March 12, 201214 yr comment_135770 Va multumesc mult, fetelor! Sunteti niste dragute!Da' cum foamea era mare am trecut la planul doi. Pastele raman pe maine sau diseara. Report
March 12, 201214 yr comment_135772 Mi-a picat pe paste cu 'salmone' afumat si smantana. Eu zic ca am scris pe undeva, da' se vede treaba ca nu am scris, reteta nu o gasesc, asa ca ajutor...Reteta e a lui Anny, Boni e innebunita dupa ea si numai stiu daca Danny a facut-o... asa ca din toate care sunteti pe faza, care sunt cantitatile si cum se face?Nu ma lasati sa mor de foame!Eu am gasit reteta Mayei... Te ajuta? Iote si postarea lui Any... Spor la bucatarit si pofta buna! Fox, reteta e a lui Any, am pus-o in alte zari si Maya a adus-o aici .Asa ca retrage-ti michimausul cu dintii scosi ! Report
March 12, 201214 yr comment_135777 Mi-a picat pe paste cu 'salmone' afumat si smantana. Eu zic ca am scris pe undeva, da' se vede treaba ca nu am scris, reteta nu o gasesc, asa ca ajutor...Reteta e a lui Anny, Boni e innebunita dupa ea si numai stiu daca Danny a facut-o... asa ca din toate care sunteti pe faza, care sunt cantitatile si cum se face?Nu ma lasati sa mor de foame!Eu am gasit reteta Mayei... Te ajuta? Iote si postarea lui Any... Spor la bucatarit si pofta buna!Fox, reteta e a lui Any, am pus-o in alte zari si Maya a adus-o aici .Asa ca retrage-ti michimausul cu dintii scosi !Daca Sorina m-a indus in oroare.... ce sa fac? Am pus un michimaus in plus. No, scuzati! Report
March 12, 201214 yr comment_135779 Mi-a picat pe paste cu 'salmone' afumat si smantana. Eu zic ca am scris pe undeva, da' se vede treaba ca nu am scris, reteta nu o gasesc, asa ca ajutor...Reteta e a lui Anny, Boni e innebunita dupa ea si numai stiu daca Danny a facut-o... asa ca din toate care sunteti pe faza, care sunt cantitatile si cum se face?Nu ma lasati sa mor de foame!Eu am gasit reteta Mayei... Te ajuta? Iote si postarea lui Any... Spor la bucatarit si pofta buna!Fox, reteta e a lui Any, am pus-o in alte zari si Maya a adus-o aici .Asa ca retrage-ti michimausul cu dintii scosi !Daca Sorina m-a indus in oroare.... ce sa fac? Am pus un michimaus in plus. No, scuzati! Stiam eu ca esti fata de comitet si nu te superi ! Report
March 12, 201214 yr comment_135780 Stiam eu ca esti fata de comitet si nu te superi !Io si supararile.... baba si mitraliera! Io am luat de buna vorba Sorinei ca reteta e postata aici..... daca de fapt voi ati facut smecherii.... e alta mancare de somon! Report
March 12, 201214 yr comment_135785 Placin' cu mere..Patrat mari' ca-i calda dar ai mei nu au rabdare Report
March 12, 201214 yr comment_135787 Bre, eu reteta stiam ca e a lu' Anny si ca Boni a facut-o... de Maya nu-mi mai aduceam aminte. Scuze!Si mai stiam ca am cetit reteta pe undeva, da' iar nu-mi mai aduceam aminte. De, batranetile!Noroc cu 2ut, ca mi-a adus aminte ca discutia a fost purtata la han.Iar Foxxy a fost asa draguta sa-mi dea link-ul catre reteta.Nu mai zic de Anny, ca ea a fost si mai draguta!Asa ca eu va multumesc la toate, fara discriminare... si paste tot nu facui. Din cauza de durere de foame mare a trebuit sa ma grabesc spre bucatarie.Ramane pt viitorul foooarteeeee apropiat.Va pupacesc pe toate! Iar cu Geanny nu vorbesc ca ma ispiteste la placinte... nu-i chip cu voi sa stea omul departe de dulciuri... Report
March 12, 201214 yr comment_135798 Geanino!!! Nu vreau placinta cu mere , nu vreau placinta cu mere ... Report
March 12, 201214 yr comment_135801 Bre, eu reteta stiam ca e a lu' Anny si ca Boni a facut-o... de Maya nu-mi mai aduceam aminte. Scuze!Si mai stiam ca am cetit reteta pe undeva, da' iar nu-mi mai aduceam aminte. De, batranetile!Noroc cu 2ut, ca mi-a adus aminte ca discutia a fost purtata la han.Iar Foxxy a fost asa draguta sa-mi dea link-ul catre reteta.Nu mai zic de Anny, ca ea a fost si mai draguta!Asa ca eu va multumesc la toate, fara discriminare... si paste tot nu facui. Din cauza de durere de foame mare a trebuit sa ma grabesc spre bucatarie.Ramane pt viitorul foooarteeeee apropiat.Va pupacesc pe toate!No, macar data aviatoare stii sigur un' sa cauti reteta! Report
March 12, 201214 yr comment_135806 angel, am cercetat jurnalul ursitoarelor şi pe 10 martie la 6:54 au fost de serviciu numai alea profi, campioane mondiale, care au ursit la bebe cassian să fie bucuros, frumos, sănătos şi la pungă gros, alături de familia sa. congrats! Report
March 12, 201214 yr comment_135820 Scuze ca v-am facut pofta! sa stiti ca am scapat umplutura de mere cam dulce am facut pe graba, din ochi(fara sa cantaresc) si merele erau dealea verzi-galbene-rapanoase si dulci Report
March 12, 201214 yr comment_135824 Atunci daca-i dulce nu-i buna... ti-o las tie pe toata!Daa!! m-am prins cand mi-a zis sotul cu gura plina,citez:''Hmm ,f. buna...ai umplut-o cu gem de mere'' Oricum mai e un colt mic presimt ca se vor da batalii grele pe el in seara asta Report
March 12, 201214 yr comment_135834 Anamaria, sanatate socrului. sper ca a trecut cu bine de interventie, si ca sunteti mai linistiti.Merci la doamne de pumnii stransi; nici mie nu-mi place deloc placinta geaninei, asa cum nici profiteroalele Anutzei nu ma imbiau...da deloc...norocul ca s-or gatat si mai sunt doar in poze .O seara placuta tuturor. Report
March 12, 201214 yr comment_135836 Stella iti tin pumnii pe saptamana asta !Dani, la multi ani mamei tale !2ut numai de schiat te-ai tinut iarna asta, tu si cu Eataly! Bravos! Report
March 12, 201214 yr comment_135837 Mutti, sanatate socrului!Sorina, fain tortul cu pampersi, ma bucur ca le-a placut la parintii bebelului.Geany sa-ti fie de bine placinta! Report
March 12, 201214 yr comment_135838 Dani cand oi face profiterol cu crema de vanilie ti-l las tie tot ca nu ma atrage.Nu ca fac nazuri, dar imi place mai mult cu frisca. O sa fac coji mai mari, le tai pe jumatate si o sa le umplu cu crema de vanilie si un mot de frisca. Report
March 12, 201214 yr comment_135839 Fetelor se mai gasesc lacramioare la sfirsitul lui Aprilie?Avem botezul atunci si as vrea sa pun aranjamente din lacramioare, dar ma tem ca nu o sa mai fie. Report
March 12, 201214 yr comment_135840 Salut la Han! Cami, vreau si eu sfintisori! Frumos crin!Dani, Bea e o scumpa si inainte si dupa Eu pe Jasu am ras-o pe la 4 luni, pe Bebe nu am ras-o, concluzia- amandoua au un par des ca si a lui mamilor , adica je', eu am o tufa!! tare mi-as fii dorit sa am par mai putin Cate clatite ai mancat?[b]Any[/b], ma omori cu profiterolul tau! trebuiem sa-l fac, nu pot dormi Lili, ce bine arata biscuiti tai! si eu am facut reteta si nu mi-au iesit asa , dar am sa mai incerc inca o data, poate, poate..2ut bine ca nu ati patit nimic. Dar ceva poze de la schi?Mutti,multa sanatate!Sorina, ma bucur ca a fost de efect tortul.Geany, vreau si eu placinta! Pupici! Report
March 12, 201214 yr comment_135841 Hi hi hi! Mda' sfat pt. mine:''Cand ai mere dulci pune mai putin zahar decat ca atunci cand ai mere acre''! DDDHAAA'' Report
March 12, 201214 yr comment_135844 Hi hi hi! Mda' sfat pt. mine:''Cand ai mere dulci pune mai putin zahar decat ca atunci cand ai mere acre''! DDDHAAA'' da, da! Report
March 12, 201214 yr comment_135848 Salut la Han! Any[/b], ma omori cu profiterolul tau! trebuiem sa-l fac, nu pot dormi Pupici! Daca-ti place ciocolata tre' sa faci profiterolul. Clar. Report
March 12, 201214 yr comment_135850 va servesc si eu cu ceva simplu dar foarte gustos. Lipie libaneza umpluta si prajita si ceva de baut Report