January 19, 201115 yr comment_72841 La cat e de intunecat si de urat chiar ca mai merge inca o cafea draga Simo',desi nu-mi face bine de loc,eu daca beau a doua cafea,ma moi,devin palida la fata,imi tremura mainile... Ia ce mai aduc eu langa,cafeaua lui Simo'... Torcetti facute de sorica mea in Italia unde lucreaza ea,si ferrero preferatele mele(una a disparut din cutie instant in mod misterios),gianduiotti si pernigotti... Report
January 19, 201115 yr comment_72850 Gianinoooooooo, pune gianduiotu' la loc ia d'aici o felie de ananas , sau un bol cu salata de fructe. Boni , e adevarat ca am o meserie frumoasa , dar nu e chiar totul mereu in roz bombon mai avem si dirijori ( deranjori) mai pampalai, dar asta este , facem cu ce avem Report
January 19, 201115 yr comment_72852 Geanino , pacheteaza iute iute la loc treburile alea ca-i lucru necurat!!!!!! PTiu! Report
January 19, 201115 yr comment_72853 Hi hi hi!!! Nici prin cap nu-mi trece,am savurat bomboana cu o satisfactie maxima... Report
January 19, 201115 yr comment_72858 Bomboana? Daca te opresti la una e bine! Io creka mi-s bolnava la cap , cand desfac ceva nu ma misc pana nu termin toata cutia!!!!! Mai bine nu desfac. Zau ca mi-s deranjata sus la cutie !!!! Report
January 19, 201115 yr comment_72859 AA nu !!!la mine doar una la cafe',nu ma mai incanta a doua,chiar nu asi vreao. Report
January 19, 201115 yr comment_72861 AA nu !!!la mine doar una la cafe',nu ma mai incanta a doua,chiar nu asi vreao. Report
January 19, 201115 yr comment_72862 AA nu !!!la mine doar una la cafe',nu ma mai incanta a doua,chiar nu asi vreao. Poti sa razi cat vrei dar zau ca e asa,daca nu eram prima care sa o zic.Eu cu dulciurile nu ma omor mai degraba spre sarat,iar ciocolata imi place amaruie. Report
January 19, 201115 yr comment_72892 Eu am luat o cafea de la Mutti, ciocolata de la Geany si o lingura de salata de fructe de la Stella! Merci fetele, ce bine e sa-ti pregateasca altii micul dejun....Macar virtual! Report
January 19, 201115 yr comment_72903 Ce zici, impartim cutia in doua ? lasati si mie macar una. ca din astea nu am gustat niciodata. si sunt tare curioasa Report
January 19, 201115 yr comment_72906 Ce zici, impartim cutia in doua ? lasati si mie macar una. ca din astea nu am gustat niciodata. si sunt tare curioasa Impartim in trei atunci.Mamaaaa cand vine Geany si vede ce s-a ales de ciocolata ei ! Report
January 19, 201115 yr comment_72911 Hai, ca eu aduc muzica azi! http://www.youtube.com/watch?v=PkbhYvZnQyU Report
January 19, 201115 yr comment_72917 Ce zici, impartim cutia in doua ? lasati si mie macar una. ca din astea nu am gustat niciodata. si sunt tare curioasa Impartim in trei atunci.Mamaaaa cand vine Geany si vede ce s-a ales de ciocolata ei !Hi hi hi! Luati cu incredere ,nu va jenati. Nu eu cu dulcele dulce(bomboane si caramele ) nu prea bat,eu cu ciocolata amaruie(bine ca nu am),gogosi(daca se poate sarate umplute cu branza),praji si creme acrisoare cu lamaie (gen albacazapada) alea daca ma infing nu ma multumesc cu putin ca-mi plac,dar astea dulci,dulci,ma multumesc cu putin ca nu ma omor. Report
January 19, 201115 yr comment_72929 phiiii nu intra omul o zi si va faceti de cap in stil mare! Buna si frumoasa sa va fie seara aceasta fetele!vreau si cafea si bomboane si salata de fructe, ba si mic dejun insorit desi e 17:28 mi-e o foameee Mutti si eu sunt deranjata la cutie in acelasi mod! Dupa abtineri timp de 20 ani, acu cand silueta mi-e data peste standardul meu... nu mai tin cont de nimic ... cand incep o treaba o si termin, fie ce-o fi! Report
January 19, 201115 yr comment_72930 Ce zici, impartim cutia in doua ? lasati si mie macar una. ca din astea nu am gustat niciodata. si sunt tare curioasa Sa stii ca ma asteptam sa fie mai amarui dar nu sunt,daca e sa compar sunt tot mai bune ferrero aurii(alea cu alune),o cutie mare de mon cheri(cu lichior si visina inauntru)i-am dat-o mamei ca alea sunt preferatele ei si ale lui sora-mea.In rest alea rotunde se joaca bubuletul le desface si zice ca joaca biliard cu ele sau fotbal,da nici el nu prea le mananca. Report
January 19, 201115 yr comment_72931 phiiii nu intra omul o ora si va faceti de cap in stil mare! Buna si frumoasa sa va fie seara aceasta fetele!vreau si cafea si bomboane si salata de fructe, ba si mic dejun insorit desi e 17:28 mi-e o foameee Mutti si eu sunt deranjata la cutie in acelasi mod! Dupa abtineri timp de 20 ani, acu cand silueta mi-e data peste standardul meu... nu mai tin cont de nimic ... cand incep o treaba o si termin, fie ce-o fi!Ce-ai mai facut bun cu ciocolatele alea,le papati asa sau le mai reciclezi sub forma de creme sau alte dulciuri? Eu daca-s depresata''(sunt eu mai intoarsa asa) m-asi infinge in dulciuri cioco' de preferat,asa ca e bine atunci sa nu le am in preajma. Report
January 19, 201115 yr comment_72933 lasati si mie macar una. ca din astea nu am gustat niciodata. si sunt tare curioasa Sa stii ca ma asteptam sa fie mai amarui dar nu sunt,daca e sa compar sunt tot mai bune ferrero aurii(alea cu alune)...no' atunci m-am linistit. ca eu credeam ca sunt "negre" pe bune. daca sunt dulci nu-mi plac. Daniello, ai lipsit la apel https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_salut.gif Report
January 19, 201115 yr comment_72937 lasati si mie macar una. ca din astea nu am gustat niciodata. si sunt tare curioasa Sa stii ca ma asteptam sa fie mai amarui dar nu sunt,daca e sa compar sunt tot mai bune ferrero aurii(alea cu alune)...no' atunci m-am linistit. ca eu credeam ca sunt "negre" pe bune. daca sunt dulci nu-mi plac. Daniello, ai lipsit la apel https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_salut.gif Da si eu am luat aceeasi teapa,deasupra au o crusta neagra efectiv din zahar (mici granule negre,cum sunt coditele alea colorate pt. ornat),f. dulce Report
January 19, 201115 yr comment_72945 Geany, asa e, Ferrero alea clasice cu hartie aurie sunt mai bune. Report
January 19, 201115 yr comment_72950 Geany, asa e, Ferrero alea clasice cu hartie aurie sunt mai bune.+ 1.Cine stie cunoaste.Deasta spun eu sunt lucruri carora le pot rezista usor(manac una si gata),si altele care-mi plac mie mult si carora nu le pot rezisti',maii!!!... Any Report
January 19, 201115 yr comment_72955 Geany, asa e, Ferrero alea clasice cu hartie aurie sunt mai bune.+ 1.Cine stie cunoaste.Deasta spun eu sunt lucruri carora le pot rezista usor(manac una si gata),si altele care-mi plac mie mult si carora nu le pot rezisti',maii!!!... Any Geany, ia de-aici Report
January 19, 201115 yr comment_72959 Ia' cine ma iubeste pe mine!!! Sar'na ...Mi-a facut cadoo mosu (de la mama si tata de craciun),normal ca le-am terminat instant ... Report
January 19, 201115 yr comment_72992 phiiii nu intra omul o ora si va faceti de cap in stil mare! Buna si frumoasa sa va fie seara aceasta fetele!vreau si cafea si bomboane si salata de fructe, ba si mic dejun insorit desi e 17:28 mi-e o foameee Mutti si eu sunt deranjata la cutie in acelasi mod! Dupa abtineri timp de 20 ani, acu cand silueta mi-e data peste standardul meu... nu mai tin cont de nimic ... cand incep o treaba o si termin, fie ce-o fi!Ce-ai mai facut bun cu ciocolatele alea,le papati asa sau le mai reciclezi sub forma de creme sau alte dulciuri? Eu daca-s depresata''(sunt eu mai intoarsa asa) m-asi infinge in dulciuri cioco' de preferat,asa ca e bine atunci sa nu le am in preajma. stau de lemn tanase, ca mie nu-mi plac amaraciunile acu de cand cu sarcina si alaptarea si jupanului nu-i plac de fel. Si o gramada din tabletele alea sunt amarui cioccolato puro (peste 60% scriu ei ca ar fi cioccolato puro fondente). Mai am o groaza (2,5 tablete) imi pare rau ca nu e mai simplu sa vi le ofer la propriu.Daca mi-ati da o reteta la care sa folosesc ciocolata asta amaruie sa fac un mouse de cioco light. Si eu m-am tot infipt in cioco ...ca am avut o multime de la Craciun, astfel ca nu prea mai e nici picior...ultima cutie de bomboane si mos de ciocolata le-am mancat ieri. Au ramas tabletele ... Report