January 29, 201214 yr comment_125765 Vai ce frumos e la tine Adriana! De basm!Basm ar fi daca n-ar trebui sa iesim din casa sau daca strada ar fi curata. In plus ca in oras nu-i asa mare.Asta imi da un pic de curaj mai mult pentru miine dimineata. Report
January 29, 201214 yr comment_125809 Fetelor ce va invidiez. Vreau si eu zapada......Acu' l-as lua pe Andrei la sanius cu Manu. Adriana, si noi ne-am mirat cand am vazut semnul ala. Este un county in Carolina de Nord care chiar asa se cheama. Eu ma bucur ca l-au numit asa pentru ca e chiar frumos acolo, sunt o multime de cascade si un peisaj superb. Citez:[i] [font=Verdana][size=2] "[/size][/font]Transylvania County is called the “Land of Waterfalls” due to the 250 waterfalls located throughout the county. Whitewater Falls is the one of the highest waterfalls in the Eastern United States. Framed by the beautiful Blue Ridge Mountains, outdoor activities such as hiking, whitewater rafting, hunting, and fishing make Transylvania County the perfect place to call "home".[/i][size=2] V-am zis eu, ne-am simti ca acasa. [/size] [size=2] [/size] Report
January 29, 201214 yr comment_125818 Fetelor ce va invidiez. Vreau si eu zapada......Acu' l-as lua pe Andrei la sanius cu Manu. Pai hai incoa'! Iote o poza proaspata, de acu' cateva minute, cu niste turturi, luna si-o pasare-n zbor: Turturii cu pricina au cam 1 m lungime.... Report
February 8, 201214 yr comment_128810 ...Imagini de pe aici de la noi......dupa cum vedeti ne simtim ca acasa Bun, si unde-l tineti pe Dracula? Report
February 12, 201214 yr comment_129581 ieri la Roma, ziua se anunta frumoasa, iesise soarele, cam cu dinti dar macar nu ploua...vise, vise zapada pe malul Tibrului (ninsese vineri noaptea) dupa pranz a inceput sa ploua si in zece minute sa ninga si ningea, si ningea... cum se vede cupola Sf. Petru prin "gaura cheii" de la poarta Palatului Cavalerilor de Malta (gradina, poarta si piata au fost proiectate ca sa permita acest efect optic) si trei opere de Caravaggio, expuse in Biserica San Luigi dei Francezi - cam greu de pozat pentru ca doua din opere sunt expuse pe lateral si capela este luminata foarte putin Martiriul Sf. Matei Sf. Matei si Ingerul Chemarea Sf. Matei Report
February 13, 201214 yr Author comment_129649 Continuarea : Alex, astia sunt in mijlocul Parisului? Report
February 13, 201214 yr comment_129667 Bris, acu aveti si voi zapada.Nu va plangeti. io nu m-am plans pentru mine - nascuta si crescuta intr-un sat de munte - asta nu-i zapada (3-5 cm pe unde am umblat eu sambata la Roma si care s-a topit dupa o ora) Report
February 13, 201214 yr Author comment_129671 pentru mine - nascuta si crescuta intr-un sat de munte - asta nu-i zapada (3-5 cm pe unde am umblat eu sambata la Roma si care s-a topit dupa o ora) Iegzact! Report
February 13, 201214 yr comment_129782 Alex, astia sunt in mijlocul Parisului? Ei, nu chiar în mijloc, mai la mahala. Au facut o colonie de vreo 15-16 indivizi, probabil scapati din vreo crescatorie.Încerc sa-i ajut sa traverseze rigorile iernii, mai ales asigurîndu-le hrana ultra-calorica (seminte de floarea soarelui).Nu stiu daca au sa reuseasca toti, dar sper Report
February 13, 201214 yr comment_129804 Alex, astia sunt in mijlocul Parisului? Ei, nu chiar în mijloc, mai la mahala. Au facut o colonie de vreo 15-16 indivizi, probabil scapati din vreo crescatorie.Încerc sa-i ajut sa traverseze rigorile iernii, mai ales asigurîndu-le hrana ultra-calorica (seminte de floarea soarelui).Nu stiu daca au sa reuseasca toti, dar sper Dragii de ei , sper sa reziste! Am inteles ca e bine sa amesteci semintele cu grasime pentru iarna (ca aici http://www.wild-bird-seed.co.uk/fat_balls/index.php )Eu am renuntat sa o mai fac pentru ca obraznicele de veverite si-au facut culcus de iarna in balconul meu si mananca ele...si lor le dau alune in coaja Report
February 16, 201214 yr comment_130365 O suzeta uitata pe o banca! Maaaaaaaaai la toate m-am gandit da' la asta nu !Zic o fi vreo chestie unde se pun seminte pentru pasarele sau un buton ceva de la flipper, dar nu prea mergea ca am vazut ca e lemn dedesubt! Report
February 21, 201214 yr comment_131428 Sambata la Carnaval... Scoala Giuliei are ca tema anul acesta circul, asa ca am avut parte de ceva clovni... Report
February 21, 201214 yr comment_131432 Si pt ca si noi ar fi trebuit sa fim clovni, da' n-am avut cu cine, la sfarsit ne-am prostit un pic... Un bebe mic de care m-am indragostit... O prietena de-a verisoarelor mele care m-a socat... Si la sfarsit crostoli, ca tare le mai era foame, oferite gratuit... Si uite asa s-a terminat si carnavalul nostru pe anul acesta...O astept pe Lili acum, ca la ea e mai mare decat la noi in sat. Report
February 21, 201214 yr Author comment_131444 Mistooo Sori. La noi e duminica 26.Sper sa reusim sa mergem ca vrem si la ski.Cea mare e numai zambet, o frumoasa.Cea mica e numai ochi, o frumusata si ea. Nu mai stiu.Cea mare e Mara? Ps: saptamana trecuta am trecut prin Grissignano, e departe de tine? Report
February 21, 201214 yr comment_131456 Multumim mult... nici voi nu sunteti mai prejos.Da, cea mare e Mara si pitica e Giulia.Grisignano e cam departe de mine... bine, pe autostrada in 40 minute se rezolva problema.Asteptam poze... acum ca sunt de la ski sau de la carnaval, vedeti voi. Report