May 23, 201115 yr comment_89867 Am prestat-o si eu cu foi filo si multa feta si brinza boursan, am adaugat si ceva usturoi si ceapa. Report
May 23, 201115 yr comment_89878 Arata tare bine tarta, am facut si eu ceva in genul anul trecut,dar al meu nu se impaca cu tartele de genul asta si raman sa mananc o tava numai eu.Anul asta chiar am facut diverse retete cu sparanghel si apropo de supe eu am avut o combinatie de supa de sparanghel al cu perisoare cu leurda si am mai incercat sparanghel la cuptor cu somon si spanac Report
May 28, 201115 yr comment_90653 Pina acum faceam tarta lui Jamie Oliver cu cartofi, asparagus si foi filo, dar o voi incerca si pe asta pt ca am senzatia ca e mai usoara. Tarta lui Jamie am facut-o eu azi ... Urmatoarea va fi cea a Mayei , azi am vazut-o prea tarziu . cu o salata pe langa Report
May 29, 201115 yr comment_90673 Tarta lui Jamie am facut-o eu aziimi explici cum? Baza e din foi filo: am pus 6 foi, pensulate cu unt topit. Am lasat foile dreptunghiulare, desi tava e rotunda, marginile ramase le-am adus peste umplutura. Pentru umplutura am amestecat:- 2 cartofi taiati cuburi, fierti si zdrobiti - 3 oua batute cu 4 linguri de smantana lichida (cred ca ar merge si lapte) sare, piper si nucsoara- branza (Gruyere si Jarlsberg) - la sfarsit am adaugat sparanghelul oparit in prealabil 3 - 4 minute si taiat bucati. Am turnat umplutura peste foi, am adus marginile peste Am pensulat cu unt topit deasupra si am mai ras niste Gruyere Am copt-o la 180 C. Report
May 29, 201115 yr comment_90715 super, mersi, am foi fillo, tre sa iau sparanghelCu placere Adriana. Report
May 29, 201115 yr comment_90759 OFF : Ria, de m-ar vede barbatul ca pun jarlsberg in tarta m-ar alerga cred:) sacrilegiu! e terminat dupa branza asta si la mine e scumpa tare. Report
May 30, 201115 yr comment_90761 OFF : Ria, de m-ar vede barbatul ca pun jarlsberg in tarta m-ar alerga cred:) sacrilegiu! e terminat dupa branza asta si la mine e scumpa tare. Off si eu Angel si la al meu sot ii place, el il scrie tot timpul pe lista de cumparaturi (sa nu cumva sa uitam sa-l luam ) Report
June 2, 201115 yr comment_91329 Baza e din foi filo: am pus 6 foi, pensulate cu unt topit. Am lasat foile dreptunghiulare, desi tava e rotunda, marginile ramase le-am adus peste umplutura. Pentru umplutura am amestecat:- 2 cartofi taiati cuburi, fierti si zdrobiti - 3 oua batute cu 4 linguri de smantana lichida (cred ca ar merge si lapte) sare, piper si nucsoara- branza (Gruyere si Jarlsberg) - la sfarsit am adaugat sparanghelul oparit in prealabil 3 - 4 minute si taiat bucati. Am facut-o, foile mele erau brik, nu phillo, 8 in total, le-am pus pe toate.cartofii la fel, ouale, smintina, brinza am folosit ceea ce aici se numeste Maasdamexcelenta Report
June 3, 201115 yr comment_91344 m-ati dat gata cu asta salivez de cate ori ma uit la poze. imi schimb modul de a face cumparaturi si comand cutie cu legume si zarzavaturi, fructe de la producatori si mi le aduc acasa. poate este si sparanghel in cutie, rotesc ei tot, asa nu iei mereu aceleasi produse Report
June 3, 201115 yr comment_91371 Am facut-o, foile mele erau brik, nu phillo, 8 in total, le-am pus pe toate.cartofii la fel, ouale, smintina, brinza am folosit ceea ce aici se numeste Maasdamexcelenta Adriana arata super tarta ta Foarte buna ideea de a folosi foile brick. Report
June 3, 201115 yr comment_91380 Necesitate eram convinsa ca am cumparat phillo cind de fapt erau brik Report