Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

La hanul "Arta culinara"

Featured Replies

'Neata la han .

Cami , imi place asistentul tau :)

Plin de bunatati pe aici , ca de obicei .

Eu am avut o noapte tare aiurea . L-am visat pe tata . Nu e prima data , dar mereu il visam "viu" . Acum aparuse la mine aici , stiam ca e mort si m-am cam speriat . Era in hol , cauta ceva intr-un dulap .L-am intrebat de 2 ori ce cauta , nu mi-a raspuns . A intrat in dormitor , s-a uitat , a iesit . A intrat in living , m-a strans tare in brate si mi-a spus " mi-ar fi placut sa nu plecati " M-am trezit brusc , inima mea batea de-mi spargea capul pieptului . Nu am mai putut adormi ore in sir . Si acum parca am un nod in gat . Luna asta ar fi implinit 60 de ani . Acum iar sunt intoarsa pe dos .

Da i ceva de pomana....ori ceva din lucrurile din dulap sau mincare dulciuri chestii ce ii placea sa manince

O sa ti usurezi sufletul

Cred ca nu a ti dat toate lucrurile lui de pomana...de aia s a intors sa si le ia

Dar scuze ca nu te am intrebat esti ortodoxa sau catolica?

ca astea erau valabile la orto

hai linisteste te!

ps cit are de la deces?

Are toate pomenile facute? eu te intreb ca pe 17 fac pomana de 1 an pt mamica mea si sunt in tema.

Ma gandeam si eu sa dau ceva de pomana , dar mi-e teama ca nu am cui si ca ar fi privit ca o ciudatenie aici.Peste o luna vom fi in Romania , oare e prea tarziu s-o fac atunci , acolo? Inca nu are anul , abia in mai face , dar pe 28 luna asta ar fi implinit 60 de ani , poate m-am gandit prea mult la asta in ultimele zile . Zozo , pe mine nu m-a speriat visul , nu l-am vazut ca pe ceva rau , doar m-a intors putin pe dos .

Da i ceva de pomana....ori ceva din lucrurile din dulap sau mincare dulciuri chestii ce ii placea sa manince

O sa ti usurezi sufletul

Cred ca nu a ti dat toate lucrurile lui de pomana...de aia s a intors sa si le ia

Dar scuze ca nu te am intrebat esti ortodoxa sau catolica?

ca astea erau valabile la orto

hai linisteste te!

ps cit are de la deces?

Are toate pomenile facute? eu te intreb ca pe 17 fac pomana de 1 an pt mamica mea si sunt in tema.

Sunt ortodoxa . Aici nu sunt lucruri de ale lui , in dulapul respectiv avem hainele groase , geci , paltoane , iar sus am medicamente . De fapt , el sus cauta .

In 27 mai face un an , mama i-a facut pomenile si a dat de pomana diverse .

Izuk, cum am zis, de multe ori dau dulciuri, sau altele...si nu neaparat spun ca e de pomana (mai ales ca aici nu stiu ce este asta) dar eu ma gandesc puternic sa fie de pomana :)oricum e intre el si ce ai tu in suflet .parerea mea:)

Izuk, eu cred ca si-acolo, unde esti tu, sunt oameni batrani si amarati, care-ar primi cu inima deschisa ceva de mancare sau de-mbracat.Si, cum zicea Stellina, tu gandeste-te cu putere ca ce dai e pentru linistea lui, chiar daca aluia de-i dai nu-i zici.Tu, in sufletul tau, stii ca-i pomana! Oi gasi tu un amarat caruia sa-i dai un covrig, un mar sau o paine.

la mine, era obiceiul sa dai o ceapa peste prag.Zi-i mamei tale, ca acasa se stie de obiceiul asta si nu se uita lumea urat la tine ca-i dai o ceapa din prag.

Ziua buna la han? Vad ca toata lumea e la soare, la mare, nu se poposeste azi pe aici ... Ia sa facem noi putina atmosfera. Bea inainte si dupa tuns :)

[center]Si va servesc cu ce am gatit azi, eu cu Bea (...in brate ... :) ): lasagna si clatite cu dulceata si inghetata

post-685-13314736523005_thumb.jpg

post-685-13314737650132_thumb.jpg

post-685-13314737795297_thumb.jpg[/center]

Izuk, dacă visezi un părinte care a murit, înseamnă că te aşteaptă o întâmplare fericită. Dacă în vis vorbeşti cu el, ţi se întâmplă ţie, dacă doar îl vezi, se întâmplă familiei tale.

Deşi nu prea credeam în interpretarea viselor, am constatat că de câte ori îl visez pe tatăl meu, mi se întâmplă în următoarea zi sau zile ceva foarte bun.Am ajuns să mă bucur când îl visez.

Izuk, dacă visezi un părinte care a murit, înseamnă că te aşteaptă o întâmplare fericită. Dacă în vis vorbeşti cu el, ţi se întâmplă ţie, dacă doar îl vezi, se întâmplă familiei tale.

Deşi nu prea credeam în interpretarea viselor, am constatat că de câte ori îl visez pe tatăl meu, mi se întâmplă în următoarea zi sau zile ceva foarte bun.Am ajuns să mă bucur când îl visez.

Asa sa dea Dumnezeu :)

Io nu vreau nici clătite, nici îngheţată, nici lasagna... O vreau pe Bea!!!!!!!!!!

Pentru cate zile sa ii fac bagajul ? :)

Vezi ca scrie cu pixul pe canapea, pe lenjerii ... trage, tranteste, sparge ... Ai tu grija ... In rest papa si e scumpa si prietenoasa, dupa ce se invata cu oamenii. Cred ca o sa se inteleaga bine cu piciul tau, dar si cu cel mare ...

Azi a cazut cu capul de dale in curte, si-a facut o vanataie ... E fooooarte cuminte .... :)

Danielllllllllllloooooooooooooo , chelisi fata bre:) , e inca frig afara.

Nici eu nu vreau dulcegarii, ca am avut si eu un simili baclava, si-s satula :)

mi-au inflorit narcisele pitice :) , e soare , dar recisor bine.

Danielllllllllllloooooooooooooo , chelisi fata bre:) , e inca frig afara.

Nici eu nu vreau dulcegarii, ca am avut si eu un simili baclava, si-s satula :)

mi-au inflorit narcisele pitice :) , e soare , dar recisor bine.

tu ai mereu flori frumoase, abia astept sa ne arati narcisele!

am chilugit-o acum, ca am zis ca pana da caciula jos sa aiba oleak de par. Dar vreau sa o tund de 3-4 ori, sa i se fortifice, ca are par putin, moale si subtire rau

Io nu vreau nici clătite, nici îngheţată, nici lasagna... O vreau pe Bea!!!!!!!!!!

Vezi ca scrie cu pixul pe canapea, pe lenjerii ... trage, tranteste, sparge ... Ai tu grija ... In rest papa si e scumpa si prietenoasa, dupa ce se invata cu oamenii. Cred ca o sa se inteleaga bine cu piciul tau, dar si cu cel mare ...

Azi a cazut cu capul de dale in curte, si-a facut o vanataie ... E fooooarte cuminte .... :)

Dani , vorba aia cu baba frumoasa si copil cuminte o stii? :)

Stai sa vezi cate mai urmeaza , coate si genunchi zdreliti , nas julit , cucuie ...eheee...abia incepusi .

Da mie imi pare rau ca ai chelit fata , sa stii :)

Da mie imi pare rau ca ai chelit fata , sa stii :)

si mie :)

Dar ii statea urat, era rar, moale si crescut in toate directiile. Daca il tund de vreo 3-4 ori se mai fortifica. Asa cred. De indesit probabil nu, dar de intarit firul sigur se intareste ... ca si la barbierit ...

Mă faci să râd: copil cuminte şi babă frumoasă???? În rest, nu-i stres, sunt imună la tot ce-ai descris tu că face ea. Ghici de ce! :)

Şi eu i.am tuns pe ai mei cheluţi până la 3 ani. Acum au păr foarte des şi frumos, pe lângă faptul că ei, oricum, sunt cei mai frumoşi băieţi din lume! Na, c-am zis-o! :)

Mă faci să râd: copil cuminte şi babă frumoasă???? În rest, nu-i stres, sunt imună la tot ce-ai descris tu că face ea. Ghici de ce! :)

Şi eu i.am tuns pe ai mei cheluţi până la 3 ani. Acum au păr foarte des şi frumos, pe lângă faptul că ei, oricum, sunt cei mai frumoşi băieţi din lume! Na, c-am zis-o! :)

La baieti merge bine, e la moda tunsoarea. As vrea si eu macar de cateva ori sa o tund, pt ca noi amandoi avem par pisicos, asa ca poate o mai ajuta putin procedura asta.

Sigur ca baietii tai sunt cei mai cei :) ! I-am vazut doar !

Mai...chelisi fata degeaba, ca parul cum e genetic programat asa o sa ramana :) Te convingi tu singura :)

Oricum Bea e o dulce si cu cheliuta :)

si eu la fel!!!

Pe BEA cu bonetica roz! :)

Mai...chelisi fata degeaba, ca parul cum e genetic programat asa o sa ramana :) Te convingi tu singura :)

Oricum Bea e o dulce si cu cheliuta :)

Sustin aceasta opinie! Pe mine nu m-au lasat sa am parul lung pana in liceu, ca cica era prea subtire si rar! Guess what, nu s-a indesit! Mai bine o dai cu ulei de ricin pe cap decat s-o chinuiesti!

Buna seara fetelor

Va aduc si eu niste biscuiti (biscuitii ciocolatosi ai luiAny) ca tot ninge afara de zici ca vine Craciunul

Any :rolleyes:

Doamne cum poate sa arate profiteroul ala Any

As vrea sa fac si eu ca fiica-mea e innebunita dupa profiterol dar mie frica sa coc cojile alea ,daca nu imi ies?

Un pup dulce pentru Bea :wub:

Dupa cum va ziceam la noi ninge de rupe :)

post-1233-13314971093621_thumb.jpg