March 1, 201214 yr comment_133533 Oana , eu ma mai uit si la astia... http://www.edreams.it/engine/ItinerarySearch/search Gela si Anutza, va astept la claca Report
March 1, 201214 yr comment_133535 Oana , eu ma mai uit si la astia... http://www.edreams.it/engine/ItinerarySearch/search Gela si Anutza, va astept la claca Ce fain ar fi sa fim impreuna la oale , sa trebaluim, sa chitcaim toate acolo printre rasete si povesti! Report
March 1, 201214 yr comment_133542 Fox, am terminat sarmalele de-acum tura viitoare.Uite o poza de acum 2 ani, facute de mama aici, cum imi plac mie scazute asa, nu uleioase. Report
March 2, 201214 yr comment_133555 Oana , eu ma mai uit si la astia... http://www.edreams.it/engine/ItinerarySearch/search Gela si Anutza, va astept la claca BunaStella au cu nea astia de la edream ce mi vorbeau cu accent arabesc am terminat o!mi au cerut fotocopie dupa carte fata verso si dupa buletin!Adica ce le ar mai fi trebuit inca??? Report
March 2, 201214 yr comment_133557 Heiiiiiiiiiiiiii , azi de Dragobete , dau de baut la toata lumea ....mi-am regasit bijuteriile .asa-s de happy , nu de alta dar vreau sa i le las fatucii,mai ales vreo doua ce vin de pe la oameni dragi , disparuti azi. deci sampanie la tot hanul , si bere pentru cine nu agreeaza (ca mine) sampania.Io le agreez pe toate! Asa ca, multam de tratatiune si bravo pentru regasirea bijuteriilor. Apropo.... unde erau ascunse, cum au ajuns acolo si cum le-ai gasit? Multe fete nu le-am mai vazut pe aici la Han... Lili, Angel, Foxy, Cerulina...Aici sunt. ha, ha, accept provocarea! +1! Ma duc sa-mi fac o cafea si eu si "Blonda ca zapada" plecam la carnaval.15 grade afara.Superba printesa ta! Report
March 2, 201214 yr comment_133558 Fetele neata va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un link din care pot afla care sint chiriile la caminele studentestiVoi avea garsoniera goala(e in BUC) are 40M totul nou pregatita pt 2 studenti si ma gindesc s o inchiriez la cineva care va sta pe perioada facultatiiAm albit cu inchirierile astea!! :thumleft: Report
March 2, 201214 yr comment_133560 Bia, Lili si Daniella, va pup domnisoarele!A mea domnisoara a împlinit azi 15 ani, si va invitam la o dulcegarie!Ca de obicei, pentru ca nu am voie sa ies din "rutina" cînd e vorba de tortul Denisei, ciocolata la greu.Tot ca de obicei, nu e foarte aratos, dar va jur ca este delicios la maxim.3 blaturi de ciocolata, 2 straturi de crema din fructe de padure, acoperit cu ganache(nebatut) de ciocolata.[center]Decorat cu perle roz si diamante lila (bai, dar sînt anti-talent si la înfipt lumînari!!!)[/center]La multi ani copilei! si multumiri pentru tratatie!!! Aduc si la han Multumesc de uraturi! Si voi sa fiti sanatoase si fericite! [center]Am uitat sectiunea.Crema e doar cu fructe de padure(750g), 250 g mascarpone si zahar dupa gust. Am montat tortul în inel. Crema am lasat-o asa molcuta, ca sa se însiropeze putin blaturile.[center]Ma vad nevoita sa ma repet: :) Report
March 2, 201214 yr comment_133561 Fetele neata va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un link din care pot afla care sint chiriile la caminele studentestiVoi avea garsoniera goala(e in BUC) are 40M totul nou pregatita pt 2 studenti si ma gindesc s o inchiriez la cineva care va sta pe perioada facultatiiAm albit cu inchirierile astea!! :thumleft:Ce treaba au chiriile din camine cu garsoniera ta? Tu inchiriezi o garsoniera, nu o camera intr-un camin.....Depinde mult de zona, de aranjare.... Cauta site-uri imobiliare pe Bucuresti. Sunt atatea.... numai timp sa te uiti iti trebuie. Report
March 2, 201214 yr comment_133565 Fetele neata va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un link din care pot afla care sint chiriile la caminele studentestiVoi avea garsoniera goala(e in BUC) are 40M totul nou pregatita pt 2 studenti si ma gindesc s o inchiriez la cineva care va sta pe perioada facultatiiAm albit cu inchirierile astea!! :thumleft:Ce treaba au chiriile din camine cu garsoniera ta? Tu inchiriezi o garsoniera, nu o camera intr-un camin.....Depinde mult de zona, de aranjare.... Cauta site-uri imobiliare pe Bucuresti. Sunt atatea.... numai timp sa te uiti iti trebuie.Draga mea stiu ca exista diferente, dar din varii motive trebuie sa am si aceasta informatieCit costa inchirierile normale stiu... eu si acum o dau ceva sub pretul zonei(garsoniera e f mare la parter cu toate,toate noi electromenajer maobila sie preg pt2 pers...blocul e ff curat si civilizat iar zona e str Reconstructiei baba novac)In plus se pare ca vor face mallul vis a vis in parc.Daca nu si nu o s o inchiriez la niste studenti greci ai carui parinti pot gira caci asta ma intereseaza SA AM INCREDERE CACI CHIAR DACA SUNT IN INTIRZIERE CU PLATILE ...ISI VOR PLATI...NU SA PLECE CA NISTE HOTI LASIND CHIRIA NEPLATITA ,ENELUL SI INTRETINEREAMi am cam facut planul la chiriasi neseriosi. Report
March 2, 201214 yr comment_133566 Draga mea stiu ca exista diferente, dar din varii motive trebuie sa am si aceasta informatieCit costa inchirierile normale stiu... eu si acum o dau ceva sub pretul zonei(garsoniera e f mare la parter cu toate,toate noi electromenajer maobila sie preg pt2 pers...blocul e ff curat si civilizat iar zona e str Reconstructiei baba novac)In plus se pare ca vor face mallul vis a vis in parc.Daca nu si nu o s o inchiriez la niste studenti greci ai carui parinti pot gira caci asta ma intereseaza SA AM INCREDERE CACI CHIAR DACA SUNT IN INTIRZIERE CU PLATILE ...ISI VOR PLATI...NU SA PLECE CA NISTE HOTI LASIND CHIRIA NEPLATITA ,ENELUL SI INTRETINEREAMi am cam facut planul la chiriasi neseriosi.Din cate stiu eu, in camine nu sunt camere de inchiriat. La asta ma refeream eu cand te intrebam ce treaba ai cu acele camere. Doar se "vand" locurile, pe-o suma fixa (se da o suma la inceput si apoi gata), iar persoana care sta in camin plateste lunar "intretinerea", nu mai da si bani de chirie.M-as mira sa existe vreun site cu preturile cu care se vand locurile din camine.... Dar, o sa ma uit pe net, de curiozitate. Report
March 2, 201214 yr comment_133571 Buna dimineata! Ca in fiecare zi incep cu buletinul meteo , la noi e urat, noros si ploua, nu-mi place, bine ca macar e vineri.Foxy, ma bucur sa te vad iar activa pe aici, mi-a fost dor de tine.Gela, nu mai zic nimic de pregatelile tale, daca n-o sa apari intr-o zi cu zeci de feluri si bunatati, atunci o sa ma intreb oare ce s-a intamplat!Apropos de bucatarit, aseara am facut o tarta cu ciuperci, ou batut, smantana si cascaval, am lasat un pic tava cu aluatul in cuptor, apoi am adaugat maglavaisul, am lasat pana s-a rumenit frumos deasupra si....surpriza, blatul nu era copt! Oare cum ar trebui sa fac, sa las mai mult doar blatul in cuptor, sau sa-l setez sa arda doar jos nu si sus? Mi-a fost tare ciuda... Report
March 2, 201214 yr comment_133576 [...]Doar se "vand" locurile, pe-o suma fixa (se da o suma la inceput si apoi gata)[...]Nu zic ca nu se-ntampla asta, dar e ilegal. In mod normal nu se "cumpara" locul in camin, ci se primeste, in baza performantelor scolare, a situatiei sociale sau materiale. Apoi se plateste lunar o suma infima, care sa acopere utilitatile, cheltuielile cu personalul etc. Cred c-acum incepe de pe la 100 ron/luna, in camere de 3-4-5 persoane (si preturile urca mult, in functie de conditii.)Carmaw, te sfatuiesc sa faci contract de inchiriere, oricui ai inchiria. Nu stii ce surprize poti avea. Report
March 2, 201214 yr comment_133578 Buna dimi'! La noi e cenusiu si inorat e o intunericeala in casa ,blee!! Ca sa-l duc pe bub' la gradi' a fost o adevarata aventura ca e un polei e sticla pe jos,cand am ajuns nu mergea nici liftul asa ca pe scari,imi tremura genunchii de numa Azi am zi de relax Report
March 2, 201214 yr comment_133581 [...]Doar se "vand" locurile, pe-o suma fixa (se da o suma la inceput si apoi gata)[...]Nu zic ca nu se-ntampla asta, dar e ilegal. In mod normal nu se "cumpara" locul in camin, ci se primeste, in baza performantelor scolare, a situatiei sociale sau materiale. Apoi se plateste lunar o suma infima, care sa acopere utilitatile, cheltuielile cu personalul etc. Cred c-acum incepe de pe la 100 ron/luna, in camere de 3-4-5 persoane (si preturile urca mult, in functie de conditii.)Carmaw, te sfatuiesc sa faci contract de inchiriere, oricui ai inchiria. Nu stii ce surprize poti avea.N-a zis nimeni c-ar fi legal. Dar astea-s practicile. Din pacate, se intampla. Iar suma aia infima..... mda....... numa' infima nu e.... suta de lei nu stiu daca se atinge nici vara, iar acum inca e iarna..... Report
March 2, 201214 yr comment_133583 [...]Doar se "vand" locurile, pe-o suma fixa (se da o suma la inceput si apoi gata)[...]Nu zic ca nu se-ntampla asta, dar e ilegal. In mod normal nu se "cumpara" locul in camin, ci se primeste, in baza performantelor scolare, a situatiei sociale sau materiale. Apoi se plateste lunar o suma infima, care sa acopere utilitatile, cheltuielile cu personalul etc. Cred c-acum incepe de pe la 100 ron/luna, in camere de 3-4-5 persoane (si preturile urca mult, in functie de conditii.)Carmaw, te sfatuiesc sa faci contract de inchiriere, oricui ai inchiria. Nu stii ce surprize poti avea.Buna am contract dar nu ma satisface...imi trebuie un avocat care sa stie sa faca un contract bunOricum garsoniera e de inchiriat dar si apartamentul....M am saturat....nu au stat nici 6 luni(unu vrea sa plece ca asa sa razgindit pipita...dar are o suma enorma la intretinere....altul ca emigreaza)Imi trebuie o inchiriere prin cunostinte ,prieteni dar ouff de unde in RO e greu cu multe chiar si cu increderea si seriozitatea!o zi buna! Report
March 2, 201214 yr comment_133588 Hieeii! Am gasit la oferta ardei mari si grosi portocalii ,galbeni si rosii,ca erau usor paliti (doar local pi ici pi colo')de la ger,ii coc si-mi fac salata de ardei copti ,ca am sos ce mi-a ramas de la gogosarii marinati Report
March 2, 201214 yr comment_133590 Buna dimineataOfff,azi dimineata cand m-am trezit si m-am uitat pe geam iar era totul alb Dupa o zi asa de frumoasa cum a fost cea de ieri cu soare aproape uscat fara zapada azi surprizeeeeeeeeee...................ninge de zici ca e decembrie Deci un ceai e mai potrivit pentru vremea asta Report
March 2, 201214 yr comment_133591 Geany, ce fainSi mie imi plac ardei copti mai am in congelator vreo 4 pungi si aseara am facut pui la cuptor cu mamaliga si doamne ce buni au fostBineinteles ca doar eu si cu fiica-mea am mancat din ei ca lui barbate-miu nici astia nu ii plac Report
March 2, 201214 yr comment_133594 Geany, ce fainSi mie imi plac ardei copti mai am in congelator vreo 4 pungi si aseara am facut pui la cuptor cu mamaliga si doamne ce buni au fostBineinteles ca doar eu si cu fiica-mea am mancat din ei ca lui barbate-miu nici astia nu ii plac Hi hi hi! Nici al meu specimen nu vrea cel mai monstru scandal la mancare l-am avut cu salata de ardei copti,si nici coptii' nu mananca...Eii! Cu atat mai rau pt. ei mai multi (de fapt toti) pt. je' Acum sunt pe plita,miros asa de frumos! Report
March 2, 201214 yr comment_133597 Avem si noi un eveniment in familie - fapt doua The husband a facut 2 ani de Australia si Annabelle 7 luni Sarbatorim prin munca si cand venim acasa o masa cu bunicii!O zi buna va doresc!La multi ani copilei si sotului! Multumim frumos pentru urari. Annabelle este rasfatata de 4 persoane acum dar este un copilas tare bun si sociabil. Aseara de ziua ei s-a distrat de minune La multi ani, copil frumos! Asa nu. Al meu mananca ce-i dau,dar nici afon nu e,pentru ca,asa cum am mai spus,uneori savureaza cu mare placere,alteori cu un pic mai putina,dar oricum mananca,nu face nazuri.In general sunt putine alimente care nu-i plac deloc(si-atunci de ce sa insist sa-l chinui ?) si putine din cele care pe care le pregatesc(pentru ca deja cam stiu ce sa evit si ce sa combin,dar uneori tot mai sunt si rateuri).+1! Cam la fel e si jupanul meu... Singurul fel de mancare ce-l refuza: ficat (prajit, mancarica....). Daca fac pateu sau cighir, mananca de sparge. Dar sa i-l dau simplu, no way Jose! Report
March 2, 201214 yr comment_133598 Sa inteleg ca shaorma nu intra in categoria fast-food ...Of course ca intra, doar ca eu o fac in casa din niste tortilici pe care le iau din metro (Se inchide punga cu fermoar si le am mereu in frigi) + piept de curcan copt la cuptor + mozzarella, rosii taiate cubulete, castravete, salata. Sau cumparam de la Dristor (Cea mai buna shaorma ever) doar cu carne si legume la gratar (Da-da au si legume la gratar). El isi pune si maio + ketchupo, cartofi prajiti, eu nu, eu cer patrunjel . Eu daca as manca cum mananca el cred ca as vea 100 de kg si asa la cele 68 de kg.ale mele e destulPana la 35 de ani aveam 52kg.dar dupa 35 ani m-am ingrasat Asa ca asta e el si cu el defilez , are alte calitatii ,Deci si tu ai luat vreo 16 kg dupa 35 ani Ufff, asta nu-i o veste buna! Si tati al meu are foarte multe calitati si de aia il iubesc si tolerez mofturile, dar as vrea sa pape mai de toate si mai ales sa nu mai carcoteasca la orice, ca m-am sensibilizat prea rau In schimb picea gusta din toate, daca ii e foame Si e o pofticioasa. cu cine o semana? Report
March 2, 201214 yr comment_133599 Daniella, deja ai facut progrese ca stie ce e sanatos...asa zic si eu, doar cu dulciurile si cu carcoteala mai am sa-l dezvat Report
March 2, 201214 yr comment_133606 Geany warn!Mi-ai stricat tastatura ca am balit pe ea la ardeii tai! Report
March 2, 201214 yr comment_133607 Geany warn!Mi-ai stricat tastatura ca am balit pe ea la ardeii tai! Hi hi hi! Di' data asta chiar merit Report