March 2, 201214 yr comment_133614 Daniella , din pacate nici nu stiu cum s-au pus chilele pe mine mai ales ca eu nu sunt chiar asa de mancacioasa dar in schimb masa cea mai importanta e cea de seara , desi niciodata nu mananc sa ma satur ,ceea ce nu e bine deloc, ar trebui sa mananc ziua si seara nu dar seara ne adunam toti acasa de pe la servici.Eu am si o problema ca nu prea beau apa ,nici suc sau altceva , ma rog beau cafea vreo 3 pe zi cu mult lapte ,dar tot zic ca o sa ma pun sa beau macar un litru de apa dar tot aman Ca nu cred ca beau mai mult de 400-500 ml de apa pe zi si e foarte putin .Geany,ce faini arata ardeii tai? Report
March 2, 201214 yr comment_133622 Cel mai sexy barbat in viata! http://www.youtube.com/watch?v=YuQ2v8QjVRE&feature=related Report
March 2, 201214 yr comment_133628 Hello la toata lumea!Stellino cum stai cu pregatirile ?Moatzo te asteptam sa ne povestesti de Ciupa.Lori cum sarbatoresti azi? Report
March 2, 201214 yr comment_133629 Lili, foarte putina apa bei, abia daca bei 2 pahare de apa.Apa-i apa, cafeaua-i cafea si laptele-i lapte. Report
March 2, 201214 yr comment_133632 Poftiti si voi la bunatatile incropite de mine, asa, pe negandite, in seara astaSi inca ceva, ghioceii sunt pentru voi! Gelutza cate kg ai zis ca ai? Nu pot sa inteleg cum, de vreme ce toata ziua cocalesti? Ba da, stiu: apoi toata noaptea dantuiesti! Ce frumos pregatesti tu in fiecare zi! multumim de ghiocei . Eu am primit doar lalele si zambile ...si alea cam inghetate saracutele ... Zoazo[/b], daca tu ii intelegi pe mofturosi, eu una nu! Eu sunt o mancacioasa convinsa Si eu, si eu... asta m-a bagat pe mine in belele.si pap mult din pacate... eu sunt identica Oana, la fel: mananc de zici ca nu am vazut mancare de 1 an si ca e ultima strachina cu mancare de pe lume! sunt in stare sa mananc din fiecare la o masa enorma cu de toate! asa ca fii atenta la silueta dupa 35 anisori eu pap totul cu o mare pofta, parca nu am mai mancat mancare pana atunci ca tot vorbim de slabit, m.am urcat azi pe cantar si am depasit 63, aveam 63,7 kg ieri am mancat ca un :snorting:porc ! si asta seara mergem la masa la maam soacra of!offf!! trebuie sa tac si sa ma apuc de treaba! Fox, am terminat sarmalele de-acum tura viitoare.Uite o poza de acum 2 ani, facute de mama aici, cum imi plac mie scazute asa, nu uleioase.asa imi plac si mie: carne slaba (vita, pasare, sau amestec cu porc slab), rumenite si fara sa fie uleioase sau sa pluteasca in zeama cu grasime. Orice zeama sau sos in care se alege grasimea si pluteste e iac pt mine. +1!Cam la fel e si jupanul meu... Singurul fel de mancare ce-l refuza: ficat (prajit, mancarica....). Daca fac pateu sau cighir, mananca de sparge. Dar sa i-l dau simplu, no way Jose! ce e ala chigir? Mai nene, una e sa nu-ti/nu-i placa 1 fel, 2, 7, 9, sau 1 ingredient, 2, 7,9 si alta e sa fie majoritatea preparatelor/ingredientelor la categoria Nu mananc asa ceva si mai ales nu imi place= nu gust! Nici mie nu imi plac icrele preparate (cu ulei etc...) ... nu-mi place mirosul si gustul. Nu-mi plac pestii cu gust prea pronuntat. Si nu ma omor dupa multe chestii. Iar multe, multe ingrediente/preparate INCERC din rasputeri sa le evit, ca sa nu ajung balena, la cat ma indop de parca vin din lagar ... Insa eu vad diferente intre cele categorii de persoane enumerate.Dar lasa ca schimb io foaia si sa vezi temenele de placere la masa in cativa ani Report
March 2, 201214 yr comment_133633 Dani, cighirul e drob. Eu cred ca tu incerci sa compensezi lipsa tigarilor cu mancarea.Asa e? Bine, in afara ca esti pofticioasa si-ti place sa mananci, doar esti taur si stiu cum e! Deci esti la soacra diseara. Oare cu ce te asteapta? Report
March 2, 201214 yr comment_133635 Dani, cighirul e drob. Eu cred ca tu incerci sa compensezi lipsa tigarilor cu mancarea.Asa e? Bine, in afara ca esti pofticioasa si-ti place sa mananci, doar esti taur si stiu cum e! Deci esti la soacra diseara. Oare cu ce te asteapta? ohhh! drob! my favourite! nuuu si fumatoare si nefumatoare mereu am mancat mult, pofticioasa si gurmanda! cre'k ma aseman si cu sotul Moatzei ... somalezi! Cred ca asa cum ai zis, am ramas cu buba la cap dupa ce am fost in vizite prea lungi la prietena din Bergamo a fost ieri ziua de nastere a nepoatei, doamne are 60 kg la 9 ani! Si a facut mutle si marunte (piftie de curcan, diverse salate cu maio, snitele si o gramada de altele, am trecut doar pe acolo, dar nu am mancat la ea ca aveam o alta treaba, azi ne ducem insa ca tb onorata prezenta la ziua cupilei... Stelluta sa ai spor! Report
March 2, 201214 yr comment_133650 Lili, foarte putina apa bei, abia daca bei 2 pahare de apa.Apa-i apa, cafeaua-i cafea si laptele-i lapte.Any, stiu ,sunt constienta si tot nu fac nimic.Asa am fost toata viata cu lichideleDaca doamne fereste vine vreo seceta cred ca sigur o sa supravietuiesc Report
March 2, 201214 yr comment_133652 Lili, foarte putina apa bei, abia daca bei 2 pahare de apa.Apa-i apa, cafeaua-i cafea si laptele-i lapte.Any, stiu ,sunt constienta si tot nu fac nimic.Asa am fost toata viata cu lichideleDaca doamne fereste vine vreo seceta cred ca sigur o sa supravietuiesc Da, mai mult ca sigur! Eu vara de exemplu am tot timpul in geanta o sticla de 0,5 l cu mine. Dar mai si uit cateodata. Tocmai de aia am totdeauna in portbagaj cate un bax de apa uitat acolo, daca mi se face sete opresc si ma racoresc ! Report
March 2, 201214 yr comment_133661 Vai de capul meu! Nu am ajuns pe calea Victoriei pe jos de un secol. Nu imi da taman mie sarcina asta! eu in cel mai bun caz termin serviciul la 19:00, dar niciodata nu plec inainte de 19:30, deci nu cred ca au aia program pt mine! unde e domne mai exact,... ca rog pe cineva ?Daca zici ca platesti bine, m-oi jertfi io pe altarul ciucalarei si m-oi duce pe Calea Victoriei 214 sa vad ce si cum. Ajutoooor!!!! Am primit o bucata mare de cas de la Piatra Neamt, bio, organic si tot ce mai vreti, dar nesarat! Pana il mananc eu se strica si e pacat! Mi-am adus aminte ca ziceau Geany si Zozo de cas framantat cu sare. L-am framantat cu sare, l-am pus in frigider, mai trebuie sa-i fac ceva??Probabil e tarziu deja, dar poti sa-l pui feliat in congelator. Cand ai nevoie, scoti o bucata si-o dezgheti. A, parca soacra mea pune deasupra si putina margarina, dar nu mai stiu sigur, daca vrei o intreb?!?!Mama nu pune nimic deasupra. In schimb, pune borcanele umplute la sterilizat. Grasimea din branza se ridica singurica deasupra. Am ghebe,da' nu se pune broblema ca nu halesc coptii... eu in schimb la greu asa ca din nou :''Nu se pune problema'' Nu pot sa halesc io in locul copiilor matale? Haberi n-au ei ce bune-s ghebele! oameni cu pasarele la cap ... trebuie sa scriu la topicul ala mai degraba ... Daca ma prinde cum l-am incondeiat pe aici ... Ahaaaaaaaaaaa........ e bine de stiut! Vad ca nu avem azi niciun sarbatorit.Cum/cînd îsi serbeaza ziua de nastere, cei nascuti în 29 februarie?/ atunci cînd februarie nu are 29 de zile?Poate or fi "sfiosi" si nu si-au declarat ziua de nastere.....? Report
March 2, 201214 yr comment_133663 Cica e o traditie intr-o tara europeana,ca azi femeile au dreptul sa-i ceara de nevasta pe barbati.Doar azi,iar daca barbatul refuza,trebuie sa-i cumpere in loc doamnei 10 perechi de manusi(am zis pacat ca nu masini,diamante,apartamente,asa cred ca ar fi insurati toti din dragoste )Si care ar fi tara aia, ma rog fromos? Eu astazi m-am jucat sa fac un fel de fursecuri martisor, mi-a venit mie idei aseara si astazi nu am putut sta pana sa-mi vad operele..am facut fursecuri dint-un aluat f aromat cu esenta de menta si nu am pus colorant rosu, am pus iarasi pudra de zmeura uscata. F buna combinatia si foarte aromata! Dar multa migaleala la impletitul martisoarelor...dovada...Pupici!Uffffff, iar imi dai in cap cu pudra de zmeura.... Daca o fi sa fac, cre'ca pun zeama de sfecla rosie (fiarta). Ca n-am de unde sa scot zmeura uscata nici daca stau in cap! In schimb sunt foarte fericita, cea mai fericita : in seara asta am primit primul martisor de la picea: a venit cu tati cu flori acasa! si pentru mine de la ea, si de la tati si pentru ea de la tati. Plus am primit martisor 2 bilete la teatru pe miercurea viitoare, de la tati Si cand sa ma laud ca i.am facut martisor dulce, na belea! Vi-l arat mai incolo, ca sa va sperii!Frumos gestul lor! Iar picea, cred ca te-a topit! al meu, fi-miu, m-a sunat sa-mi spuna ca a castigat un frigider la o promotie pepsi. mai mic, da'i bun, ca se cam stricase ala de la camin.mama, si cat il bat eu la cap sa nu mai bea suculente de-astea!No, stie el de ce nu te-asculta! Bravo lui! M-am tot intrebat zilele astea tot citindu-va ce se intampla cu Foxy de nu mai scrie?.. si ma bucur ca a revenit Maya.Pai io am tinut calcularetul inchis. La scarbiciu n-am venit.... asa ca acu' recuperez. Nasol cu mofturosii.... jupanu' meu face parte din categoria alora ce-ar manca si zama de chetre.... Report
March 2, 201214 yr comment_133664 sa stii ca-i norocos! mai ales la din=astea, nemuncite.I-ai zis de oua?e la curent cu toate.Bag seama ca seman tare mult cu fii-tu. Jupanu' deja e obisnuit cu castigurile mele. Ba la radio, ba pe net, ba colo, ba dincolo.... Iar ai castigat????? Ce-ai facut tu cand erai mica? Hai, spune drept!!! Care-i faza cu ouale??? Alina iti doresc numai bine!+1! si, lasand rateurile, asta e martisorul meu cel mai reusit: Chiar Stella, Foxulina, Koralina unde or fi?Aici sunt! Haida bre , ca aici sunt...v-am admirat si citit cu martisoare , cu copile, cu di tati.Ali, fruntea sus , si nu-ti mai manca ficatii, si nu te mai consuma...sa-ti fie prielnica primavara si noul sezon.Bai eu am noroc de un barbat nemofturos...ca mamitza lui gateste asa de prost.... ca mananca orice, si daca nu e nimic pregatit, ia un bol de lapte cu cereale... merci ammitza ca l-a *educat* asa de bine.ia rapid o poza cu mandra mea, pe care am s-o sterg dupa, ca nu-i place sa pun poze cu ea...e recenta de acum cateva zile...ea si matzul kkcios...Frumoasa ciupila ta! Sa-ti traiasca! Report
March 2, 201214 yr comment_133666 Cica e o traditie intr-o tara europeana,ca azi femeile au dreptul sa-i ceara de nevasta pe barbati.Doar azi,iar daca barbatul refuza,trebuie sa-i cumpere in loc doamnei 10 perechi de manusi(am zis pacat ca nu masini,diamante,apartamente,asa cred ca ar fi insurati toti din dragoste )Si care ar fi tara aia, ma rog fromos? UK Report
March 2, 201214 yr comment_133668 sa va mai zic ceva, fiica-mea dupa ce a venit acasa, mi-a dat florile, apoi m-a luat in brate s-a lipit si juma de ora nu s-a dezlipit, tot venea ma lua in brate si ma strangea. Normal ca am pus cocile in forme pana suuuus, ca asa era si sufletul meu....Normal ca te-a topit! Mereu imi zice ca nu simte lipsa lui mamitza vorba Stellei, ca eu gatesc bine.Da' ea stie ca-i adevarat .Si noi stim!!!! Suntem martori! Urmariti-ma, o sa fac miracole! Iote ca ma duc sa fac rost de telescop, sa te iau la ochi! Bafta la tot ce-ti propui! Azi i-am zis sotului sa nu vina acasa fara ghiocei deci am scapat de el, ca n-are de unde sa-i scoata. Report
March 2, 201214 yr comment_133670 aa, pai marshand pe ideea asta, tb sa se fi oprit inca de-acu 3-4 ani, cand a castigat plasma la promotia coca-cola! Bag seama ca e abonat la premii serioase... Report
March 2, 201214 yr comment_133671 Noi avem pe 8 MARTIE liber.Si io la fel: am 4 ore libere... Bun s-asa rau! Vin la 8 jumate (hai, 9 fara un sfert), da' cine pleaca cu autobuzu' de 12 de aici???? Or sa vina vreo 3 autobuze, ca sa incapa toate fimeile din firma. Report
March 2, 201214 yr comment_133672 Aseara, dupa ce am bagat fetele in pat m-au chemat sa le dau pupic si m-au asteptat strangand amandoua in mana un pliculet cu un martisor... m-am topit toata.Superb gestul lor! Bravo! Report
March 2, 201214 yr comment_133678 legumele sa nu fie taiate nici prea mare, nici prea mic si nici sa nu fie fierte ... deci cam ce as putea sa fac? ceva idei?Am io o idee: pune mana pe-un culișer si nu-l ierta! Report
March 2, 201214 yr comment_133679 Ajutoooor!!!! Am primit o bucata mare de cas de la Piatra Neamt, bio, organic si tot ce mai vreti, dar nesarat! Pana il mananc eu se strica si e pacat! Mi-am adus aminte ca ziceau Geany si Zozo de cas framantat cu sare. L-am framantat cu sare, l-am pus in frigider, mai trebuie sa-i fac ceva??Probabil e tarziu deja, dar poti sa-l pui feliat in congelator. Cand ai nevoie, scoti o bucata si-o dezgheti. A, parca soacra mea pune deasupra si putina margarina, dar nu mai stiu sigur, daca vrei o intreb?!?!Mama nu pune nimic deasupra. In schimb, pune borcanele umplute la sterilizat. Grasimea din branza se ridica singurica deasupra. L-am framantat si l-am frecat si l-am indesat in borcan si are o fata de-mi face cu ochiul deja!Auzisem eu ceva de sterilizat dar nu stiam cum se face, uite ca acum stiu Report
March 2, 201214 yr comment_133689 eu sunt identica Oana, la fel: mananc de zici ca nu am vazut mancare de 1 an si ca e ultima strachina cu mancare de pe lume! sunt in stare sa mananc din fiecare la o masa enorma cu de toate! asa ca fii atenta la silueta dupa 35 anisori eu pap totul cu o mare pofta, parca nu am mai mancat mancare pana atunci ca tot vorbim de slabit, m.am urcat azi pe cantar si am depasit 63, aveam 63,7 kg ieri am mancat ca un :snorting:porc ! si asta seara mergem la masa la maam soacra of!offf!! trebuie sa tac si sa ma apuc de treaba! pt noi nu sunt bune pt diete, trebuie sport mai tata! Report
March 2, 201214 yr comment_133692 Eu astazi m-am jucat sa fac un fel de fursecuri martisor, mi-a venit mie idei aseara si astazi nu am putut sta pana sa-mi vad operele..am facut fursecuri dint-un aluat f aromat cu esenta de menta si nu am pus colorant rosu, am pus iarasi pudra de zmeura uscata. F buna combinatia si foarte aromata! Dar multa migaleala la impletitul martisoarelor...dovada...Pupici!Uffffff, iar imi dai in cap cu pudra de zmeura.... Daca o fi sa fac, cre'ca pun zeama de sfecla rosie (fiarta). Ca n-am de unde sa scot zmeura uscata nici daca stau in cap! Nasol ca nu gasesti, eu gasec orice fruct uscat, si fara alceva pus in el, doar fructul si atat, natural 100% Report
March 2, 201214 yr comment_133693 Geany, gososarii/aredii tai parca sunt din revista, asa bine arata! vroiam sa scriu mai multe, ma plange pititca...revin acusica.. Report
March 2, 201214 yr comment_133695 Cred ca asa cum ai zis, am ramas cu buba la cap dupa ce am fost in vizite prea lungi la prietena din Bergamo a fost ieri ziua de nastere a nepoatei, doamne are 60 kg la 9 ani! Si a facut mutle si marunte (piftie de curcan, diverse salate cu maio, snitele si o gramada de altele, am trecut doar pe acolo, dar nu am mancat la ea ca aveam o alta treaba, azi ne ducem insa ca tb onorata prezenta la ziua cupilei... Oricine ar ramane socat dupa o vizita la prietena ta. Fara cuvinte... 60kg la 9 ani!!! Si parintii nu reactioneaza la chestia asta? Daca doamne fereste vine vreo seceta cred ca sigur o sa supravietuiesc Cu siguranta... tu ar trebui sa traiesti in desert cu camilele... Report
March 2, 201214 yr comment_133696 Ia sa vin si eu cu cratita mea de tocana de pui facuta dupa ureche.Adica aveam 3 pulpe de pui (partea superioara), le-am dezosat, taiat bucatele, puse cu o ceapa in cratita si un pic de ulei ev. Lasat la foc mic cateva minute, am adaugat apoi concentrat de rosii, sare, piper, amestecat.Am pus la loc pe foc cu supa, lasat cateva minute, adaugat cartofii si am lasat pana ce-au fiert. E numai pentru dl. Any, eu am gustat numai de sare , vai ce bun e! Tot am cautat sa fac un dulce cu ciocolata, ciocolatos tare, dar peste tot trebuie frisca pentru creme. Report