March 5, 201214 yr comment_134418 Georgi, eu sar peste supa, sar si peste somn si ma dau la snitel si la desert, bineinteles. Iau eu supa. Si motanul Report
March 5, 201214 yr comment_134427 hello, hello! Cerra, te vaaaad! ce multe avem baba maine! si eu tot maine si din cate imi amintesc n-a prea fost frumos in anii precedenti, cel putin la mine. cre' c-o sa fiu o baba rea si daca ma fac si cracanata voi fi baba suprema! n-au venit aia cu controlul, de miercuri cica. la naiba, si mai bine! Adriana, floricele alea nu sunt branduse? eu parc-asa le stiu. Report
March 5, 201214 yr comment_134431 Cerra . .... casutza asta arata fantastic!!!!! Ai pus pe undeva retzeta? Este o reteta de chec economic dupa vremea bunicii si noroc cu forma de silicon care asa avea crestele alea pe fund si le am umplut din compozitia imbinata cu cacao. Am pus la dulciuri checurile rasturnate si vezi forma si se taie simplu pe lungime checul apoi fiecare bucata separat si rezulta casutzele, apoi glazurate cu ciocolata topita. Merge cu orice retea de chek. A mea este asa: 2oua intregi 2 pahare de faina (nu indesate) 1/2 pahar lapte aici eu mai fentez si pun 1/3 1/2 pahar ulei si aici la fel 1/3 1 pahar zahar 1 praf de sare esente de vanilie, coaja de lamaie 1 lingurita de saligar (bicarbonat de amoniu) 2 linguri de cacao visine cate doresti mai multe sau mai putine( eu pun cam jumatate de kg) Toate se amesteca la gramada, se lasa putina compozitie ptr cacao si se aranjeaza in tava de copt dupa imaginatie se pun visinile si la copt proba cu scobitoarea. Stiu , am multe altele , dar eu vreau varza murata ...ca de-aia nu am Hai la mine ca iti dau eu Report
March 5, 201214 yr comment_134444 La mine merge tare rau site-ul , ba nu se incarca , ba se incarca si nu pot posta Report
March 5, 201214 yr comment_134445 La mine merge tare rau site-ul , ba nu se incarca , ba se incarca si nu pot posta si la mine la fel.am citit la Han cateva pagini si apoi nu am mai putut sa citesc urmatoarele si nici sa mai pot vedea vreo reteta ,ceva... Report
March 5, 201214 yr comment_134449 hello, hello! Cerra, te vaaaad! ce multe avem baba maine! si eu tot maine si din cate imi amintesc n-a prea fost frumos in anii precedenti, cel putin la mine. cre' c-o sa fiu o baba rea si daca ma fac si cracanata voi fi baba suprema! hello, hello, Moatzo azi este data de 05 martie azi e ziua me si este inca frumoasa cu soare tu zici de ziua de maine? 06 martie? Las ca nu o sa fi o baba rea. Nustiu eu ce sa zic de mine........... poate asa o sa`mi zica ginerele daca oi fi prea cu multe pretentii Uff, mai am in cuptor o tava de cornuri de alea cum v`am mai aratat sa le zicem ''cornuri ptr mic dejun'' Ca nu incap la o tura in tava ca se pun rare si am o tava fara ou deasupra si una cu ou deasupra asa ca mai astept putin sa se coaca si alea din cuptor. Va aduc si voua cornurele:) Report
March 5, 201214 yr comment_134454 Si pentru ca nu v-am servit demult cu ceva,va servesc cu ce am,adica coltunasi cu carne si cartofi,bineinteles si smantana deasupra,dar nepozata sa fie mai clari coltunasii.Sa stiti ca s-au ridat pe mijloc la fiert,nu atunci cand i-am lipit. Sotul dupa ce-a mancat cateva zeci, a zis sa-i iau din fata pana nu-i tarziu. Report
March 5, 201214 yr comment_134457 Arata f. bine coltunasii nu am mai facut nici eu de mult,ultima oara i-am facut la mama la cererea tatii,umpluti cu branza serviti cat is fierbinti cu unt deasupra si smantana ,cand eram mici bunica ne punea pe ei miere zahar si nuci Report
March 5, 201214 yr comment_134459 Arata f. bine coltunasii nu am mai facut nici eu de mult,ultima oara i-am facut la mama la cererea tatii,umpluti cu branza serviti cat is fierbinti cu unt deasupra si smantana ,cand eram mici bunica ne punea pe ei miere zahar si nuci Multumesc ,incercam si noi...Si astia au unt,dar l-am topit dinainte in vasul in care i-am pus.Cu visine si gem de prune am mai mancat,dar varianta ta cu nuca,nu si nici n-am auzit.Cu ce trebuie sa fie umpluti ca sa fie cu miere si nuci cum ai zis tu? Report
March 5, 201214 yr comment_134461 Hello hello hello!Numai bunatati pe-aici, care mai de care cu dulciuri, parjoale, coltunasi si altele. Bravo . Report
March 5, 201214 yr comment_134462 Arata f. bine coltunasii nu am mai facut nici eu de mult,ultima oara i-am facut la mama la cererea tatii,umpluti cu branza serviti cat is fierbinti cu unt deasupra si smantana ,cand eram mici bunica ne punea pe ei miere zahar si nuci Multumesc ,incercam si noi...Si astia au unt,dar l-am topit dinainte in vasul in care i-am pus.Cu visine si gem de prune am mai mancat,dar varianta ta cu nuca,nu si nici n-am auzit.Cu ce trebuie sa fie umpluti ca sa fie cu miere si nuci cum ai zis tu?Cu branza dulce ni-i facea bunicuta pt. noi copii ca altfel nu-i mancam...duoamne ce prosti mai eram Ti-am pus link pe p.m ca aici nu cred ca e voie pun numa' boza' Report
March 5, 201214 yr comment_134468 Any,cat mai ai din dieta ?Chiar daca ai de lipit un pic la ei,rezultatul merita,mai ales ca va plac pastele. Cu branza dulce ni-i facea bunicuta pt. noi copii ca altfel nu-i mancam...duoamne ce prosti mai eram Ma gandeam eu ca doar cu branza puteau fi.Dar mai stiu ca unii fierb si bucatele neumplute de aluat si credeam ca asa facea si bunica ta.Eu nu stiu pe nimeni sa nu placa coltunasii si era bucurie mare pe capul meu cand eram mica daca se-ncumetau mama sau bunicile sa-i faca(din lipsa de timp,mai mult) Puteam sa mananc la ei...ohohoooooo ,acum ca s-au mai schimbat datele broblemei mai cu masura,ca de' . Report
March 5, 201214 yr comment_134470 Eu nu stiu pe nimeni sa nu placa coltunasii Bre, eu nu am mancat niciodata coltunasii astia in Romanica... acum adulta am mancat tortellini, da' coltunasi pana acu' nu mancai.Asa ca habar n-am daca-mi plac sau nu. Report
March 5, 201214 yr comment_134471 Mai , mai terminati cu bunataturile aici , ca pana plec in vacanta nu ma mai incape nici costumul de baie cel nou. Report
March 5, 201214 yr comment_134473 Mai , mai terminati cu bunataturile aici , ca pana plec in vacanta nu ma mai incape nici costumul de baie cel nou. Stai atenta, sa nu cumva sa-l bagi si pe asta la spalat... ca dupa aia trebuie sa arunci pe geam si masina asta. Report
March 5, 201214 yr comment_134474 Pai se poate trai aici cu voi?Eu sunt pofticioasa si cu mult timp liber . Cred ca tre' sa ma mut pe un forum cu goblene/tricotat/crosetat Report
March 5, 201214 yr comment_134477 Sorina,eu zic de famelia si pretinii ca le plac la toti. In fond e usor sa-ti dai seama daca-ti sunt pe plac,pentru sunt presupun ca sunt asemanatori cu tortelini,raviolli si 'neamurile' lor.Poate fetele cunoscatoare ne informeaza mai bine.Asta,cei cu carne.De cei cu branza(nimic mai mult decat oua,branza si sare) si cartofi(pireu,in care unii adauga ceapa prajita,altii cascaval,branza de oi,sau nimic decat unt)nu stiu cum sa afli altfel decat sa-i faci sau sa ti-i faca cineva. Izuk,ca bine zici.Gata trebuie sa terminam cu dezmatul!Eu pana data viitoare,promit!Consoarta-mi zice azi ca cea mai buna sarbatorire a zilei de 8 Martie e prin a-i face lui un tort.Bineinteles c-a zis-o in gluma,dar si daca nu ar fi fost asa,eu oricum nu ma apucam.Ne-ajunge cat fac la sfarsitul saptamanii,iar oaspeti,oricum nu vom avea. Report
March 5, 201214 yr comment_134478 Pai se poate trai aici cu voi?Eu sunt pofticioasa si cu mult timp liber . Cred ca tre' sa ma mut pe un forum cu goblene/tricotat/crosetat La fel ca tine sunt si eu... greu tare cu toate bunataturile astea.Trebuie neaparat sa-mi gasesc ceva de munca, ca nu ma vad bine deloc... Ellani, nu cred ca ma atrag prea tare... ti-i las tie pe toti, daca tot iti placa asa de mult. Report
March 5, 201214 yr comment_134483 Daca se pune pata,Izuk nici timpul liber putin,nici altele nu-mpiedica sa ne facem poftele.Iar daca mai avem si pofiticiosi pe langa...Dar eu zic ca n-ai de ce sa-ti faci griji,ca nu esti in pericol cu nimic. Sorina,uite vezi ce repede te-am izbavit de-o pofta Mie-mi plac mult,dar totusi i-i las sotului in mare parte,pentru ca excesele sunt capul relelor Report
March 5, 201214 yr comment_134485 Buna seara la han.Ce mai dezmat aici, da ochii lui Cody m-au topit. Eu azi am avut o pofta nebuna de langosi cu branza, yumii,mancand una m-am transbordat pe malul marii instantaneu.Cand mergeam la mare tot timpul cumparam langosi,toata plaja numai a langosi mirosea.Asa ca v-am adus si voua. Report
March 5, 201214 yr comment_134488 Ellani, abia ce-am inceput dieta, o tin pana ce ajung la greutatea dorita. Nu mi-am impus un termen, dar inainte de Pasti as vrea sa termin.Acum ma mai bate-un gand...as vrea sa organizez 8 martie acasa cu familionul. Nu stiu nu-s hotarata...dar parca, parca... Report
March 5, 201214 yr comment_134489 Anuta ti-ai pus cassata la avatar mereu o sa dau cu ocheanele in ea Eu deocamdata n-o vad ! Report