sa-i mai stric somnul cu cina? :love3:

dupa aia ma baraie la cap de luni, invatata in brate peste we! :love3:

Fata , asa patzesc si io cand vin bunicii si matusile , la la la , tot in bratze si cand pleaca 3 zile ma freaca la melodie !!!! Dupa 3 zile ii trece =)) . Vede ca n-are cu cine =)) .

Tu , astea-s vorbite!

Da nush' ca si bubuletul inca motaie pe pat,s-ar trezi,nu s-ar trezi,e tv. aprins ,lumina aprinsa, dar el picoteste ca o gaina,doarme pe el...O fi de la vreme... :love3:
Daniello , fata , scoal-o pe Bea ca daca o apuca seara apoi doarme pana nush cand si sa vezi ce te bariae pe la 12.00 cand e satula de somn!!! :love3: =)) =))
Cred ca o fi de la vreme, dar asta mica toata ziua nu a dormit deloc, numai de a fost miorlaita, se vede treaba ca acu a cazut rapusa. Daca vede ca e intuneric afara nu se trezeste :love3: Cred eu! Daca nu se trezeste singura o las asa ... B) o sa profit doar sa ma duc sa-i dau sa suga =)) dar mai incolo cand nu mai e pericol sa se trezeasca =)) sa ne bazdacaie pe cap acu pana la 11 noaptea ...

dupa aia ma baraie la cap de luni, invatata in brate peste we! =))

Fata , asa patzesc si io cand vin bunicii si matusile , la la la , tot in bratze si cand pleaca 3 zile ma freaca la melodie !!!! Dupa 3 zile ii trece B) . Vede ca n-are cu cine =)) .

Tu , astea-s vorbite!

da... nasii de la Sibiu pfoooaaai, apai trebuie sa ma tin la ei cu parul :love3: sa nu o tina numa'n brate 3 zile cand ne vedem ! si tot incearca sa ma convinga ca fiecare miorlaiala e ca vrea in brate B) Apoi ei pleaca si eu raman cu copilul urlator.

Si la mine are cu cine ..., daca nu as avea de lucru cred ca numa-n cap mi s-ar sui B)

gata o aud ca vrea sa se trezeasca =)) ... doar e ora mesei =)) si daca toata ziua a legumit ... o fi razbit-o!

cred ca nuuu, doar s-a intors pe partea cealalta :love3:

Si io numai ce ma trezit terorista! O dormit de la 12.00 la 14.00 in carutz , cand am venit acasa am pus-o in tzarc la joaca , am zis ca o dormit destul , m-am pus sa-i fac papa. Abia o mancat castronelul si pe la 15.00 da-i frecus la ochi si la urechi. Am pus-o la nani , ca bag seama ca oricat ar dormi , daca nu atzipeste la ea-n pat , nu-i destul , draga!

Ce sa doarma? Am uitat sa-i dau piticul !!!! Vin dupa pitic ( il luasem cu noi in geanta) si intre timp s-a lovit cu un inel pe care-l avea in patutz , dar tare s-a lovit. In barba. Plansete. O linistesc , plec iar. Aud plansete infundate. Fug sus , se intorsese pe burta si a invatzat´sa scoata de sub ea manutza pe care s-a intors si se sprijina normal in ambele maini. Dar n-a invatzat sa intinda manutza inapoi si asa nu se mai poate intoarce pe spate. Si ridica capsorul din patura si plangea , si iar il lasa in patura........

Apoi a baut lapte si s-a culcat. Cine stie de mai vrea ceva de mancare acum seara ...

woaaa ce fain! de cand se intoarce de pe-o parte pe alta? noi nu inca :occasion14:

fuuu si noi gata. A mancat, i-am facut baita. Apoi am intrat eu in baie si tati a adormit-o pe genunchi, Cand s-o mut s-a trezit. Da-i iar sa suga. Seara cat suge, suge asa un piculet dar sta cu ochii inchisi si se odihneste, cand zic si io gata hai ca a adormit s-o bag in pat ochii mari, ca doar s-a odihnit. Acum am bagat-o in pat caruselul cu lumina si cantece de pasarele si am lasat-o, dar garrrrraie si morrrmaie off ce greu imi e :((

face grrrrrrrr, mrrrrrrr si mamamama maiiii

'neata la popor https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_salut.gif

poftiti la mic dejun. e curat si masa e pusa

post-84-12955930305454_thumb.jpg

Buna dimineata . Boni, merci de invitatie, iau repede din mers ceva, ca iar sunt pe coclauri, munaca alea alea...

va las covrig pentru urmatoarea , lasa mai bine pun mai multi , cine stie poate vin 2-3 deodata .pofta mare

post-16-12955943142541_thumb.jpg

post-16-12955943523641_thumb.jpg

Mneatza!

Mi-s KAPUTT !

inainte de 5.00 a mancat d-ra iute , a ragait iute si am pus-o la nani. Ma duc in pat si peste 2 -3 min aud Ihhhhhhhh , Íhhhhhhhhhhh

Ma duc la ea, era pe burta si nu se mai putea intoarce.............toata dimineatza am facut ture si io si tat-su. Ne era frica. :occasion14:. Oare cand invatza sa se intoarca inapoi pe spate?

La inceput putea , se intorcea pe o parte , mana pe care se intorcea n-o ridica si spoi revenea. Acum dupa ce se intoarce isi potriveste mainile fain dar nu mai srie sa se intoarca inapoi!!!!

Oare mi-s paranoica??? Nush...da' mi frica sa nu adorm si ea sa cada cu nasu-n patura...

Asa ca, Daniella , bucura-te cat mai potzi!

Elena a invatzat saptamana asta . Pana acum dormeam linistita :((

( Elena a invatzat in tzarc , s-a intors dupa jucariile de la trapez. In tzarc are mai mult loc)

E gol la han,vad ca va puneti toate ochelari.Steluto,ce cauta babili' alea la tine in avatar?... :headbang:

Eu asi avea chef de neshte paste bune bune,dar nu am cui,ca baiatul cel mare e in oras si a zis ca nu mananca acasa,sotul mai are carnita de ieri si cu salata si a zis ca asta vrea,asa ca mai bine ma infing eu intr-un mar... :floare:

E gol la han,vad ca va puneti toate ochelari.Steluto,ce cauta babili' alea la tine in avatar?... :headbang:

Eu asi avea chef de neshte paste bune bune,dar nu am cui,ca baiatul cel mare e in oras si a zis ca nu mananca acasa,sotul mai are carnita de ieri si cu salata si a zis ca asta vrea,asa ca mai bine ma infing eu intr-un mar... :lol:

Of mai Geany in loc sa fii si tu bucuroasa ca nu tre' sa stai la cratita, of of :floare: !

E gol pe-aici, dar Stella a adus o gramada de placinte pt toti.

Eu asi avea chef de neshte paste bune bune,dar nu am cui,ca baiatul cel mare e in oras si a zis ca nu mananca acasa,sotul mai are carnita de ieri si cu salata si a zis ca asta vrea,asa ca mai bine ma infing eu intr-un mar... :(

Of mai Geany in loc sa fii si tu bucuroasa ca nu tre' sa stai la cratita, of of :floare: !

E gol pe-aici, dar Stella a adus o gramada de placinte pt toti.

Da dar babele cam fura ,si cafele... :hug: :lol:

Of mai Geany in loc sa fii si tu bucuroasa ca nu tre' sa stai la cratita, of of :lol: !

Paii eu ador sa stau la cratita,iar azi parca a dat aghiuta ca numa la paste mi-e gandul(ca mi-a trimis sorica paste faine si parmigiano si pecorino,si ulei verginos')si azi s-au gasit si ai mei ca eii nu vor nica ooff ooff mammaaiii maaaii!!! :headbang:

Ca eu cica le-asi fi facut lor da furam si io' deacolo ,ashea cat se ia spaghtili dupa o furculita (invartita bini bini).. :floare:

Asa...

post-405-12956312016622_thumb.jpg

Eu asi avea chef de neshte paste bune bune,dar nu am cui,ca baiatul cel mare e in oras si a zis ca nu mananca acasa,sotul mai are carnita de ieri si cu salata si a zis ca asta vrea,asa ca mai bine ma infing eu intr-un mar... :floare:

Geaninoooooo, m-or distrat ...ia uite

post-16-12956310304967_thumb.jpg

Banc:

Cica vrea doamne doamne sa-l trimita pe sf. duh pe pamant intr-o misiune,si sf. duh ii spune:

''Doamne te rog,fac orice imi ceri da' io' pe pamant nu mai merg''

Da de ce?! intreaba D-zeu...

Is' barfitori rau pamantenii astia,auzi dupa 2000 de ani si tot barfesc despre mine si Maria... :headbang:

:floare: :lol:

Sal'taaareee!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Am trecut sa va salut!

Bune tare placintele de la Stellina!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif

Ce-ati mai facut?

Tare mi-ati lipsit!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif

Sal'taaareee!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Am trecut sa va salut!

Bune tare placintele de la Stellina!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif

Ce-ati mai facut?

Tare mi-ati lipsit!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif

Azorica!!! Ce mai faci iubita?!!.. :headbang: :floare: