April 2, 201313 yr Author comment_192338 Pai nu prea a fost mai mult, pentru ca pe linga astea 2 mai erau doar tartine, cu pate de masline facut mixind maslinele, pate de salata radicchio pe care l-am cumparat de la Lidl si zacuscaapoi drob facut de mama cind era aici si congelat.Si pe urma carne la gratar pe care n-am pozat-o, legume la cuptor bucatele pe care le-am pus cred pe aici pe undeva, salata de varza rosie si de conopida cum am zis acu vreo 2 zile si gata Report
April 3, 201313 yr comment_192355 Adi, mie imi plac tare mult bufetele astea reci cu miniaturi de tot felul. Multumesc mult de idei, ca o sa am nevoie vineri. Aia cu sparanghelul sigur o pun in practica! Report
April 3, 201313 yr Author comment_192458 Foarte frumos si aspectuos! mersi Adi, mie imi plac tare mult bufetele astea reci cu miniaturi de tot felul. Multumesc mult de idei, ca o sa am nevoie vineri. Aia cu sparanghelul sigur o pun in practica!repet, pentru gustul meu per total era prea sarat dar eu de felul meu maninc putin sarat, cred ca ar sta bine invelit si intr-o felie de bacon, o sa incerc si asa, tre sa-l pun pe Stefano sa dea jos de pe dulap masina de feliat si sa-mi taie felii subtirelesi inca o chestie, pune-le la copt bine distantiate una de alta ca eu le-am pus in cuptoras ca sa fac mai rapid si unde s-au lipit una de alta nu s-au copt bine bine si mie nu-mi place deloc foetajul umed, in rest erau coapte binesi sparanghelul fiert inainte sa fie bine uscatsucces Report
April 3, 201313 yr comment_192486 Simplu, elegant si de efect! Frumoase aperitive, ideile sunt minunate si numai bune de pus in aplicare in cazul unui bufet! Report
April 4, 201313 yr comment_192513 Grozave ideile Adriana - ti le fur si eu pentru o party weekendul asta! Frumos totul! Felicitari! Report
April 21, 201412 yr Author comment_216310 Anul asta Masaun locOuale pe care le-am colorat distrindu-ne, nenorocind doua in timpul vopsirii si care m-au satisfacut foarte mult, extrem de nesanatos colorate dar rapide si de efect alea mici evident sunt de ciocolataMeniulSalata boeufAsta era panettone-le sarat cu diferite umpluturi, doar ca cine l-a taiat a taiat niste felii neegale asa ca atunci cind l-am montat arata precum turnul din Pisa asa ca am decis sa il las sub forma de tramezzini Drobul facut de mama inainte de a pleca, congelatUn salam din carne de vaca si unul de porcPaste umplute cu sparanghel si cu sos tot de sparanghelDesert, bavareza din iaurt si ananas Report
April 25, 201412 yr comment_216453 Adriana, totul impecabil și apetisant așa cum ne-ai obișnuit. Iar bavareza, nu am cuvinte.....dau o felie de pască cu smântână la schimb cu una de bavareză, ce zici? Report
April 25, 201412 yr comment_216462 Foarte frumos! Sa va fie de bine si sa faci mereu mese imbelsugate pe care sa le savurati in armonie!este reteta de bavareza undeva? Multumesc Report
April 26, 201412 yr Author comment_216491 Multumesc.Pentru bavareza am luat o cutie de ananas si 6 iaurturi simple, am topit in sucul de la ananas cantitatea de gelatina corespunzatoare si am amestecat-o apoi cu iaurtul si ananasul taiat bucatele si la frigider. Deasupra am pus alt ananas mixat. Report
May 7, 201412 yr comment_216658 Ca intotdeauna, esti o gazda desavarsita. Meniul e deosebit, iar aranjamentul este splendid. Felicitari! Report