April 9, 201313 yr comment_193215 La multi ani, Bobita! Sa fii sanatoasa, fericita, sa te bucuri de si langa ai tai si de casuta cea renovata! Report
April 9, 201313 yr comment_193219 La multi ani, Bobita! Sa fii sanatoasa, fericita, sa te bucuri de si langa ai tai si de casuta cea renovata! Multumesc! Sotul meu e nascut pe 7 aprilie. Tot ce ne mai lipseste acum e un bebe nascut pe 8 aprilie ca sa fie sarbatoare totala Report
April 9, 201313 yr comment_193220 Tot ce ne mai lipseste acum e un bebe nascut pe 8 aprilie ca sa fie sarbatoare totala = asa!Si? Ce-astepti? La multi ani buni, frumosi, fericiti si plini, alaturi de toti cei dragi tie.Si sa-ti traiasca si sotul! Report
April 9, 201313 yr comment_193222 Tot ce ne mai lipseste acum e un bebe nascut pe 8 aprilie ca sa fie sarbatoare totala = asa!Si? Ce-astepti? La multi ani buni, frumosi, fericiti si plini, alaturi de toti cei dragi tie.Si sa-ti traiasca si sotul! Multumesc, Zoazo!Pai sa vina Daca nu vrea si nu vrea o sa scot batul Report
April 9, 201313 yr comment_193232 La multi ani Cristina!! O viata frumoasa si linistita si un bebe cand vei dori tu mai mult, sanatos si vesel!! Report
April 9, 201313 yr comment_193247 La Multi Ani , cu multa sanatate, bucurii, fericire, spor in toate si indeplinirea dorintelor! Report
April 9, 201313 yr comment_193254 La multi ani Cristina!! O viata frumoasa si linistita si un bebe cand vei dori tu mai mult, sanatos si vesel!!Multumesc mult, Ioana! La Multi Ani , cu multa sanatate, bucurii, fericire, spor in toate si indeplinirea dorintelor! Multumesc, Dani! La Multi Ani, Cristina! Multumesc mult! :* Report
April 9, 201313 yr comment_193261 La multi ani, tie si sotului tau! Sanatate si multa fericire! Report
April 9, 201313 yr comment_193286 Boaba, pun pariu ca ai obosit de la tot despachetat [i]cadoaie. [/i]Hai la baba Lori sa iti serveasca o cafea de ziua ta Sa o bem pe terasa, daca tot a venit primavara! La multi ani veseli si sa nu iti dispara niciodata zambetul din ochi. Sa iti spun ceva (sper ca am inteles eu bine pe unde am citit...) varsta asta rotunda este cea mai be-ton varsta, pe cuvantul meu! Da-mi voie sa te invidiez! As vrea sa mai am si eu tot atatia. Report
April 9, 201313 yr comment_193289 La multi ani, tie si sotului tau! Sanatate si multa fericire! La multi ani, fericiti si sanatosi! :floare: Mirela, Carmen, va multumesc! Report
April 9, 201313 yr comment_193290 Boaba, pun pariu ca ai obosit de la tot despachetat [i]cadoaie. [/i]Hai la baba Lori sa iti serveasca o cafea de ziua ta Sa o bem pe terasa, daca tot a venit primavara! La multi ani veseli si sa nu iti dispara niciodata zambetul din ochi. Sa iti spun ceva (sper ca am inteles eu bine pe unde am citit...) varsta asta rotunda este cea mai be-ton varsta, pe cuvantul meu! Da-mi voie sa te invidiez! As vrea sa mai am si eu tot atatia. Multumesc, esti o scumpa! As veni la o cafeluta cu tine pe terasa aia super! Abia astept primavara si soarele Report
April 9, 201313 yr comment_193299 La Multi Ani Bob! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion15.gifMulta sanatate, impliniri si la cat mai multe retete precum tiramisu! Report
April 9, 201313 yr comment_193301 La multi ani! Sa ai parte numai de lucruri bune si sa ti se indeplineasca toate dorintele! Report
April 9, 201313 yr comment_193309 La Multi Ani Bob! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion15.gifMulta sanatate, impliniri si la cat mai multe retete precum tiramisu! Multumesc! Am cateva noutati in tolba Astept sa am putin timp ca sa le postez La multi ani Multumesc, Stella! La multi ani! Sa ai parte numai de lucruri bune si sa ti se indeplineasca toate dorintele! Multumesc, Foxyy! Report
April 10, 201313 yr comment_193375 LA MULTI ANI!!!! cu sanatate, bucurii, fericire, dragoste si impliniri!!!! Report
April 10, 201313 yr comment_193467 bobita...scuze...la multi ani voiosi si sanatosi draga mea. Multumesc! Niciodata nu-i prea tarziu! :* LA MULTI ANI!!!! cu sanatate, bucurii, fericire, dragoste si impliniri!!!! Multumesc, Georgi! Sunt superbe!:* Report