Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Teoretic sunt plante de desert, suculente, deci multa apa nu le trebuie si probabil un pamant normal, nu gen turba, care retine apa.

Eu mai inantai le iau o casuta frumoasa( jardiniera de lut ceva) si pe urma iau pamant universal.

Astea le-am luat de la Mega Image unde stateau abandonate de la Valentine's Day langa casa de marcat si era asa de uscat pamantul ca n-am rezistat!

Ca totusi sunt 2 saptamani si nu le uda nimeni, parol!

Probabil le trebuie lumina, insa!

toba care vreti, care doriti?

Eu, eu!!!!! Eu vreau!!!!! :(( :hug:

Si eu m-am tot gandit ce e cu foxxy, mi-e dor de ea, sper ca e bine, o salut cu drag!

Primim salutarile si le-ntoarcem! :(( Mai dam si pupaturi! :((

Ce bine-mi pare sa mai primesc cateva pupaturi;le sta bine langa celelalte primite astazi, yupiii!

Si buna seara de martisor, ca in zori cand plecai eu la munca si va lasai mesajul toate dormeati, sau va dadeati moatzele jos, ha, ha, ha...eu imi pregatisem fusta de cu seara ca sa arat feminitatea din mine astazi, dar cand am scos nasul afara, repede schimbare de macaz ca ninsese si batea un vant...dar una peste alta a fost o zi calda si tot ce mi s-a intamplat azi m-a facut sa constat inca o data, daca mai era nevoie, ca am in jurul meu oameni extraordinari.

Am venit acasa mai devreme cu o ora si desi zisesem ca nu fac nimic acasa , am intrat hotarata in bucatarie cu dorinta sa pregatesc cate ceva pana vine sotul, sa-i fac cinste pentru martisor si pentru multe alte gesturi pe care le-am trecut prea usor cu vederea in ultimul timp, din prea multa graba, caci le merita...

Am facut rulouri dulci si sarate din aluat fraged, pe care stiti, de acum, ca il pregatesc in cantitate mare si pe urma "pac, la razboiu!", cateva frigarui de pui, prune rulate in jambon homemade.

Am cinat in liniste si acum, nu m-as simti pe deplin implinita azi, daca nu as vorbi si cu voi putin!

Ma bucur sa o vad pe foxyy, iata, o alta bucurie a zilei...

Poftiti si voi la bunatatile incropite de mine, asa, pe negandite, in seara asta

rulouri sarate si frigarui

post-1400-13306252905544_thumb.jpg

rulouri dulci umplute cu prune uscate si caise

post-1400-13306253819726_thumb.jpg

prune rulate in jambon crud

post-1400-13306255134683_thumb.jpg

Si inca ceva, ghioceii sunt pentru voi! :hug:

Salutari la toate doamnele, eu bucataresc una alta pe maine seara :(( , caci maine am inregistrari toata ziua :((...asa ca azi in seara asta e bataia pestelui...anulai si ora de pilates...ca altfel nu mai ajungeam la liman :hug:

Neata doamnelor.. si domnilor(ca nu se stie de unde iese vreunu si ma taxeaza ca nu l-am nominat :hug: )Eu fredonez din zori.. "primavara incepe cu tine".. si nu ma satur de ce soare e si visez la campii de lalele:) Pupici la toata lumea.

Sa stii ca l-am ascultat si fredonat si eu cu tine...

Iar melodia asta mi-a trimis-o fiul meu pe mail, special pentru a o dansa cu tatal sau la cina, in seara asta...

Salutari la toate doamnele, eu bucataresc una alta pe maine seara :(( , caci maine am inregistrari toata ziua :((...asa ca azi in seara asta e bataia pestelui...anulai si ora de pilates...ca altfel nu mai ajungeam la liman :hug:

Stelina, ti-am admirat fiica, sa-ti traiasca, iti seamana!

Vin sa te ajutttt, vrei?

Sporrrr!

Salutari la toate doamnele, eu bucataresc una alta pe maine seara :(( , caci maine am inregistrari toata ziua :hug:...asa ca azi in seara asta e bataia pestelui...anulai si ora de pilates...ca altfel nu mai ajungeam la liman :((

Si cand e bairamul, nu maine seara? Ca asa mi-aduc aminte ca e pe 2.

Cum faci daca ai inregistrari?

Spor la treaba Stella, as veni sa te ajut oleaca dac-as fi aproape :(( , ca pentru 40 de oameni ai avea nevoie.

Multumim de tratatie Gela gospodina :hug: !

Si pentru ghiocei, dragii de ei se dezmortesc dupa asa o iarna grea.

Cu multa placere, cat despre iarna, nu se da dusa, sa-si scuture si cojoacele si paaaaaaaaaa,ca m-am saturat! :((

Stelina, ti-am admirat fiica, sa-ti traiasca, iti seamana!

Vin sa te ajutttt, vrei?

Sporrrr!

Gelutza, gand la gand cu bucurie :(( !

Da, sa bem lichior de trandafiri de la mine azi, sa ne cinstim, ca meritam, :(( eu asa zic! :hug:

Moama, nu-mi vine sa cred ce aud la tv, au scumpit astia ouale, pfoaiii..., opt mii oul,pe mine m-a sunat baiatul care mi le strange zilnic de la gainile de la tara, cica azi a luat 35 de oua din cuibare, productia e in crestere, ieri a luat 32...de Paste vin la capitala si va aduc si voua oua sanatoase de la gaini nestresate...dar mi-e asa frica de inundatii, e potop cu Dunarea si Borcea pe la noi, nu stiu daca scapam fara pagube(ma refer la casa de la tara), barcuta noastra a fost prinsa sub sloiuri si ne este teama ca o sa se faca praf cand vor pleca sloiurile...

Danny, eu sunt in club asa, ca zici tu! Pe mine nici nu ma mai deranjeaza! Vrea-mananca, nu vrea- iarasi bine! Eu nu mananc morcov, mazare, fasole-boabe si-ar mai fi.El nu mananca ceapa!De nici un fel!

Deci, o dam la pace! Vrea cartofi prajiti, aia fac, vrea mazare-isi cumpara la conserva.La fel si fasole-boabe! Fac sarmale si vrea sa manance-bine, nu-iarasi bine!

Si da, are multe-multe alte calitati pentru care-l iubesc tare-tare si pentru care suntem de 9 ani impreuna!

Si azi, ca de obicei, am avut parte si de-o surpriza placuta: SI-A AMINTIT DE 1 MARTIE! Tare-l iubesc!

Ia, ce-am primit:

post-73-13306297781551_thumb.jpg

Imi place mult si-o voi purta si peste an, ca-i o brosa frumoasa!

Danny, eu sunt in club asa, ca zici tu! Pe mine nici nu ma mai deranjeaza! Vrea-mananca, nu vrea- iarasi bine! Eu nu mananc morcov, mazare, fasole-boabe si-ar mai fi.El nu mananca ceapa!De nici un fel!

Deci, o dam la pace! Vrea cartofi prajiti, aia fac, vrea mazare-isi cumpara la conserva.La fel si fasole-boabe! Fac sarmale si vrea sa manance-bine, nu-iarasi bine!

Si da, are multe-multe alte calitati pentru care-l iubesc tare-tare si pentru care suntem de 9 ani impreuna!

Si azi, ca de obicei, am avut parte si de-o surpriza placuta: SI-A AMINTIT DE 1 MARTIE! Tare-l iubesc!

Ia, ce-am primit:

Si mie-mi place brosa ta, sa o porti sanatoasa, zozorico!

Si-mi place si ca va iubiti...

Si nici nu ma gandeam ca nu isi aminteste...adica eu nu concep asta, stiind ca legitimul nu a uitat niciodata o zi de genul...si martisorul meu e frumos si la fel il voi purta si peste an cand ma imbrac in verde...eu am ochii verzi, culoarea mea preferata e verde si el mi-a cumparat un pandantiv de argint cu pietricele semipretioase verzi, abia astept sa il port!

Eu astazi m-am jucat sa fac un fel de fursecuri martisor, mi-a venit mie idei aseara si astazi nu am putut sta pana sa-mi vad operele..

Ce frumoase sunt! Iti multumesc pt frumosul martisor... ca unul e al meu, fie ca vrei, fie ca nu vrei.

Ma bucur ca nu te mai doare degetul. =))

Ce este al tau, este al tau :scratch: Da, degetul nu ma mai doare deloc si nu mai este vanat, am scapat. :tongue3:

Oana, mi-au placut tare mult martisoarele-fursecuri si sigur sunt si delicioase!

Da, au fost f delicioase si le-am papat cu sirop de cioco 70% cacao..

Pupici!

Zoazo[/b], daca tu ii intelegi pe mofturosi, eu una nu! Eu sunt o mancacioasa convinsa :scratch:

Si eu, si eu... asta m-a bagat pe mine in belele.

eu pap totul cu o mare pofta, parca nu am mai mancat mancare pana atunci :tongue3:

si pap mult din pacate...

Aseara, dupa ce am bagat fetele in pat m-au chemat sa le dau pupic si m-au asteptat strangand amandoua in mana un pliculet cu un martisor...m-am topit toata.

Astea sunt cele mai frumoase momente din viata!

Pupici la fetitele frumoase!

Uite si martisoarele mele superbe!

http://i162.photobucket.com/albums/t250/imnicol/IMG_1152_edited.jpg

foarte frumoase!! Vreau si eu!!

Ia, ce-am primit:

Si mie-mi place brosa ta, sa o porti sanatoasa, zozorico!

Si-mi place si ca va iubiti...

Si nici nu ma gandeam ca nu isi aminteste...adica eu nu concep asta, stiind ca legitimul nu a uitat niciodata o zi de genul...si martisorul meu e frumos si la fel il voi purta si peste an cand ma imbrac in verde...eu am ochii verzi, culoarea mea preferata e verde si el mi-a cumparat un pandantiv de argint cu pietricele semipretioase verzi, abia astept sa il port!

Zoazo,foarte frumos martisor/brosa!! Sa va iubiti mult!!

Geluta, si culoarea mea preferata, si eu am ochii verzi :scratch:

Sa va bucurati de cadouri

Va pup!!

Astazi tot am cautat bilete de avion spre RO ,directie Iasi de data asta, ca nu vreau sa mai fac cele 8 ore cu offtobuzul din Bucuresti pana in Botosani, mai bine ma opresc la sorela mea si apoi ma duc la Bt.

Dar...of viata mea!! dupa ce sunt atat de scumpe, imi vine romani cu niste planuri de zbor de inebunesc!! americanii au scos 16 ore cu 2 stopuri, ceea ce este acceptabil ca mai astept si in Franta 2 ore si apoi in Bucuresti iarasi 2 ore...etc dar, romani mi-au dat 31 de ore la intoarcere spre Miami, sa inebunesc nu alta!! si cel mai putine ore am gasit 25 si trebuie sa platesc 2000$ wow!! :tongue3: :scratch:

Voi unde mai cautati pe net pt zboruri? ca eu inebunesc cautand si greu ...

Voi unde mai cautati pe net pt zboruri? ca eu inebunesc cautand si greu ...

Expedia.ca

Am gasit inclusiv bilete mai bune pentru bilet Bucuresti -Madrid decat de pe site-uri romanesti.