November 13, 201015 yr comment_64290 Lambrusco e un vin rosu spumos.Daca-l vezi pe undeva, nu vei regreta! Stie Chef-a de el. Bun-bun! Report
November 13, 201015 yr Author comment_64298 Eu l-am luat pe asta de la mama lui: Mantova.Cel pe care il cumparam la Torino nu se compara! Report
November 17, 201015 yr Author comment_65012 Un alb, langa aveam un Campari soda! Un rosè bun, Adriana daca-l vezi ia-l, ca-i bun.Eu tot de la Mantova l-am luat. Si aseara, alta minunatie!Tot Lambrusco. Paharul nu era cel potrivit pentru vinul asta, dar astea le-a scos Manu. Report
November 17, 201015 yr comment_65036 Un rosè bun, Adriana daca-l vezi ia-l, ca-i bun.Eu tot de la Mantova l-am luat.ok mersi Report
November 17, 201015 yr comment_65068 Si aseara, alta minunatie!Tot Lambrusco. Paharul nu era cel potrivit pentru vinul asta, dar astea le-a scos Manu. Mi-ai facut o pofta de Lambrusco....de nu se poate. Si eu din ala de zici tu nu gasesc aici. Ahaaaaaaa, si la voi tot copiii aleg paharele Report
November 17, 201015 yr Author comment_65084 Cam asa ceva: l-a certat pe tata'sau ca n-a asezat bine sticla si a pus-o ea cum a vrut! Sommeliera lu mama! Report
November 17, 201015 yr comment_65097 Cam asa ceva: l-a certat pe tata'sau ca n-a asezat bine sticla si a pus-o ea cum a vrut! Sommeliera lu mama! Pup fetita dulce! Report
December 18, 201015 yr comment_68125 [center][b]O grappa invecchiata,la o ora tîrzie... [/b][/center] Report
January 2, 201115 yr Author comment_69769 Iar luati medicamente?Nimeni nu bea nimic? Eu de cand am descoperit spumantul de la Prahova Valley, numa d'asta bem.15 lei sticla in oferta la Carrfour Bv.Sa nu mergeti ca le-am luat pe toate de pe raft. Report
January 2, 201115 yr comment_69795 Nimeni nu bea nimic?Ba cum sa nu, doar ma cunosti Numai ca am uitat sa mai scriu pe aici Deci e bun spumosul asta? Report
January 2, 201115 yr Author comment_69810 Neasteptat de bun.Sunt destul de exigenta in privinta spumantelor, dar asta e bun.Pe tine te-am vazut ca ai baut un Mum, o delicatesa. Report
January 2, 201115 yr comment_69816 O sa vad daca il au cumva la magazinul romanesc. Pai doar o data in an e Anul Nou L-am tras in poza special pentru tine pe asta, l-a primit Stefano si e facut la Monteu. Report
January 6, 201115 yr comment_70627 Era sa ma culc si sa nu va zic ce-am baut eu in seara asta, jumate de placere, jumate ca ma durea stomacul si stiu ca intotdeauna imi trece cu palinca... azi horinca si in toi (indelung cautat) Report
January 7, 201115 yr Author comment_70788 Carmella si eu sunt fun toi.Imi aduce aminte de tataia, el nu bea tuica daca n-avea toi.Ne dadea si noua sa gustam cand iesea calda din cazan, cu lingura.Oare d'aia imi place asa mult tuica palinca si horinca . Eu am avut ocazia sa o beau la mama ei, la Maramu.Excelenta! Un pupic, stiu eu cui! Asa de cumparat, n-am vazut in Ro!De unde ai luat-o si cu cat? Si inca ceva: asa ma tratez si eu de durerea de stomac. Report
January 7, 201115 yr Author comment_70789 L-am tras in poza special pentru tine pe asta, l-a primit Stefano si e facut la Monteu. Adriana, eu cred ca in alta viata am trait la Monteu. Ah, si Cri bineinteles. Report
January 7, 201115 yr comment_70816 Adriana, eu cred ca in alta viata am trait la Monteu. Ah, si Cri bineinteles. Nu-i pierdut timpul sa va retrageti acolo, ca vad ca distantele nu va sperie Da' voi vorbiti serios ca trece durerea de stomac cu tuica? Ca acu ma reprofilez pe spirtoase Report
January 7, 201115 yr comment_70819 Da' voi vorbiti serios ca trece durerea de stomac cu tuica? Ca acu ma reprofilez pe spirtoase Instantaneu, fara gluma. N-o fi foarte "medical", dar decit sa ma zbat cu orele tinindu-ma de burta, mai bine ma "sacrific" cu o palinca, horinca...Mentionez ca nu sufar de vreo boala de stomac, e doar o durere ca am mincat ceva nepotrivit. Adica recomand metoda asta doar celor sanatosi. Report
January 7, 201115 yr comment_70825 Mentionez ca nu sufar de vreo boala de stomac, e doar o durere ca am mincat ceva nepotrivit. Adica recomand metoda asta doar celor sanatosi.Mersi Report
January 7, 201115 yr comment_70831 Asa de cumparat, n-am vazut in Ro!De unde ai luat-o si cu cat? Am uitat sa raspund la intrebare Am primit-o de la prietenii nostri odata cu trecerea in noul an, dar o sa caut sa vad daca se gaseste prin magazine. Report
January 7, 201115 yr comment_70857 Eu de Revel am baut la prietenii nostri o horinca din Maramu!Buna!Acasa,zilele trecute,am baut pentru prima data un vin rosu spaniol.Eu nu le am cu vinu rosu,dar asta mi-a placut.A fost un Tempranillo...rosu .Nu mai am sticla,dar era un taur de aur pe eticheta.Nu cred ca a fost nici scump,dar a fost bun Report
January 15, 201115 yr comment_72317 In seara asta i-a venit rindul unui vin luat inca de la Craciun: Vinul lui Dinescu - Tămîioasă Românească ... adica de la el, Dinescu, de la Cetate. Desi n-as fi crezut, e excelent. E prima data cind am gasit vin de-al lui intr-un magazin (de fapt intr-o librarie - Carturesti), si-am zis ca e vreo editie țeapă de Craciun, pentru ca pe dos avea pe eticheta colindul urmator: Recunosc ca am luat vinul de dragul colindului, mi s-a parut interesant sa-l fac cadou (sotului, ca sa ramina in familie). De atunci am tot baut diverse si pe asta l-am ocolit. Acum l-am desfacut si am ramas uimita ce... tamiios este. A costat 30 de lei (~7 Euro). Report
January 15, 201115 yr Author comment_72319 Sper ca a meritat banii.Frumoasa colinda.Ce-am mai ras de revelion de el cu somnul lui de 2 m. Politicieni in fierbere si el se dista si chefuia de numa in conacul lui. Report
January 15, 201115 yr Author comment_72321 Si eu tot din Romania, de la Metro cu 9 lei si-un pic.L-am mai laudat si asta vara:Tokaji unguresc.Am luat cu noi vro doua sticle. Report
January 15, 201115 yr comment_72324 E parfumat deci,dar e si dulce? E demisec, scrie pe el. Are si adresa asta: www.portcetate.ro Report