Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Meniul Pastelui 2011, 2013, 2014 si apoi 2025 "chez Adrienne"

Featured Replies

• 4 years later...
Buna ideea cu bavareza, usoara si buna! Eu in ultimul timp am redus drastic meniul si fac doar de pofta cate ceva. Friptura, ouă si drob, am asta este meniul. Cozonacul l-am redus la unul de pofta si mai fac o pasca fara aluat sau cu foarte putin, depinde cat framant.
  • Author

si bavareza e buna dar nu de ea ziceam

ci de paharelele din primul mesaj, doar biscuiti pe fund, capsuni, iaurt amestecat cu miere si iar capsuni

pentru cine suporta mascarpone se poate inlocui iaurtul cu el, eu nu-l suport

nici eu nu fac mare lucru, baza e grataru si eventual ceva legume in vreun fel si atit

singura pasca care m-ar atrage ar fi cea fara aluat, ca e si mai rapida da' sa vad cum voi sta cu timpul si cheful :love7:

nici eu nu fac mare lucru, baza e grataru si eventual ceva legume in vreun fel si atit

singura pasca care m-ar atrage ar fi cea fara aluat, ca e si mai rapida da' sa vad cum voi sta cu timpul si cheful :love7:

Stai soro, de abia a inceput luna (si postul) si deja faci planuri pentru Pasti?

Grabita mai esti! =))

In patru saptamani este Pastele, asa ca timpul zboara rapid. Ne razgandim de 100 de ori, ce meniu facem pana atunci =)) . Adriana, am inteles ca nu vrei bavareza, dar mie aia mi-a facut cu ochiul. Nu stiu cum fac, dar nu ma gandesc ce sa fac de mancare cat ma gandesc la ce fac dulce, ca am o listaaaaa lungaaaa si in continua modificare, cand ar trebui sa fie scurta spre inexistenta :love7:

Edited by mino

• 6 years later...
  • Author

Hai ca mai trag sus si mesajul asta :rolleyes:

Meniu foarte simplu, oua, drob, salata boeuf si salata de vinete, toate facute de sora-mea

post-4-0-02692900-1745228725.jpg

Apoi carne la gratar din pacate nepozata :o cirnat de gratar, coaste si ceafa de porc, pulpe de pui si diafragma de vita. Plus salata cu de toate si spanac cu smintina tot de sora-mea facut.

Apoi un fel de pasca fara gluten si fara lactoza, tot de sora-mea facuta si foarte buna. Ar fi mai mult un cheese cake cred. Baza de biscuiti fara gluten si umplutura de urda fara lactoza, ou, faina de orez si stafide, foaaarte buna.

pasca.jpg

Adriana, ca de obicei frumos si imbietor. Ori ca e simplu ori mai sofisticat meniul, mesele tale transmit un sentiment placut, de confort 105.gif

...umplutura de urda...

Anul asta am facut si eu pasca cu umplutura de urda amestecata cu branza de vaci, dar masa mai mare a fost urda. Nu e asa usoara ca pasca de branza de vaci, e mult mai fina si mai potrivita ptr. o masa mai festiva. Mi-a placut mai mult decat cea doar cu branza de vaci.