January 30, 201115 yr comment_74859 Maii eu cu tariile nu le am dar acum ca m-ati lamurit cu sake si ouzo,nu stiu daca mi-ar place,...Ati vazut poza de pe net cu ouzo di sa vede marea in fundal?!...Eii sa va povestesc...Eram la mare la Mangalia si am fost la inceputul lui septembrie,vreme blanda,apa calda,dar seara se lasa racorica,ii puneam bubuletului treningut si eu jacheta,si am descoperit noi o terasa ezact la malul marii de prindeam briza si lua sotul tarie de bihor (nu palinca,tarie de pere)cate 50 de ml. de fiecare,baii facea margele,era trasnet,buna rau..pfuaii de stiam eu mersul de fotomodeala a lu' Julix atunci, miss plaja io' eram... Hi hi hi!!! Mac' sa caut o poza pe net si dupaia fug la pizza ca am aluatul la crescut..vin indata... Laponel te pup mama... Asa ma numa de pofta,asta-i mai potrivita pt. moldoveanca de io' ci ouzo si sanki deala... Report
January 30, 201115 yr comment_74873 Bre, eu am o "stecla" cu palinca de pe la sighet...tot o sticlutza invelita in paie... Report
January 30, 201115 yr comment_74874 Bre, eu am o "stecla" cu palinca de pe la sighet...tot o sticlutza invelita in paie...Eii si eu asta am gasit pe net,aia scria in meniu tarie de bihor de pere...Cum am zis facea margele si era trasnet ,pe limba nu ardea(cred ca de la amorteala)dar dupaia emana o fierbinteala asa ,si pt. cei netalentati cu tariile,ca mine,missa scria pe mine...Mare pacat ca nu stiam pasul dar nu-i tarliu ca la vara iar ma duc,si practic atunci...Vedeata ma fac... Report
January 30, 201115 yr comment_74876 Geany, mersul de miss-a de nevoie l-am invatat. Eram studenta si era vara, in sesiune. Dupa examen am trecut pe la administrator sa cer niste informatii. Acolo se serveau niste chestii colorate (alcool+sirop) si oamenii politicosi m-au servit si pe mine. Eu am multumit si ca sa nu-i refuz complet am zis ca accept un sirop cu apa minerala. S-a executat comanda, doar ca persoana care a preparat licoarea a pus paharul pe masa, in fata mea, langa alte pahare. Cum dadeam raportul unui coleg , ce era si el pe acolo,despre ce am facut la examen, am pierdut din vedere paharul. Am luat un altul si l-am dat de dusca deoarece imi era o sete crunta. Am vazut stele verzi, m-am imbatat instantaneu, am luat o pozitie de atac, cu pieptul inainte, am inceput sa vorbesc hipercorect, mi-am luat azimut usa, mi-am cerut scuze ca nu mai pot sa raman in mijlocul lor, bla-bla-bla, si cu mers de miss pe podium mi-am facut iesirea triumfatoare. Am ajuns in camera de camin, m-am aruncat de sus in pat si am dormit de la orele 14 pana pe la 4-5 dimineata neintoarsa. Asa ca nu e nevoie de antrenament ci de lipsa lui. Report
January 30, 201115 yr comment_74878 Paii si eu la tarie nefiind antrenata reactionez ciudat rad ca toanta'n targ da nu se observa ca eu si fara tarie sunt f. vesela,dar faza cu mersul de missa nu o stiam bun de stiut o sa o exersez si eu ca e suuppeerr... Report
January 30, 201115 yr comment_74881 Eu nu rad necontrolat, dar zambesc cu gura pana la urechi, cu toti dintii si tot timpul, si sunt hiperatenta sa nu dau cu bota in balta.Nu cumva sa se observe ca-s clei. Report
January 30, 201115 yr comment_74886 Eu nu rad necontrolat, dar zambesc cu gura pana la urechi, cu toti dintii si tot timpul, si sunt hiperatenta sa nu dau cu bota in balta.Nu cumva sa se observe ca-s clei.AAaaa!! Pai aici nu mai semanam deloc,eu dau cu bata-n balta cand is treaza trezuta Pizza cu sos de rosii cu busuioc bacon, mozzarela si masline... Si cu sos,ciuperci,ceapa rosie si 4 branze... Ia incotro arunc,da ziceti repedea ca ma culc... Report
January 30, 201115 yr comment_74887 buey, io nu m-am ametit niciodata si spunand asta unei colege m-a cainat: ce nasol o fi sa fii mereu lucida, saraca de tine! si cre' ca avea dreptate. Geany, faci niste pizze de moare lumea! Stella, si-a patit ceva grav spectatoarea? m-ai facut sa-mi amintesc de electricianul care s-a aruncat de la balcon in timpul sedintei din parlament. Report
January 30, 201115 yr comment_74889 buey, io nu m-am ametit niciodata si spunand asta unei colege m-a cainat: ce nasol o fi sa fii mereu lucida, saraca de tine! si cre' ca avea dreptate. Geany, faci niste pizze de moare lumea! Stella, si-a patit ceva grav spectatoarea? m-ai facut sa-mi amintesc de electricianul care s-a aruncat de la balcon in timpul sedintei din parlament.Da Moato' si eu m-am gandit tot acolo ,biata Steluta... Pizze fac 1 o data de 2 ori pe saptamana si deacolo indemanarea,am si o rapiditate fulger,da' bucataria ii varza in urma mea... Report
January 30, 201115 yr comment_74890 Fetele, doamna aia ( intre 50-60 ani) e la urgente. se pare ca era constienta...dar naibii de treaba, te duci la opera sa asculti si sa vezi un spectacol, nu sa ajungi la urgente Report
January 30, 201115 yr comment_74891 geanino, iar iesisi cu pizza-n drum ??? ntz ntz ntz...iaca-mi schimbai si io avataru' Report
January 30, 201115 yr comment_74892 Fetele, doamna aia ( intre 50-60 ani) e la urgente. se pare ca era constienta...dar naibii de treaba, te duci la opera sa asculti si sa vezi un spectacol, nu sa ajungi la urgente Daa!! Sa fii martor la un asa eveniment te marcheaza profund, e f. trist...Imi pare f. rau ca ai asistat la asa ceva Abea astept sa vad avatarul nou sper sa nu fie prea trist sau prea serios... Report
January 30, 201115 yr comment_74894 Pai e deja pus noul avatar. cre'ca la bubuletz i-ar place grozav. Report
January 30, 201115 yr comment_74895 Pai e deja pus noul avatar. cre'ca la bubuletz i-ar place grozav.Eu inca nu-l vad e tot donaltitza'...Asta cu ce e?!!..Bubuletul tot linge ecranul de la calculator de cand i-am zis ca l-ai ceratat cu doamna:''beshte tanti Steluta' bietu'...'' E jale cu el nu suporta sa-i spuie cineva ca e suparat pe el ca-l pupa pana-l iarta..Zii fata ca l-ai iertat.. Report
January 30, 201115 yr comment_74898 Geanino, maica, eu l-am iertat din prima, ca doara nu ma pot supara pe el.ziceam doar ca printzip de educatie , ca sa ai tu viata mai usoara cand creste si da un refresh....ca noul meu avatar e plin cu toblerone si iaca si o vedere din satu meu ieri, cu o raza de soare pe lac, si "hulughii" adica pescarusii care erau voiosi nevoie mare .si daca tot facui poza si la stecla de sighet ( e in companie buna, torineza , grazie Adriana ) Report
January 30, 201115 yr comment_74899 buna seara, apoi daca lipseste omul o ora nu mai pridideste cu cititul! no, asta nu e rau, inseamna ca estem activitate pe forum! Report
January 30, 201115 yr comment_74900 Somn usor! bubuletul doarme pe el,e super obosit si ma implora sa mergem la nani...Ne vedem maine,somn dulce va urez. Report
January 30, 201115 yr comment_74903 Steluto vad raza de soare si tot da avatarul tot cel vechi,poate vad maine toblerone(mai bine asa),bubuletul va fi super incantat sa-i spun ca e iertat si-l iubeste tanti Steluta'... Danelloo!! Is suparata pe tine...Mi-a fost dor de tine..Daca vrei sa te iert pupa printesa din partea mea... Am fugit paa!!... Report
January 30, 201115 yr comment_74909 ( e in companie buna, torineza , grazie Adriana )pai bea-l ca vin sa-ti aduc altul Report
January 30, 201115 yr comment_74911 Geanyyyy! Nu fii draga mea suparata pe mine ca raman si eu neimpacata ca bubuletzul si tre sa ma pupi mult pana ma impaci!si asta ca sa nu mai spun ca trebe sa-mi dai si multe pizze de-astea de ale tale ca sa ma impaci cu adevarat! tot nu-mi vine sa ma apuc de coca ta ...pt ca nu am chef sa fac prapad prin bucatarie in plus fac chestii simple sa nu am prea mult de curatat si prea mult de muncit, ca sa impart putinul timp liber intre forum si bucatarie iote ca nu mai putem nici edita nu-i bine sa lipseasca omul! Report
January 30, 201115 yr comment_74913 Eu nu rad necontrolat, dar zambesc cu gura pana la urechi, cu toti dintii si tot timpul, si sunt hiperatenta sa nu dau cu bota in balta.Nu cumva sa se observe ca-s clei.AAaaa!! Pai aici nu mai semanam deloc,eu dau cu bata-n balta cand is treaza trezuta Pizza cu sos de rosii cu busuioc bacon, mozzarela si masline... Si cu sos,ciuperci,ceapa rosie si 4 branze... Ia incotro arunc,da ziceti repedea ca ma culc... Nu ca n-ar fi asemanari. Stai calma.Si apropo, daca mai vii la ore din astea tarzii cu poze din astea indecente, nici n-ai sa stii cand teleghidez ceva rachete si iti distrug bucataria, sau ceva woodoo, gasesc eu... Report
January 30, 201115 yr comment_74914 Somn usor! bubuletul doarme pe el,e super obosit si ma implora sa mergem la nani...Ne vedem maine,somn dulce va urez. Asta mi-a adus aminte de nepotelul meu. Cand avea vreo 2 ani l-a parcat familia la noi din mai pana in octombrie. Intr-o zi a alergat pe camp, tata l-a luat cu el la cules pojarnita - cojalnita ii zicea el- si s-a luat si cainele dupa ei. S-a jucat cu cainele, a alergat si a ajuns acasa frant. S-a cocotzat pe pernele de pe pat, pica de somn si se ruga de bunica-sa:"Bunica, cunca-ma, bunica", "Stai sa mananci", "Nu tebuie, bunica cunca-ma" A dormit neintors de la 12 la 19. S-a trezit, a misunat putin, a mancat si iar somn. Somn usor si voua. Report
January 30, 201115 yr comment_74917 culca bubuletul, da-i pup mare de noapte buna si intoarce-te la han, ca doar vezi ca e nevoie de tine aici! a propos, care e procedura de a culca un bubulet de 4 luni? Report
January 31, 201115 yr comment_74937 Buna dimineata http://i147.photobucket.com/albums/r316/Hanski_2007/morning.jpg Report
January 31, 201115 yr comment_74943 neatza si de la mine ! sunt cam adormita a fost noaptea scuuurta tare o cafea tare , gasesc si eu pe aici? Report