January 22, 201115 yr comment_73512 Geany, eu ma duc sa duc sticla-n frigider inapoi, eu zic ca 2 paharele imi ajung !Maii eu am patit-o rau cu el! Ca mi s-a spus ca e digestiv ,si era cald si seara si asa de bun si racoros mi s-a parut ,ca m-am cherchelit rau de tot de la el... Report
January 22, 201115 yr comment_73514 Geany, ce face bubuletzu?Doarme ca un ingeras ca nu si-a facut somnicul de dupamiaza cu ziua mamei si tot... In sf. pot sa bantui si eu peaici fericita. Report
January 22, 201115 yr comment_73516 Geany, da nu a facut nik, nici o boroboatza conu bubuletz? mai sa fie. l-ati deochiat Report
January 22, 201115 yr comment_73517 Any, superb arata baigli ala al tau, dar eu zic pass, ca -s fata cuminte si ascultatoare , nu ma bag la d'aiestea asa "coloricoase " Report
January 22, 201115 yr comment_73518 Any, superb arata baigli ala al tau, dar eu zic pass, ca -s fata cuminte si ascultatoare , nu ma bag la d'aiestea asa "coloricoase " Numa' placintele si gogosii tai m-au facut sa-mi fie pofta de aluaturi, asa ca tu esti vinovata de tot!Vroiam sa fac gogosi, krafen din aia umpluti cu crema, insa m-am luat cu amintiri din copilarie, bunica mea unguroaica facea baigli de asta, mama a facut si ea azi, asa ca zic hai sa fac. Report
January 22, 201115 yr comment_73522 Maii in baza datei mele de nastere (ora exacta si loc de bastina)mi s-a facut si interpretat, astrograma...Ia sa vedeti in cateva cuvinte daca nu-s eu in clar,deci Geany scrie pe ea... Zice asa: Zodia Pesti,ascendent in balanta.Ascendentul iti da o fire sociabila placuta,extroverta. Uranus in casa 1 face sa-ti displaca rutina ,probabil ai avut o copilarie marcata de schimbari,lucru care te-a facut sa devii independenta,si sa ai capacitatea de a te sprijini pe propriile forte,esti tentata sa actionezi inainte de a gandi,...(asta clar e io' din prima). Neptun in sagetator casa 3 te face sa fii idealista pana la extrem religios. Neptun sextil ascendent -intuitie si posibil abilitati de psychic(aici m-o rupt in 2 ca zau ca asa e ) Marte varsator in casa 4 posibil neintelegeri cu parintii,trebuie mai multa grija....(clar ii iubesc de mor da' ma calca pe bataturi,este si asta..) Mercur in casa 5 :puzzle si cuvinte incrucisate ,matematica...(asa e..) Soare in casa 6 te face sa ai mai multa disciplina ca altii ,sa faci totul cum trebuie,sensibila,iti place sa ajuti oamenii din jurul tau,generozitate,posibil aroganta,parere buna despre sine,optimism. Jupiter in 6 inveti prin munca,castiguri nu neaparat imediate,dar mai mult decat crezi,posibil lucrat in tara straina cu strainii. Jupiter in pesti-spiritualitate puternica,trebuie sa inveti compromisul si umilinta,poti ajunge asa la realizari f. mari. P.s UN aspect in Pluto care ar pute sa-ti dea un imbold catre ocultism,...evita. Deci nu doresc sa creez polemici,a fost doar din joaca mi s-a facut pe privat(persoana nu se ocupa cu asa ceva si nu mai face la nimeni),am pus doar de distractie si de stat la cioace... Report
January 22, 201115 yr comment_73524 Geany eu credeam ca te-ai dus la culcare, cand colo tu scriai astrograme!Mai, eu nu te cunosc dar aroganta nu cred ca esti! De fapt scrie "posibil aroganta" Report
January 22, 201115 yr comment_73527 Geany eu credeam ca te-ai dus la culcare, cand colo tu scriai astrograme!Mai, eu nu te cunosc dar aroganta nu cred ca esti! De fapt scrie "posibil aroganta"Fata cu pricina mi-a explicat ca o astrograma e creata asa cum e si dealtfel si firea omului din contradictii,la unii predomina unele ,la unii altele sunt mai estompate dar ele sunt...Eu am scris exact ce mi-a zis ea ca mi s-a parut mie,f. f.''intrensant'' si f. de bunsimtz... Am luat-o ca pe un amuzament si asa sa mai treaca timpul sa mai stam la barfa nu luati treaba asta in serios ca ,chiar nu e cazul,va rog eu fremos'... Report
January 22, 201115 yr comment_73529 Geany eu credeam ca te-ai dus la culcare, cand colo tu scriai astrograme!Mai, eu nu te cunosc dar aroganta nu cred ca esti! De fapt scrie "posibil aroganta"Fata cu pricina mi-a explicat ca o astrograma e creata asa cum e si dealtfel si firea omului din contradictii,la unii predomina unele ,la unii altele sunt mai estompate dar ele sunt...Eu am scris exact ce mi-a zis ea ca mi s-a parut mie,f. f.''intrensant'' si f. de bunsimtz... Am luat-o ca pe un amuzament si asa sa mai treaca timpul sa mai stam la barfa nu luati treaba asta in serios ca ,chiar nu e cazul,va rog eu fremos'... Deci inseamna ca n-ai scris tot ! Report
January 22, 201115 yr comment_73530 Geany eu credeam ca te-ai dus la culcare, cand colo tu scriai astrograme!Mai, eu nu te cunosc dar aroganta nu cred ca esti! De fapt scrie "posibil aroganta"Fata cu pricina mi-a explicat ca o astrograma e creata asa cum e si dealtfel si firea omului din contradictii,la unii predomina unele ,la unii altele sunt mai estompate dar ele sunt...Eu am scris exact ce mi-a zis ea ca mi s-a parut mie,f. f.''intrensant'' si f. de bunsimtz... Am luat-o ca pe un amuzament si asa sa mai treaca timpul sa mai stam la barfa nu luati treaba asta in serios ca ,chiar nu e cazul,va rog eu fremos'... Deci inseamna ca n-ai scris tot ! Ba da am scris tot ce a zis ea. Report
January 23, 201115 yr comment_73542 Sal'tareee!Geany, deci am ghicit: ziua in care bubuletzul a fost cuminte!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/headbang.gif Ca sunt "sor-ta", asta-i clar! Ca si tu cand zici cate ceva ma "vad" pe-acolo! Poti sa stii ca-n alta viata nu-am fost surori?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Si eu m-am "machit", dar nu cu Limoncelo, cu "Vinifruct".Erau niste sticlute de 1/2 l, vin din fructe.Duuulce, buuuun!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/Soif10.gif Era prin 1987! Haideti la o cafea! Report
January 23, 201115 yr comment_73551 Neatza, Zoazo, merci de cafea.am facut desertul pentru domnul sot...orez cu lapte ( reteta egipteana)si la pranz lejer, niste peste si ceva barabiul la cuptor poate, daca nu fierte natur.plus p leguma verde pe langa, asa ca efect cromatic Report
January 23, 201115 yr comment_73553 Geany, da nu a facut nik, nici o boroboatza conu bubuletz? mai sa fie. l-ati deochiat Asta voiam sa zic si eu , Geanino , ce facushi soro cu baietu' ? Vezi , Doamne feri , sa nu fie cumva racit..... MNEATZAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! Cine cumpara UNA BUCATA COPIL TERORIST?????? Se intoarce noaptea pe burta si inapoi nu mai poate , DAR EA VREA ! Si ne striga! Ca am facut greseala acum vreo cateva zile sa mergem. Si de atunci nu ne mai slabeste!!!! Report
January 23, 201115 yr comment_73558 Anamaria , cum o culci? pe o parte, sau pe spate, ca nu mai stiu care-s regulile acuma.cand fiimea era BB se cerea sa-i pui pe o parte , si sa-i pun un prosop inrulat la spate, ca sa o sustina. Report
January 23, 201115 yr comment_73563 Heii!!! Trec si eu rapid sa va salut,ca iar fug la mama...Bubuletul deabea asteapta isi tot probeaza flanici' care sa se imbrace si se admira in oglinda... Zozo,te pregatesti iar de plecare?!...Nici nu prea am stat la cioace,ooff ...II transmit lui mamai la multianii''!! de la voi... Steluto! Noi mai avem timp sa vb. te pupez. Simo' bubuletul numa ce mi-a rezolvat masina de prajit paine ca a aruncat o bricheta in ea,si desteapta de io' am reactionat impulsiv'' ca de obicei si am omorat-o si peaia definitiv si irevocabil...Asta-i calda ,calda...asa ca bubuletul si Geany nu se dezmint,sot cu mainile-n cap... Sorica mea mi-a trimis din Italia pt. bubulet cand era mic o pernuta speciala se gaseste la farmacie,e proectata special pt. copii mici sa nu se sufoce,e din burete special cu niste gauri in ea ...cred ca o mai am si acum pe undeva... Gata am fugit!... Report
January 23, 201115 yr comment_73573 Stella , cand era mica mica asa cum spui tu o culcam. Acum e regula sa fie culcatzi pe spate dar de la spital mi-a zis ca-i mai bine pe o parte, dar sa ma uit exact , cat am pus-o pe stanga sa o pun si pe dreapta. E mai sigur daca vomita , ca unii nu se intorc instant. Apoi am lasat-o incet sa doarma pe spate. Acum pe spate doarme dar cu capul intr-o parte. Multa vreme a dormit in cosuletz si acolo n-a avut loc sa se intoarca. Acum se intoarce pe burta si....scrisai mai sus. Vai de noi! Geanino , aci nu-i voie nici un fel de perne la bebi. La cei care se nasc cu un defect si trag intr-o parte exista ceva dar nu-i perna , e numai cu buretzi pe margina , unul mare pe partea pe care sta copilul , si unul mic pe parte pe care nu vrea sa stea. Asa se corecteaza. In rest , interzis cu desavarsire!!!! Report
January 23, 201115 yr comment_73580 Zozo,te pregatesti iar de plecare?!...Nici nu prea am stat la cioace,ooff =Da, iar s-a facut de plecare! Las-ca vorbesc cu voi in gand!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/love3.gif Va las cu bine! Sa aveti grija de voi si sa citesc doar lucruri frumoase si vesele data viitoare! Bubuletz cuminte iti doresc, Geany! Dar nici prea cuminte, ca nu-i a buna si n-ar fi el!Va pup!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
January 23, 201115 yr comment_73594 Va salut cu drag pe toate. M-am intors si eu acasa, mi-a plecat iar barbatul la munca , sunt din nou singura cu pitica mea. Report