Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Meniul Pastelui 2011, 2013, 2014 si apoi 2025 "chez Adrienne"

Featured Replies

• Author

Pai nu prea a fost mai mult, pentru ca pe linga astea 2 mai erau doar tartine, cu pate de masline facut mixind maslinele, pate de salata radicchio pe care l-am cumparat de la Lidl si zacusca

post-4-13649344625358_thumb.jpg

apoi drob facut de mama cind era aici si congelat.

Si pe urma carne la gratar pe care n-am pozat-o, legume la cuptor bucatele pe care le-am pus cred pe aici pe undeva, salata de varza rosie si de conopida cum am zis acu vreo 2 zile si gata :rolleyes:

Adi, mie imi plac tare mult bufetele astea reci cu miniaturi de tot felul. Multumesc mult de idei, ca o sa am nevoie vineri. :rolleyes: Aia cu sparanghelul sigur o pun in practica!
  • Author

Foarte frumos si aspectuos! ;)

mersi

Adi, mie imi plac tare mult bufetele astea reci cu miniaturi de tot felul. Multumesc mult de idei, ca o sa am nevoie vineri. ;) Aia cu sparanghelul sigur o pun in practica!

repet, pentru gustul meu per total era prea sarat dar eu de felul meu maninc putin sarat, cred ca ar sta bine invelit si intr-o felie de bacon, o sa incerc si asa, tre sa-l pun pe Stefano sa dea jos de pe dulap masina de feliat si sa-mi taie felii subtirele

si inca o chestie, pune-le la copt bine distantiate una de alta ca eu le-am pus in cuptoras ca sa fac mai rapid si unde s-au lipit una de alta nu s-au copt bine bine si mie nu-mi place deloc foetajul umed, in rest erau coapte bine

si sparanghelul fiert inainte sa fie bine uscat

succes ;)

Grozave ideile Adriana - ti le fur si eu pentru o party weekendul asta! Frumos totul! Felicitari!
  • 1 year later...
  • Author

Anul asta :thumleft:

Masa

pasqua0.jpg

un loc

pasqua1.jpg

Ouale pe care le-am colorat distrindu-ne, nenorocind doua in timpul vopsirii si care m-au satisfacut foarte mult, extrem de nesanatos colorate dar rapide si de efect :happy4: alea mici evident sunt de ciocolata

pasqua2.jpg

Meniul

menu.jpg

Salata boeuf

pasqua5.jpg

Asta era panettone-le sarat cu diferite umpluturi, doar ca cine l-a taiat a taiat niste felii neegale asa ca atunci cind l-am montat arata precum turnul din Pisa asa ca am decis sa il las sub forma de tramezzini

pasqua4.jpg

Drobul facut de mama inainte de a pleca, congelat

pasqua6.jpg

Un salam din carne de vaca si unul de porc

pasqua3.jpg

Paste umplute cu sparanghel si cu sos tot de sparanghel

pasqua7.jpg

Desert, bavareza din iaurt si ananas

pasqua8.jpg

Adriana, totul impecabil și apetisant așa cum ne-ai obișnuit. Iar bavareza, nu am cuvinte.....dau o felie de pască cu smântână la schimb cu una de bavareză, ce zici?

Foarte frumos! Sa va fie de bine si sa faci mereu mese imbelsugate pe care sa le savurati in armonie!

este reteta de bavareza undeva? Multumesc

• Author

Multumesc.

Pentru bavareza am luat o cutie de ananas si 6 iaurturi simple, am topit in sucul de la ananas cantitatea de gelatina corespunzatoare si am amestecat-o apoi cu iaurtul si ananasul taiat bucatele si la frigider. Deasupra am pus alt ananas mixat.

• 2 weeks later...