April 29, 201115 yr Author comment_87049 Vaaiii, am pierdut-o pe Posh-girl.Vad daca recuperez ceva pe youtube.trebuie sa o caut si eu sa vad ce am pierdut Inca n-au bagat nimic pe youtube, daca gasiti, bagati aici! Report
April 29, 201115 yr comment_87050 Vaaiii, am pierdut-o pe Posh-girl.Vad daca recuperez ceva pe youtube.trebuie sa o caut si eu sa vad ce am pierdut Inca n-au bagat nimic pe youtube, daca gasiti, bagati aici! iaca aci http://www.radaronline.com/photos/image/126101/2011/04/beckhams-arrive-royal-wedding Report
April 29, 201115 yr comment_87051 mie imi plac palariile in general, eu sant o persoana care poarta dar unele intr-adevar sant mai urate ca o olita de noapte n-am vazut-o pe posh si nici nu ma deranjeaza. Pippa e frumoasa ca si Kate....iar rochita de mireasa mi-a placut mult mult mu;lt de tot Report
April 29, 201115 yr Author comment_87052 iaca aci http://www.radaronline.com/photos/image/126101/2011/04/beckhams-arrive-royal-wedding Saru'mana! Zici ca-i vaduva neagra. Report
April 29, 201115 yr comment_87053 iaca aci http://www.radaronli...e-royal-wedding Saru'mana! Zici ca-i vaduva neagra. am gasit si filmulethttp://royalwedding.yahoo.com/blogs/the-beckhams-arrive-at-the-royal-wedding-7754?nc si gata, ma intoc la munca https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_fessee.gif Report
April 29, 201115 yr comment_87054 Pe mine m-a amuzat asta http://video.click.ro/video-INCREDIBIL__Nunta_Regala__parodiata_intr-un_stil_foarte_haios-4470.html Report
April 29, 201115 yr comment_87055 Nico e in Anlgia, poate a fost azi pe strada, ca is multe street parties anuntate azi. Daca aratam si eu asa ca Pippa, zic si eu ca Boni, alegeam si eu rochia de mireasa. Iar verigheta este adorabila. Si as da orice pentru galbenul ala ca e superb!! Muzica m-a transpus in trecutul Angliei, mi s-a facut iar invidie instantaneu ca nu am avut si eu cap sa studiez acolo la Cambridge ori la Oxford...ai mei nu or avut afaceri si nici bani sa ma dea la scoli inalte. As mai vreao o viata. Cred ca in seara asta ma uit la the Tudors Report
April 29, 201115 yr comment_87056 iaca aci http://www.radaronline.com/photos/image/126101/2011/04/beckhams-arrive-royal-wedding Saru'mana! Zici ca-i vaduva neagra. Jur ca ezact' la asta m-am gandit,mi-a trecut prin minte cand am vazut-o Ce-i drept nu-s eu f. sofisticata si poate nu sunt eu in masura sa judec,na' ... Report
April 29, 201115 yr comment_87057 Scuzati dezlînarea de mai sus, dar eu ma chinui cu niste teza de limba...engleza si am de trei zile o stare depresiva neintrerupta...din cauza de corecturi. Lalique, economicul ca economicul, dar ia gandeste-te la sutiatia diplomatica, politica a tarii...macar prin Hohenzolerni sa ne mai fi salvat bruma de mandrie nationala, sa mai fi pastrat o parere de eticheta, poate nu ne-or mai fi invadat manelismu' si prostia. Zic si io, ca mare polit nu is. Report
April 29, 201115 yr Author comment_87058 Chiar, am uitat de Nico.Poate apare si ea si ne da gossip cald! Report
April 29, 201115 yr comment_87066 M-am uitat am fost ochi si urechi, rochia nu m-a impresionat foarte mult,sa zicem ca e asa cum trebuia sa fie, fara sa iasa din tipar, pentru mine e prea clasica.Binenteles ca nu ma asteptam sa vina cu spatele gol sau altceva, dar dupa cum au dscris-o luni in sir pe Kate, etc, ma asteptam sa indrazneasca putin mai mult. Report
April 29, 201115 yr comment_87069 Si eu recunosc,ca am fost putin dezamagita ,pt. unii putin inseamna mult dar parca prea modesta pt. o printesa,in schimb ador clinele rochiile din cline au o forma aparte f. eleganta cred eu,care-mi place mie mult cum se aseaza. Report
April 29, 201115 yr comment_87070 in schimb ador clinele rochiile din cline au o forma aparte f. eleganta cred eu,care-mi place mie mult cum se aseaza.ce e cline, Geanny? ca nu stiu incotro sa ma gandesc sau sa ma uit? Report
April 29, 201115 yr comment_87071 Etaly, sunt in Irlanda. Aici toata lumea vrea sa vada nunta. Eu am fost la medic cu bebe in timpul asta si n-am vazut-o. Am intrat sa vad barfele Report
April 29, 201115 yr comment_87072 mie mi-a placut rochia,fata de cea a lui Lady Di care mi s-a parut prea "bufanta".Simpla, asa cum este Kate fara sa vrea sa iasa in evidenta prea mult.Broderia de sus si de pe trena au dat tot farmecul. Cat de galbenul reginei, norocul celor care au pariat Palariile imi plac de mor.Bine au fost cateva de zicei ca-s extraterestrii, cum ar fi de ex cea a printesei Beatrice(parca). Report
April 29, 201115 yr comment_87073 Scuzati dezlînarea de mai sus, dar eu ma chinui cu niste teza de limba...engleza si am de trei zile o stare depresiva neintrerupta...din cauza de corecturi. Lalique, economicul ca economicul, dar ia gandeste-te la sutiatia diplomatica, politica a tarii...macar prin Hohenzolerni sa ne mai fi salvat bruma de mandrie nationala, sa mai fi pastrat o parere de eticheta, poate nu ne-or mai fi invadat manelismu' si prostia. Zic si io, ca mare polit nu is. Asta e o discutie luuunga, stii ca primul lucru pe care-l ataca cei anti monarhie esta partea economica. Ca-i scump. Ceea ce se pare ca nu-i adevarat. Ca la noi clasa politica lasa mult de dorit e stiut demult. O persoana onesta, cu un anumit grad de cultura, cu verticalitate, odata intrat in roata politicii trebuie sa cedeze clientelismului politic si economic la nivel de partid ca sa acceada la o functie care sa-i dea reprezentare si drept de vot, la un loc bun pe lista de candidati. Poate fi el cel mai merituos, cel mai muncitor, daca nu-i dispus sa cedeze favoruri, n-are sanse sa urce, sa avanseze pe scara politica. Intr-un cuvant trebuie sa fie coruptibil. Nu numai in Romania ci in multe alte tari accesul la functii inalte in politica se face asa. Ori un om onest care deja stie cum functioneaza lucrurile chiar daca ar dori sa se implice tot ramane deoparte fiindca stie ca n-are sanse inca din start. Diferenta de dezvoltare intre diverse tari este de fapt cat se fura. Unii fura tot (vezi cazul lui Gaddaffi- unde nu se poate deosebi averea statului Libian de averea personala a dictatorului), altii fura doar 80% (cazul Portugaliei), prin tarile nordice fura si ei dar mai cu bun simt si stiu sa dea mult in schimb poporului care i-a ales. Cand zic fura ma refer la contracte de milioane de care beneficiaza amicul x din acelasi partid, ori amicul y care a sponsorizat campania electorala, ori amicul z care m-a pus pe locul 2 pe lista si am fost ales, etc. Umila mea parere este ca atata vreme cat presedintele are culoare politica mereu va exista si clientelism politic. Daca sunt din partide diferite isi vor pune bete in roate unul altuia. Daca sunt din acelasi partid se sprijina unul pe altul. In opinia mea monarhia aplicata unor tari civilizate ofera un alt fel de reprezentare, mai elegant, mai neutru, mai discret si fara clientelism politic. Romania ar fi fost mult mai castigata. Si eu nu sunt o romantica, nu visez cu printi si printese, nu-s foarte interesata nici de aspectul "monden" al unei monarhii. Pe mine ma intereseaza strict aspectul reprezentativ.In Romania in loc sa avem unii politici flamanzi gata sa fure tot pentru ei, pentru familii si pretini, poate aveam un rege si o clasa politica imbatranita provenita de prin puscariile comuniste, dispusa sa guverneze mai onest, fara sa fure atata. Saracu' Coposu nici n-avea pentru cine fura ca doar ii omorasera sotia in puscarie si nu avea copii. Omul asta nu cred ca era pus pe imbogatire. Nici Ion Ratiu ori Radu Campeanu. Dar cum astia nu erau din randurile securitatii n-au avut sanse. In fine, scuze ca am stricat topicul de nunta cu chestiuni plictisitoare. Report
April 29, 201115 yr comment_87075 Madama Beckham este una dintre cele mai ridicole muieri, parerea mea iar presa mondiala si mai ridicola ca o tot aduleaza atat. Mie mi se pare foarte aroganta si cu nasul pe sus de genul "nu-i nimeni ca mine", afiseaza intotdeauna un comportament parca foarte bine studiat de acasa, nu mi se pare naturala deloc. Report
April 29, 201115 yr comment_87076 Care va vaitati ca ati pierdut Posh-oaica? http://i798.photobucket.com/albums/yy270/Andrei78/RDI-Board/6e222d48.jpg Report
April 29, 201115 yr Author comment_87077 In fine, scuze ca am stricat topicul de nunta cu chestiuni plictisitoare. Chiar deloc, Laura!Face parte din program.Ca la toate nuntiile discutam si vorbim de toate, ca avem timp.Sper sa dureze trei zile si trei nopti ca la o nunta din povesti.Nu-s romanticoasa, am duar chef de barfa. Report
April 29, 201115 yr comment_87082 Mie mi-a placut foarte mult rochia (in partea de sus semana cu a mea) si diadema si voalul foarte simple, mi-a placut foarte mult rochia sorei si a mamei, regina de-acu are stilul ei n-ai ce-i face. Eu m-am uitat printre picaturi de dimineata, am vazut niste specimene de tot ridicolul inclusiv excesiv de antipatica Victoria. Iar Kate a fost mereu extrem de dezinvolta, zimbareata si fireasca si cred si fericita. Mi s-a parut ca atunci cind s-au asezat in trasura l-a intrebat daca era fericit El era un pic mai emotionat si mai cum sa zic nu in elementul lui. Report
April 29, 201115 yr comment_87083 Cum sunt inca setata pe ora Europei, m-am trezit si eu pe la 5 dimineata si am vazut pana la urma toata nunta Frumoasa si eleganta rochia lui Kate! Frumosi amandoi si sper sa fie o uniune din dragoste care sa reziste. Tiara a fost imprumutata de la regina - mama regina i-a facut-o cadou reginei la 18 ani (bijuteriile coroanei se dau cu imprumut dar trebuie returnate)Regina poarta mereu culori puternice -rochia a avut broderie sub forma de raze de soare la gat si o frumoasa brosa care se numeste "Queen Mary's True Lovers Knot" Mi-a placut si rochia Camillei si a mamei Middelton (care mai degraba ai zice ca e o sora a mare a lui Kate si Pippa). Rochia Pippei si a puiutelor mici a fost facuta din acelasi material ca rochia miresei.Pe mine ma amuza palariile (am purtat si eu la cateva nunti de britanici) - aici mi s-au parut chiar decente fata de vezi la Ascot Harry e adorabil si nu a rezistat sa nu se uite furis sa vada rochia lui Kate (i-a spus lui frate-su ca arata superb, dupa care si William s-a intors sa vada ) William i-a spus lui socru-su inainte de inceperea ceremoniei "We're supposed to have just a small family affair" (-traducerea relativa ar fi "Ar fi trebuit sa fie doar in familie") Report
April 29, 201115 yr comment_87085 Mie mi-a placut foarte mult rochia (in partea de sus semana cu a mea) si diadema si voalul foarte simple, mi-a placut foarte mult rochia sorei si a mamei, regina de-acu are stilul ei n-ai ce-i face. Eu m-am uitat printre picaturi de dimineata, am vazut niste specimene de tot ridicolul inclusiv excesiv de antipatica Victoria. Iar Kate a fost mereu extrem de dezinvolta, zimbareata si fireasca si cred si fericita. Mi s-a parut ca atunci cind s-au asezat in trasura l-a intrebat daca era fericit El era un pic mai emotionat si mai cum sa zic nu in elementul lui.I-a spus lui ca e foarte fericita Si ea a fost foarte emotionata in timpul ceremoniei:) Dar Harry parea chiar mai agitat decat fratele Report
April 29, 201115 yr comment_87087 William i-a spus lui socru-su inainte de inceperea ceremoniei "We're supposed to have just a small family affair" (-traducerea relativa ar fi "Ar fi trebuit sa fie doar in familie")De asta-i compatimesc eu asa...ca nu pot avea intimitate.Ce naiba,sînt si ei oameni Eu am vazut doar niste imagini,si am auzit niste comentarii de cacat din partea presei,iar în rest nu ma intereseaza.Îmi place Kate,rochia a fost superba din punctul meu de vedere(desi eu nu le am cu astea),si i s-a potrivit de minune(nu ma refer ca marime )!Sper sa fie fericiti! Report
April 29, 201115 yr comment_87090 William i-a spus lui socru-su inainte de inceperea ceremoniei "We're supposed to have just a small family affair" (-traducerea relativa ar fi "Ar fi trebuit sa fie doar in familie")De asta-i compatimesc eu asa...ca nu pot avea intimitate.Ce naiba,sînt si ei oameni Eu am vazut doar niste imagini,si am auzit niste comentarii de cacat din partea presei,iar în rest nu ma intereseaza.Îmi place Kate,rochia a fost superba din punctul meu de vedere(desi eu nu le am cu astea),si i s-a potrivit de minune(nu ma refer ca marime )!Sper sa fie fericiti! Kate a avut 10 ani sa-si dea seama daca viata de la "curte" e potrivita pentru ea sau nu. E o tipa desteapta care si-a dorit casnicia cu Will si care intra cu ochii deschisi in viata asta (nu cum a facut-o Lady Diana) In plus la ei nu e a treia persoana (cum a fost Camilla)Mai are si avantajul varstei (nu e o pustoaica de 18 ani)si eu cred ca va face fata fara probleme. Referitor la comentarii, la noi a fost ok - am alternat tv-ul Canadian (unde nu avea cum sa fie de rau ca doar Coana mare a lor e si Coana mare a noastra aka Regina) cu NBC -frumoase si interesante comentariile. Acum interesant e de vazut daca bietul Charles mai ajunge rege...ca regina nu are decat 85 de ani si mama regina a trait pana la 101... Report
April 29, 201115 yr comment_87092 I-a spus lui ca e foarte fericita aha, mersiDe asta-i compatimesc eu asa...ca nu pot avea intimitate.Ce naiba,sînt si ei oameni Da, erau luati atit de mult in prim plan toti ca pentru cine intelege ca Uma a "auzit" tot ce si-au zis. Report