Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Iaca, trecui si io p-aci sa va salut si sa vaz ce mai faceti, ce mai ziceti, ce mai face bubuletzu', daca ti-ai luat lustra si de care...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Bine venisi Zoazo. Geaninoooooooo, schimbai babele din avatar :tongue3:

Heiii se potriveste cu iepurasul meu!! Baburile' erau haioase dar cam dadeau cu shmangla' pe la bar,le-am prins eu in fapt! Stateau numa la cafele... :D

Ia' si ceva la mic dejun.

post-405-12956829750413_thumb.jpg

Iaca, trecui si io p-aci sa va salut si sa vaz ce mai faceti, ce mai ziceti, ce mai face bubuletzu', daca ti-ai luat lustra si de care...https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Nu am luat Azorico a reparat sotul unul dintre becuri dar e doar pt. moment,prima oaracand se arde becul trebuie,data cu totul jos deacolo,celalalt e compromis definitiv a izolat firele,si celelalte 2 becuri care mergeau,deci acum lustra mea e 2 spoturi cu una(se aprinde ori 2 ori 1 cand vrem mai mult sau mai putina lumina).Oricum isi face treaba pe moment si-mi da mie timp sa-mi gasesc una fremoasa',pana acum nu am gasit nimik sa-mi placa ...

Bubuletul ...Bubuletul a vb. in ora si a deranjat ora lu' doamna :D (hi hi hi ! cui o fi semanand ashea vorbatert :D ).Si a ,defapt (am) stricat masina de prajit paine.Am pus ca de obicei feliile de paine si pus in functiune cand incepe sa miroase a plastic ars si sa scoata un fumulet.De frica am tras repede din priza si am rasturnat-o cu cracii''in sus batand-o de masa sa iese ce era in ea, ca nici nu vedeam de feliile de paine,si era o bricheta pusa de bubulet inauntru...Bine ca n-o pocnit sau ceva,sotul o zis ca s-o saturat de noi isi ia campii ca numa prostii facem :tongue3: ,masina cum am tras-o din priza in timp ce merge o fi facut scurt,sau cum am izbit-o eu ca dementa de masa,ca a murit de tot nu mai merge...Eii na' am luat ieri alta numa' de-a boalei sa nu-i dau satisfactie sotului... :D :D

Nu am luat Azorico a reparat sotul unul dintre becuri dar e doar pt. moment,prima oaracand se arde becul trebuie,data cu totul jos deacolo,celalalt e compromis definitiv a izolat firele,si celelalte 2 becuri care mergeau,deci acum lustra mea e 2 spoturi cu una(se aprinde ori 2 ori 1 cand vrem mai mult sau mai putina lumina).Oricum isi face treaba pe moment si-mi da mie timp sa-mi gasesc una fremoasa',pana acum nu am gasit nimik sa-mi placa ...

Bubuletul ...Bubuletul a vb. in ora si a deranjat ora lu' doamna :) (hi hi hi ! cui o fi semanand ashea vorbatert :huh: ).Si a ,defapt (am) stricat masina de prajit paine.Am pus ca de obicei feliile de paine si pus in functiune cand incepe sa miroase a plastic ars si sa scoata un fumulet.De frica am tras repede din priza si am rasturnat-o cu cracii''in sus batand-o de masa sa iese ce era in ea, ca nici nu vedeam de feliile de paine,si era o bricheta pusa de bubulet inauntru...Bine ca n-o pocnit sau ceva,sotul o zis ca s-o saturat de noi isi ia campii ca numa prostii facem :floare: ,masina cum am tras-o din priza in timp ce merge o fi facut scurt,sau cum am izbit-o eu ca dementa de masa,ca a murit de tot nu mai merge...Eii na' am luat ieri alta numa' de-a boalei sa nu-i dau satisfactie sotului... ;) ;)

:) :) ;)

Geany, cum le zici tu, nimeni!

Any, si aici e un friggggggg, ca bate vantul de-i zice "bise" si iti ingheata rasuflarea-n tine.

asa ca am aprins focul in semineu si mai mult ma mut de pe fotel pe canapea :floare:

Any, si aici e un friggggggg, ca bate vantul de-i zice "bise" si iti ingheata rasuflarea-n tine.

asa ca am aprins focul in semineu si mai mult ma mut de pe fotel pe canapea :floare:

Eu cred ca ma mut direct in pat :huh: , sunt singura azi, asa ca la pranz n-am nici cea mai mica intentie sa gatesc, insa dupa amiaza cred ca-mi fac gogosi.

Any, sa pui poze cu gogosile, da?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Ninge si-n Bucuresti! De gatit...am pus la cuptor niste cartofi cu carnat(ultima bucatica de la mama) si kaiser semi-afumat.Fara condimente, ca are carnatul,doar putin rosmarin.

Si-aici se anunta frig, asa ca, Steluto, am mai pus lemne pe foc!

post-73-12957029114434_thumb.jpg

La mine e frig, ploua, e uraaaat! Vreau sa vina varaaaaaaaaaaa!

S-o-ntors Italia cu susul in jos :floare:

La noi e soare si cald cit poate fi la ora asta

Semineul e pregatit de mama, dar il aprindem mai incolo cind se duce soarele

post-4-12957039384846_thumb.jpg

Bine-ai venit, Adriana!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

La mine e frig, ploua, e uraaaat! Vreau sa vina varaaaaaaaaaaa!

S-o-ntors Italia cu susul in jos :floare:

La noi e soare si cald cit poate fi la ora asta

Semineul e pregatit de mama, dar il aprindem mai incolo cind se duce soarele

post-4-12957039384846_thumb.jpg

Ploua de azi noapte, se mai opreste, iar ploua...si tot asa.

Ma duc sa-mi pun muzica, la tv nu e nimic, asa ca-mi dau de treaba.

Any, sa pui poze cu gogosile, da?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Ninge si-n Bucuresti! De gatit...am pus la cuptor niste cartofi cu carnat(ultima bucatica de la mama) si kaiser semi-afumat.Fara condimente, ca are carnatul,doar putin rosmarin.

Si-aici se anunta frig, asa ca, Steluto, am mai pus lemne pe foc!

Tu vrei sa-mi faci in ciuda?!?? N-am vazut fulg de zapada de ani de zile! Numai la televizor!

Pun poze cu gogosi, numai sa-i fac !

Bine-ai venit, Adriana!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Mersi, dar am fost mereu aici :huh:

Ploua de azi noapte, se mai opreste, iar ploua...si tot asa.

Ma duc sa-mi pun muzica, la tv nu e nimic, asa ca-mi dau de treaba.

:floare:

Bine-ai venit prin han, am vrut sa zic!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Hi hi hi! Sar'na..Te stie de la tanti' Aneta stii tu... :violent1:

La capitolul dulciuri m-a rugat sa nu fac tort nik,ca-si face taica-miu de cap,cu diabetul lui nu are voie,si de fata cu noi se face ca nu mananca si umbla noaptea numa-n frigider... :scratch:

Asa ca ne-am delectat cu dulciuri de la sorica si chiar mi le-a dat mama pe toate acasa zice:''ia-le mama ,ca a inebunit tactu' nush ce sa ma mai fac cu el''!...Pa' nici io' nu le vreau ca ma ingrash... :floare:

post-405-12957272552654_thumb.jpg

post-405-12957272628382_thumb.jpg

post-405-12957272693596_thumb.jpg

Off!!! Ce grea e viata asta cum tre' sa ne sacrificam noi ashtia tineri pt. parinti... :floare: :cheers:

Paii ce sa fac ?! Il protejez pe tata ca are diabet... H hi hi hi !!! :drool:

:cheers: Da, da, tin minte :scratch:

Mai, eu am facut beigli/baigli in seara asta, am avut eu rabdare putin dupa ce l-am scos de la cuptor.

Cand am simtit eu ca nu mai pot si nu mai pot sa astept, l-am taiat, am mancat aproape jumate dintr-unul asa caldut cum era, am mai dat din mac jos ca am descoperit azi ca nu-mi mai place macul cum imi placea odata.

Acum sper sa nu ma ia durerile de stomac.

:cheers: Da, da, tin minte :scratch:

Mai, eu am facut beigli/baigli in seara asta, am avut eu rabdare putin dupa ce l-am scos de la cuptor.

Cand am simtit eu ca nu mai pot si nu mai pot sa astept, l-am taiat, am mancat aproape jumate dintr-unul asa caldut cum era, am mai dat din mac jos ca am descoperit azi ca nu-mi mai place macul cum imi placea odata.

Acum sper sa nu ma ia durerile de stomac.

Eii cu varsta gusturile se mai schimba..Dar poate erau calde si deaia ai simtit asa..Uite ti-ar trebui un limoncelo,ca cica e digestiv(eu m-am machit de la el de numa' hi hi hi! n-o sa-l uit in viata mea)... :floare:

post-405-12957283710948_thumb.jpg

Da, e digestiv, chiar am o sticla in frigider, ma duc sa-mi pun intr-un paharel.

Mai ales ca azi fiind singura, am mancat numai prostii, cand nu-i al meu acasa mananc cand mi-e foame, nu gatesc, numa' ce gasesc prin frigider.

Da, e digestiv, chiar am o sticla in frigider, ma duc sa-mi pun intr-un paharel.

Mai ales ca azi fiind singura, am mancat numai prostii, cand nu-i al meu acasa mananc cand mi-e foame, nu gatesc, numa' ce gasesc prin frigider.

Maii tu esti sor-mea?!... :scratch: :floare:

Maii tu esti sor-mea?!... :floare: =))

Geany, ia de-aicea, sa traiesti :scratch: !

Direct din pahar de limoncello!

post-13-1295729656225_thumb.jpg

Hi hi hi! Eu cu sor-mea nu ma potrivesc deloc.Ea e blonda(doar la par)eu desi sunt bruneta naturel,sunt blonda la creieras...Ea e f. rezervata si serioasa..Eu sunt Geany.(a se citi ''punct'')...mai cazuta-n creshtet ashea,si vorbareata nevoie mare... :scratch: Deci puncte in comun cu ea saracuta nu am deloc,dar sunt unele fete deaici care chiar ma pun pe ganduri... :floare:

O sa nominez doar cateva asa la repede'': Fox, Lapo',Steluta, Pishco,Any,Zozo,Daniela (amndoi' danele),Simo',Sissi,Petu',si astea doar asa la repezeala daca am uitat pe cineva scuze,care uneori povestiti sau patiti si pot jura ca despre mine e vb. in poveste... =))