Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce am baut azi!

Featured Replies

• Author

Un alb, langa aveam un Campari soda!

post-9-129000117201_thumb.jpg

Un rosè bun, Adriana daca-l vezi ia-l, ca-i bun.Eu tot de la Mantova l-am luat.

post-9-129000119703_thumb.jpg

Si aseara, alta minunatie!Tot Lambrusco.

post-9-129000127588_thumb.jpg

Paharul nu era cel potrivit pentru vinul asta, dar astea le-a scos Manu.

post-9-129000134074_thumb.jpg

Si aseara, alta minunatie!Tot Lambrusco.

Paharul nu era cel potrivit pentru vinul asta, dar astea le-a scos Manu.

Mi-ai facut o pofta de Lambrusco....de nu se poate. Si eu din ala de zici tu nu gasesc aici. :occasion14:

Ahaaaaaaa, si la voi tot copiii aleg paharele :scratch:

Cam asa ceva: l-a certat pe tata'sau ca n-a asezat bine sticla si a pus-o ea cum a vrut!

post-9-129002369847_thumb.jpg

Sommeliera lu mama! :scratch:

Pup fetita dulce! :occasion14:

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • Author

Iar luati medicamente?Nimeni nu bea nimic?

Eu de cand am descoperit spumantul de la Prahova Valley, numa d'asta bem.15 lei sticla in oferta la Carrfour Bv.Sa nu mergeti ca le-am luat pe toate de pe raft. :santa:

post-9-12939589755224_thumb.jpg

post-9-12939589998357_thumb.jpg

Era sa ma culc si sa nu va zic ce-am baut eu in seara asta, jumate de placere, jumate ca ma durea stomacul si stiu ca intotdeauna imi trece cu palinca... azi horinca :)

post-233-12943534321744_thumb.jpg

si in toi :D (indelung cautat)

post-233-12943534744144_thumb.jpg

• Author

Carmella si eu sunt fun toi.Imi aduce aminte de tataia, el nu bea tuica daca n-avea toi.Ne dadea si noua sa gustam cand iesea calda din cazan, cu lingura.Oare d'aia imi place asa mult tuica palinca si horinca :rolleyes: .

Eu am avut ocazia sa o beau la mama ei, la Maramu.Excelenta! :tongue3: Un pupic, stiu eu cui!

Asa de cumparat, n-am vazut in Ro!De unde ai luat-o si cu cat? :blush:

Si inca ceva: asa ma tratez si eu de durerea de stomac.

Adriana, eu cred ca in alta viata am trait la Monteu.

Ah, si Cri bineinteles. :rolleyes:

Nu-i pierdut timpul sa va retrageti acolo, ca vad ca distantele nu va sperie :blush:

Da' voi vorbiti serios ca trece durerea de stomac cu tuica? Ca acu ma reprofilez pe spirtoase :tongue3:

Da' voi vorbiti serios ca trece durerea de stomac cu tuica? Ca acu ma reprofilez pe spirtoase :rolleyes:

Instantaneu, fara gluma. N-o fi foarte "medical", dar decit sa ma zbat cu orele tinindu-ma de burta, mai bine ma "sacrific" cu o palinca, horinca...

Mentionez ca nu sufar de vreo boala de stomac, e doar o durere ca am mincat ceva nepotrivit. Adica recomand metoda asta doar celor sanatosi.

Asa de cumparat, n-am vazut in Ro!De unde ai luat-o si cu cat? :scratch:

Am uitat sa raspund la intrebare :floare:

Am primit-o de la prietenii nostri odata cu trecerea in noul an, dar o sa caut sa vad daca se gaseste prin magazine.

Eu de Revel am baut la prietenii nostri o horinca din Maramu!Buna!

Acasa,zilele trecute,am baut pentru prima data un vin rosu spaniol.Eu nu le am cu vinu rosu,dar asta mi-a placut.

A fost un Tempranillo...rosu :scratch:.Nu mai am sticla,dar era un taur de aur pe eticheta.Nu cred ca a fost nici scump,dar a fost bun :floare:

• 2 weeks later...

In seara asta i-a venit rindul unui vin luat inca de la Craciun: Vinul lui Dinescu - Tămîioasă Românească ... adica de la el, Dinescu, de la Cetate.

post-233-12951260994924_thumb.jpg

Desi n-as fi crezut, e excelent. E prima data cind am gasit vin de-al lui intr-un magazin (de fapt intr-o librarie - Carturesti), si-am zis ca e vreo editie țeapă de Craciun, pentru ca pe dos avea pe eticheta colindul urmator:

post-233-12951262356462_thumb.jpg

Recunosc ca am luat vinul de dragul colindului, mi s-a parut interesant sa-l fac cadou (sotului, ca sa ramina in familie). De atunci am tot baut diverse si pe asta l-am ocolit. Acum l-am desfacut si am ramas uimita ce... tamiios este. A costat 30 de lei (~7 Euro).