February 21, 201214 yr comment_131459 sorina, ce veselie e la voi! bine a zis Lili, Giulia e toata ochi. iar Mara are ceva, nu stiu cum sa-i spun, asa o finete aparte... https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif Report
February 21, 201214 yr comment_131463 Daaaa, tot o veselie pe ele. Eu am alergat ca nebuna dupa ele. Dupa fiecare poza care o faceam le cautam disperata prin multime, imediat dispareau.Saru' mana! Si voi sunteti niste frumoase. Report
February 21, 201214 yr comment_131471 Nava piratilor..intr-un an si noi am facut-o, n-as mai rezista psihic acuma in fiecare duminica la mers pe strazi intr-o harmalaie de nedescris Marco era mic si l-am asezat inaintea navei acolo in fata si statea, eu il tineam pe sub burta cu mina si a adormit saracul cu toata nebunia care era, si lumea se uita de jos la el cum doarme, halal pirati eram Report
February 21, 201214 yr comment_131476 Nava piratilor..intr-un an si noi am facut-o, n-as mai rezista psihic acuma in fiecare duminica la mers pe strazi intr-o harmalaie de nedescris Marco era mic si l-am asezat inaintea navei acolo in fata si statea, eu il tineam pe sub burta cu mina si a adormit saracul cu toata nebunia care era, si lumea se uita de jos la el cum doarme, halal pirati eram Da, si noi am facut intr-un an cu Mara nava piratilor... stiu cat am muncit sa o facem... Dar eu nu am fost cu carul decat la noi in sat, cine a vrut a mers si in satele vecine.Chiar ca e o harmalaie... da' e frumos o data in an pt cateva ore.Erati pirati somnorosi... nu fiorosi. Report
February 22, 201214 yr comment_131568 Sorina, ce frumoase sunt pozele!!!! Si cata veselie!!!Iar de fete, ce sa mai zic! Pupici la toate!Ce mi-ar place sa particip si eu la un carnaval!!!! Report
February 22, 201214 yr comment_131574 Pupacim si noi!De ce nu organizati ceva cu scoala... aveti si o scuza, e pt copiii. Voi sunteti pe langa ei... Report
February 27, 201214 yr comment_132369 Meet Fred, e soparlica noastra care traieste in garaj sau in curte(acum e in curte). apusul aseara..culorile erau mult mai pronuntate decat au iesit in poza, sper la o camera mai performanta, e pe lista Report
February 27, 201214 yr comment_132394 Soparlica e a voastra ca ati ales-o voi sau v-a ales ea pe voi? Frumos apus... Report
February 27, 201214 yr Author comment_132428 Fred pare lung si mare, eu l-as fi botezat T-rex. E pasnic sper. Un pupic pe nasuc de Ursula! Report
February 27, 201214 yr comment_132431 Fred pare lun si mare, eu l-as fi botezat T-rex. E pasnic sper. Un pupic pe nasuc de Ursula! Multumim pentru pupicul oferit Ursulei!Numai ca pe astia doi blanosi i-am intalnit la Sinaia si mi-au placut enorm, dupa mine i-as fi adus acasa. Report
February 27, 201214 yr comment_132444 ea ne-a ales. se simte bine la noi si nu mai pleaca, o dai afara din garaj si intra pe partea cealalta ii plac capsuni Report
February 27, 201214 yr comment_132465 ea ne-a ales. se simte bine la noi si nu mai pleaca, o dai afara din garaj si intra pe partea cealalta ii plac capsuni Aha, nu are gusturi rele... Report
March 11, 201214 yr comment_135505 Acuma cateva zile un hibiscus in fata cladirii mele:O floare: Report
March 11, 201214 yr comment_135598 Ce coincidenta,Cami!Eu m-am pomenit cu unul de camera de 8 Martie.Atat de mult ne e draga sa-l privim cu sotul de zic mereu sa nu fie cu deochi.Sper sa nu fie pretentioasa(parca nu,din cate am citit) caci e de o frumusete rara!Nu pot sa-mi explic cum de nu am remarcat pana acum hibiscusul. Report
March 20, 201214 yr comment_137723 Lili e super faina poza !Dar cum ai fost pe faza sa-l fotografiezi ? Report
March 20, 201214 yr Author comment_137729 Pai daca ma aude pe balcon iese ori pe geam, ori la el pe balcon si ma fixeaza.Eu sper sa nu sara.E mai toata ziua singur acasa, stapana are vro 22-23 de ani. Report
March 21, 201214 yr Author comment_137983 Any, azi iar era la geam.Dar cu geamul inchis.Te fixeaza, nici nu clipeste.E stana de piatra.Se plictiseste saracutu.Eu as face un pod de la mine la el pe balcon.Daca e de accord si vecina, normal. Report
March 21, 201214 yr comment_137986 Any, azi iar era la geam.Dar cu geamul inchis.Te fixeaza, nici nu clipeste.E stana de piatra.Se plictiseste saracutu.Eu as face un pod de la mine la el pe balcon.Daca e de accord si vecina, normal. Saracu', daca sta toata ziua singur, nu numai ca e plictisit, dar e si speriat. Report
March 21, 201214 yr comment_137989 Sleepy, vecinu': Bau .M-a bufnit rasu instantaneu cand l-am vazut.E superb Report