May 12, 201115 yr comment_88587 Nu stiu daca cei din alte tari au posibilitatea sa comande diverse produse romanesti pe net, respectiv daca in tarile respective exista ceva liferanti de asemenea marfuri, insa - spuneam si la topicul nemtesc - eu am platit astazi pentru cateva eugenii, ceva ciocolata de casa, 100 g parizer ordinar, 100 g muschi tiganesc, niste icre, un borcan de mustar de masa- din ala dulce- si unul de zacusca nici mai mult nici mai putin de 27 euro, cu "impachetat" (respectiv invelit produsele in niste celofan din ala cu basicute - sparte- si ingropate in multe fasiute de hartie de la masinaria aia de dsistrus documente - aici salut spiritul reciclator si atentia cu care respectiva firma are grija de mediul inconjurator) si transport. Mai aveam pofta de pufuleti, de alte alea si mai ales de carne de mici. Insa cand am vazut pretul la carne de mici...respectiv ca 17 euro pe kil, am zis, mah, si totusi, cum se justifica asemenea pret? Aveti experiente de genul? Cat e un kil de carne de mici in tara? Iacata festinul meu de azi...scumpa al naibii. Vreau sa va spun ca eugeniile Dobrogea is super bune! Zacusca...de la toamna ma apuc sa imi fac. Icrele...hmmmm, imi e dor de icrele tatei. Report
May 12, 201115 yr comment_88592 Sa le mananci cu placere Laponica! Eu cer la ai mei sa-mi puna pachet, face 3-5 zile. De obicei cer cascaval Nasal (bomba de miros daca se gandesc vamesii sa deschida ambalajul ), branza cu mucegai, telemea, slanina, nugat ori halvita si medicamente (algocalminul fiola, paracetamol sinus si sirop de tuse cu patlagina). In rest imi omor dorul de parizer, sarmale, zacusti, peshte de apa dulce si de icre la mama acasa din 2 in 2 ani. 17 euro pentru carne de mici mi se pare enorm. Mititei imi fac dupa retata Mayei de aici si ies mult mai buni chiar decat cei ce-i cumparam gata facuti din Romania. Cand am in plan mititei cer la raion o carne mai grasa, cea de vita cu niscaiva grasime galbena si le zic sa mi-o dea prin masina de 2 ori. O minunatie! Neaparat sa incerci. Report
May 12, 201115 yr Author comment_88595 Scumpa, iti multumesc de urari! Deja o parte din ciocolata a disparut Si eu de cand sunt venetica pe alte meleaguri am facut mereu mici dupa reteta de la Carul cu bere si au iesit de fiecare data o nebunie, cu mult mai buni decat cei cumparati in tara. Doar ca, avand in vedere "timpul liber" inexistent am spus ca poate gasesc sa cumpar rapis si fac unu-doi mici acolo de pofta. Doar ca preturile pe care le practica astia is teribile. Pentru 3 eugenii am dat aproape 2 euro, habar nu am cat vine asta in lei ca nu mai stiu cursul. Pentru 10 batoane de cioco de casa 6,50 euro. Cum spuneam, nu mai am timp nici de scarpinat ... la ceafa, sa zicem. Report
May 12, 201115 yr comment_88597 3 eugenii 2 euroooo??o eugenie din aia nu mai stiu cat e, dar e f ieftina, jur, imi iau cand merg in ro cu sacu'2 euro inseamna fo 85 de lei noi acum, cam cat sa-ti iei un sac de eugeniite-ai lasat jecmanita, serios.tot e bine ca ti-ai facut o pofta. dar sunt curioasa de o chestie, cand si unde ai gasit tu zacusca de cumparat care sa fie si buna? eu nu m-as risca nici sa fie gratis. tu nu ai in toata jermania un magazin romanesc? noi avem aici, nu e ieftin, dar nu se compara cu scorurile pe care le-ai impuscat tu ah, si parizer?? Report
May 12, 201115 yr comment_88599 Laponica,micii,kila,costa 7,40 nu 17 euro kila Iti dai seama ca la pretul asta nu ar cumpara nimeni o carne macinata.Nu vreau sa fac comentarii la mezelurile romanesti(cunosc,ca si noi avem magazine pe aici),pentru ca mi-as lua-o pe cocoasa Asa ca ma opresc la faza care primesc doar înjuraturi de la cei care stiu ce gîndesc eu despre macelariile care ofera aceste alimente.Eu nu cumparam atunci nici carnea aia de mici,dar am luat-o ca asa s-a dorit.Cum spuneam,au fost ok,dar îi prefer pe ai mei(unde stiu ce este în maglavais ). Report
May 12, 201115 yr comment_88600 3 eugenii 2 euroooo?? tu nu ai in toata jermania un magazin romanesc? noi avem aici, nu e ieftin, dar nu se compara cu scorurile pe care le-ai impuscat tu Asta e nimica,o bucatica de telemea de 200 g,costa 5 euro (la magazine pe care le-am vizitat eu,din curiozitate...si pe care nu le voi mai vizita.Eu daca vreau ceva,dau banu si nici nu-mi pare rau.Dar astept calitate! Si pentru ca cei în cauza nu-mi ofera,prefer sa-i ocolesc Report
May 12, 201115 yr comment_88601 2 euro erau cand am plecat eu din Romania , adica acum vreo 12 zile , 8.2 lei .O Eugenie era undeva sub 1 leu , cred ca vreo 0.80 lei , asa ca pe banii aia iti luai vreo 10 .Nasol , si eu o sa duc dorul la cateva produse romanesti , nu multe :)si tare m-as mira sa gasesc pe undeva. Report
May 12, 201115 yr comment_88604 Lapona sa le mananci cu placere si sa-ti starneasca amintiri placute! Aici poti sa vezi ceva preturi, http://www.shopmania.ro/magazin~online-361_produse-alimentare~produs-pasta-mici-1kg~p-8723564.htmlvad si eu aici: - Micii vad ca la noi sunt 16-17 RON, iar aia ti-au echivalat leii in eur, deci au inmultit pretul de vanzare de aici cu 4,1. La asta se mai adauga si ambalajul si transportul? sau e cu totul?- eugenia 0.79 ron- icre vad de la 1.69 lei/75 g - 8.45 lei/350 g- zacusti am luat eu unele bio (cica) ieri cu circa 5 lei/borcanul Cat despre mezelurile romanesti sunt in totalitate de acord cu Maya, atat la parizer (mai ales!), dar si la muschi tiganesc. Mici eu nu mananc, tocmai cand ma gandesc la seul de oaie cu care sunt facuti ... plus alte chestii de le baga: au aratat la tv ca cea mai mare coada era in piata obor, la unii care aveau o reteta secreta ... pana la urma a fost dezvaluit misterul: bagau hartie igienica muiata in ei MariaSan, 2 euro inseamna circa 8,4 de lei noi (nu 85 ...uitasi o virgula si tu ... ) Anyway, Lapona daca vrei apeleaza la noi cu incredere si iti trimitem noi pachet cu astea, gasim noi ambalaj ecologic. Singura chestie ca nu am nici un habar cat pot fi costurile cu posta? 1 euro = 4,1 lei noi (Circa ...variaza zilnic ...) Report
May 12, 201115 yr comment_88606 Unii comercianti de aici sunt niste jnapani ce nu s-a mai vazut pe fata pamantului! eu am luat ieri pere (cica) Bio pentru fetita cu 57 lei kg, adica 14 euro/kg!!! Nici nu i-am spus lui tati, cred ca ma boscorodea 2 ani ... ca astea sunt preturi pt fraieri usor de pacalit ca mine, care inca mai cred in BIO! (Eticheta era gresita, pretul la jumatate, fata de ce mi-au batut alea pe casa ...si am vazut dupa plecare!). Asa ca nu esti tu singura inselata, eu am luat doar 5 pere micute cu 11 euro. Report
May 12, 201115 yr Author comment_88611 [color=#FF0000][b]Laponica,micii,kila,costa 7,40 nu 17 euro kila [/b][/color]Iti dai seama ca la pretul asta nu ar cumpara nimeni o carne macinata.Nu vreau sa fac comentarii la mezelurile romanesti(cunosc,ca si noi avem magazine pe aici),pentru ca mi-as lua-o pe cocoasa Asa ca ma opresc la faza care primesc doar înjuraturi de la cei care stiu ce gîndesc eu despre macelariile care ofera aceste alimente.Eu nu cumparam atunci nici carnea aia de mici,dar am luat-o ca asa s-a dorit.Cum spuneam,au fost ok,dar îi prefer pe ai mei(unde stiu ce este în maglavais ). 7, da 7, am tiparit eu aiurea. Si da, si la pretul asta e ceva de groaza! Iar da, calitatea este de ultima speta, e evident ca ei cumpara cele mai ieftine produse din tara si le vand aici la preturile astea nesimtite. De regula nu consum mezeluri insa o data la 5 ani am si eu pofta de trei felii de ceva, si mai ales atunci cand toate vapoarele mi se scufunda, macar gustul ca la mama, sau ca acasa sa ma bucure... Am facut poza la bonul de cumparaturi: Asadar 3 eugenii 1 euro jumate, nu doi. Dupa aia 10 batoane ciocolata de casa - produsa chipurile la ei in Nürenberg si prezentata ca specialitate Siebnbürger, 6,50 euro, cat e asta in lei, cam la 240 ooo parca? In conditiile in care aici o cioco Rittersport la 100 g o gasesti si la 50 centi. Report
May 12, 201115 yr Author comment_88613 3 eugenii 2 euroooo?? tu nu ai in toata jermania un magazin romanesc? noi avem aici, nu e ieftin, dar nu se compara cu scorurile pe care le-ai impuscat tu [color=#FF0000][b]Asta e nimica,o bucatica de telemea de 200 g,costa 5 euro (la magazine pe care le-am vizitat eu,din curiozitate...si pe care nu le voi mai vizita.Eu daca vreau ceva,dau banu si nici nu-mi pare rau.Dar astept calitate! Si pentru ca cei în cauza nu-mi ofera,prefer sa-i ocolesc [/b][/color] Buba cea mai mare este ca, de fapt, mai nimeni de pe aici nu ofera. Am gasit si in Frankfurt magazin si l-am vizitat si aceleasi chestii...plus muuulta "muzica". Multe magazine din astea is deschise de personagii dubioase si care jumulesc la greu clientii de aici, adica nu e fraieri dom'ne ei, se baga-n fata, adica, pe scurt: indivizii din cauza carora eu mi-am parasit glia muma si am ales sa inghit mult rahat printre straini pentru ca ma sufoca intelectual cand vad strazile pline de ei, s-au extins si aici. Dar poate sunt eu prea critica, prea pretentioasa? Poate o fi si un magazin de bun simt si nu il stiu eu. In orice caz planuiam sa mai iau ceva carti, filme de pe la unii care are chiar si manele la vanzare...insa mi-am spus lasa, mai bine sa o rog pe sora mea. Report
May 12, 201115 yr comment_88614 Unii comercianti de aici sunt niste jnapani ce nu s-a mai vazut pe fata pamantului! eu am luat ieri pere (cica) Bio pentru fetita cu 57 lei kg, adica 14 euro/kg!!! Nici nu i-am spus lui tati, cred ca ma boscorodea 2 ani ... ca astea sunt preturi pt fraieri usor de pacalit ca mine, care inca mai cred in BIO! (Eticheta era gresita, pretul la jumatate, fata de ce mi-au batut alea pe casa ...si am vazut dupa plecare!). Asa ca nu esti tu singura inselata, eu am luat doar 5 pere micute cu 11 euro. Daniella,da si tu esti culmea!Chiar meriti sa te broscodeasca tati!14 euro???În primul rînd,nu mai cumpara la fata chestii care nu-s de sezon.Cumpara pere atunci cînd se fac în tara.Mai bine cumperi un produs local decît pere din brazilia sau mai stiu eu unde.La noi perele bio,se gasesc si la 3,5-4 euro(zburate de altundeva).Locale,si sigur bune,nestropite,dar na stii si tu ca 100 % bio(ca na,olecuta e si atmosfera poluata )nu prea au cum sa fie-costa de la 4,5- 6 euro,în niciun caz 14.Asta e deja hotie la drumul mare! Report
May 12, 201115 yr Author comment_88615 Anyway, Lapona daca vrei apeleaza la noi cu incredere si iti trimitem noi pachet cu astea, gasim noi ambalaj ecologic. Singura chestie ca nu am nici un habar cat pot fi costurile cu posta? 1 euro = 4,1 lei noi (Circa ...variaza zilnic ...) Daniella, voi sunteti niste fete de milioane si iti si va multumesc. Toata familia mea este in tara si am cui sa spun. Doar ca ma gandeam si ma bucuram ca uite dom'ne, este in sfarsit posibilitatea sa fac si eu cumparaturi, asa conforme secolului in care traim si nu mai e nevoie sa o pun pe sor pe drumuri, sa stau sa astept doua saptamani, adica sa mananc o pufarina, un rahat -vorba ceea, ca asta si asa e mancat de multi si in ca pe gratis - cand mi se pune mie musca pe chelie, nu? Insa...pana sa invete neamu' nost cel vajnic si vestit neste treburi si socoteli, o mai curge apa si pe Dunare si pe Rin. Uneori mi se face atat de dor de tara incat ma intreb serios daca nu mai voi intoarce candva, daca in loc sa imi fac planuri prin alte colturi de lume, nu m-oi intoarce la vatra si apoi zbang, primesc cate o palma din asta si ma trezesc repede repede... Morala: trebuie sa imi consult agenda sa vad cand am timp sa prepar mici ori o ciocolata de casa...ori, varianta doi: las naiba ganduri d-astea si ies la alergat ori ma duc la sala si bag o sauna si un grepfruit si sigur is mai castigata. Report
May 12, 201115 yr comment_88616 Poate o fi si un magazin de bun simt si nu il stiu eu. In orice caz planuiam sa mai iau ceva carti, filme de pe la unii care are chiar si manele la vanzare...insa mi-am spus lasa, mai bine sa o rog pe sora mea.Magazin de genul asta,cu bun simt? N-as vrea sa te dezamagesc... Träum weiter,kleine! Carti eu îmi comand de la anticariat.De multe ori gasesti "piese" bune.Zic piese bune,ca stiu ca si tu adori mirosul cartilor vechi.Daca scormonesti bine prin anticariatele online,gasesti carti bune.Daca iei contact privat cu proprietarul,îti trimite contra cost si aici.Cartile sint ieftine,si nic transportul nu te da pe spate Laponela,ce sa învete neamtu' ma rog? Doar neamtu' ala ce-ti vinde tie micii aia e din România,nu e "neamt" La ce preturi dai pe cioco de casa la aia,ma gîndesc sa devin eu Liferant-ul tau...si uite cum se poate îmbogati omul Report
May 12, 201115 yr comment_88617 Eu sunt suta in mie de parere cu sorella mea, asta dupa ce am incercat multe din produsele dintr-un magazin romanesc pe care il frecventez acum mai des.Cind au aparut magazinele astea acu citiva ani, toate produsele erau facute aici cu carne de porc de aici (in Italia nu se poate importa carne de porc proaspata din Romania pentru ca are o chestie nu mai tin minte cum se numeste care e interzisa de legislatia de aici) si erau bune, cu trecerea anilor cererea s-a marit foarte mult datorita prezentei numeroase a romanilor si cu ea calitatea a scazut la fel de masiv. Carne de mici am luat de vreo 2 ori sa o incerc si au fost execrabili, pina si Stefano care e deschis mereu la chestii noi si incearca orice mi-a zis sa nu mai iau. La magazinul la care ma duc acum care e mai aproape de casa sunt produse facute in Romania, mi se pare mezeluri domnesti e marca, toate sun masiv injectate cu lichid, sunt ambalate sub vid si cind le deschizi stringi un pumn de lichid din ele plus ca pastrama e ca muschiul filè, si pe astea le-am incercat si m-am lasat.In mod total ciudat gasesc o pastrama la un supermarket, facuta tot aici care e decenta, nu e plina de apa dar un defect din pacate tot are, carnea nu e macra bine ci are portii destul de mari de grasime si zghirci. Eugeniile nu m-au dat pe spate niciodata asa ca nu ma atrag iar ciocolata exista aici de o mie de ori mai buna Conserve n-am deloc incredere sa gust.Imi pare rau ca te-ai suparat, cum se zice ai facut o incercare, a doua oara nu te mai prind astia de clienta Magazinele pe care eu le-am frecventat aici sunt cu bun simt.Pufuleti Lori aici sunt linga snacksurile alea cum le-o zice, pentru aperitive, sunt si simple si cu gust de brinza pe ei si sunt foarte buni, eu cind deschid o punga o dam gata eu Marco si Puffy Report
May 12, 201115 yr Author comment_88619 Poate o fi si un magazin de bun simt si nu il stiu eu. In orice caz planuiam sa mai iau ceva carti, filme de pe la unii care are chiar si manele la vanzare...insa mi-am spus lasa, mai bine sa o rog pe sora mea.Magazin de genul asta,cu bun simt? N-as vrea sa te dezamagesc... [color=#FF0000][b]Träum weiter,kleine! [/b][/color][color=#0000FF][color=#FF0000][b]Carti eu îmi comand de la anticariat.De multe ori gasesti "piese" bune.Zic piese bune,ca stiu ca si tu adori mirosul cartilor vechi.Daca scormonesti bine prin anticariatele online,gasesti carti bune.Daca iei contact privat cu proprietarul,îti trimite contra cost si aici.Cartile sint ieftine,si nic transportul nu te da pe spate [/b][/color][/color] >>>>>>>>>>>>>>>>Pai da-mi si tu te rog niste linkuri. Saru-muna! [color=#0000FF]Laponela,ce sa învete neamtu' ma rog? Doar neamtu' ala ce-ti vinde tie micii aia e din România,nu e "neamt" [/color]>>>>>>>>>>>>> Care neamt mama, ca io de ai nostri ai nostri vorbeam, de romanajii nostri cei vajnici, care tin magazinele cu pricina. Chit ca s-or fi nascut ei in familii "minoritare", provenienta romaneasca isi face dovada. Insa tind sa cred ca persoanele care detin asemeneamagazin nu is nemti. La ce preturi dai pe cioco de casa la aia,ma gîndesc sa devin eu Liferant-ul tau...si uite cum se poate îmbogati omul Ja, bisher konnte mich keiner davon halten. Und ich hoffe, ich kann diese Eigenschaft für immer bewahren Wie sagte der gute Osbourne? I am a dreamer, i dream my life away Report
May 12, 201115 yr Author comment_88620 Poate o fi si un magazin de bun simt si nu il stiu eu. In orice caz planuiam sa mai iau ceva carti, filme de pe la unii care are chiar si manele la vanzare...insa mi-am spus lasa, mai bine sa o rog pe sora mea.Magazin de genul asta,cu bun simt? N-as vrea sa te dezamagesc... Träum weiter,kleine! Carti eu îmi comand de la anticariat.De multe ori gasesti "piese" bune.Zic piese bune,ca stiu ca si tu adori mirosul cartilor vechi.Daca scormonesti bine prin anticariatele online,gasesti carti bune.Daca iei contact privat cu proprietarul,îti trimite contra cost si aici.Cartile sint ieftine,si nic transportul nu te da pe spate Laponela,ce sa învete neamtu' ma rog? Doar neamtu' ala ce-ti vinde tie micii aia e din România,nu e "neamt" [size=6][color=#0000FF]La ce preturi dai pe cioco de casa la aia,ma gîndesc sa devin eu Liferant-ul tau...si uite cum se poate îmbogati omul [/color][/size] Asta acu o vazui...bine-o zis cine-o zis: time is money! Report
May 12, 201115 yr comment_88621 sa stau sa astept doua saptamani, adica sa mananc o pufarina Lori de ce 2 saptamani?Cu Atlassib in 4 zile pachetul e la tine, poate chiar si mai repede.Ai mei imi trimit de ani de zile pachete cu zacusca si alte bunatati la borcan facute de mama, ca au alt gust facute de ea, e drept si apoi simt si eu gustul de-acasa.Atlassibul vine acasa si ia pachetul, platesti doar pachetul, nimic in plus.Iar cand trimit eu, il duce acasa, gratis. Nu stiu insa daca in toata Romania e asa. Rittersport aici la mine e 1,20 euro. Report
May 12, 201115 yr Author comment_88622 Pentru ca toti din familia mea sunt ocupati si in functie de cum au ei timp trimit. Cum adica...stai ca nu inteleg? Atlassib ia pachetul de acasa de la tine? In nici un caz la noi la VS. Au birou, te duci frumos cu pachetul, il desface, se uita, aproba, cantareste, platesti il pune undeva si e luat in functie de ce curse sunt. Daca nu au clienti sau pachete suficiente sta ala acolo ori il trimit la Sibiu si pe acolo mai sta, functie de -probabil- vigilenta angajatilor. Zic si eu... Cat despre transport gratis, asta nu am auzit-o...Plus ca acum nu mai am nici un oras central in apropiere - bine, am Düsseldorf - dar e la ca jumate de ora- sa ma duc sa iau cand vin ei. E in functie si de programul meu. Cu netul vine posta, imi lasa pachetul si gata. Ca sa trimit eu cu Atlassib...sa ma duc la 5 dimineata in gara la Düsseldorf, neh. Acum ceva ani, bine era situatie de Craciun, pachetul meu a ajuns in ca 3 saptamani. Era burdusit cu de toate: pastrame etc. sa va spun cum au ajuns? No, una e Germania si alta e Italia. Faptul ca sunt multi romani acolo, altele sunt si legarturile. Aici insa, in coltul de sus mai greu. [b]Daniella: [/b] posta romana costa cat transportul astora de la Nürenberg aici, cu un euro mai mult. Mi-a trimis sora mea niste pahare foarte grele de cristal cu posta romana si au costat 8 euro. Report
May 12, 201115 yr comment_88624 Pentru ca toti din familia mea sunt ocupati si in functie de cum au ei timp trimit. Cum adica...stai ca nu inteleg? Atlassib ia pachetul de acasa de la tine? In nici un caz la noi la VS. Au birou, te duci frumos cu pachetul, il desface, se uita, aproba, cantareste, platesti il pune undeva si e luat in functie de ce curse sunt. Daca nu au clienti sau pachete suficiente sta ala acolo ori il trimit la Sibiu si pe acolo mai sta, functie de -probabil- vigilenta angajatilor. Zic si eu... Cat despre transport gratis, asta nu am auzit-o...Plus ca acum nu mai am nici un oras central in apropiere - bine, am Düsseldorf - dar e la ca jumate de ora- sa ma duc sa iau cand vin ei. E in functie si de programul meu. Cu netul vine posta, imi lasa pachetul si gata. Ca sa trimit eu cu Atlassib...sa ma duc la 5 dimineata in gara la Düsseldorf, neh. Acum ceva ani, bine era situatie de Craciun, pachetul meu a ajuns in ca 3 saptamani. Era burdusit cu de toate: pastrame etc. sa va spun cum au ajuns? No, una e Germania si alta e Italia. Faptul ca sunt multi romani acolo, altele sunt si legarturile. Aici insa, in coltul de sus mai greu. [b]Daniella: [/b] posta romana costa cat transportul astora de la Nürenberg aici, cu un euro mai mult. Mi-a trimis sora mea niste pahare foarte grele de cristal cu posta romana si au costat 8 euro. Nu Lori, nu transportul e gratis (ar fi culmea!) ci faptul ca-ti duce pachetul acasa la usa, fara nici un leu in plus.Asta cand trimit eu de aici. Deci ai mei nu trebuie sa se duca ei dupa pachet, vine baiatul de la Atlassib direct acasa cu pachetul. Report
May 12, 201115 yr comment_88627 Cum adica desfac si se uita in pachet?Pai ce-s?Granicieri socialisti? Eu trimit cu o firma "no name" de 7 ani fara probleme, platesc sa trimit si ce trimit ai mei e gratis.Le lasa pachetul la poarta.No atlasib, no no no. Ce provizii imi fac eu din Ro: rahat, compot de visine, foi de napolitana.Nu duc dorul la mezeluri.la mici da, dar aia buni.Ce-am mancat ultima oara asta vara (ca-n iarna n-am mancat), m-a durut stomacul o luna. Report
May 12, 201115 yr comment_88628 Lori, de ce nu zici nimic? Daca ai pofte de produse de Romania eu iti trimit cu mare placere orice vrei, in cantitati mai mari si la preturi mult mai decente decat acel site. P.S. Oferta valabila pt oricine.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Report
May 12, 201115 yr comment_88629 Cum adica desfac si se uita in pachet?Pai ce-s?Granicieri socialisti? Eu trimit cu o firma "no name" de 7 ani fara probleme, platesc sa trimit si ce trimit ai mei e gratis.Le lasa pachetul la poarta.No atlasib, no no no. Ce provizii imi fac eu din Ro: rahat, compot de visine, foi de napolitana.Nu duc dorul la mezeluri.la mici da, dar aia buni.Ce-am mancat ultima oara asta vara (ca-n iarna n-am mancat), m-a durut stomacul o luna. Pai te si cred ca ai de unde alege, in Nord sunt o multime care fac transport, se ocupa de asa ceva.Eu ma bucur ca am Atlassib, 1 euro pe kg, in 4 zile-i acasa . Report