Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce am baut azi!

Featured Replies

Parca am un A&O in C.so Peschiera aproape de mine.M-ai facut curioasa.Mai au si alte ciudatenii?

Nu stiu, n-am remarcat, aproape de noi s-a deschis un Famila in care nu e niciodata aglomerat (pentru ca e scump :mrgreen: ) si cum aseara ne trebuiau doar 2 chestii am intrat in el pentru ca evit total sa intru in supermarket simbata dupa-amiaza, si mai are marele avantaj ca nu face pauza de prinz, pentru ca la ora la care eu ajung acasa astea mici is toate inchise, el e pe drumul meu si cind am de luat numai vreo 2 lucruri e comod, mai are un bun asortiment de brinzeturi de aici dar la A&O nu stiu daca le gasesti ca pe cel de aici eu nu-l mai frecventez deloc de cind s-a deschis asta.

Noi dupa o lunga perioada de abstinenta ,aseara am avut chef de un spumos bun, bun.

What's abstinenta? :tongue3:

Si noi suntem fani Berlucchi dar in ultima vreme l-am cam tradat cu Ferrari :mrgreen:

Eu trec iar miine pe aici, ai sa vezi cu ce :-*

Am vazut un rosè din Puglia si l-am luat imediat, in amintirea vacantei petrecute acolo in timpul careia multe sticle dintr-astea am golit :occasion14: , si am facut bine ca tare bun a fost, azi la prinz destupat, azi la cina terminat :roll:

54_df9a8265f0b957b991c491e1a23f5e3b_thumb.jpg

• Author

Zilele trecute am avut Muller Thurgau, un vin alb din Trentino , merge perfect la mancaruri pe baza de oua si crustacee.eu l-am servit la paste. :thumleft:

post-9-126518605065_thumb.jpg

Si aseara la caracatita in ulei si merluciu in vin alb,am servit Gewurztraminer(multumesc ca mi l-ai prezentat Adriana)!Citez:vin aromatic cu note fructate si floreale. :headbang:

post-9-126518633816_thumb.jpg

Zilele trecute am avut Muller Thurgau

Si aseara la caracatita in ulei si merluciu in vin alb,am servit Gewurztraminer(multumesc ca mi l-ai prezentat Adriana

Ambele sunt foarte pe placul meu, bravo :headbang:

Uite aici un emoticons care ne place noua, mi l-a trimis Peter

post-4-12651922852_thumb.gif

N-am poza da' nu e greu de imaginat.

Io am baut apa cu biscuite, cu piure, cu macaroana nefiarta si o frunza de ceva din ghiveci. A fost... bleah!

Io am baut apa cu biscuite, cu piure, cu macaroana nefiarta si o frunza de ceva din ghiveci. A fost... bleah!

Ma ce ma bucuram ca posteaz aci un barbat.

Ma steptam sa vad un wisikionzaroks. :pupic:

Asta-i ultima reteta de iesit din mahmureala ? :pupic:

Ca mie asa-mi suna. :floare:

Am inteles tot pana la ...frunza.

De care frunza ? :hug:

Ma ce ma bucuram ca posteaz aci un barbat.

Ma steptam sa vad un wisikionzaroks. :hug:

[color=#FF0000]Asta-i ultima reteta de iesit din mahmureala ? :wasted: [/color]

Ca mie asa-mi suna. :thumleft:

Am inteles tot pana la ...frunza.

De care frunza ? :lol:

Neah, cred ca d-ra chifteluta vrea sa-i calce tatalui pe urmele culinare si ii testeaza gusturile ... :unsure: Good girl ! :iamwithstupid: