April 2, 20197 yr Author comment_251781 Daca nu-mi pica nici o "colomba" cred ca viu face paharelele din primul mesaj anul asta, lejere, moi, bune si usoare Report
April 2, 20197 yr comment_251782 Buna ideea cu bavareza, usoara si buna! Eu in ultimul timp am redus drastic meniul si fac doar de pofta cate ceva. Friptura, ouă si drob, am asta este meniul. Cozonacul l-am redus la unul de pofta si mai fac o pasca fara aluat sau cu foarte putin, depinde cat framant. Report
April 2, 20197 yr Author comment_251785 si bavareza e buna dar nu de ea ziceamci de paharelele din primul mesaj, doar biscuiti pe fund, capsuni, iaurt amestecat cu miere si iar capsunipentru cine suporta mascarpone se poate inlocui iaurtul cu el, eu nu-l suportnici eu nu fac mare lucru, baza e grataru si eventual ceva legume in vreun fel si atitsingura pasca care m-ar atrage ar fi cea fara aluat, ca e si mai rapida da' sa vad cum voi sta cu timpul si cheful Report
April 2, 20197 yr comment_251787 nici eu nu fac mare lucru, baza e grataru si eventual ceva legume in vreun fel si atitsingura pasca care m-ar atrage ar fi cea fara aluat, ca e si mai rapida da' sa vad cum voi sta cu timpul si cheful Stai soro, de abia a inceput luna (si postul) si deja faci planuri pentru Pasti?Grabita mai esti! Report
April 2, 20197 yr comment_251792 In patru saptamani este Pastele, asa ca timpul zboara rapid. Ne razgandim de 100 de ori, ce meniu facem pana atunci . Adriana, am inteles ca nu vrei bavareza, dar mie aia mi-a facut cu ochiul. Nu stiu cum fac, dar nu ma gandesc ce sa fac de mancare cat ma gandesc la ce fac dulce, ca am o listaaaaa lungaaaa si in continua modificare, cand ar trebui sa fie scurta spre inexistenta Edited April 2, 20197 yr by mino Report
April 2, 20197 yr Author comment_251795 Pai de aia suntem aici, să ne sfătuim, răzgîndim împreună ?Ma bucur ca-ti place Report
April 21, 20251 yr Author comment_270865 Hai ca mai trag sus si mesajul asta Meniu foarte simplu, oua, drob, salata boeuf si salata de vinete, toate facute de sora-meaApoi carne la gratar din pacate nepozata cirnat de gratar, coaste si ceafa de porc, pulpe de pui si diafragma de vita. Plus salata cu de toate si spanac cu smintina tot de sora-mea facut.Apoi un fel de pasca fara gluten si fara lactoza, tot de sora-mea facuta si foarte buna. Ar fi mai mult un cheese cake cred. Baza de biscuiti fara gluten si umplutura de urda fara lactoza, ou, faina de orez si stafide, foaaarte buna. Report
April 22, 20251 yr comment_270871 Adriana, ca de obicei frumos si imbietor. Ori ca e simplu ori mai sofisticat meniul, mesele tale transmit un sentiment placut, de confort ...umplutura de urda...Anul asta am facut si eu pasca cu umplutura de urda amestecata cu branza de vaci, dar masa mai mare a fost urda. Nu e asa usoara ca pasca de branza de vaci, e mult mai fina si mai potrivita ptr. o masa mai festiva. Mi-a placut mai mult decat cea doar cu branza de vaci. Report
April 22, 20251 yr Author comment_270872 Multumesc, am mai putin timp ca in trecut (ca uitindu-ma in urma ma minunez cite faceam ) dar un pic un pic tot incerc sa mentin Report