January 16, 201115 yr comment_72476 pupa Bubuletul frumos si cuminte! fugi de ochi dintre ochi, sa nu-i fie de deochi! si de ce ma rog nemultumiri? i-ai tinut si pe ei la dieta saptamana de dupa sf ion? Nu nimika nu i-am tinut la dieta dar nici cine stie ce bunatati nu le-am facut sa nu ma tempteze''(ioc,gogoase si destea) Report
January 16, 201115 yr comment_72481 aaaaa... ca pomeneai de nemultumiri Si am crezut ca i-ai lasat nemancati, ca nu ai vrut sa gatesti. Nu stiam ca te referi la tentatii dulci. Report
January 16, 201115 yr comment_72483 aaaaa... ca pomeneai de nemultumiri Si am crezut ca i-ai lasat nemancati, ca nu ai vrut sa gatesti. Nu stiam ca te referi la tentatii dulci.Hi hi hi!!! Pai nici la mancare nu m-am prea dat in stamba,au vrut paste,le-am facut mai comune asa la cuptor,au vrut pizza,la fel mai simpla sa nu ma tenteze,sotul a venit cu un manunchi de cabanos am facut prajiti cu piure si salata(sa pot manca si eu piure si salata) si apoi de rest o tocanita de cartofi(nu ma incanta deloc),am mai facut ciorbita(asta am papat si eu),iar dulce nexam... Am facut chestii carora sa le pot rezista sa nu ma tenteze,ca daca faceam vreun dulce de-al meu preferat(de exemplu mor dupa albacazapada dar n-o fac,ca mananc )sau mancare preferata ,paste aglio olio peperoncino,sau arabiate(suparate rau adica picante)nu prea rezistam,cel putin nu usor... Report
January 16, 201115 yr comment_72485 te gandisi foarte bine! brava, Geany! Hehehe!!! Pa' io' la teorie stau bine sunt mama si tata lor'...practica ma omoara... Report
January 17, 201115 yr comment_72507 good morningit's coffee/tea time luati de serviti, este de toate pentru toti cappuccino cafea ceai s-aveti o zi frumoasa Report
January 17, 201115 yr comment_72510 'neata. uuuuuuui ce-i aici. iaca vin si eu ce ceva la cafele/ceaiuri Report
January 17, 201115 yr comment_72515 Buna fetelor! Va salut si eu rapid rapidulescu...Am fost tare harnicuta azi,am facut curat ,cumparaturi si mancare,ca s-a invitat socrela la masa. Am facut ostropel de pui(pui cu sos)si sa vad cu ce garnituri or vrea,piure ,mamaligusion,muraturi,salata verde ,salata de varza murata,nu stiu sa vad care o fi cererea... Report
January 17, 201115 yr comment_72551 Multumim de tratare . eu am avut repetitie, acuma sunt libera, si tre sa fug dupa unele cumparaturi saptamanale.o zi faina la toti . Report
January 17, 201115 yr comment_72552 multzumim , la fel , stelutzo! Noi doua fusaram deja brambura prin oras , asta e ultima mea saptamana libera!!!!!!!!!!! tulai!!!!!!!!!!!!!! Report
January 17, 201115 yr comment_72579 Stelutoo!!! Heellpp!!! Vreauu gogosii!!! Da dealea de la tine,ca numa la ele ma gandesc,si nush.cum unde ma invart dau numa'de gogoase... Report
January 17, 201115 yr comment_72586 Aiaiaiiiii, cica erau tare bune, dar eu nu le-am gustat fata mea. Report
January 17, 201115 yr comment_72589 Ba eu daca oi face o sa gust una poa' sa fie ce o fi'.Ca doar una no' fi foc. Report
January 18, 201115 yr comment_72660 Buna dimineata, fug la treburi. repetitii alea alea, mai apar pe seara. sa aveti o zi faina.cafea las la primii veniti. Report
January 18, 201115 yr comment_72679 Steluto,da mami o cafe si la mine! Trecui pe la gafe sa vad ce a mai combinat Piscotel,si peste ce dau?!! Goggoossiii!!!! Normal... Gogosi,gogosi si iar gogosi,oriunde intru si ma invart e presarat cu gogosi!!!! Deci nu se mai poate in stilul asta,mai strangeti-va frate gogoasele. Bine ca azi tre' sa plec deacasa,ma duc la mama cu trebi',ca altfel cine stie ce gogosi mai comiteam. Report
January 18, 201115 yr comment_72708 Buna dimineata, fug la treburi. repetitii alea alea, mai apar pe seara. sa aveti o zi faina.cafea las la primii veniti. merci de cafelutz! ca bine mai miroase a cafea in han Report
January 19, 201115 yr comment_72831 Buna dimineata Steluto! Ce faci azi?! Iar pe fuga?. Eu azi stau cumintica acasa,ca m-am cam saturat de drumuri si de trebi',asa ca iar o zi cu plan 0 . Ia sa ne asezam la un mic dejun virtual. Report
January 19, 201115 yr comment_72836 'neata tuturor. Geany, la noi e ceata deasa si urata, de vre-o 3 zile https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gifvin la masa ta la mic dejun ca vad ca ai soare Report
January 19, 201115 yr comment_72837 'neata tuturor. Geany, la noi e ceata deasa si urata, de vre-o 3 zile https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gifvin la masa ta la mic dejun ca vad ca ai soareHi hi hi! paii asta-i fain in lumea noastra virtula ca putem sa punem chiar si soare acolo unde el nu e! Si la noi afara e ceata si-i un intuneric in casa...Brr!!...Dar aici la han e cald si bine... Report
January 19, 201115 yr comment_72838 Nu Geanino, azi dimineata o lalai oleaca pe acasa, dupa aia intru-n priza fain micul tau dejun insorit. Report
January 19, 201115 yr comment_72839 steluto, de cate ori vad cate un concert la tv sau pe altundeva ma gandesc la tine. frumoasa viata trebuie sa ai asa plina de muzica https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/drunken_smilie.gif Report