March 11, 201214 yr comment_135521 'Neata la han .Cami , imi place asistentul tau Plin de bunatati pe aici , ca de obicei .Eu am avut o noapte tare aiurea . L-am visat pe tata . Nu e prima data , dar mereu il visam "viu" . Acum aparuse la mine aici , stiam ca e mort si m-am cam speriat . Era in hol , cauta ceva intr-un dulap .L-am intrebat de 2 ori ce cauta , nu mi-a raspuns . A intrat in dormitor , s-a uitat , a iesit . A intrat in living , m-a strans tare in brate si mi-a spus " mi-ar fi placut sa nu plecati " M-am trezit brusc , inima mea batea de-mi spargea capul pieptului . Nu am mai putut adormi ore in sir . Si acum parca am un nod in gat . Luna asta ar fi implinit 60 de ani . Acum iar sunt intoarsa pe dos .Da i ceva de pomana....ori ceva din lucrurile din dulap sau mincare dulciuri chestii ce ii placea sa maninceO sa ti usurezi sufletulCred ca nu a ti dat toate lucrurile lui de pomana...de aia s a intors sa si le iaDar scuze ca nu te am intrebat esti ortodoxa sau catolica?ca astea erau valabile la ortohai linisteste te!ps cit are de la deces?Are toate pomenile facute? eu te intreb ca pe 17 fac pomana de 1 an pt mamica mea si sunt in tema. Report
March 11, 201214 yr comment_135522 Ma gandeam si eu sa dau ceva de pomana , dar mi-e teama ca nu am cui si ca ar fi privit ca o ciudatenie aici.Peste o luna vom fi in Romania , oare e prea tarziu s-o fac atunci , acolo? Inca nu are anul , abia in mai face , dar pe 28 luna asta ar fi implinit 60 de ani , poate m-am gandit prea mult la asta in ultimele zile . Zozo , pe mine nu m-a speriat visul , nu l-am vazut ca pe ceva rau , doar m-a intors putin pe dos . Report
March 11, 201214 yr comment_135523 Da i ceva de pomana....ori ceva din lucrurile din dulap sau mincare dulciuri chestii ce ii placea sa maninceO sa ti usurezi sufletulCred ca nu a ti dat toate lucrurile lui de pomana...de aia s a intors sa si le iaDar scuze ca nu te am intrebat esti ortodoxa sau catolica?ca astea erau valabile la ortohai linisteste te!ps cit are de la deces?Are toate pomenile facute? eu te intreb ca pe 17 fac pomana de 1 an pt mamica mea si sunt in tema. Sunt ortodoxa . Aici nu sunt lucruri de ale lui , in dulapul respectiv avem hainele groase , geci , paltoane , iar sus am medicamente . De fapt , el sus cauta .In 27 mai face un an , mama i-a facut pomenile si a dat de pomana diverse . Report
March 11, 201214 yr comment_135524 Izuk, cum am zis, de multe ori dau dulciuri, sau altele...si nu neaparat spun ca e de pomana (mai ales ca aici nu stiu ce este asta) dar eu ma gandesc puternic sa fie de pomana :)oricum e intre el si ce ai tu in suflet .parerea mea:) Report
March 11, 201214 yr comment_135531 Izuk, eu cred ca si-acolo, unde esti tu, sunt oameni batrani si amarati, care-ar primi cu inima deschisa ceva de mancare sau de-mbracat.Si, cum zicea Stellina, tu gandeste-te cu putere ca ce dai e pentru linistea lui, chiar daca aluia de-i dai nu-i zici.Tu, in sufletul tau, stii ca-i pomana! Oi gasi tu un amarat caruia sa-i dai un covrig, un mar sau o paine.la mine, era obiceiul sa dai o ceapa peste prag.Zi-i mamei tale, ca acasa se stie de obiceiul asta si nu se uita lumea urat la tine ca-i dai o ceapa din prag. Report
March 11, 201214 yr comment_135546 Ziua buna la han? Vad ca toata lumea e la soare, la mare, nu se poposeste azi pe aici ... Ia sa facem noi putina atmosfera. Bea inainte si dupa tuns Report
March 11, 201214 yr comment_135548 [center]Si va servesc cu ce am gatit azi, eu cu Bea (...in brate ... ): lasagna si clatite cu dulceata si inghetata [/center] Report
March 11, 201214 yr comment_135549 Izuk, dacă visezi un părinte care a murit, înseamnă că te aşteaptă o întâmplare fericită. Dacă în vis vorbeşti cu el, ţi se întâmplă ţie, dacă doar îl vezi, se întâmplă familiei tale. Deşi nu prea credeam în interpretarea viselor, am constatat că de câte ori îl visez pe tatăl meu, mi se întâmplă în următoarea zi sau zile ceva foarte bun.Am ajuns să mă bucur când îl visez. Report
March 11, 201214 yr comment_135550 Io nu vreau nici clătite, nici îngheţată, nici lasagna... O vreau pe Bea!!!!!!!!!! Report
March 11, 201214 yr comment_135551 Izuk, dacă visezi un părinte care a murit, înseamnă că te aşteaptă o întâmplare fericită. Dacă în vis vorbeşti cu el, ţi se întâmplă ţie, dacă doar îl vezi, se întâmplă familiei tale. Deşi nu prea credeam în interpretarea viselor, am constatat că de câte ori îl visez pe tatăl meu, mi se întâmplă în următoarea zi sau zile ceva foarte bun.Am ajuns să mă bucur când îl visez. Asa sa dea Dumnezeu Report
March 11, 201214 yr comment_135553 Io nu vreau nici clătite, nici îngheţată, nici lasagna... O vreau pe Bea!!!!!!!!!!Pentru cate zile sa ii fac bagajul ? Vezi ca scrie cu pixul pe canapea, pe lenjerii ... trage, tranteste, sparge ... Ai tu grija ... In rest papa si e scumpa si prietenoasa, dupa ce se invata cu oamenii. Cred ca o sa se inteleaga bine cu piciul tau, dar si cu cel mare ...Azi a cazut cu capul de dale in curte, si-a facut o vanataie ... E fooooarte cuminte .... Report
March 11, 201214 yr comment_135554 Danielllllllllllloooooooooooooo , chelisi fata bre:) , e inca frig afara.Nici eu nu vreau dulcegarii, ca am avut si eu un simili baclava, si-s satula mi-au inflorit narcisele pitice , e soare , dar recisor bine. Report
March 11, 201214 yr comment_135555 Danielllllllllllloooooooooooooo , chelisi fata bre:) , e inca frig afara.Nici eu nu vreau dulcegarii, ca am avut si eu un simili baclava, si-s satula mi-au inflorit narcisele pitice , e soare , dar recisor bine. tu ai mereu flori frumoase, abia astept sa ne arati narcisele!am chilugit-o acum, ca am zis ca pana da caciula jos sa aiba oleak de par. Dar vreau sa o tund de 3-4 ori, sa i se fortifice, ca are par putin, moale si subtire rau Report
March 11, 201214 yr comment_135556 Io nu vreau nici clătite, nici îngheţată, nici lasagna... O vreau pe Bea!!!!!!!!!!Pentru cate zile sa ii fac bagajul ? Vezi ca scrie cu pixul pe canapea, pe lenjerii ... trage, tranteste, sparge ... Ai tu grija ... In rest papa si e scumpa si prietenoasa, dupa ce se invata cu oamenii. Cred ca o sa se inteleaga bine cu piciul tau, dar si cu cel mare ...Azi a cazut cu capul de dale in curte, si-a facut o vanataie ... E fooooarte cuminte .... Dani , vorba aia cu baba frumoasa si copil cuminte o stii? Stai sa vezi cate mai urmeaza , coate si genunchi zdreliti , nas julit , cucuie ...eheee...abia incepusi . Da mie imi pare rau ca ai chelit fata , sa stii Report
March 11, 201214 yr comment_135557 Da mie imi pare rau ca ai chelit fata , sa stii si mie Dar ii statea urat, era rar, moale si crescut in toate directiile. Daca il tund de vreo 3-4 ori se mai fortifica. Asa cred. De indesit probabil nu, dar de intarit firul sigur se intareste ... ca si la barbierit ... Report
March 11, 201214 yr comment_135559 Io nu vreau nici clătite, nici îngheţată, nici lasagna... O vreau pe Bea!!!!!!!!!!Pentru cate zile sa ii fac bagajul ? Vezi ca scrie cu pixul pe canapea, pe lenjerii ... trage, tranteste, sparge ... Ai tu grija ... In rest papa si e scumpa si prietenoasa, dupa ce se invata cu oamenii. Cred ca o sa se inteleaga bine cu piciul tau, dar si cu cel mare ...Azi a cazut cu capul de dale in curte, si-a facut o vanataie ... E fooooarte cuminte .... Mă faci să râd: copil cuminte şi babă frumoasă???? În rest, nu-i stres, sunt imună la tot ce-ai descris tu că face ea. Ghici de ce! Şi eu i.am tuns pe ai mei cheluţi până la 3 ani. Acum au păr foarte des şi frumos, pe lângă faptul că ei, oricum, sunt cei mai frumoşi băieţi din lume! Na, c-am zis-o! Report
March 11, 201214 yr comment_135561 Mă faci să râd: copil cuminte şi babă frumoasă???? În rest, nu-i stres, sunt imună la tot ce-ai descris tu că face ea. Ghici de ce! Şi eu i.am tuns pe ai mei cheluţi până la 3 ani. Acum au păr foarte des şi frumos, pe lângă faptul că ei, oricum, sunt cei mai frumoşi băieţi din lume! Na, c-am zis-o! La baieti merge bine, e la moda tunsoarea. As vrea si eu macar de cateva ori sa o tund, pt ca noi amandoi avem par pisicos, asa ca poate o mai ajuta putin procedura asta.Sigur ca baietii tai sunt cei mai cei ! I-am vazut doar ! Report
March 11, 201214 yr comment_135568 Mai...chelisi fata degeaba, ca parul cum e genetic programat asa o sa ramana Te convingi tu singura Oricum Bea e o dulce si cu cheliuta Report
March 11, 201214 yr comment_135570 Io nu vreau nici clătite, nici îngheţată, nici lasagna... O vreau pe Bea!!!!!!!!!!si eu la fel!!!Pe BEA cu bonetica roz! Report
March 11, 201214 yr comment_135577 Mai...chelisi fata degeaba, ca parul cum e genetic programat asa o sa ramana Te convingi tu singura Oricum Bea e o dulce si cu cheliuta Sustin aceasta opinie! Pe mine nu m-au lasat sa am parul lung pana in liceu, ca cica era prea subtire si rar! Guess what, nu s-a indesit! Mai bine o dai cu ulei de ricin pe cap decat s-o chinuiesti! Report
March 11, 201214 yr comment_135599 Dany eu pap Biuca pe calut cu limbuta scaoasa cat e de implicata in joc Cand am vazut cheliosu' prima oara mi-a venit in minte... http://www.youtube.com/watch?v=iUiTQvT0W_0 Report
March 11, 201214 yr comment_135604 Buna seara la doamne!Va servesc si eu cu profiterol, facut azi dimineata.Am de citit din urma Report
March 11, 201214 yr comment_135625 Buna seara fetelorVa aduc si eu niste biscuiti (biscuitii ciocolatosi ai luiAny) ca tot ninge afara de zici ca vine CraciunulAny Doamne cum poate sa arate profiteroul ala AnyAs vrea sa fac si eu ca fiica-mea e innebunita dupa profiterol dar mie frica sa coc cojile alea ,daca nu imi ies?Un pup dulce pentru Bea Dupa cum va ziceam la noi ninge de rupe Report