Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce am baut azi!

Featured Replies

Contribui si eu la topic cu favorita mea

Si io, si io

http://www.les-bieres.fr/wp-content/uploads/2010/01/chouffe.jpg =))

Un pic de transgresivitate!Daca lipseste vreo litera, ma iertati!Da?

Prima data am auzit de absinth, anul trecut in Spania. Acolo erau mai multe sortimente din acest lichior de anason. Fiecare avea alta culoare (galben, verde, albastru, rosu) dar si grade diferite (de la 40 pana la 90 de grade). In Spania se dilueaza cu apa si se bea. Mie nu mi-a placut.

Aici, am vazut o chestie interesanta la Sanremo, intr-un restaurant. Dupa masa, iti aducea o tava cu mai multe borcanele pline cu un lichid colorat. Cand bag nasu` in ala verde... absinth! Cand si-n ala mov... absinth! Toate erau pline cu absinth aromatizat cu diferite ierburi sau arome(levantica, caramel etc.) si cu zahar cubic. Practic ce faceai?! Pentru cei care nu comandau grappa sau alt digestiv li se aducea tava asta cu borcanele viu colorate(si chiaaar ca viu :) , ca scoala si mortii bautura asta... atat prin miros cat si prin taria sa), un paharut si o lingurita... si fiecare isi alegea din borcanele cate cubulete de zahar cubic, imbibat in licoarea de anason, vroia si le rontaia dupa cina.

Drace, sper ca e absint din ala debarasat de substante neurotoxice. =))

pai intr-o vale de prin imprejurimi, "zana verde/la fée verte" a fost mereu distilata si distribuita .

se pare ca la vizita lui mitterrand i s-a pregatit un sorbet à la fée =)) , pe care presedintele nu a avut timp sa-l deguste, dar bucatarul a avut

destul de multe sicane dupa aceea.

Contribui si eu la topic cu favorita mea

Si io, si io

http://www.les-bieres.fr/wp-content/uploads/2010/01/chouffe.jpg :hungry:

LOVE IT!!! LOVE IT!!!

Asa mi-ai facut o pofta....:((

Normal mon cher, acu aici e la moda lichiorul de pelin si e mai slab decit cel care a fost interzis acu multe zeci de ani, publicizat ca fiind licoarea "poetilor blestemati si a artistilor francezi"! Au facut pina si bomboane de ciocolata

post-4-127922216455_thumb.jpg

io aseara am baut un rosè care imi place foarte mult ca sa sarbatoresc faptul ca am devenit proprietara unei motorete sau cum s-o numi, da' am uitat sa-l pozez :hungry:

Normal mon cher, acu aici e la moda lichiorul de pelin si e mai slab decit cel care a fost interzis acu multe zeci de ani, publicizat ca fiind licoarea "poetilor blestemati si a artistilor francezi"! Au facut pina si bomboane de ciocolata

post-4-127922216455_thumb.jpg

io aseara am baut un rosè care imi place foarte mult ca sa sarbatoresc faptul ca am devenit proprietara unei motorete sau cum s-o numi, da' am uitat sa-l pozez :-*

Heeeeeei, nu-i motoreta ta! Spune adevaru`! :tongue7:

eu m-am indragostit de mudshake caramel, vodca cu caramel, e dulce si te duce.....

Da apa plata se pune?????? :D

Ce eu iau tratament si... pauza orice.......

Nu mai intru pe-aci.... :D

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

cel mai bun lichior ever, cred ca ma fac mango in seara asta :)

Liquore Alla Sambuca - Un intrigante connubio di Sambuca Galliano e bacche di sambuco con un colore scuro come la notte.

Un modo da scoprire per gustare questo delicato aroma italiano

Distillerie Riunite di Liquori

nu gasesc poza pe net si aparatul e descarcat :)

maine fac si poza, merita incercat(pt cei carora le place anise, licorice :))