Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

Ia'

post-405-13312914620954_thumb.jpg

Bre ci' frigi',bashici la deshte'.. :thumleft: ,dai cu sare dai cu unt..mah' cascaval vrei?!...ia cu smantana..nu , eu vreau cu sana :bounce:

post-405-13312914711469_thumb.jpg

:wub: :-*

Mai cat ati scris...deci sa o luam pe caprarii, admirat bub si foto de la gradi si de 8 martie+zambilica lui maroiu'...admirat si emotionat la citirea felicitarii scrise ptr mami boni, admirat superba tanara adulta de 18 ani dar care tot bubuleatza mamii va fi mereu, si m-am uitat la cei sfintisori...moldovenesti :thumleft: cu jind, admirand si pe cei muntenesti.

eu fusei disdemorgen la dentist...imi taie puntea...si scos una din masele, care avea si o radacina ascunsa si care o lua razna...

de acum astept *dezmorteala* si ma duc sa pun de o supa pasata, ca asta se mananca usor :bounce:

Hello, hello la fete si la han!

Eu am framantat pentru sfinti, de fapt anul asta am ales sa fac aluatul de polonezi al Shumailei.

De multisor vroiam sa-l fac si nu l-am facut, asa ca mi-am adus aminte de el si n-am stat prea mult pe ganduri.

Mai cat ati scris...deci sa o luam pe caprarii, admirat bub si foto de la gradi si de 8 martie+zambilica lui maroiu'...admirat si emotionat la citirea felicitarii scrise ptr mami boni, admirat superba tanara adulta de 18 ani dar care tot bubuleatza mamii va fi mereu, si m-am uitat la cei sfintisori...moldovenesti :thumleft: cu jind, admirand si pe cei muntenesti.

eu fusei disdemorgen la dentist...imi taie puntea...si scos una din masele, care avea si o radacina ascunsa si care o lua razna...

de acum astept *dezmorteala* si ma duc sa pun de o supa pasata, ca asta se mananca usor :bounce:

Of, ce rea este durerea de masea, eu stiu tare bine, am trecut de multe ori si am mancat si supa pasata si eventual mamaliga si numai eu stiu cum si alea! Asa ca te inteleg si imi pare rau ca trebuie sa suferi!

Ia'

Bre ci' frigi',bashici la deshte'.. :bounce: ,dai cu sare dai cu unt..mah' cascaval vrei?!...ia cu smantana..nu , eu vreau cu sana :wub:

:-* :-*

HHMM, ce bun a fost! Sarut-mana pentru masa si bucatareasa frumoasa! :thumleft:

Brava Gianina. Giorgi, merci de sustinere :thumleft:

am baut la greu suc de fructe exotice, a tine si de foame...supa aia mai incolo, ca n-aveam chef.

Brava Gianina. Giorgi, merci de sustinere :-*

am baut la greu suc de fructe exotice, a tine si de foame...supa aia mai incolo, ca n-aveam chef.

Stelina mea draga! :wub: sa stii ca si bub' se plange ca-l dor dintii si nu are nici o carie :bounce: cred ca or sa-i cada si deja il sacaie,i-am spus si a inceput sa planga ,ca sa-l duc la dr. desi i-am spus ca or sa-i creasca altii mai frumosi,a zis ca el ii vrea pe astia si pace :thumleft:

Stelina mea draga! :hug: sa stii ca si bub' se plange ca-l dor dintii si nu are nici o carie :sad1: cred ca or sa-i cada si deja il sacaie,i-am spus si a inceput sa planga ,ca sa-l duc la dr. desi i-am spus ca or sa-i creasca altii mai frumosi,a zis ca el ii vrea pe astia si pace :blob8:

Da, de Zana Maseluta nu i-ai spus, ca vine si ii aduce alti dinti mai frumosi si daca este cuminte si vreun cadou, ceva!

Gianino, fiimea cu zana maselutza, si-a facut o punga doldora de bani...ca nu-s cum stia zana asta toate adresele...si nu numai ca-i lasa sub perna bani in locul dintelui...da mai trecea si pe la prieteni, la nasii ei...si làsa si la aia , si uite-asa s-a'mbogatit fiimea , de la zana maselutza :blob8:

Maya, inca multi ani inainte.

[center]Blogul meu serbeaza azi 5 anisori, asa ca va servesc o feliuta de tort cu cioco, martipan si pere!

Cu toate ca s-a anuntat toata saptamîna vreme nasoala, ieri chiar înca ploua si era întunecat...

azi, soarele s-a chinuit din rasputeri si a iesit la iveala. A stiut ca azi e Baba mea! :blob8:[/center]

La multi ani blogului tau .

Azi e si baba mea , aici soarele s-a cam jucat , ba apare , ba dispare .

Maya, la asa un tort trebuia sa ai parte si de o "baba" frumoasa! PUPICI!

Merci, Gio! :blob8:

Maya, inca multi ani inainte.

Merci, Stelluto! :sad1:

La multi ani blogului tau .

Azi e si baba mea , aici soarele s-a cam jucat , ba apare , ba dispare .

Merci, Izuk! :hug:

Si la noi se joaca, dar e frumos, luminos, si chiar acum în momentul asta avem un soare stralucitor!

Ieri arata depresiv de tot afara. Intuneric, ploua marunt, frig... azi deja, hormonii încep a juca :D

[center]Blogul meu serbeaza azi 5 anisori, asa ca va servesc o feliuta de tort cu cioco, martipan si pere!

Cu toate ca s-a anuntat toata saptamîna vreme nasoala, ieri chiar înca ploua si era întunecat...

azi, soarele s-a chinuit din rasputeri si a iesit la iveala. A stiut ca azi e Baba mea! :D[/center]

Din nou, La multi ani! blogului! :blob8: Tortul pare nemaipomenit de bun. :sad1:

Tocmai ce-au terminat de devorat ai mei colegi prajiturile aduse azi la munci. Doar cateva: ciocolata, nuci si fursecuri. 3 minute pe ceas au rezistat in farfurii. Si vorbim de cate 40 - 50 de bucati!!! Alune, chips-uri.... bleah, cah!!! Desi, cand aduceau altii dulciuri (cumparate, normal!!!!) si uscaturi (la fel de cumparate!!!), se terminau mai repede alunele si biscuiteii. Da' acu'.... :hug:

Macar au fost corecti baietii si au recunoscut: daca aduceai 3 portii, tot un drac era. Hai, poate nu le terminam noi in 3 minute, sa zicem ca aveam nevoie de vreo 5... :D Si tot n-ar fi fost de ajuns! :D

Un alt coleg, dupa ce-a aflat cine-a facut ciocolata, a intrebat gingas: nu ma infiaza nimeni si pe mine??????? :D :D :D

Un alt coleg, dupa ce-a aflat cine-a facut ciocolata, a intrebat gingas: nu ma infiaza nimeni si pe mine??????? :blob8: :sad1: :hug:

:D :D :D

Spune-i ca de prin '97, sau nu mai stiu cînd ( cui îi pasa? :D ) legea de adoptie ca major s-a desfiintat. Adoptarea ar fi ilegala, iar actiunea ar produce o frauda împotriva statului Român! :D

Un alt coleg, dupa ce-a aflat cine-a facut ciocolata, a intrebat gingas: nu ma infiaza nimeni si pe mine??????? :blob8: :sad1: :hug:

Am avut si eu o faza de asta la servici, cand am dus un tort de ziua mea facut de manusitele mele si mi-au zis toti colegii in cor: ca nu ii infiez, pe toti?!?! :D :D :D si cu conditia sa le faca in fiecare zi cate un tort din ala.

:D :D :D

Spune-i ca de prin '97, sau nu mai stiu cînd ( cui îi pasa? :D ) legea de adoptie ca major s-a desfiintat. Adoptarea ar fi ilegala, iar actiunea ar produce o frauda împotriva statului Român! :D

No, o sa ma duc prin firma sa-l caut pe individ! :D Si sa-i explic de ce-l refuz!

Oricum, eu mai am acasa un pofticios, asa ca mi-era cam peste-ndemana sa mai iau pe altcineva..... :D

Am avut si eu o faza de asta la servici, cand am dus un tort de ziua mea facut de manusitele mele si mi-au zis toti colegii in cor: ca nu ii infiez, pe toti?!?! :D :D :D si cu conditia sa le faca in fiecare zi cate un tort din ala.

Nici nu vor multe, baietii astia.... modesti tare! :D

Am terminat si eu de facut sfintii, aduc si la han ca buni au fost!

Pai, i-ai terminat de facut sau de mancat? Cum sa-ti zic?! Ca arata bine sau au aratat bine?

Doamne, cum pot sa luceasca!

Am terminat si eu de facut sfintii, aduc si la han ca buni au fost!

Pai, i-ai terminat de facut sau de mancat? Cum sa-ti zic?! Ca arata bine sau au aratat bine?

Doamne, cum pot sa luceasca!

Nooooo, cum sa-i termin. Eu am mancat 2 ca altceva n-am mancat de pranz, iar dl. Any a mancat unu'. Mai am 6.

Lucesc ca-si unsi cu miere :blob8: .

Tocmai ce-au terminat de devorat ai mei colegi prajiturile aduse azi la munci. Doar cateva: ciocolata, nuci si fursecuri. 3 minute pe ceas au rezistat in farfurii. Si vorbim de cate 40 - 50 de bucati!!! Alune, chips-uri.... bleah, cah!!! Desi, cand aduceau altii dulciuri (cumparate, normal!!!!) si uscaturi (la fel de cumparate!!!), se terminau mai repede alunele si biscuiteii. Da' acu'.... :blob8:

Macar au fost corecti baietii si au recunoscut: daca aduceai 3 portii, tot un drac era. Hai, poate nu le terminam noi in 3 minute, sa zicem ca aveam nevoie de vreo 5... :sad1: Si tot n-ar fi fost de ajuns! :hug:

Un alt coleg, dupa ce-a aflat cine-a facut ciocolata, a intrebat gingas: nu ma infiaza nimeni si pe mine??????? :D :D :D

Am inteles! Nu esti dispusa sa ma infiezi... da' daca nu vrei si nu vrei, nu-ti faci tu mila de mine sa-mi dai si mie reteta de nuci, ca tot ti-o cer de ceva timp si se vede treaba ca nu ma auzi.

Tocmai ce-au terminat de devorat ai mei colegi prajiturile aduse azi la munci. Doar cateva: ciocolata, nuci si fursecuri. 3 minute pe ceas au rezistat in farfurii. Si vorbim de cate 40 - 50 de bucati!!! Alune, chips-uri.... bleah, cah!!! Desi, cand aduceau altii dulciuri (cumparate, normal!!!!) si uscaturi (la fel de cumparate!!!), se terminau mai repede alunele si biscuiteii. Da' acu'.... :blob8:

Macar au fost corecti baietii si au recunoscut: daca aduceai 3 portii, tot un drac era. Hai, poate nu le terminam noi in 3 minute, sa zicem ca aveam nevoie de vreo 5... :sad1: Si tot n-ar fi fost de ajuns! :hug:

Am inteles! Nu esti dispusa sa ma infiezi... da' daca nu vrei si nu vrei, nu-ti faci tu mila de mine sa-mi dai si mie reteta de nuci, ca tot ti-o cer de ceva timp si se vede treaba ca nu ma auzi.

Da, bun, si daca-ti da reteta unde ma rog frumos faci nucile?? Ai forma? Sa nu-mi zici ca ai!