March 3, 201115 yr comment_79870 Eu am avut portocale rosii, sangerii.Am servit ficatul cu alune de padure tocate.Ficatul e moale, sosul este cremos trebuia sa pun si ceva crocant. Ficatul feliute, l-am "prajit" 5 minute pe toate partile in 2 linguri de ulei.L-am scos din tigaie si l-am acoperit, sa ramana cald.Sare si piper, bineinteles. In tigaia unde am prajit ficatul, am stors doua portocale si am pus o lingura de miere.Am dat focul mai mare si l-am lasat pana s-a ingrosat, ca un sirop. Am turnat siropul deasupra ficatului si l-am servit cald, cu alune tocate.Pentru un gust mai pronuntat puteti sa prajiti usor alunele. Report
March 3, 201115 yr comment_79876 Simplu si eficient. Am bifat-o Lilly, se va face ca si asa nu am mai mancat demult ficat. Report
March 3, 201115 yr comment_79887 Eataly foarte fain! Imi place ficatul tare! Mi se pare o combinatie savuroasa! Si decorul, merci de explicatii si de pont! Report
March 4, 201115 yr Author comment_79976 Simplu si eficient. Am bifat-o Lilly, se va face ca si asa nu am mai mancat demult ficat. Da, se face 15 minute inainte de a te pune la masa.De efect! Eataly foarte fain! Imi place ficatul tare! Mi se pare o combinatie savuroasa! Si decorul, merci de explicatii si de pont! Cu placere, Daniella. De incercat negresit! E bun si simplu! Report
March 14, 201115 yr comment_81637 Nu-s fan ficat, oricare ar fi provenienta lui,dar de data asta mi s-a pus pata pe al tau Lili (si stiu ca-i sanatos) Eo portocale rosii n-am avut ,asa ca le-am folosit pe cele normale si in ss am caramelizat si cateva nuci, a fost super, a mancat pana si al meu,desi era putin dulceag sosul Eu l-am servit cu crochete de cartofi si ajutat sa alunece de catre un Murfatlar;) Report
March 14, 201115 yr comment_81642 Nu-s fan ficat, oricare ar fi provenienta lui,dar de data asta mi s-a pus pata pe al tau Lili (si stiu ca-i sanatos) Eo portocale rosii n-am avut ,asa ca le-am folosit pe cele normale si in ss am caramelizat si cateva nuci, a fost super, a mancat pana si al meu,desi era putin dulceag sosul Eu l-am servit cu crochete de cartofi si ajutat sa alunece de catre un Murfatlar;) Salivez intens! Report
March 14, 201115 yr comment_81662 Voi ma faceti sa ma duc sa caut ficat, la cite idei mi-ati dat Report
March 15, 201115 yr Author comment_81816 Nu-s fan ficat, oricare ar fi provenienta lui,dar de data asta mi s-a pus pata pe al tau Lili (si stiu ca-i sanatos) Eu am avut portocale rosii in casa si le-am folosit pe alea.Ma bucur ca v-a placut. Mie imi place dulce acrisor la carne, peste.Puteti sa eliminati mierea si sa reduceti sucul de portocale la foc mare. Report
March 15, 201115 yr comment_81882 Eu am avut portocale rosii in casa si le-am folosit pe alea.Ma bucur ca v-a placut. Mie imi place dulce acrisor la carne, peste.Puteti sa eliminati mierea si sa reduceti sucul de portocale la foc mare. Si mie, doar ca al meu e cu iute de fel,dar chiar n-a comentat deloc, a zis ca a fost bun.Nici nu ma gandesc sa scot mierea pe viitor.Si la sosul pt pieptul de rata tot miere am pus Report