Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

:D pupa Bubuletul frumos si cuminte! fugi de ochi dintre ochi, sa nu-i fie de deochi! :D

si de ce ma rog nemultumiri? i-ai tinut si pe ei la dieta saptamana de dupa sf ion? =))

Nu nimika nu i-am tinut la dieta dar nici cine stie ce bunatati nu le-am facut sa nu ma tempteze''(ioc,gogoase si destea) :D

aaaaa... ca pomeneai de nemultumiri =)) Si am crezut ca i-ai lasat nemancati, ca nu ai vrut sa gatesti. Nu stiam ca te referi la tentatii dulci.

aaaaa... ca pomeneai de nemultumiri :D Si am crezut ca i-ai lasat nemancati, ca nu ai vrut sa gatesti. Nu stiam ca te referi la tentatii dulci.

Hi hi hi!!! :D Pai nici la mancare nu m-am prea dat in stamba,au vrut paste,le-am facut mai comune asa la cuptor,au vrut pizza,la fel mai simpla sa nu ma tenteze,sotul a venit cu un manunchi de cabanos am facut prajiti cu piure si salata(sa pot manca si eu piure si salata) si apoi de rest o tocanita de cartofi(nu ma incanta deloc),am mai facut ciorbita(asta am papat si eu),iar dulce nexam... =))

Am facut chestii carora sa le pot rezista sa nu ma tenteze,ca daca faceam vreun dulce de-al meu preferat(de exemplu mor dupa albacazapada dar n-o fac,ca mananc )sau mancare preferata ,paste aglio olio peperoncino,sau arabiate(suparate rau adica picante)nu prea rezistam,cel putin nu usor... :D :D

te gandisi foarte bine! brava, Geany! :appl:

Hehehe!!! Pa' io' la teorie stau bine sunt mama si tata lor'...practica ma omoara... :toothy6: :toothy9;

good morning

it's coffee/tea time

post-142-12952521513815_thumb.jpg

post-142-12952521803345_thumb.jpg

luati de serviti, este de toate pentru toti

cappuccino

post-142-12952522224252_thumb.jpg

cafea

post-142-12952523970145_thumb.jpg

ceai

post-142-12952524234828_thumb.jpg

s-aveti o zi frumoasa

'neata. uuuuuuui ce-i aici. iaca vin si eu ce ceva la cafele/ceaiuri

post-84-12952529635333_thumb.jpg

Buna fetelor! Va salut si eu rapid rapidulescu...Am fost tare harnicuta azi,am facut curat ,cumparaturi si mancare,ca s-a invitat socrela la masa.

Am facut ostropel de pui(pui cu sos)si sa vad cu ce garnituri or vrea,piure ,mamaligusion,muraturi,salata verde ,salata de varza murata,nu stiu sa vad care o fi cererea... :toothy6: :toothy9;

Multumim de tratare . eu am avut repetitie, acuma sunt libera, si tre sa fug dupa unele cumparaturi saptamanale.

o zi faina la toti . :drool:

multzumim , la fel , stelutzo!

Noi doua fusaram deja brambura prin oras , asta e ultima mea saptamana libera!!!!!!!!!!!

tulai!!!!!!!!!!!!!!

Stelutoo!!! Heellpp!!! Vreauu gogosii!!! Da dealea de la tine,ca numa la ele ma gandesc,si nush.cum unde ma invart dau numa'de gogoase... :drool: :drool: :drool:

Buna dimineata, fug la treburi. repetitii alea alea, mai apar pe seara. sa aveti o zi faina.

cafea las la primii veniti.

post-16-1295337554879_thumb.jpg

Steluto,da mami o cafe si la mine!

Trecui pe la gafe sa vad ce a mai combinat Piscotel,si peste ce dau?!!

Goggoossiii!!!! Normal... :((

Gogosi,gogosi si iar gogosi,oriunde intru si ma invart e presarat cu gogosi!!!! :((

Deci nu se mai poate in stilul asta,mai strangeti-va frate gogoasele. :((

Bine ca azi tre' sa plec deacasa,ma duc la mama cu trebi',ca altfel cine stie ce gogosi mai comiteam. :(( :-*

Buna dimineata, fug la treburi. repetitii alea alea, mai apar pe seara. sa aveti o zi faina.

cafea las la primii veniti.

merci de cafelutz! ca bine mai miroase a cafea in han :notworthy:

Buna dimineata Steluto! :D Ce faci azi?! Iar pe fuga?.

Eu azi stau cumintica acasa,ca m-am cam saturat de drumuri si de trebi',asa ca iar o zi cu plan 0 . :D :love7:

post-405-12954213771806_thumb.jpeg

Ia sa ne asezam la un mic dejun virtual.

'neata tuturor.

Geany, la noi e ceata deasa si urata, de vre-o 3 zile https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gif

vin la masa ta la mic dejun ca vad ca ai soare

'neata tuturor.

Geany, la noi e ceata deasa si urata, de vre-o 3 zile https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gif

vin la masa ta la mic dejun ca vad ca ai soare

Hi hi hi! paii asta-i fain in lumea noastra virtula ca putem sa punem chiar si soare acolo unde el nu e!

Si la noi afara e ceata si-i un intuneric in casa...Brr!!...Dar aici la han e cald si bine... :hug:

Nu Geanino, azi dimineata o lalai oleaca pe acasa, dupa aia intru-n priza :hug:

fain micul tau dejun insorit.

steluto, de cate ori vad cate un concert la tv sau pe altundeva ma gandesc la tine. frumoasa viata trebuie sa ai asa plina de muzica https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/drunken_smilie.gif