Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Buna dimineata. Boni, succes la pregatiri. o sa aiba "pitica" amintiri frumoase. :cheers:

Geanino, iti admirai si eu pastele ieri. aratau grozav.

La mine-n casa ( fiimea ) musai la doua zile sa aiba paste. daca e zilnic, si mai bine. mai ceva ca italienii fratica.

Buna dimineata. Boni, succes la pregatiri. o sa aiba "pitica" amintiri frumoase. :cheers:

Geanino, iti admirai si eu pastele ieri. aratau grozav.

La mine-n casa ( fiimea ) musai la doua zile sa aiba paste. daca e zilnic, si mai bine. mai ceva ca italienii fratica.

Hi hi hi! Da si ai mei pizza si paste sunt in top,de tot felul si de toate culorile.Nush' ce sa fac azi de mancare. =))

Pai zi si tu ce ai prin camara/frigider, ca sa-ti sugestionam ceva.

Tocmai ca nu aveam nimik! ;)

Am facut cumparaturi si m-am hotarat la mazarea alba a lui Any (ca-mi place mie mult) cu pui si ardei copti.... ;)

Gogooaasshhee!!! :-* Bolnavii de inima un pas inapoi,la fel colesteroale,si diabetici,cei la cura de slabeala pot sa steie' ca avem si cu gaura(gaura nu ingrasa) :-* ...

Ce vedem in porpozitie...In stanga obsevam minciunele,in mijloc ineluse ,in dreapta gogosi umplute(cu gem de visine,capsuni,zmeura,nutella,astea cu nutela s-au desfacut,2 cu branza le-am papat eu calde si nu au stat la poznat)..

post-405-12959637297888_thumb.jpg

Sexiuni alndala,gaura pt. cei la dieta...

post-405-12959637358826_thumb.jpg

Daaddaa stiu ca ma urati!!... :floare: :-* :-*

Ba io nu te urasc ca am burtica plina!! Azi am fost la doctor si ca sa ma consolez mi-am luat gogoasa cu branza si cu visine!!

Hi hi hi! Bravos,ma bucur... :floare:

Acum pleaca baiatul cel mare afara (a fost la scoala, mancat,facut lectii) si-l trimit la mama la serviciu ca-i in drumul lui cu gogosi calde... :-*

Geany , te asamtz bine??????????????????????

Lumeeeeeeeeee!!! Fusai la prima sedintza cu parintzii !!!! ( la cresa , dar , ce mai conteaza unde :hungry: ? )

Geany , te asamtz bine??????????????????????

Lumeeeeeeeeee!!! Fusai la prima sedintza cu parintzii !!!! ( la cresa , dar , ce mai conteaza unde :D ? )

Ma simt f. bine...De ce intrebi?! :hungry:

Felicitari pt. sedinta,chiuluri,ceva note mici?!!! :)

Any!!! Am facut ieri mazare deaia buna alba si m-am gandit la tine sa stii... :hungry:

Oare Daniela ce mai face?!

Neatza. Anamaria, fac sedinte si la cresa???

Te-ai ajuns. Eu azi am niscai trebi in urbe, oleac de lalait si disara premiera la puritani.

program lejer.

musai sa-mi caut un curs de gym sau aquagym, sa vad ce gasesc.

Buna dimineata. Eu , pe frigul asta , sunt cu gandul la soare si verdeata , asa ca am pus masa pe terasa si v-astept sa luam micul dejun

post-780-12960239876362_thumb.jpg

'neata! vai stelluto!!! ce-mi place a doua cafea, cea cu caimacul ala!!! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif stau si eu nitel aici, al soare.

acum rasuflu vre-o 5 minute, ca-s in pauza de cafea la munca. si apoi din nou dau bice. vorba lui Geany, la maraton https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/whip2.gif

O sa ma omorati maii cu zile pe mine maiii!!! Iar bocesc :pupic: =))

Ia ce mi-a copt Petunica maii!! Iar pachet ...O forma de teflon pt. tort cu inel,are 2 forme una simpla una deaia cu tzeava pe mijloc cu forma si scrisoare super emotionanta si cioco la bubulet... =))

Ce am facut eu sa merit asa atentie?!..Te pup Petunel...

post-405-12960391623698_thumb.jpg

Any!!! Am facut ieri mazare deaia buna alba si m-am gandit la tine sa stii... :pupic:

Geany =)) =)) !

Asa ma bucur pt tine, faina forma ti-a trimis Petu, dar mai presus de toate zic eu conteaza gestul si faptul ca fetele au o inima maaaare!

Any!!! Am facut ieri mazare deaia buna alba si m-am gandit la tine sa stii... =))

Geany =)) =)) !

Asa ma bucur pt tine, faina forma ti-a trimis Petu, dar mai presus de toate zic eu conteaza gestul si faptul ca fetele au o inima maaaare!

Da iubita!! Nu ma asteptam deloc si m-a emotionat profund... :pupic:

Geany , ce note , maica??? M-am dus in calitate de mamica , prima mea sedintza!!!!!!!!!!!!!

Stella , fu sedintza ca se mareste suma lunar , si vor sa schimbe si programul. S-a scumpit numai cu 33 pe luna , dar au redus programul. Pe mine asta ma doare !!!!! Ramane sa ofere pt cei interesanti Frühdienst de la 7.00 si Spätdienst de la 14.00. Cu asta nu s-au hotarat.

Cresa-i mica , 10 copii. Si desi aici nu-s locuri aproape deloc , statul mai da si legi peste legi ca trebe nush cate educatoare la pruncii astia. E bine ca-s o gramada acolo , dar trebuie platite , nu????? Si cand e vb de subventzii , statul se face ca uita. ( ca-s toate subventzionate).

Geany , vad ca esti de veghe :pupic: =))

Zi repede cum faci tu pizza ca tare-mi place cum arata pizzele tale. Am aluatul la framantat si am la dispozitzie:

suc de rosii
mozzarella ( d-aia in zer)
salami
ceva Gouda /cascaval
ardei iutzi

te rog mumos =))