Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Instantanee fotografice

Featured Replies

sorina, ce veselie e la voi! :thumleft:

bine a zis Lili, Giulia e toata ochi. iar Mara are ceva, nu stiu cum sa-i spun, asa o finete aparte... https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif

Daaaa, tot o veselie pe ele. Eu am alergat ca nebuna dupa ele. Dupa fiecare poza care o faceam le cautam disperata prin multime, imediat dispareau.

Saru' mana! Si voi sunteti niste frumoase.

Nava piratilor..intr-un an si noi am facut-o, n-as mai rezista psihic acuma :scratch: in fiecare duminica la mers pe strazi intr-o harmalaie de nedescris :thumleft: Marco era mic si l-am asezat inaintea navei acolo in fata si statea, eu il tineam pe sub burta cu mina si a adormit saracul cu toata nebunia care era, si lumea se uita de jos la el cum doarme, halal pirati eram :thumleft:

Nava piratilor..intr-un an si noi am facut-o, n-as mai rezista psihic acuma :scratch: in fiecare duminica la mers pe strazi intr-o harmalaie de nedescris :thumleft: Marco era mic si l-am asezat inaintea navei acolo in fata si statea, eu il tineam pe sub burta cu mina si a adormit saracul cu toata nebunia care era, si lumea se uita de jos la el cum doarme, halal pirati eram :thumleft:

Da, si noi am facut intr-un an cu Mara nava piratilor... stiu cat am muncit sa o facem... Dar eu nu am fost cu carul decat la noi in sat, cine a vrut a mers si in satele vecine.

Chiar ca e o harmalaie... da' e frumos o data in an pt cateva ore.

Erati pirati somnorosi... nu fiorosi.

Sorina, ce frumoase sunt pozele!!!! Si cata veselie!!!

Iar de fete, ce sa mai zic! Pupici la toate!

Ce mi-ar place sa particip si eu la un carnaval!!!! :tongue3:

Meet Fred, e soparlica noastra care traieste in garaj sau in curte(acum e in curte). :headbang:

post-49-13303075190958_thumb.jpg

apusul aseara..culorile erau mult mai pronuntate decat au iesit in poza, sper la o camera mai performanta, e pe lista :scratch:

post-49-1330307577157_thumb.jpg

Fred pare lun si mare, eu l-as fi botezat T-rex. :angry:

E pasnic sper.

Un pupic pe nasuc de Ursula! :floare:

Multumim pentru pupicul oferit Ursulei!

Numai ca pe astia doi blanosi i-am intalnit la Sinaia si mi-au placut enorm, dupa mine i-as fi adus acasa.

ea ne-a ales. se simte bine la noi si nu mai pleaca, o dai afara din garaj si intra pe partea cealalta :D

ii plac capsuni ;)

ea ne-a ales. se simte bine la noi si nu mai pleaca, o dai afara din garaj si intra pe partea cealalta :D

ii plac capsuni ;)

Aha, nu are gusturi rele...

• 2 weeks later...

Acuma cateva zile un hibiscus in fata cladirii mele:

post-30-13314522682144_thumb.jpg

O floare:

post-30-13314523141817_thumb.jpg

Ce coincidenta,Cami!

Eu m-am pomenit cu unul de camera de 8 Martie.Atat de mult ne e draga sa-l privim cu sotul de zic mereu sa nu fie cu deochi.

Sper sa nu fie pretentioasa(parca nu,din cate am citit) caci e de o frumusete rara!Nu pot sa-mi explic cum de nu am remarcat pana acum hibiscusul.

• 2 weeks later...
  • Author

Any, azi iar era la geam.Dar cu geamul inchis.Te fixeaza, nici nu clipeste.E stana de piatra.

Se plictiseste saracutu.Eu as face un pod de la mine la el pe balcon.Daca e de accord si vecina, normal. :notworthy:

Any, azi iar era la geam.Dar cu geamul inchis.Te fixeaza, nici nu clipeste.E stana de piatra.

Se plictiseste saracutu.Eu as face un pod de la mine la el pe balcon.Daca e de accord si vecina, normal. :notworthy:

Saracu', daca sta toata ziua singur, nu numai ca e plictisit, dar e si speriat.