January 20, 201115 yr comment_73128 nu, concediu, ne-a invitat o prietena da un gratar la munte de ziua ei, asa ca se sta cu toata gasca peste WE la Moeciu, la o pensiune.Asta mica de cate ori am plecat a fost mult mai cuminte ca acasa, ceea ce sper sa se intample si acum. Plus acolo sunt multi care vor sa o ia in brate ... asa ca mai scap si eu ... dupa aia ma baraie la cap de luni, invatata in brate peste we! Report
January 20, 201115 yr comment_73140 Hi hi hi! Ci-mi vini sa rad cand vad cafelutili' alea...Sa vedeti stacana mea de dimineata de fiertura de la ibric ... Report
January 20, 201115 yr comment_73141 Asea Danelo'! Te preumblezi pe la munte deci ,la gratare,bravo tie ! Sper sa aveti vremea blanda,azi la noi a nins ca in povesti,ziceai ca-s fulgi de gasca nu de zapada. Report
January 20, 201115 yr comment_73145 oooo ce fain Geaninooo! Sper sa fie zapada sau sa ninga si pe unde ne-om preumbla ca altfel ... stam numa-n cabanuta. Pe fata am culcat-o de la 4 si nu s-a mai trezit pana acum. Oare are rost sa-i mai stric somnul cu cina? Report
January 20, 201115 yr comment_73146 dupa aia ma baraie la cap de luni, invatata in brate peste we! Fata , asa patzesc si io cand vin bunicii si matusile , la la la , tot in bratze si cand pleaca 3 zile ma freaca la melodie !!!! Dupa 3 zile ii trece . Vede ca n-are cu cine . Tu , astea-s vorbite! Report
January 20, 201115 yr comment_73147 Da nush' ca si bubuletul inca motaie pe pat,s-ar trezi,nu s-ar trezi,e tv. aprins ,lumina aprinsa, dar el picoteste ca o gaina,doarme pe el...O fi de la vreme... Report
January 20, 201115 yr comment_73149 Daniello , fata , scoal-o pe Bea ca daca o apuca seara apoi doarme pana nush cand si sa vezi ce te bariae pe la 12.00 cand e satula de somn!!! =)) Report
January 20, 201115 yr comment_73151 Cred ca o fi de la vreme, dar asta mica toata ziua nu a dormit deloc, numai de a fost miorlaita, se vede treaba ca acu a cazut rapusa. Daca vede ca e intuneric afara nu se trezeste Cred eu! Daca nu se trezeste singura o las asa ... o sa profit doar sa ma duc sa-i dau sa suga dar mai incolo cand nu mai e pericol sa se trezeasca sa ne bazdacaie pe cap acu pana la 11 noaptea ... Report
January 20, 201115 yr comment_73152 dupa aia ma baraie la cap de luni, invatata in brate peste we! Fata , asa patzesc si io cand vin bunicii si matusile , la la la , tot in bratze si cand pleaca 3 zile ma freaca la melodie !!!! Dupa 3 zile ii trece . Vede ca n-are cu cine . Tu , astea-s vorbite! da... nasii de la Sibiu pfoooaaai, apai trebuie sa ma tin la ei cu parul sa nu o tina numa'n brate 3 zile cand ne vedem ! si tot incearca sa ma convinga ca fiecare miorlaiala e ca vrea in brate Apoi ei pleaca si eu raman cu copilul urlator.Si la mine are cu cine ..., daca nu as avea de lucru cred ca numa-n cap mi s-ar sui Report
January 20, 201115 yr comment_73155 gata o aud ca vrea sa se trezeasca ... doar e ora mesei si daca toata ziua a legumit ... o fi razbit-o! cred ca nuuu, doar s-a intors pe partea cealalta Report
January 20, 201115 yr comment_73156 Si io numai ce ma trezit terorista! O dormit de la 12.00 la 14.00 in carutz , cand am venit acasa am pus-o in tzarc la joaca , am zis ca o dormit destul , m-am pus sa-i fac papa. Abia o mancat castronelul si pe la 15.00 da-i frecus la ochi si la urechi. Am pus-o la nani , ca bag seama ca oricat ar dormi , daca nu atzipeste la ea-n pat , nu-i destul , draga! Ce sa doarma? Am uitat sa-i dau piticul !!!! Vin dupa pitic ( il luasem cu noi in geanta) si intre timp s-a lovit cu un inel pe care-l avea in patutz , dar tare s-a lovit. In barba. Plansete. O linistesc , plec iar. Aud plansete infundate. Fug sus , se intorsese pe burta si a invatzat´sa scoata de sub ea manutza pe care s-a intors si se sprijina normal in ambele maini. Dar n-a invatzat sa intinda manutza inapoi si asa nu se mai poate intoarce pe spate. Si ridica capsorul din patura si plangea , si iar il lasa in patura........ Apoi a baut lapte si s-a culcat. Cine stie de mai vrea ceva de mancare acum seara ... Report
January 20, 201115 yr comment_73188 woaaa ce fain! de cand se intoarce de pe-o parte pe alta? noi nu inca fuuu si noi gata. A mancat, i-am facut baita. Apoi am intrat eu in baie si tati a adormit-o pe genunchi, Cand s-o mut s-a trezit. Da-i iar sa suga. Seara cat suge, suge asa un piculet dar sta cu ochii inchisi si se odihneste, cand zic si io gata hai ca a adormit s-o bag in pat ochii mari, ca doar s-a odihnit. Acum am bagat-o in pat caruselul cu lumina si cantece de pasarele si am lasat-o, dar garrrrraie si morrrmaie off ce greu imi e face grrrrrrrr, mrrrrrrr si mamamama maiiii Report
January 21, 201115 yr comment_73206 'neata la popor https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_salut.gif poftiti la mic dejun. e curat si masa e pusa Report
January 21, 201115 yr comment_73208 Buna dimineata . Boni, merci de invitatie, iau repede din mers ceva, ca iar sunt pe coclauri, munaca alea alea...va las covrig pentru urmatoarea , lasa mai bine pun mai multi , cine stie poate vin 2-3 deodata .pofta mare Report
January 21, 201115 yr comment_73210 Mneatza! Mi-s KAPUTT ! inainte de 5.00 a mancat d-ra iute , a ragait iute si am pus-o la nani. Ma duc in pat si peste 2 -3 min aud Ihhhhhhhh , Íhhhhhhhhhhh Ma duc la ea, era pe burta si nu se mai putea intoarce.............toata dimineatza am facut ture si io si tat-su. Ne era frica. . Oare cand invatza sa se intoarca inapoi pe spate? La inceput putea , se intorcea pe o parte , mana pe care se intorcea n-o ridica si spoi revenea. Acum dupa ce se intoarce isi potriveste mainile fain dar nu mai srie sa se intoarca inapoi!!!! Oare mi-s paranoica??? Nush...da' mi frica sa nu adorm si ea sa cada cu nasu-n patura... Asa ca, Daniella , bucura-te cat mai potzi! Elena a invatzat saptamana asta . Pana acum dormeam linistita ( Elena a invatzat in tzarc , s-a intors dupa jucariile de la trapez. In tzarc are mai mult loc) Report
January 21, 201115 yr comment_73306 E gol la han,vad ca va puneti toate ochelari.Steluto,ce cauta babili' alea la tine in avatar?... Eu asi avea chef de neshte paste bune bune,dar nu am cui,ca baiatul cel mare e in oras si a zis ca nu mananca acasa,sotul mai are carnita de ieri si cu salata si a zis ca asta vrea,asa ca mai bine ma infing eu intr-un mar... Report
January 21, 201115 yr comment_73310 E gol la han,vad ca va puneti toate ochelari.Steluto,ce cauta babili' alea la tine in avatar?... Eu asi avea chef de neshte paste bune bune,dar nu am cui,ca baiatul cel mare e in oras si a zis ca nu mananca acasa,sotul mai are carnita de ieri si cu salata si a zis ca asta vrea,asa ca mai bine ma infing eu intr-un mar... Of mai Geany in loc sa fii si tu bucuroasa ca nu tre' sa stai la cratita, of of !E gol pe-aici, dar Stella a adus o gramada de placinte pt toti. Report
January 21, 201115 yr comment_73312 E gol la han,vad ca va puneti toate ochelari.Steluto,ce cauta babili' alea la tine in avatar?... Eu asi avea chef de neshte paste bune bune,dar nu am cui,ca baiatul cel mare e in oras si a zis ca nu mananca acasa,sotul mai are carnita de ieri si cu salata si a zis ca asta vrea,asa ca mai bine ma infing eu intr-un mar... Of mai Geany in loc sa fii si tu bucuroasa ca nu tre' sa stai la cratita, of of !E gol pe-aici, dar Stella a adus o gramada de placinte pt toti. Da dar babele cam fura ,si cafele... Report
January 21, 201115 yr comment_73313 Of mai Geany in loc sa fii si tu bucuroasa ca nu tre' sa stai la cratita, of of ! Paii eu ador sa stau la cratita,iar azi parca a dat aghiuta ca numa la paste mi-e gandul(ca mi-a trimis sorica paste faine si parmigiano si pecorino,si ulei verginos')si azi s-au gasit si ai mei ca eii nu vor nica ooff ooff mammaaiii maaaii!!! Ca eu cica le-asi fi facut lor da furam si io' deacolo ,ashea cat se ia spaghtili dupa o furculita (invartita bini bini).. Asa... Report
January 21, 201115 yr comment_73314 E gol la han,vad ca va puneti toate ochelari.Steluto,ce cauta babili' alea la tine in avatar?... Eu asi avea chef de neshte paste bune bune,dar nu am cui,ca baiatul cel mare e in oras si a zis ca nu mananca acasa,sotul mai are carnita de ieri si cu salata si a zis ca asta vrea,asa ca mai bine ma infing eu intr-un mar... Geaninoooooo, m-or distrat ...ia uite Report
January 21, 201115 yr comment_73315 Hi hi hi! Hai ca-s nostime babili' atunci bine ca tin ele de urat la han... Report
January 21, 201115 yr comment_73318 Banc: Cica vrea doamne doamne sa-l trimita pe sf. duh pe pamant intr-o misiune,si sf. duh ii spune: ''Doamne te rog,fac orice imi ceri da' io' pe pamant nu mai merg'' Da de ce?! intreaba D-zeu... Is' barfitori rau pamantenii astia,auzi dupa 2000 de ani si tot barfesc despre mine si Maria... Report
January 21, 201115 yr comment_73320 Sal'taaareee!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Am trecut sa va salut!Bune tare placintele de la Stellina!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Ce-ati mai facut?Tare mi-ati lipsit!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gif Report
January 21, 201115 yr comment_73335 Sal'taaareee!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Am trecut sa va salut!Bune tare placintele de la Stellina!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Ce-ati mai facut?Tare mi-ati lipsit!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love7.gifAzorica!!! Ce mai faci iubita?!!.. Report