January 27, 20197 yr comment_246251 M-ati facut curioasa, imi place cum arata biscuitii, si zic hai sa caut pe Amazon sa vad daca au - cica $82.49 CDN (10 pachete biscuiti, total 1,7 kg) . Report
January 27, 20197 yr comment_246284 sint doar niste biscuiti cu cacao de care sigur se gasesc si la tine am incercat si eu o data pe amazon cu crema din biscuitii Lotus speculoos si mi-a tras un pret de am renuntat instantaneuam asteptat mult si bine si am regasit-o mai aproape la un pret mai normal Adriana dar ce faceai treaza la ora aia???terminam de postat Report
January 27, 20197 yr comment_246286 Eu nu prea mananc biscuiti/cookies de cumparat, mi-a placut cum arata - mai degraba as manca niste Gianduiotti , am gasit de Craciun la autoservire. Report
January 27, 20197 yr comment_246287 Ady daca ai vreun magazin italian in drumul tau sigur gasesti biscuitii. Sint buni, nu sint ca si cookies-urile canadiene, au alta consistenta si mai putin dulci. Crema nu am incercat-o niciodata. Si apropo de amazon, baiatului meu ii placuse in Europa ketchup-ul cu curry, si cum in Canada nu am gasit se uita pe amazaon dupa el, mai mult de curiozitate....85 de dolari o sticla . Report
January 27, 20197 yr comment_246291 adi și blacky, dacă vă întâlniți cu biscuiții Campiello să nu-i ocoliți. toți sunt buni, au și fără zahăr suplimentar și cu cacao și cu tărâțe, multe feluri Report
January 28, 20197 yr comment_246292 adi și blacky, dacă vă întâlniți cu biscuiții Campiello să nu-i ocoliți. toți sunt buni, au și fără zahăr suplimentar și cu cacao și cu tărâțe, multe feluri Notat, merci. Nu am incercat nici nu stiu daca am vazut dar de acum sigur tin un ochi deschis Report
January 28, 20197 yr comment_246293 Mersi de idei! Ma facurati sa gugalesc, sunt ceva italieni prin zona, dar tre' sa-l conving pe sot ca-i musai. La magazinul la care ma opresc de obicei in drum spre casa nu cred ca au, doar ceva piscoturi, biscotti, de-astea. Report
January 28, 20197 yr comment_246303 Eu nu prea mananc biscuiti/cookies de cumparat, mi-a placut cum arata - mai degraba as manca niste Gianduiotti , am gasit de Craciun la autoservire.Pai cu gianduiotti trecem la alt capitol sa-mi zici daca iti amintesti ce marca gasesti sa vedem daca-s productie industriala sau mai locala adica mai bunuta Report
January 28, 20197 yr comment_246314 Eu nu prea mananc biscuiti/cookies de cumparat, mi-a placut cum arata - mai degraba as manca niste Gianduiotti , am gasit de Craciun la autoservire.Pai cu gianduiotti trecem la alt capitol sa-mi zici daca iti amintesti ce marca gasesti sa vedem daca-s productie industriala sau mai locala adica mai bunuta M-ai dat gata, de cate feluri sunt si astia bre?? Nu-mi aduc aminte, dar data viitoare ma uit sa vad daca-i mai gasesc, or fi fost "industriali" ca doar n-or aduce aici crème de la crème - stiu ca erau in punga, nu in cutie. Report
February 23, 20197 yr comment_248598 teoretic ar trebui sa fie unulpractic le mai aromatizeaza, le mai schimba numeleindustrial si artizanal (adica produsi de laboratoare/cofetari mici) sint diferite calitativ Report
March 9, 20197 yr comment_250556 Toata lumea a mincat o felie de piine la gustarea de dupa-amiaza, e buna, o mai iau.inca n-am citit ingredientele insa Am luat-o si eu, am gasit-o la Conad.Vai ce buna e!Dimineata am luat briose proaspete din alea rotunde si le-am facut lor. Report
March 9, 20197 yr comment_250571 Bravo Are ulei de floarea soarelui, fata de Nutella care inca e facuta cu ulei de palmier. Bine...poa sa aiba si ulei de motor ca eu tot voi cumpara Nutella ? Report
March 26, 20206 yr comment_260834 Daca va intereseaza: https://www.illibraio.it/eppure-cadiamo-felici-galiano-ebook-1336269/ Cartea lui Enrico Galiano in forma digitala gratuit. Si editura "Il Saggiatore" in fiecare zi ofera un e-book gratuit.Intrati in fiecare zi pe pagina lor si decarcati gratuit. Report
June 28, 20206 yr comment_262896 M-ati facut curioasa, imi place cum arata biscuitii, si zic hai sa caut pe Amazon sa vad daca au - cica $82.49 CDN (10 pachete biscuiti, total 1,7 kg) . Ce-am gasit eu azi la magazin? Daaaar... nu-s Pan Di Stelle ... Care pe care o copiat? Report
June 28, 20206 yr comment_262899 astia i-au copiat pe pan di stellesint copiati si aici la Lidl de exemplu Report
June 28, 20206 yr comment_262904 astia i-au copiat pe pan di stellesint copiati si aici la Lidl de exemplu Aha, ma gandeam eu! Oricum nu m-au impresionat, niste biscuiti cu cacao - cred ca nici originalii nu-s prea departe; dar daca e sa aleg, as manca niste biscuiti din astia decat Oreo, spre exemplu, ori alte "cookies" de cumparat. Si aia originali tot asa arata? ca daca ma iau dupa ambalaj nu vad diferenta... Report
June 28, 20206 yr comment_262907 Mie imi plac si aia de la Lidl.Pt.mine cei mai buni biscuiti cu ciocolata dintre cei cumparati raman forever Gocciole Pavesi. Report