Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

oho ce mai offuri incepe sa verse lumea la han

Si a mea face chiftele, snitele, perisoare, sarmale de pasare sau vitel foarte bune ...; galuste si supe/ciorbe ..., dar delikatul le strica ... si prea multe, de ex. ne-a trimis odata 3 placinte cu branza (identice), in cond in care barbatul meu mananca 2-3 patratele si la revedere ... a doua oara nu mai gusta si nu aveam musafiri. Oi fi io gurmanda, dar nici chiar asa :pupic:

Doamna profesoara! Noroc ca ai program redus! Eu la ora la care tu culci fata nici nu vin de la serviciu!

Incep sa dau si eu zvon de bona. :pupic:

Doamna profesoara! Noroc ca ai program redus! Eu la ora la care tu culci fata nici nu vin de la serviciu!

Incep sa dau si eu zvon de bona. :pupic:

Nu asa , nu jtii nimic!!! zi si tu ca si cumnata-mea: As vrea si eu servici ca al tau , sa lucrez juma de norma si sa fiu platita o norma intreaga !( Ma suna ca se plictisea , cat a fost gravida s-a scris vesnic bolnava...eu aveam zi libera-dar pt asta munceam in astealalte zile de-mi sareau capacele- si aveam dimineatza program de smotru si de la amiaza incolo corectam. Mama ce ma invidia pt ziua aia libera!!!!)

Uffff, pai tu zisasi mai deunazi ca pe la 13 esti acasa ! Si eu nu te invidiez! Eu te felicit, mai ales daca iti place ceea ce faci!

Daniella , nu vb de tine , ci de cumnata-mea.

da, sunt acasa la 13.00. O data la 2 saptamani am pana la 3 , in rest 2 zile pana la 13 si 2 pana la 11.15, daca nu se schimba.

deci ai in medie 4 h /zi! foarte fain ... ca o sa fii prezenta pt bebi

pai cumnata de ce nu si-a ales si ea aceeasi meserie, daca-i place raportul salariu/program? Asa e cu ofticosii! Nu au ce face si se uita numai in gradina altuia cu jind. Le plac avantajele, dar fara sa ia in calcul munca din spate si diferentele de tot felul!

am 24de ore pe saptamana , sau 25 , a cate 45 de min.

( la profesori si ora e mai scurta :tongue3: )

Facui o siesta, m-am respectat, de luni incep jobul, asa ca profit sa bananai olaca pe aici

Si eu am facut siesta,cu bubuletul :tongue3:

Asa !! Pe principiul dai si fugi,pun si eu repede si o sterg la timp sa nu ma bateti...

post-405-129495017725_thumb.jpg

Ce se vede in propozitie?!..O pizza incaltzata(calzzone adicalea pliata)...Iar pizzaa!!! :floare: bueyy ne-ai zbart!!! o sa ziceti...

Ezista' o esplicatie... :pupic: :P

am 24de ore pe saptamana , sau 25 , a cate 45 de min.

( la profesori si ora e mai scurta :pupic: )

foarte misto! daca stiam ca sunt tari care platesc bine profesorasii nostri, ma faceam si io o prefesoara! dar poate nu e timpul pierdut!

mai e in vreo tara profesorul o categorie profesionala de tot respectul, sau doar in DE? presupun ca numai in Romanica este o categorie profesionala cu cel mai mic salariu :floare:

Asa !! Pe principiul dai si fugi,pun si eu repede si o sterg la timp sa nu ma bateti...

Ce se vede in propozitie?!..O pizza incaltzata(calzzone adicalea pliata)...Iar pizzaa!!! :floare: bueyy ne-ai zbart!!! o sa ziceti...

Ezista' o esplicatie... :P :P

Geaninooo, de cand am intensificat activitatea pe forum, am luat in greutate in loc sa slabesc ca alaptez! sa vezi ce te fugaresc io sa ai de ce fugi cand imi mai vii p-aici cu ispitele astea ...la care merge si o blonda ... . Ajunsesem sa-mi depinda frumusetea zilei de ce postezi tu la ce am gatit azi, acu depind sa deschizi usile la han sa vad care cine ce mai aduce :pupic: !

Cand le faci tu pe toate: atatea mancaruri, bubulet, famelie si forum?

Ezista' o esplicatie... :P :P

Geaninooo, de cand am intensificat activitatea pe forum, am luat in greutate in loc sa slabesc ca alaptez! sa vezi ce te fugaresc io sa ai de ce fugi cand imi mai vii p-aici cu ispitele astea ...la care merge si o blonda ... . Ajunsesem sa-mi depinda frumusetea zilei de ce postezi tu la ce am gatit azi, acu depind sa deschizi usile la han sa vad care cine ce mai aduce :pupic: !

Cand le faci tu pe toate: atatea mancaruri, bubulet, famelie si forum?

Paii e cam ashea:Cat se coace ceva e cam bubuletul la rand cand scriu si mai intru peste umarul lui ,sa vad daca ati mai scis ceva nou sau ce...vad si fug iar la trebi'...iar mai vin..raspund daca e ceva..etc... hi hi hi!! ce ocupata sunt... :P

+ ca eu in bucatarie sau la treaba sunt super rapida ,dar in bucatarie fac iures',treaba cam ochii soacrei''...recunosc,recunosc... :P

Gianinooooo ce faci fata? Mio fo dor de tine. team tot cautat si uite ca am dat de tine. M-am tot uitat dupa tine dincolo, dar nimica. Hai da o bere si zimi cum esti!

Gianinooooo ce faci fata? Mio fo dor de tine. team tot cautat si uite ca am dat de tine. M-am tot uitat dupa tine dincolo, dar nimica. Hai da o bere si zimi cum esti!

Fata sunt super bine mi-o fost lene sa ma mai loghez dincolo...Astept primavara mai mult ca oricand...,maii!!! nici iarna nu-i nici nika ce timp e asta?,nu cred ca se incadreaza in nici un anotimp...Ce manerveaza...

Te pup fata draga :P ,las ca ne vedem noi... :floare:

Ia' mai da ceva noutati'? e de nashpa sau de bine la tine?... :pupic:

Fata sunt super bine mi-o fost lene sa ma mai loghez dincolo...Astept primavara mai mult ca oricand...,maii!!! nici iarna nu-i nici nika ce timp e asta?,nu cred ca se incadreaza in nici un anotimp...Ce manerveaza...

Pai e de napspa ca am ramas pe dinafara,e de bine ca incearca sa ma puna in somaj pana gasesc altceva.

Mda................... deci iti dai seama.........

Paii e cam ashea:Cat se coace ceva e cam bubuletul la rand cand scriu si mai intru peste umarul lui ,sa vad daca ati mai scis ceva nou sau ce...vad si fug iar la trebi'...iar mai vin..raspund daca e ceva..etc... hi hi hi!! ce ocupata sunt... :floare:

+ ca eu in bucatarie sau la treaba sunt super rapida ,dar in bucatarie fac iures',treaba cam ochii soacrei''...recunosc,recunosc... :pupic:

hai-hai! ca faci mancaruri care necesita timp, aluaturi, sarmai, racituri etc

Pai e de napspa ca am ramas pe dinafara,e de bine ca incearca sa ma puna in somaj pana gasesc altceva.

Iubitaa!!... :P Promisesem sa-ti povestesc la intalneala dar fiinca esti cu moralul jos o sa-ti spun acum.

Eu am lucrat la o parfumerie la privat,dar contractul a fost pe termen limitata,l-am reinoit dar mereu pe termen limitata,nu intru in detalii ca e multe'''...Am ramas insarcinata cu bubuletul fara sa stiu ,jur'' adica incercasem si-mi luasem gandul,ba chiar nu mai voiam ma razgandisem,sheful' m-a privit lung si mi-a zis,tu esti insarcinata(ma simteam mereu rau),sigur se vedea dar eu nu voiam sa accept sau ceva + ca aveam ''problemele lunare de rigoare'' asa ca eram sigura ca nu,cand sa-mi mai reinoiasca contractul pe 2 ianuarie(1 fuse liber)fara nici un preaviz nimik,m-a rugat sa-i inmanez cheile,ca nu-mi mai reinoeste nici un contract,...toate respectele...''noapte buna!''...,simtindu-ma asa de rau de revelion ,pe 1 am avut norocul ca farmacia mea sa fie deschisa(de tura) si am mai luat un test de sarcina al 100-lea care a iesit pozitiv...Cand mi-a zis sheful pe 2 mi-a fugit pamantul de sub picioare,nu fusese nici o chestie meditata nici nimica din partea mea,i-am zis despre ce e vb. 1 ca nu mi-a dat preaviz,2 ca sunt in situatia care sunt,...a zis ca nu-i problema lui...

Am scris toate astea in ideea ca sa te fac sa te simti mai bine, ca am trecut stiu ce e..Capul sus,o sa treci peste acest capitol urat...

Te rog sa ma tii la curent si cand vei obtine alt loc de munca mai bun (si va fi) o sa tzopaim amandoua pe aici... :P

Paii e cam ashea:Cat se coace ceva e cam bubuletul la rand cand scriu si mai intru peste umarul lui ,sa vad daca ati mai scis ceva nou sau ce...vad si fug iar la trebi'...iar mai vin..raspund daca e ceva..etc... hi hi hi!! ce ocupata sunt... :pupic:

+ ca eu in bucatarie sau la treaba sunt super rapida ,dar in bucatarie fac iures',treaba cam ochii soacrei''...recunosc,recunosc... :P

hai-hai! ca faci mancaruri care necesita timp, aluaturi, sarmai, racituri etc

Si cine ma opreste cand sunt ''timpi morti''(fierbere coacere etc.) sa intru sa va scriu vreo 2?!... :floare:

Iubitaa!!... :P Promisesem sa-ti povestesc la intalneala dar fiinca esti cu moralul jos o sa-ti spun acum.

Eu am lucrat la o parfumerie la privat,dar contractul a fost pe termen limitata,l-am reinoit dar mereu pe termen limitata,nu intru in detalii ca e multe'''...Am ramas insarcinata cu bubuletul fara sa stiu ,jur'' adica incercasem si-mi luasem gandul,ba chiar nu mai voiam ma razgandisem,sheful' m-a privit lung si mi-a zis,tu esti insarcinata(ma simteam mereu rau),sigur se vedea dar eu nu voiam sa accept sau ceva + ca aveam ''problemele lunare de rigoare'' asa ca eram sigura ca nu,cand sa-mi mai reinoiasca contractul pe 2 ianuarie(1 fuse liber)fara nici un preaviz nimik,m-a rugat sa-i inmanez cheile,ca nu-mi mai reinoeste nici un contract,...toate respectele...''noapte buna!''...,simtindu-ma asa de rau de revelion ,pe 1 am avut norocul ca farmacia mea sa fie deschisa(de tura) si am mai luat un test de sarcina al 100-lea care a iesit pozitiv...Cand mi-a zis sheful pe 2 mi-a fugit pamantul de sub picioare,nu fusese nici o chestie meditata nici nimica din partea mea,i-am zis despre ce e vb. 1 ca nu mi-a dat preaviz,2 ca sunt in situatia care sunt,...a zis ca nu-i problema lui...

Am scris toate astea in ideea ca sa te fac sa te simti mai bine, ca am trecut stiu ce e..Capul sus,o sa treci peste acest capitol urat...

Te rog sa ma tii la curent si cand vei obtine alt loc de munca mai bun (si va fi) o sa tzopaim amandoua pe aici... :P

Bine ca ai putut trece peste acea pasa grea, mai ales si cu bubulete. Bine ca suneti bine amandoi si sanatosi, Asta e cel mai important.

Asa sunt astia de la privat(nu toti doar unii), niuste dunoaie se oamnei insensibili. Asa am sa fac, te tin la curent cu ce mai stiu si fac. Si cand ne vedem bem o bere deadevaratelea. Huh ca de abia astept.

Draga mea nu mi-a fost usor de loc,de stres si suparare era sa pierd sarcina,am avut o hemoragie serioasa,asta era de fapt mesajul ce voiam sa ti-l transmit,tot raul spre bine...

Ce ma enerveaza pe mine cel mai mult si mai mult la mine e: ca in toate situatiile limita din viata mea(si nu au fost putine),la cat sunt de guraliva in rest....,eii atunci ma blochez,inghetz,efectiv..simt cum din crestetul capului,inghet si ma crispez si nu mai pot sa scot un sunet...si chiar daca am totala dreptate simt ca asi vrea sa se caste o groapa in fata mea unde sa intru,si mi-e jena mie de celalalt in loc sa ripostez...Duamne ce tuanta pot sa fiu...

Draga mea nu mi-a fost usor de loc,de stres si suparare era sa pierd sarcina,am avut o hemoragie serioasa,asta era de fapt mesajul ce voiam sa ti-l transmit,tot raul spre bine...

Ce ma enerveaza pe mine cel mai mult si mai mult la mine e: ca in toate situatiile limita din viata mea(si nu au fost putine),la cat sunt de guraliva in rest....,eii atunci ma blochez,inghetz,efectiv..simt cum din crestetul capului,inghet si ma crispez si nu mai pot sa scot un sunet...si chiar daca am totala dreptate simt ca asi vrea sa se caste o groapa in fata mea unde sa intru,si mi-e jena mie de celalalt in loc sa ripostez...Duamne ce tuanta pot sa fiu...

Fata bine ca sunteti bine, la cate ati suferit, Asa zic si eu, bine afi, numa tre sa fiu optimista.

Io nu-s asa, io is mai pasnica, explic de doua ori, dar a treia oara rabufnesc si nu mai vb cu frumosul si de obicei rezolv situatiile cu bine.

Nu esti toanta, fiecare deiferit si reactioneaza altfel.

Asa Irenke ,sa fii optimista mereu ca si starea de spirit influenteaza mult..Tot raul spre bine,un shut in fund un pas inainte..La mine zau ca a functionat,D-zeu mi-a intors inzecit mereu,trebuie sa recunosc... :floare:

Asa Irenke ,sa fii optimista mereu ca si starea de spirit influenteaza mult..Tot raul spre bine,un shut in fund un pas inainte..La mine zau ca a functionat,D-zeu mi-a intors inzecit mereu,trebuie sa recunosc... :floare:

Si eu tot asa zic, o sa ma ajute Doamne Doamne, daca am speranta si incredere in fortele mele. Ma bucur pentru tine, meriti pentru ca esti o persoana cu suflet frumos :pupic:

Eu te las acuma, ma duc sa dorm, Dimineata am de umblat cu aia mica