March 3, 201214 yr comment_134107 Io-te domle ca te mai vede si pe tine lumea la han !Mai rarut ca-i mai dragut exista, uite: http://www.irobot.it/roomba/534pet.htm edit ca am gasit si in italianamersi numa superenalotu ma poate ajuta sa-l cumpar si pe asta la cite vreau Dar roomba nu mi-as lua niciodata, cine are si se-mpaca bine, e ok.Dar nu e pentru mine.Mai bine cheltui o caruta de bani (numai in rate se poate lua asa ceva, sunt prea multi bani) si-mi iau folletto vorwerk si ala e intr-adevar bun si dureaza o viata.Eu as lua roomba pentru ca face el in locul tau, chiar daca nu face asa perfect ca tine te ajuta, acu tu ai mult timp liber si nu te atrage dar cind o sa ai mai putin ai sa vezi ca preferi sa faca altcineva. De ex Puffy lasa par pe unde merge, eu trec in fiecare zi chestia aceea cu hirtie, swiffer sau cum ii zice, vara cind eu ma duc cu ea la parc tre sa o cobor si sa curat apoi sa plec, sau sa-l pun pe saracu Marco contra cost Daca l-as avea pe roomba ar putea face el treaba asta, de aceea mi-l doresc, ma-ntelegi? Si eu tot catre Dyson ma indrept,mai astept putin si-l fac prietenul meu.si eu, cind isi da obstescul sfirsit asta de acu, Rowenta care mere bine de aproape 17 ani, Dyson scrie pe cartea mea de credit Voi acolo in Italia nu aveti nici macar praf! Stiu! Si de aia nu intelegi! aici trebuie zilnic!Vrei sa-ti fac poza la etajera mea cu parfumuri din baie care atrage praful dupa 2 zile? Report
March 3, 201214 yr comment_134108 Ca e scump Aici il are toata lumea, il are o prietena de-a mea si intr-adevar face casa luna.Mai face si altele dar nu-s prea informata.In primul rand consumul extrem de mic la curent. Consumul mic cu pretul de achizitie mare, probabil ca se compenseaza. Nu el face casa luna ci tot tu, care fugi cu el prin casa De ce zici ca il ai toata viata?cat costa? Mai, daca ai mai mult timp, si reusesti sa faci curat tu insati, normal ca e inutil sa iei 2! plus cum e la voi ca nu aveti praf (la prietena mea din Bergamo am sters praful de chichi dupa 3-4 saptamani...dar nici nu se vedea deloc). In Bucuresti, a doua zi dupa curatenie generala scrii pe mobila.Probabil ca aici nu batem pe aceeasi lungime de unda ... Eu il am oricum pe ala cu filtrare prin apa. Dar cine sa il foloseasca? iti ia jum de ora numai sa speli rezervorul ... plus kilogramele ... Report
March 3, 201214 yr comment_134109 In primul rand consumul extrem de mic la curent.da? asta n-o stiam, pe mine nu ma atrage deloc si mai ales pentru pretul exagerat, pentru faptul ca esti legat de ei ca sa cumperi sacii de schimb, desi acu e raspindit si cred ca se gasesc mai usorapropo, acu cit mai costa? ca bimby? Report
March 3, 201214 yr comment_134110 Vrei sa-ti fac poza la etajera mea cu parfumuri din baie care atrage praful dupa 2 zile? capito Report
March 3, 201214 yr comment_134111 Dani, aici sunt de acord cu tine.De exemplu aici toata lumea merge la cumparaturi in 2 (sot si sotie) sambata.Eu prefer sa merg singura in cursul saptamanii ca doar nu se-ntampla nimic daca imping eu carutul si apoi incarc marfa in masina singura.Sambata prefer sa mergem sa ne plimbam, sa facem altceva mult mai placut decat sa stau la coada la alimentara. deci nu sunt singura pe lume si noi incercam sa evitam mersul la aprovizionare in we, mai ales ca e si mai aglomerat si se pierde in final jum de zi, esti obosit, pregatesti masa si esti terminat pe ziua aia! E, la noi e diferit,adica al meu e de vineri pana duminica acasa,asa ca avem timp .Plus ca eu fac si in timpul saptamanii,mai ales ca sambata sau duminica al meu are turneuri la tenis,dar atunci cand e acasa ne impartim treburile, convietuim amandoi in casa, facem amandoi mizerie, tot amandoi facem curatenie.Asa cum atunci cand eu sunt obosita el e de rand la bucatarie .Dar cu riscul de a ma repeta, eu sunt mai dilie.Prefer sa fac totul eu si acu ca vine primavara nu ma mai scoate din gradina,daca in bucatarie se mai atinge, in gradina nu Any, am cochetat si eu o perioada cu Vorwekul da mi se pare greoi, ei ani de zile n-au imbunatatit designul. Report
March 3, 201214 yr comment_134112 Cat bimby? Macar de-ar costa numa' atata. E dublu si inca jumate. De aia nu o sa-l am niciodata. Report
March 3, 201214 yr comment_134113 Ioana, a iesit de vreo 2 ani ala nou, nu stiu cat de greu e. Report
March 3, 201214 yr comment_134116 Cat bimby? Macar de-ar costa numa' atata. E dublu si inca jumate. De aia nu o sa-l am niciodata. Atat a dat frati-miu pe Rainbow, acum vreo 15 ani, cu filtrare prin apa: aspira si spala. Intr-adevar face treaba foarte buna. Dar functia de spalat o foloseste rar. Intr-adevar ai certitudinea ca nu-ti arunca praful inapoi pe la ventilator, ca aspiratoarele clasice. Din cauza lui am luat si eu cu filtrare prin apa, dar la 10% din cat a dat el, insa nu se compara ... Report
March 3, 201214 yr comment_134117 Adriana/Any, la voi cat costa irobotii?Daca aici incep de la 350 € si la voi de la 200 eur, poate merita sa ma interesez si pe alte meleaguri. Ori echivalentul a 200 € sunt doar in America ... ?cre'k ma uit de unul pe okazii ... A facut cineva vreo tranzactie? Report
March 3, 201214 yr comment_134118 Dani si aici la mine e foarte mult praf. Eu ultima data cand mi s-a stricat aspiratorul care era un Hoover si avea 5 ani vechime (se mai stricase intre timp dar l-am reparat) am luat un Miele. Doamne cat e de greu!Eu cand ne vom muta la casa, nu o sa pot face inainte si-napoi pe scari cu hardughia asta de aspirator, musai trebuie sa mai iau unul. Report
March 3, 201214 yr comment_134119 Any stai linistita ca nu sunt asa de sensibila sa ma supar cu una cu douaApropo de curatenie : cand am ajuns ai acasa mai devreme pe la ora 2 am vazut ce praf era pe mobila , pe masuta de sticla de imi venea sa plang.Si inca nu e cald afara ca sa stam cu geamurile mai mereu deschiseEu sambata vad cel mai bine praful ca in restul saptamanii cand ajung acasa la ora 6 jumate seara nu mai vad nimic de abia incropesc ceva de mancare , pun pachete pentru a doua zi spal vasele sterg pe jos in bucatarie si deja se face 11 noaptea asa ca timp de curatenie am doar sambata si cateodata mai fac cate ceva si duminica pana la pranz desi stiu ca nu e tocmaai bine , dar asta e!Gata ma duc la culcare Noapte buna Report
March 3, 201214 yr comment_134120 Ioana, a iesit de vreo 2 ani ala nou, nu stiu cat de greu e. mi se paruse din poza pusa de tine ca e diferit,da oricum nu se merita. Tot la Dyson raman,m-am tot codit uitandu-ma dupa diverse modele si am ajuns cu al meu la concluzia ca daca tot dau un ban da iau de la ei. Cine doreste ciocolata calda?al meu a vrut la ora asta, parca ar fi gravid Report
March 3, 201214 yr comment_134121 Adriana/Any, la voi cat costa irobotii?Daca aici incep de la 350 € si la voi de la 200 eur, poate merita sa ma interesez si pe alte meleaguri. Ori echivalentul a 200 € sunt doar in America ... ?cre'k ma uit de unul pe okazii ... A facut cineva vreo tranzactie? Depinde de model, cel mai ieftin 259, cel mai scump 599. Report
March 3, 201214 yr comment_134123 Dani si aici la mine e foarte mult praf. Eu ultima data cand mi s-a stricat aspiratorul care era un Hoover si avea 5 ani vechime (se mai stricase intre timp dar l-am reparat) am luat un Miele. Doamne cat e de greu!Eu cand ne vom muta la casa, nu o sa pot face inainte si-napoi pe scari cu hardughia asta de aspirator, musai trebuie sa mai iau unul. Nici eu nu m.am gandit cand l.am cumparat pe asta (175 €) ca e important sa fie usor ca si greutate si usor de spalat cuva aia (la asta are numai hatisuri, de imbatranesti pana o cureti si uzi si toata baia, in timp ce la frati-miu e simpla si usar de curatat). Oricum toate astea cu filtrare prin apa sunt grele, pt ca tb sa cari si rezervorul. Ori la casa este probl cu scarile ... Report
March 3, 201214 yr comment_134124 Any, alta chestie care nu-mi place deloc la Folletto e faptul ca are sacul pe miner si ca e greu din cauza asta.Daniella, un site pe care am cautat acu zice: iRobot Roomba 563 PET € 430,00 - € 467,96 Report
March 3, 201214 yr comment_134125 Depinde de model, cel mai ieftin 259, cel mai scump 599. uite aici:http://electrocasnice.pricer.ro/brand/Irobot tiii, ca nu m.am mai culcat ... mai am doar 6h ore de somn, tb sa fug... Merci de sfaturi si sueta tuturor Report
March 3, 201214 yr comment_134126 Ce face Dyson, ca nu-s informata?cica e cel mai bun, tehnologic vorbind, mi se pare ca a fost primul care a fost facut fara sac, da' nu-s sigura daca e corect ce zic Report
March 3, 201214 yr comment_134127 Any, alta chestie care nu-mi place deloc la Folletto e faptul ca are sacul pe miner si ca e greu din cauza asta.Daniella, un site pe care am cautat acu zice: iRobot Roomba 563 PET € 430,00 - € 467,96aici Roomba 564 Pet 1900lei, deci in jur de 450 € Report
March 3, 201214 yr comment_134128 Dani si aici la mine e foarte mult praf. Eu ultima data cand mi s-a stricat aspiratorul care era un Hoover si avea 5 ani vechime (se mai stricase intre timp dar l-am reparat) am luat un Miele. Doamne cat e de greu!Eu cand ne vom muta la casa, nu o sa pot face inainte si-napoi pe scari cu hardughia asta de aspirator, musai trebuie sa mai iau unul. Nici eu nu m.am gandit cand l.am cumparat pe asta (175 €) ca e important sa fie usor ca si greutate si usor de spalat cuva aia (la asta are numai hatisuri, de imbatranesti pana o cureti si uzi si toata baia, in timp ce la frati-miu e simpla si usar de curatat). Oricum toate astea cu filtrare prin apa sunt grele, pt ca tb sa cari si rezervorul. Ori la casa este probl cu scarile ... Deci al meu e si greu si a costat si 300 de euroi ! Any, alta chestie care nu-mi place deloc la Folletto e faptul ca are sacul pe miner si ca e greu din cauza asta.Daniella, un site pe care am cautat acu zice: iRobot Roomba 563 PET € 430,00 - € 467,96 E greu si modelul asta mai nou? Ce face Dyson, ca nu-s informata?cica e cel mai bun, tehnologic vorbind, mi se pare ca a fost primul care a fost facut fara sac, da' nu-s sigura daca e corect ce zic Eu vreau tot cu sac, ma enerveaza sa scot eu sa curat praful de-acolo. Report
March 3, 201214 yr comment_134129 Any, alta chestie care nu-mi place deloc la Folletto e faptul ca are sacul pe miner si ca e greu din cauza asta.Daniella, un site pe care am cautat acu zice: iRobot Roomba 563 PET € 430,00 - € 467,96aici Roomba 564 Pet 1900lei, deci in jur de 450 € M-am uitat pe net si cea mai buna oferta aici la modelul asta e 399 de euro. Report
March 3, 201214 yr comment_134130 Any, alta chestie care nu-mi place deloc la Folletto e faptul ca are sacul pe miner si ca e greu din cauza asta.Daniella, un site pe care am cautat acu zice: iRobot Roomba 563 PET € 430,00 - € 467,96aici Roomba 564 Pet 1900lei, deci in jur de 450 € M-am uitat pe net si cea mai buna oferta aici la modelul asta e 399 de euro.deci cum a zis si Ioana, cu 50 eur mai ieftin... ! asta e ...traim in ROMANIA si asta ne mananca toti banii! Report
March 3, 201214 yr comment_134133 DEci eu prefer pe cele cu filtru Heppa, nu-mi plac cele cu sac de hartie deloc.Si nu mi se pare mare chestie,deschizi capacul,cade mizeria in cos si gata.Eu nu spal cuva,poate odata la cateva luni.Filtrele se schimba...asa ca, simplu Report
March 3, 201214 yr comment_134134 DEci eu prefer pe cele cu filtru Heppa, nu-mi plac cele cu sac de hartie deloc.Si nu mi se pare mare chestie,deschizi capacul,cade mizeria in cos si gata.Eu nu spal cuva,poate odata la cateva luni.Filtrele se schimba...asa ca, simplu deci asa functioneaza astea? am crezut ca se mozoleste recipientul ca la cele cu aspirare prin apa Report