Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Boabe de cafea , la multi ani!

Featured Replies

La multi ani, Bobita! Sa fii sanatoasa, fericita, sa te bucuri de si langa ai tai si de casuta cea renovata!

La multi ani, Bobita! Sa fii sanatoasa, fericita, sa te bucuri de si langa ai tai si de casuta cea renovata!

:sad3: :sleepy1: Multumesc! Sotul meu e nascut pe 7 aprilie. Tot ce ne mai lipseste acum e un bebe nascut pe 8 aprilie ca sa fie sarbatoare totala :sad3:

Tot ce ne mai lipseste acum e un bebe nascut pe 8 aprilie ca sa fie sarbatoare totala :sleepy1: = asa!Si? Ce-astepti?

La multi ani buni, frumosi, fericiti si plini, alaturi de toti cei dragi tie.Si sa-ti traiasca si sotul!

post-73-13654994827005_thumb.jpg

Tot ce ne mai lipseste acum e un bebe nascut pe 8 aprilie ca sa fie sarbatoare totala =)) = asa!Si? Ce-astepti?

La multi ani buni, frumosi, fericiti si plini, alaturi de toti cei dragi tie.Si sa-ti traiasca si sotul!

post-73-13654994827005_thumb.jpg

Multumesc, Zoazo!Pai sa vina :cheers: Daca nu vrea si nu vrea o sa scot batul :icon_fessee:

La multi ani Cristina!! O viata frumoasa si linistita si un bebe cand vei dori tu mai mult, sanatos si vesel!!

La multi ani Cristina!! O viata frumoasa si linistita si un bebe cand vei dori tu mai mult, sanatos si vesel!!

Multumesc mult, Ioana! =))

La Multi Ani :cheers:, cu multa sanatate, bucurii, fericire, spor in toate si indeplinirea dorintelor! :icon_fessee:

Multumesc, Dani!

La Multi Ani, Cristina! =))

Multumesc mult! :*

Boaba, pun pariu ca ai obosit de la tot despachetat [i]cadoaie.

[/i]Hai la baba Lori sa iti serveasca o cafea de ziua ta :floare: Sa o bem pe terasa, daca tot a venit primavara!

La multi ani veseli si sa nu iti dispara niciodata zambetul din ochi. Sa iti spun ceva (sper ca am inteles eu bine pe unde am citit...) varsta asta rotunda este cea mai be-ton varsta, pe cuvantul meu! Da-mi voie sa te invidiez! As vrea sa mai am si eu tot atatia.

Boaba, pun pariu ca ai obosit de la tot despachetat [i]cadoaie.

[/i]Hai la baba Lori sa iti serveasca o cafea de ziua ta :bounce: Sa o bem pe terasa, daca tot a venit primavara!

La multi ani veseli si sa nu iti dispara niciodata zambetul din ochi. Sa iti spun ceva (sper ca am inteles eu bine pe unde am citit...) varsta asta rotunda este cea mai be-ton varsta, pe cuvantul meu! Da-mi voie sa te invidiez! As vrea sa mai am si eu tot atatia.

:floare: :hungry: :floare: Multumesc, esti o scumpa! As veni la o cafeluta cu tine pe terasa aia super! Abia astept primavara si soarele :floare:

La Multi Ani Bob! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion15.gif

Multa sanatate, impliniri si la cat mai multe retete precum tiramisu! :D

Multumesc! Am cateva noutati in tolba :floare: Astept sa am putin timp ca sa le postez :bounce:

La multi ani :floare:

Multumesc, Stella! :-*

La multi ani! :floare: Sa ai parte numai de lucruri bune si sa ti se indeplineasca toate dorintele! :hungry:

post-46-13655323886941_thumb.jpg

Multumesc, Foxyy! :-*

bobita...scuze...la multi ani voiosi si sanatosi draga mea.

:-*

Multumesc! Niciodata nu-i prea tarziu! :*

LA MULTI ANI!!!! cu sanatate, bucurii, fericire, dragoste si impliniri!!!!

post-88-13655863038968_thumb.jpg

Multumesc, Georgi! Sunt superbe!:*

• 11 months later...