Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ficat de vitel in sos de portocale

Featured Replies

post-9-12991696965031_thumb.jpg

Eu am avut portocale rosii, sangerii.Am servit ficatul cu alune de padure tocate.Ficatul e moale, sosul este cremos trebuia sa pun si ceva crocant.

Ficatul feliute, l-am "prajit" 5 minute pe toate partile in 2 linguri de ulei.L-am scos din tigaie si l-am acoperit, sa ramana cald.Sare si piper, bineinteles.

In tigaia unde am prajit ficatul, am stors doua portocale si am pus o lingura de miere.Am dat focul mai mare si l-am lasat pana s-a ingrosat, ca un sirop.

Am turnat siropul deasupra ficatului si l-am servit cald, cu alune tocate.Pentru un gust mai pronuntat puteti sa prajiti usor alunele.

post-9-12991697092973_thumb.jpg

Eataly foarte fain! Imi place ficatul tare! Mi se pare o combinatie savuroasa! Si decorul, merci de explicatii si de pont! :floare:
  • Author

Simplu si eficient. Am bifat-o Lilly, se va face ca si asa nu am mai mancat demult ficat.

Da, se face 15 minute inainte de a te pune la masa.De efect! :floare:

Eataly foarte fain! Imi place ficatul tare! Mi se pare o combinatie savuroasa! Si decorul, merci de explicatii si de pont! :)

Cu placere, Daniella.

De incercat negresit!

E bun si simplu!

• 2 weeks later...

Nu-s fan ficat, oricare ar fi provenienta lui,dar de data asta mi s-a pus pata pe al tau Lili :P(si stiu ca-i sanatos)

Eo portocale rosii n-am avut ,asa ca le-am folosit pe cele normale si in ss am caramelizat si cateva nuci, a fost super, a mancat pana si al meu,desi era putin dulceag sosul :P Eu l-am servit cu crochete de cartofi si ajutat sa alunece de catre un Murfatlar;)

post-479-13001063960784_thumb.jpg

Nu-s fan ficat, oricare ar fi provenienta lui,dar de data asta mi s-a pus pata pe al tau Lili :P(si stiu ca-i sanatos)

Eo portocale rosii n-am avut ,asa ca le-am folosit pe cele normale si in ss am caramelizat si cateva nuci, a fost super, a mancat pana si al meu,desi era putin dulceag sosul :P Eu l-am servit cu crochete de cartofi si ajutat sa alunece de catre un Murfatlar;)

post-479-13001063960784_thumb.jpg

Salivez intens! :P

• Author

Nu-s fan ficat, oricare ar fi provenienta lui,dar de data asta mi s-a pus pata pe al tau Lili :o(si stiu ca-i sanatos)

Eu am avut portocale rosii in casa si le-am folosit pe alea.Ma bucur ca v-a placut. :) Mie imi place dulce acrisor la carne, peste.Puteti sa eliminati mierea si sa reduceti sucul de portocale la foc mare.

Eu am avut portocale rosii in casa si le-am folosit pe alea.Ma bucur ca v-a placut. :hug: Mie imi place dulce acrisor la carne, peste.Puteti sa eliminati mierea si sa reduceti sucul de portocale la foc mare.

Si mie, doar ca al meu e cu iute de fel,dar chiar n-a comentat deloc, a zis ca a fost bun.Nici nu ma gandesc sa scot mierea pe viitor.Si la sosul pt pieptul de rata tot miere am pus