Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cat costa gustul romanesc...

Featured Replies

Nu stiu cum de ai nimerit tocmai seitul cel mai scump.De curiozitate m-am uitat la lautarul, eugenia este 19 centi buc, carnea de mici 17€ - 2.2 kg.Eu pe vremea cand comandam la ei am fost multumita, carnea de mici mi-a placut mai mult decat cea cumparata de la mag romanesc din Leverkusen.

Oricum nu poti face comparatie la preturi fata de ce este in tara gandeste-te ca anumite produse sunt importate, deci nu poti avea pretentia sa dai cat ai fi dat in tara..Oricum kg de carne de mici in tara e cam 4€ in functie de magazin.Eu oricum nu ma mir de produsele si preturile de aici, e normal sa fie mai mari ca nu-s loco(nici macar nu mi-am pus problema sa mai calculez, daca am pofta imi iau,ca doar nu cumpar zilnic), atata timp cat in tara kg de sorici ajunge si la 700 mii, cam cat as da eu aici pe kg de vita argentiniana, asa ca.....

Cauta un magazin rusesc prin zona(daca vrei ma interesez la o prietena de a stat in Düsseldorf),ei au de fel produse romanesti.Eu cumpar de la ei carne de mici, cca. 4€ 800 gr(produs aici a la Sibiu), eugenii dobrogea pachet de 7 bucati pana in 2€, zacusca de la Arovit 300 gr aprox. 2.20, glucoza 90 centi, telemea de vaca sau oaie de la Dorna cca. 1,5€, vinuri romanesti(preturile cu dif f mica fata de tara), pate de ficat , pufuleti.Ce nu au sunt pufarinele, mie asta imi plac.

Mutti, asa e, au inghetata buna rusii eu iau vafe cum erau pe vremuri la noi.mie imi plac cele in hartie albastra din lapte condensat.

Foxy, agentie Atlassib nu exista la Düsseldorf,decat autogara.Singura agentie si coletarie din zona aia e la Köln.Mie una nu-mi place deloc Atlassibul, iar tipul din Köln e un nesuferit.Voi spuneti de venit acasa sa duca pachetele, eu am asistat la o faza la ag din Köln, venise o tipa ca sa vada cum poate face reclamatie,fiinca trimisese in tara mamei ei(o femeie batrana) nu mai stiu exact, frigider sau aragaz, cert este ca nu au cerut sa-i livreze acasa coletul, iar cei de la Atlassib din localitatea respectiva l-au dus si i-au cerut femeii vreo 200€.

• Author

Stai putin ca m-ai ametit de cate informatii mi.ai dat aici. Dar cea care mi-a ramas pe cerebel e ca in tara kilogramul de sorici de porc (adica opinci cum zice tata) este de 700 mii lei???

Apoi: evident ca am cantarit eu inainte toate siteurile de pe lista de ofertanti virtuali din Germania si am motivele mele sa nu ii fac profit lautarului :D Doar celui veritabil cand mi-o canta la nunta :D

Atlassib-ul are cartierul general adica acolo unde doarme ei, se scobeste intre dinti, se scarpina in urechi etc. la Dortmund. Acolo este capatul de linie pe Germania. Este un apartament undeva intr-un imobil si de regula este o tanti fuaaarte plictisita, facuta permanent si care -cel putin in preajma sarbatorilor, experienta nu singulara facuta de mine- se plimba foarte bosumflata intr-un training suit pe.acolo, pufneste pe nas, are ochii carpiti de somn si miroase a parjoale - cand vin clientii sa isi ridice coletele. Sta pe scaun frumos, adica picior peste picior, afisand inconfundabilul aer plicitist al unei foste secretare de succes pe vremea lu' raposatu' si urmandu-te cu privirea lenesa spre intrigata (adica: hai draga-odat' cu bagaju' ala) cum incerci sa iti identifici pretiosul bagajel cu miros de mama si tata ingropat in multitudinea de alte bagaje cu acelasi miros iubit si ravnit alö multor tati si multor mame de acasa :D Concluzia? Aceeasi ca si acum 8 ani: despre competenta si calitatea serviciilor poti sa le reciti ani de zile astora de la Atlassib, nimic nu se va schimba atata timp cat nu vine concurenta puternica. La fel si cu magazinele virtuale.

Mersi de pontul cu magazinele rusesti. Aici e o comunitate mare de rusi, unde stau eu.

Stai putin ca m-ai ametit de cate informatii mi.ai dat aici. Dar cea care mi-a ramas pe cerebel e ca in tara kilogramul de sorici de porc (adica opinci cum zice tata) este de 700 mii lei???

da, ai citit bine, kg poate ajunge si la 700 mii

Atlassib-ul are cartierul general adica acolo unde doarme ei, se scobeste intre dinti, se scarpina in urechi etc. la Dortmund. Acolo este capatul de linie pe Germania.

poate e cap de linie acolo, dar mai aproape de tine(cred) e ag Köln, eu cat am stat acolo cu ei trimiteam, fiinca Eurolinesul nu aveau ag, doar ajungeau autocarele in autogara si-mi era peste mana sa vin sa astept autocarul, asa ca de vreo 2 ori am folosit Atlassibul, .Au birou acolo si preiau coletele.Sunt chiar in centru, pe langa gara.

Mersi de pontul cu magazinele rusesti. Aici e o comunitate mare de rusi, unde stau eu.

incearca, mai ales daca mai sunt romani in zona cu siguranta aduc si produsele noastre.

Rusii au pufuletzi romanesti si pepeni muratzi moldovenesti :D

Ah.........si icre cred ca au tot timpul.

Rusii au pufuletzi romanesti si pepeni muratzi moldovenesti ;)

Ah.........si icre cred ca au tot timpul.

Icre au tot timpul , da,dar le mai gasesti si la turci, eu mai iau sambata ca vin turcii cu "dughenutza" in fata la real si au tot felul de preparate, yumi.

Pufuleti luam si noi din cei romanesti de la rusi(au si ei pe ai lor, dar am impresia ca-s dulci),da nu-s tocmai cei mai buni.In schimb au(cel mult la noi) castraveti in saramura, nu in otet,buni, buni, ca la mama acasa, la fel si varza murata.Al meu mai ia coasta de cal(producite ruseasca), bunutza, eu in schimb am luat kaizer f bun si slaninutza cu sorici(nu ca cea cea a nemtilor)

acolo nu se gasesc icre tarama de vanzare?

sunt