March 4, 201214 yr comment_134274 Si pe mine ma speria putin situatia pe care o stiam eu acolo , de aia intrebam atunci pe aici , ma gandeam ca-mi va spune cineva "ceva" care sa ma faca sa renunt Dar m-a ajutat DD Cum e vremea in Canarie in martie? Report
March 4, 201214 yr comment_134279 Nu atat de cald cum ne doream ...cica vreo 24 grade spre sfarsitul lunii Report
March 4, 201214 yr comment_134281 Hello, Anutza, iti admirai privirea pe la artisti .Izuk, eu am fost acum nshpe ani in gran canaria la sfarsit de decembrie , si a fost superb...cred ca acum e timp minunat...in principiu acolo au peste 23 grade tot anul. deci nu risti sa te arzi..si hotelurile sunt faine.Vacanta placuta. Anutza te invidiez ca fusesi la mare. Si la noi azi la soare era placut de stat, am mai gradinarit oleac...aka smuls ierburi uscate , alea alea....Uitasem sa va dau de baut, ca fu ziua socrellei, dar ea era la Bucale azi...asa ca , virtual un pahar in cinstea si sanatatea ei. Report
March 4, 201214 yr comment_134282 La multi ani pentru socrella ta, Stella!Iau o bere si platoul ala plin de salamuri. Report
March 4, 201214 yr comment_134284 Any, nu-s invidioasa , da ziceam ca vin la tine si ii fac si surioarei mele o surpriza.Asta imi aduce aminte de o faza de acum 7 ani cand si-a facut nepoata cea mare comuniunea.Ai mei erau deja acolo, eu la munca, am zis ca nu am cum sa ajung.Dar in "cardasie" cu sora cealalta si cu fratele cumnatului care era responsabil cu racolarea mea de la aeroport am reusit sa ajung fara ca cineva sa stie ca am sa fiu si eu acolo . Izuk, ce bine ca plecati, sper sa fie un co reusit. Daniela, hai poate nu juma de ora,da imi ia destul ca -s asa vreo 30 de trepte Noi azi leneveala, ne-am uitat la tv, relas,nici de gatit nu ne-am ocupat, noi culmea in we nu gatim, mancam chestii rapide. Any, ce noroc pe voi si toti care nu se ingrasa.Asa e al meu ,baga orice si oricand fara vreo pb.Si cine spune ca dupa 40 de ani se mai ingrasa si barbatii, va spun eu, e un mit Si culmea ca el mananca cocaraie,daca ar fi dupa ele toata ziua ar tb sa fac saratele Report
March 4, 201214 yr comment_134286 Ioana, tare bine-ar fi sa nu ne ingrasam.Eu sunt mereu atenta, cand vad ca nu se mai poate atunci ma bag o luna la dieta pentru 3-4 kg.Al meu n-are nevoie, e de-ajuns o saptamana cu paste albe si gratare si revine la normal. Report
March 4, 201214 yr comment_134287 Cat de departe sa-mi duc inima, ca sa nu se atinga de tine..Si cat de departe sa-mi duc dragostea, ca sa nu se intoarca la mine..Cat de departe sa colind pe pamant, fara liniste sau fara bine?Oricat de departe as fugii tot n-ar fi prea departe..Departe de tine! Cat de departe? (cat de departe..)Cat de departe? (cat de departe..)Oricat de departe sa-mi duc dragostea. Departe de tine...? Cat de departe(cat de departe..)Cat de departe(cat de departe..)Oricat de departe as fugii pe pamant, m'as intoarce la tine... Si cat de departe sa-mi duc sufletul, sa nu-mi aminteasca de tine?Si cat de adanc sa-mi ingrop inima ca sa nu se mai zbata in mine?Marea intreaga n-ar putea scufunda, toata dragostea asta, stii bine..Oricat de departe as fugii tot n'ar fi prea departe...departe de tine Cat de departe? (cat de departe..)Cat de departe? (cat de departe..)Cat de departe sa'mi duc dragostea departe de tine..?Cat de departe? (muult...)Cat de departe? (cat de departe...)Oricat de departe as fugii pe pamant....m-as intoarce la tïne! Buna seara, numa-n cantec! M-am indragostit de ultimul disc lansat de Holografi,l-am ascultat tot drumul de la Bucuresti pana la Calarasi; cantecul asta il stiu pe de rost, hai care-mi dai telefon sa ti-l fredonez ca mor dupa el! Si-mi mai plece si asta, si asta e pe Cd Ce faceti voi, stellina, sa-ti traiasca soacra, te-ai odihnit dupa chef?Eu nici nu am ajuns bine acasa si am aflat ca am musafiri...o doamna senator (tanara si nelinistita)!Nu va spun cum m-am invartit intr-un picior si-am asteptata-o cu masa gata, inclusiv desert, iaca. v-am adus si voua, desertul, daca va e foame va aduc si friptura, ca mai am! Report
March 4, 201214 yr comment_134289 Brava gela. Deci ieri a fost ritm lent , mai aranjat una alta, mai siesta...azi musafiri la pranz ca in orice duminica, maine vine o prietena cu sotul din Italia, si a comandat ciorba asa ca voi presta o dreasa de barabiul pe maine si niscai fripturision de miel.azi am dormit ca valiza-n gara pana pe la 9h 45 ...se vede ca aveam nevoie.o seara placuta tuturor. Report
March 4, 201214 yr comment_134292 Brava gela. Deci ieri a fost ritm lent , mai aranjat una alta, mai siesta...azi musafiri la pranz ca in orice duminica, maine vine o prietena cu sotul din Italia, si a comandat ciorba asa ca voi presta o dreasa de barabiul pe maine si niscai fripturision de miel.azi am dormit ca valiza-n gara pana pe la 9h 45 ...se vede ca aveam nevoie.o seara placuta tuturor.Multumim, la fel si tie, io tre' sa calc, offf drag mi-i! Ma enerveaza ca e tot frig si vreau sa ma imbrac in fusta , dar nu indraznesc sa ma dezgolesc la bulane, hi, hi, hi! Si imi propun ca sa nu mai intru in bucatarie pana pe 9 martie, gata, decretez, ce mamam naibii, e saptamana mea, gata, am zis!. Sotul sa gratareasca sa se descurce cum o vrea si sa ma pofteasca la cina pana joi!Are noroc, oricum, pe 7 nu mananc acasa, am o invitatie si o sa stau la masa si cu domnul "ALMANAHE" si pe 8 dupa spectacol avem petrecere la ansamblu, deci, scapa usor! Report
March 4, 201214 yr comment_134295 Moatza, multumesc pentru ca mi-ai motivat absentele,am ramas nevorbita si saptamana viitoare e criminala pentru mine, sa vezi belea, ca nu recuperez! Succes la control si la noi se intampla d'astea la zile mari, eu te cred! Report
March 4, 201214 yr comment_134297 @Moatzo, uite, a explicat Any aici si se aplica si la mine: Nici dl.Any de ex nu mananca checuri, pandispan, de astea ca cica-i stau in gat, nu aluneca.Galanii ii mancai cu lapte, da-s mai mult coaja decat miez si nu se pune.Baui doar o cana cu lapte. Cu lapte alaturi bag si cozonac, si chec, si fursoace.Paine...mai rar si daca CHIAR trebuie! @Stellino, sa va traiasca socrella!De ce nu zisasi, ca dadeam io o fuga pan-la 'mneaiei s-o samantravez (=felicit)! Report
March 4, 201214 yr comment_134302 Si la voi tot la fel de greu merge siteul?Sau netul e de vina, la mine zici ca-i ochiul mortului! Oanaaa, nu te-am vazut, lipsesti de la raport, tu semnai condica zinic, sper sa fiti bine toti!Ma duc sa cant la dus, aici vad ca nu ma aude nimeni! Report
March 4, 201214 yr comment_134305 Si la voi tot la fel de greu merge siteul?Sau netul e de vina, la mine zici ca-i ochiul mortului! Oanaaa, nu te-am vazut, lipsesti de la raport, tu semnai condica zinic, sper sa fiti bine toti!Ma duc sa cant la dus, aici vad ca nu ma aude nimeni! La mine merge greu taree! Si voiam sa pun la pizza o gramada de poze... Vad ca acum si-a mai revenit un pic asa ca profit ,sper sa nu fie brobleme' si sa fie netul meu de vina... Asta seara paste la cuptor... Report
March 4, 201214 yr comment_134307 Carmen, am vazut ca esti pe aici, iti dau un mp!Gelutza ai grija cu frigul...ca mai bine pantaloni decit fustita!Uite ca iar se raceste!Astept si in functie de asta organizam da?Pupici! Report
March 4, 201214 yr comment_134318 @Moatzo, uite, a explicat Any aici si se aplica si la mine: Nici dl.Any de ex nu mananca checuri, pandispan, de astea ca cica-i stau in gat, nu aluneca.Galanii ii mancai cu lapte, da-s mai mult coaja decat miez si nu se pune.Baui doar o cana cu lapte. Cu lapte alaturi bag si cozonac, si chec, si fursoace.Paine...mai rar si daca CHIAR trebuie! @Stellino, sa va traiasca socrella!De ce nu zisasi, ca dadeam io o fuga pan-la 'mneaiei s-o samantravez (=felicit)! Mai, el mananca, nu face nazuri, dar eu stiu ca nu-s printre preferatele lui asa ca nu fac. Sau macar incerc.Eu n-am treaba. Mananc de toate. Bun sa fie ! Report
March 4, 201214 yr comment_134321 Sorina pe unde umbli?Dani ce faci, te lupti cu bucatele pe care ti le-a trimis soacra ? Iesi la suprafata! Report
March 4, 201214 yr comment_134324 Apropos, face reclama la tv, masina de spalat Electrolux + Roomba la 599 de euro. Report
March 4, 201214 yr comment_134325 ce trai nineaca la voi!la noi si ieri si azi a fulguit si inceput ziua cu negura!acum e soare, dar mai vedemc e ne rezerva baba asta imprevizibila ...la mne gradina e acoperita cu juma de m si mai bine de zapada oare or fi rezistat puii mei de magnolie? si tuya, arata acm pricajite, sper sa nu fie vai si amar. Cred ca si drakaena de pe terasa mi-au inghetat/murit ... Cica de miine ploaie si temperaturi scazute, azi a tunat si a fulgerat si a plouat dar putin de tot, bine ca apucaseram sa plantam pomii pe care i-am cumparat.Sper sa supravietuiasca plantele tale la atita stat sub zapada. sunt splendide , zici ca sunt frezii! ce sunt?habar n-am cum le zice ca am luat la gramada mi se pare vreo 300 de bulbi, de se saturase Marco de facut gropi, da' acu le plac florile tuturor o sa ma uit pe cutie ca le-am pastrat Dex, Carpatica, imi spuneti ce modele aveti voi? sa ma uit de ele? nu stiu ce ar trebui sa aleg. Nu gasesc pe net suficienta informatie sa fac o comparatie. Iar la magazine vad ca nu-s decat max 1 sau 2 modele, restul pe net.aici sunt in magazine, daca ai timp cind mai vii in delegatie le poti cauta Adriana, ce frumoase sunt.Eu n-am, ar trebuii sa planteu si eu din astia.mersi Eu nici n-as fi avut curaj sa ma gandesc acum la o vacanta in Egipt.Atita ti-ar trebui sa te duci la mare in Egipt cu frumusetile si marea pe care le ai la 2 pasi. Report
March 4, 201214 yr comment_134326 Apropos, face reclama la tv, masina de spalat Electrolux + Roomba la 599 de euro.am vazut-o si eu acu si mi-am zis: daca se strica masina de spalat expert ma asteapta da' nu se poate ca abia am cumparat o masina nou si in curind o sa o cumparam si pe a doua asa ca restul cheltuielilor trebuie sa fie egale cu 0, sa ramina pe lista dorintelor Report
March 4, 201214 yr comment_134327 Apropos, face reclama la tv, masina de spalat Electrolux + Roomba la 599 de euro.am vazut-o si eu acu si mi-am zis: daca se strica masina de spalat expert ma asteapta da' nu se poate ca abia am cumparat o masina nou si in curind o sa o cumparam si pe a doua asa ca restul cheltuielilor trebuie sa fie egale cu 0, sa ramina pe lista dorintelor Si uite-asa poti sa-ti iei si Roomba !Sa stapaniti sanatosi achizitiile! Report
March 4, 201214 yr comment_134328 Eu nici n-as fi avut curaj sa ma gandesc acum la o vacanta in Egipt.Atita ti-ar trebui sa te duci la mare in Egipt cu frumusetile si marea pe care le ai la 2 pasi. Vara tot mai scapam pe ici colo, chiar daca marea e pe noi si o vad in fiecare zi. Report
March 4, 201214 yr comment_134329 Dex, Carpatica, imi spuneti ce modele aveti voi? al meu e roomba red, model 410, cred că deja poate fi considerat antique Report
March 4, 201214 yr comment_134330 Si uite-asa poti sa-ti iei si Roomba !Sa stapaniti sanatosi achizitiile!Multumesc.Mi-am dat seama ca nu e pentru mine, oferta e pentru masina de spalat normala, a mea tre sa fie cu capac deasupra ca altfel nu-mi intra in baie, deci tre sa mai astept si sa joc la superenalotto Report
March 4, 201214 yr comment_134331 Si uite-asa poti sa-ti iei si Roomba !Sa stapaniti sanatosi achizitiile!Multumesc.Mi-am dat seama ca nu e pentru mine, oferta e pentru masina de spalat normala, a mea tre sa fie cu capac deasupra ca altfel nu-mi intra in baie, deci tre sa mai astept si sa joc la superenalotto Noi nu jucam, de fapt am jucat de cateva ori cand erau premiile alea mari.Si-odata am jucat niste numere pe care le visasem eu, la lotto de fapt parca le-am jucat. Am luat 120 de euroi. Report