January 23, 201016 yr comment_16815 Mare ne-a fost mirarea astazi sa gasim pe rafturile unui supermarket Feteasca, eu mi-am luat alba, Stefano neagra, scrie ca e imbuteliat la Asti desi eticheta e toata scrisa in romaneste Report
January 24, 201016 yr comment_16842 Unde l-am cumparat? Intr-un Famila, dar si A&O au aceleasi produse.Cea neagra e discreta, diseara o deschid si eu pe cea alba sa vad cum e. Report
January 24, 201016 yr comment_16896 Am desfacut Feteasca Alba azi, discreta, fara parfum, eu imi amintesc ca cea pe care o gasisem in Romania dar era mi se pare de Cotnari, daca nu ma inseala memoria era mult mai parfumata. Report
January 24, 201016 yr Author comment_16901 Parca am un A&O in C.so Peschiera aproape de mine.M-ai facut curioasa.Mai au si alte ciudatenii? Report
January 24, 201016 yr Author comment_16903 Poza o am de catva timp, dar si azi am baut tot vin spumos cu suc de gref. Buuun! Bine ai venit in clubul alcoolistilor declarati Monica!Imi place paharul de mor! Report
January 24, 201016 yr comment_16910 Parca am un A&O in C.so Peschiera aproape de mine.M-ai facut curioasa.Mai au si alte ciudatenii?Nu stiu, n-am remarcat, aproape de noi s-a deschis un Famila in care nu e niciodata aglomerat (pentru ca e scump :mrgreen: ) si cum aseara ne trebuiau doar 2 chestii am intrat in el pentru ca evit total sa intru in supermarket simbata dupa-amiaza, si mai are marele avantaj ca nu face pauza de prinz, pentru ca la ora la care eu ajung acasa astea mici is toate inchise, el e pe drumul meu si cind am de luat numai vreo 2 lucruri e comod, mai are un bun asortiment de brinzeturi de aici dar la A&O nu stiu daca le gasesti ca pe cel de aici eu nu-l mai frecventez deloc de cind s-a deschis asta. Report
January 25, 201016 yr comment_17177 Astazi Feteasca era mai buna, se vede ca avea nevoie "de aer".Stefano a trecut pe la toscani Report
January 26, 201016 yr Author comment_17259 Vad ca avem aceleasi gusturi in materie de vinuri rosii. Report
January 28, 201016 yr comment_17406 Vad ca avem aceleasi gusturi in materie de vinuri rosii. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> tu cu Stefano ca eu numai ii fac degustarea, de baut le bea el Report
January 29, 201016 yr comment_17818 Eu mi-am deschis o sticla din Arneisul tau, Eataly Stefano a coborit spre o zona mai din sud :mrgreen: Report
January 30, 201016 yr Author comment_17949 Noi dupa o lunga perioada de abstinenta ,aseara am avut chef de un spumos bun, bun. Report
January 30, 201016 yr comment_18018 Noi dupa o lunga perioada de abstinenta ,aseara am avut chef de un spumos bun, bun.What's abstinenta? Si noi suntem fani Berlucchi dar in ultima vreme l-am cam tradat cu Ferrari :mrgreen: Eu trec iar miine pe aici, ai sa vezi cu ce Report
January 31, 201016 yr comment_18180 Am vazut un rosè din Puglia si l-am luat imediat, in amintirea vacantei petrecute acolo in timpul careia multe sticle dintr-astea am golit , si am facut bine ca tare bun a fost, azi la prinz destupat, azi la cina terminat :roll: Report
February 1, 201016 yr comment_18266 Eu, Ribolla Gialla, din estul Italiei, Gorizia, splendidStefano, fidel Toscanei Report
February 3, 201016 yr Author comment_18543 Zilele trecute am avut Muller Thurgau, un vin alb din Trentino , merge perfect la mancaruri pe baza de oua si crustacee.eu l-am servit la paste. Si aseara la caracatita in ulei si merluciu in vin alb,am servit Gewurztraminer(multumesc ca mi l-ai prezentat Adriana)!Citez:vin aromatic cu note fructate si floreale. Report
February 3, 201016 yr comment_18549 Zilele trecute am avut Muller ThurgauSi aseara la caracatita in ulei si merluciu in vin alb,am servit Gewurztraminer(multumesc ca mi l-ai prezentat AdrianaAmbele sunt foarte pe placul meu, bravo Uite aici un emoticons care ne place noua, mi l-a trimis Peter Report
February 3, 201016 yr Author comment_18562 Ha ha , ce dragut! Multumim Peter.Am sa-l caut pe Ribolla , ca noi doua ne potrivim la albe.Si la rosii cu Stefano. Report
February 6, 201016 yr comment_19130 in sfarsit reusesc sa pun poza cu daquiri, reteta de la kikenhana Report
February 6, 201016 yr comment_19157 N-am poza da' nu e greu de imaginat. Io am baut apa cu biscuite, cu piure, cu macaroana nefiarta si o frunza de ceva din ghiveci. A fost... bleah! Report
February 6, 201016 yr comment_19186 N-am poza da' nu e greu de imaginat. Io am baut apa cu biscuite, cu piure, cu macaroana nefiarta si o frunza de ceva din ghiveci. A fost... bleah! Ma ce ma bucuram ca posteaz aci un barbat.Ma steptam sa vad un wisikionzaroks. Asta-i ultima reteta de iesit din mahmureala ? Ca mie asa-mi suna. Am inteles tot pana la ...frunza.De care frunza ? Report
February 6, 201016 yr comment_19232 Pentru ca la pastele Mayei https://forum.artaculinara.ro/index.php?/topic/740-spaghetti-cu-sos-de-vinete-si-rosii/page__view__findpost__p__19230am pus un pecorino sardo, nu puteam servi decit un vin din Sardegna Report
February 6, 201016 yr comment_19233 Ma ce ma bucuram ca posteaz aci un barbat.De ce, io si Eataly nu facem treaba buna pe aici? Report
February 6, 201016 yr comment_19294 N-am poza da' nu e greu de imaginat. Io am baut apa cu biscuite, cu piure, cu macaroana nefiarta si o frunza de ceva din ghiveci. A fost... bleah! Ma ce ma bucuram ca posteaz aci un barbat.Ma steptam sa vad un wisikionzaroks. [color=#FF0000]Asta-i ultima reteta de iesit din mahmureala ? [/color]Ca mie asa-mi suna. Am inteles tot pana la ...frunza.De care frunza ? Neah, cred ca d-ra chifteluta vrea sa-i calce tatalui pe urmele culinare si ii testeaza gusturile ... Good girl ! Report