Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce am baut azi!

Featured Replies

Daca va place ideea, eu as pune de toate , alcoolice si non .Incep eu? :thumleft:

Nu stiu sa spun are aroma de piersici sau imi lasa o tenta de agave, bla bla bla .Imi place ca-i brut(sec) si atat.Imi pare rau ca trebuie sa incep cu un vin spumos spaniol si nu cu unul italian, dar asa s-a nimerit azi.Asta am avut , asta am beiut!Hic!

59_ddeffa5aaeb19092cc594fcd39f819d7_thumb.jpg

59_f4c50b3b974ab34b781e65081256c4b8_thumb.jpg

59_29a838b5cc2a2668ad9a5f5585ab2a2f_thumb.jpg

da, este foarte bun :floare:

cand am fost in spania si il cumparasem am avut norocul sa imi dea si saculetul frigo la el :hello: sa va fie de bine ,eu azi alcohol free :))

'Ti punch:

1/5 sirop de trestie (sau sirop de dulceata)

4/5 rom agricol

o bucata cît o piesa de 5 lei vechi (1989) de coaja de lamîie verde, stoarsa deasupra si lepadata în pahar

N-am mai apucat sa pozez ca a disparut :mrgreen:

'Ti punch:

1/5 sirop de trestie (sau sirop de dulceata)

4/5 rom agricol

o bucata cît o piesa de 5 lei vechi (1989) de coaja de lamîie verde, stoarsa deasupra si lepadata în pahar

N-am mai apucat sa pozez ca a disparut :mrgreen:

Ah, ce ma bucur ca ai inceput sa postezi cocktailurile multe pe care le faci :(

Si eu ma bucur, paream singura care bea din tot forumul, sau ca am deschis topicul doar pentru mine. =))

Nu, absolut, doar ca tre sa ma obisnuiesc sa fac poze si la sticle nu numai la farfurii :headbang:

In seara asta, bianco di Custoza, luat de la Lidl, costa putin si e discret, nimic deosebit

54_6ae5f86702ee9b10cca3fae8987d4f9c_thumb.jpg

• Author

:pupic: Ma bucur ca nu m-ai lasat singura!Pai daca pozam mancarea, de ce sa nu pozam si sticla!

Eu azi bere Corona , berea italiana nu poci s-o beau si pace.Bantui de la Budweiser , la Corona ,la Hineken!

Io am baut aseara o gura de Hennessy ,si jur ca m-am gîndit la Eataly si Adriana!(Nu v-am lasat singure,fetelor!!! :love7: )

Sorella mea draga, mersi ca te-ai gindit la mine :love7:

Noi azi la prinz l-am incercat pe asta, tot de la Lidl cumparat de incercat, dar e un pic dulce asa ca nu ma entuziasmeaza, pentru mine rosè-urile cele mai cele sunt cele frantuzesti, n-a fost unul care sa ma deziluzioneze.

54_7bed555b82af4dbe0f7dc2701ecf412b_thumb.jpg

[align=center]Adriana,Eataly... pentru voi :lol:

http://lh4.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/Sy6kOw9OvxI/AAAAAAAAA1E/NsYh_WkqnW0/m1.jpg

si al meu :)

Cheers!

http://lh4.ggpht.com/_jKEM-8_nOrM/Sy6kOjSDX9I/AAAAAAAAA1A/CAXzOnxm_eM/m.jpg[/align]

• Author

Acu vreo doua seri , un vin tot Piemontez, pe care il prefer in absolut dintre toate vinurile rosii!Si care s-a impacat de minune cu covrigeii la tigaie.Restul populatiei a servit paste cu sos de rosii si carne.

59_05395b9d89556556d0fa575826073fe0_thumb.jpg

Iete dom'le clubul lu' Hennessy pe-aici. Aseara o fost Armagnac, dar pentru Revelion am pus deoparte o sticla de Fine Champagne de Hennessy. Amatori? :mrgreen:

http://z.about.com/w/experts/Beverages-745/2009/01/Bottle_1.jpg

Si daca n-are alco-(ho-ho-ho!)-hol imi dati cu sticla'n cap? :D

Ieri, dupa ce au plecat colindatorii, crezand ca doar ma racoresc, m-am facut muci :D :D cu un ginger ale homemade-facut-in-casa, uitat in pet vre-o trei saptamani. Nu a fost dupa metoda şampanoaz dar avu ceva tarie.

Azi am preparat un hot chocolate "Apocalypto" cu cacao intunecata, o priza de piper, una de chilli , o lingurita de zahar brun si oparata cu un ceai concentrat de menta.

Parca lui Dragos trebuie sa-i multumesc, pentru pontul cu ceaiul. :D

• Author
In seara asta eu, fratele alb al celui pe care l-ati baut voi si pe care il cunoasteti :D

iar Stefano, o comoara :roll:

Sper ca-ti place, cand il termini imi zici! Nea Fassino ne asteapta! :D

Stii ca n-am baut niciodata Brunello?Poate la 40 de ani imi iau si eu o sticla! :D

Iete dom'le clubul lu' Hennessy pe-aici. Aseara o fost Armagnac, dar pentru Revelion am pus deoparte o sticla de Fine Champagne de Hennessy. Amatori? :mrgreen:

Amatori ? Mai intrebi... De doua zile umblam prin To dupa Hennessy prin enoteci.Nu-l gasesc , maica. :D

Sper ca-ti place, cand il termini imi zici! Nea Fassino ne asteapta! :floare:

Pai sa stii ca ar fi o idee foarte buna sa facem o expeditie impreuna ca noi am cam dat de fundul rezervelor :santa:

Stii ca n-am baut niciodata Brunello?Poate la 40 de ani imi iau si eu o sticla! :)

La cit costa cre ca poti sa astepti o virsta rotunda ca sa-l cumperi 8-)

Eu azi am continuat ca ieri, Stefano si soacra-mea au trecut pe Grignolino, ca ei asta ii place

54_7c752127f91671510381ac3a027f8eb1_thumb.jpg