March 3, 201214 yr comment_133891 Ioi,ioi,ce imi ceri tu sa fac?Pai eu cum mai beau cafeaua?ca asa simpla nu imi place ?dintr-o cana mare de cafea beau toata ziua cate un pic.Ar trebui sa renunt la a bea cafea Deci apa nu prea beau , cafeaua fara lapte nu imi place, cola,pepsi si alte sucuri nu beau?mai fac suc de fructe facute la blender pentru copii dar dupa ce beau un pahar ma apuca o foame de mama,mama si cam evit sa beau ..........deci ?deci, si eu am vrut sa-ti spun sa nu mai pui lapte in cafea, nu e bun nici pt digestie, nici pt slabit. Apoi laptele nu e deloc bine digerat/tolerat de stomacul adultilor (dupa 7 ani) si consumul sau este o cauza a osteoporozei. Adultii tb sa consume iaurturi/sana/kefir, branzeturi si nu lapte. Acum tu faci cum vrei, dar cu cafeaua fara lapte si zahar te obisnuiesti, o sa vezi. Apoi nu o sa-ti mai placa indulcita sau amestecata cu nimic. Report
March 3, 201214 yr comment_133892 A propos de curatenie. La mine dupa curatenie generala in doua zile e praf si scame peste tot, pt ca nu am covoare, canapele de stofa, perdele si altele in care s-ar putea ascunde praful, el se strange somooage pe jos. As dori, va rog , daca aveti o recomandare pentru un aspirator practic, eficient si usor (trebuie sa-l urc si cobor pe scara). Sa-l tin la indemana sa mai dau. Eu am unul mare, greu, cu rezervor de apa are o tona. Si se curata f greu, asa ca tati si nici femeia care imi face curat nu vor sa.l foloseasca (vine cu al ei in geanta ). Anybody? heeeelp Stella, ce flori frumoase si ce matz curios Report
March 3, 201214 yr comment_133895 Foxulinule! Ai pupoi di la bub'.... Multumim, receptionat pupoi, trimitem drept raspuns altul! Report
March 3, 201214 yr comment_133903 Moamaaaa, cat ati scris iar. Foxulina, se poate face cu orice aluat tarta aia..eu aveam din asta in frigi, si cu asta am facut.Am inteles, saru' mana pentru lamuriri! Report
March 3, 201214 yr comment_133904 toba care vreti, care doriti?Eu, eu!!!!! Eu vreau!!!!! :-* too late!data aviatoare, ca mai fac! decat sa mananc salamaraia lor!No bine, stau in bloc start pregatita. Oricum, luna asta trec pe langa Buzau, ca vreau sa ma duc spre casa, intr-o vizita scurta.... Report
March 3, 201214 yr comment_133906 Ma bucur sa o vad pe foxyy, iata, o alta bucurie a zilei...Acuma tu mi-ai infrumusetat ziua!!! :-* Report
March 3, 201214 yr comment_133907 Poftiti si voi la bunatatile incropite de mine, asa, pe negandite, in seara astarulouri sarate si frigaruirulouri dulci umplute cu prune uscate si caiseprune rulate in jambon crudSi inca ceva, ghioceii sunt pentru voi! Tare te-as mai vizita eu pe tine....... faci niste bunataturi, de-mi ploua-n gat cand ma uit la poze sau citesc ce-ai mai pregatit! Multumiri pentru ghiocei, sunt foarte frumosi!!! Report
March 3, 201214 yr comment_133908 Stelina, ti-am admirat fiica, sa-ti traiasca, iti seamana!Vin sa te ajutttt, vrei?Sporrrr! Gelutza, gand la gand cu bucurie !+3! Report
March 3, 201214 yr comment_133909 Moama, nu-mi vine sa cred ce aud la tv, au scumpit astia ouale, pfoaiii..., opt mii oul,pe mine m-a sunat baiatul care mi le strange zilnic de la gainile de la tara, cica azi a luat 35 de oua din cuibare, productia e in crestere, ieri a luat 32...de Paste vin la capitala si va aduc si voua oua sanatoase de la gaini nestresate...dar mi-e asa frica de inundatii, e potop cu Dunarea si Borcea pe la noi, nu stiu daca scapam fara pagube(ma refer la casa de la tara), barcuta noastra a fost prinsa sub sloiuri si ne este teama ca o sa se faca praf cand vor pleca sloiurile...Io ma abonez! Se poate? Facem lista pentru ouale Gelutzei??? Report
March 3, 201214 yr comment_133910 Danny, eu sunt in club asa, ca zici tu! Pe mine nici nu ma mai deranjeaza! Vrea-mananca, nu vrea- iarasi bine! Eu nu mananc morcov, mazare, fasole-boabe si-ar mai fi.El nu mananca ceapa!De nici un fel!Deci, o dam la pace! Vrea cartofi prajiti, aia fac, vrea mazare-isi cumpara la conserva.La fel si fasole-boabe! Fac sarmale si vrea sa manance-bine, nu-iarasi bine! Si da, are multe-multe alte calitati pentru care-l iubesc tare-tare si pentru care suntem de 9 ani impreuna!Si azi, ca de obicei, am avut parte si de-o surpriza placuta: SI-A AMINTIT DE 1 MARTIE! Tare-l iubesc!Ia, ce-am primit:Imi place mult si-o voi purta si peste an, ca-i o brosa frumoasa!Foarte frumos gestul! Imi place mult brosa ta! S-o porti cu placere! Report
March 3, 201214 yr comment_133911 Astazi tot am cautat bilete de avion spre RO ,directie Iasi de data asta, ca nu vreau sa mai fac cele 8 ore cu offtobuzul din Bucuresti pana in Botosani, mai bine ma opresc la sorela mea si apoi ma duc la Bt.Dar...of viata mea!! dupa ce sunt atat de scumpe, imi vine romani cu niste planuri de zbor de inebunesc!! americanii au scos 16 ore cu 2 stopuri, ceea ce este acceptabil ca mai astept si in Franta 2 ore si apoi in Bucuresti iarasi 2 ore...etc dar, romani mi-au dat 31 de ore la intoarcere spre Miami, sa inebunesc nu alta!! si cel mai putine ore am gasit 25 si trebuie sa platesc 2000$ wow!! Voi unde mai cautati pe net pt zboruri? ca eu inebunesc cautand si greu ...swoodo.com Report
March 3, 201214 yr comment_133912 Oana , eu ma mai uit si la astia... http://www.edreams.it/engine/ItinerarySearch/search Gela si Anutza, va astept la claca Ce fain ar fi sa fim impreuna la oale , sa trebaluim, sa chitcaim toate acolo printre rasete si povesti!Offff..... chiar ca ar fi frumos!!! Report
March 3, 201214 yr comment_133913 Fox, am terminat sarmalele de-acum tura viitoare.Uite o poza de acum 2 ani, facute de mama aici, cum imi plac mie scazute asa, nu uleioase.Asa-mi plac si mie!!!! Astept sa ma chemi la tura urmatoare! Report
March 3, 201214 yr comment_133917 Foxy, ma bucur sa te vad iar activa pe aici, mi-a fost dor de tine. Si eu ma bucur sa cunosc oameni deosebiti! Report
March 3, 201214 yr comment_133918 +1!Cam la fel e si jupanul meu... Singurul fel de mancare ce-l refuza: ficat (prajit, mancarica....). Daca fac pateu sau cighir, mananca de sparge. Dar sa i-l dau simplu, no way Jose! ce e ala chigir? Mai nene, una e sa nu-ti/nu-i placa 1 fel, 2, 7, 9, sau 1 ingredient, 2, 7,9 si alta e sa fie majoritatea preparatelor/ingredientelor la categoria Nu mananc asa ceva si mai ales nu imi place= nu gust! Nici mie nu imi plac icrele preparate (cu ulei etc...) ... nu-mi place mirosul si gustul. Nu-mi plac pestii cu gust prea pronuntat. Si nu ma omor dupa multe chestii. Iar multe, multe ingrediente/preparate INCERC din rasputeri sa le evit, ca sa nu ajung balena, la cat ma indop de parca vin din lagar ... Insa eu vad diferente intre cele categorii de persoane enumerate.Dar lasa ca schimb io foaia si sa vezi temenele de placere la masa in cativa ani Dupa cum zicea si Any, cighirul e drob.Eu sunt super-norocoasa de-al meu jupan, bag seama..... El sufera saracu', la incercarile mele, cand vreau sa verific o reteta noua normal ca pe el o testez.... Si ce se mai suparaaaaaa.. mai ales cand imi si iese! Report
March 3, 201214 yr comment_133919 Cica e o traditie intr-o tara europeana,ca azi femeile au dreptul sa-i ceara de nevasta pe barbati.Doar azi,iar daca barbatul refuza,trebuie sa-i cumpere in loc doamnei 10 perechi de manusi(am zis pacat ca nu masini,diamante,apartamente,asa cred ca ar fi insurati toti din dragoste )Si care ar fi tara aia, ma rog fromos? UK Aha.... Din pacate, in zona aia avem planuri sa mergem abia la vara. Asta e... Report
March 3, 201214 yr comment_133920 L-am framantat si l-am frecat si l-am indesat in borcan si are o fata de-mi face cu ochiul deja!Auzisem eu ceva de sterilizat dar nu stiam cum se face, uite ca acum stiuStii pentru data aviatoare! Report
March 3, 201214 yr comment_133921 Eu astazi m-am jucat sa fac un fel de fursecuri martisor, mi-a venit mie idei aseara si astazi nu am putut sta pana sa-mi vad operele..am facut fursecuri dint-un aluat f aromat cu esenta de menta si nu am pus colorant rosu, am pus iarasi pudra de zmeura uscata. F buna combinatia si foarte aromata! Dar multa migaleala la impletitul martisoarelor...dovada...Pupici!Uffffff, iar imi dai in cap cu pudra de zmeura.... Daca o fi sa fac, cre'ca pun zeama de sfecla rosie (fiarta). Ca n-am de unde sa scot zmeura uscata nici daca stau in cap!Nasol ca nu gasesti, eu gasec orice fruct uscat, si fara alceva pus in el, doar fructul si atat, natural 100%O sa caut pe net, poate-poate.... Report
March 3, 201214 yr comment_133928 Nasol ca nu gasesti, eu gasec orice fruct uscat, si fara alceva pus in el, doar fructul si atat, natural 100%O sa caut pe net, poate-poate.... FOxulina cauta la Kaufland merisor confiat;;il faci marunt si cred ca merge bineE de la SANOVITA si pungutele sunt de 100grzi perfecta!! Report
March 3, 201214 yr comment_133930 daniella uite:http://www.google.ro/#hl=fr&sclient=psy-ab&q=doctorul+munteanu+tabara+copii+branesti&pbx=1&oq=doctorul+munteanu+tabara+copii+branesti&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=3&gs_upl=2705l13784l0l14267l39l37l0l2l2l3l1430l17165l0.2.6.12.6.6.1.3l38l0&gs_l=hp.3...2705l13784l0l14268l39l37l0l2l2l3l1430l17165l0j2j6j12j6j6j1j3l38l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=7856f5824a30f6de&biw=1708&bih=729te pup Report
March 3, 201214 yr comment_133934 [. Tocmai de aia am totdeauna in portbagaj cate un bax de apa uitat acolo, daca mi se face sete opresc si ma racoresc !ANNY vezi ca e mare pericol cu apa asta....uitata in masina...am citit ca K Minongue a scris ceva despre asta...... ca bea apa uitata in masina ..apa in sticla de plastic uitata deseori la soareDeci macar ia apa in sticla de sticlaai grija.pup Carmen, a fost un mod de-a zice "uitata", iti dai seama ca nu beau apa clocita , se intampla poate sa ramana de pe-o zi pe alta, sa n-o duc in casa si sa ramana in portbagaj. Neatza la han...mai eu am facut o tentativa, dar la cate erau de facut ...mai bine am renuntat...in plus...s-au repezit toti in bucate , deci nu am poze...in schimb am pozat in dimineata asta niste splendide buchete de flori de le-am primit .in orice caz, toata lumea a fost multumita, s-au delectat cu cele bucate romano-ruso-italo-irlandezeo-frantzuzesti.Branzeturile erau si ele...wow...oi face azi si maine o razzie prin ele, ca aseara mare lucru n-am mancat...doar 4 minuscule sarmalute in foi de vita, si cateva felii de carne uscata ...si deserturi o zi faina. Stella ma bucur ca ai iesit cu brio, nici nu ma asteptam altfel !Foarte frumoase flori ai primit, lalelele sunt printre florile mele preferate! Report
March 3, 201214 yr comment_133936 Buna dimineata.. desi trezita de la cinci imi vine sa spun deja buna seara:)) Copilul meu are putina febra de ieri, asa ca somn... dupa cum vrea muschiul lui, nu mai conteaza sa fie el bine ca somnul il recuperam noi! Eu am fost harnica deja pana la ora asta, ca acum sa ma simt.. pleostita. Am facut placinte cu cartofi, din dor de mamaie.. si pentru ca-s de post. Am sa merg la topicul potrivit si am sa le postez In rest, astazi o sa lenevesc, pentru ca zilele trecute am curatat cu stoicism casa... crosetez ceva poate si astept neamurili' mele sa ma duca pana in Slovenia pentru ca eu pana imi ajunge permisul acasa(dupa ce l-am pierdut.. si refacut) nu am voie sa conduc decat pe teritoriul Italiei. De altfel, ma simt fooarte primavaratica... si gastrita a revenit in floare.. ca-n fiecare primavara si toamna:) Alina, multa sanatate celui mic si tie !De ce poti conduce doar pe teritoriul Italiei? Nu ti-ai facut conversia? Stella ,Geluta,Any,Geany,Carmen,Sorina si la toate fetele harnicute cate un pupic :P ce de treaba ati facut?Daca am uitat pe cineva scuze Eu sunt la munca dar cred ca pe la 12 plec ,merg sa fac ceva cumparaturi si apoi acasa .Vreau sa fac niste sarmale din carne de curcan , si un spanac si ceva dulce dar stau in dubii ce sa fac ca tarta aia cu ciocolata a lui Any imi face cu ochiul.Si curantenie ca dupa o saptamana se vede praful peste tot de zici ca nu a fost sters veci. A, si sunt azi la meciuri de fotbal la televizor , yupi,yupi, ce fericire pe mine .Sa nu fiti socate dar mie imi place fotbalul de mor.Am televizor in bucatarie si in timp ce gatesc mai arunc un ochi la el O zi buna sa aveti Ciocolatoasa e foarte buna, aluatul minunat, ti-o recomand cu drag.Spor la treaba, la facut sarmale !Si mai bea si tu cate-un pahar cu apa ! Report
March 3, 201214 yr comment_133940 Bună ziua tuturor, am revenit şi eu, că văzui că mă dădurăţi dispărută... Mare bucurie pe capul meu, mai frumos mărţişor nu puteam primi! Evident că sunt bine,( din ciclul"iarba rea nu piere" )) ) doar o perioadă extrem de aglomerată pe toate planurile, mai ales la job- aţi auzit probabil de evaluarea psihologică a preşcolarilor pentru şcoală, ei bine, eu am fost într-o echipă de evaluare, aşa că nu am avut timp de prea multe săptămâna trecută. Dar v-am citit azi dimineaţă,am recuperat greu, dar am ajuns la zi până la urmă. O primăvară frumoasă tuturor, baba mea e în 7, de obicei e frumos, să văd anul ăsta... PS: Am încercat tehnici din cartea Daniellei, spre surprinderea mea mi s-a îndeplinit o chestie cvasiimposibilă, da" fix aşa cum am vizualizat eu că se va întâmpla vreo 5 seri la rând. Report
March 3, 201214 yr comment_133942 Bună ziua tuturor, am revenit şi eu, că văzui că mă dădurăţi dispărută... Mi-e dor si de Mayaaaaaaaa Someone, please tell her... Report