September 2, 201016 yr comment_55221 Alt rosé adus din Franta, mai mult decit mediocru, celalalt a fost de o suta de ori mai bun. Report
September 6, 201016 yr comment_55674 Brava, si o meritat drumul? Noi am degustat a doua sticla de rosu din Franta, si asta mediocru Report
September 7, 201016 yr Author comment_55711 Da, mie imi place!Pacat ca nu mai gasesc sticla aia plata, era si frizzante. Report
September 7, 201016 yr comment_55713 Aia plata opaca? Cindva era la Auchan. Acu mi-am dat seama care e, si mie imi place. Report
September 7, 201016 yr Author comment_55717 Era de aceiasi forma cu cea verde, aia o gasesc pe toate rafturile.Dar Lancers in sticla rotunda plata, nu o mai gasesc neam. Report
September 7, 201016 yr comment_55825 Am de gind sa dau o tura la Auchan si o sa ma uit.In seara asta, alt rosé bun bun bun Report
September 9, 201016 yr comment_56072 [center]Un pilsener cehesc, rece si cu multa spuma servit ca atare. [/center] Report
September 10, 201016 yr comment_56145 [center]Si inca un pilsener, nemtesc de data asta. Nu am mai gatit mare lucru in ultima vreme dar bere tot am baut. Unul dintre principalele motive ar fi ca am sarbatorit din plin ziua muncii americane "Labor Day", evident cu o zi fara munca, si cum altfel decat cu gratare, multa bere si multi prieteni. [/center] Report
September 10, 201016 yr Author comment_56155 Ce halba frumoasa, vreau si euuuuu...Si berea Atunci Happy Labor DaY! Report
September 12, 201016 yr comment_56362 Si un vin alb, neo zeelandez.Bunicel. Da subscriu! Vinurile australiene si din Noua Zeelanda le bat la popou pe cele din Napa Valley de aici de la noi.Sint fructate, aromate au un buchet foarte solid, intr-un cuvint se foloseste multa inspiratie la crearea lor si nu sint plate, liniare. Report
September 17, 201016 yr comment_56823 Aseara am dat gata ultimul rosè din Franta, nu m-a entuziasmat prea tare pentru ca era dulceag Report
September 17, 201016 yr Author comment_56861 Mie imi era pofta de un rosu!A mers cu un antricot de vitel si garnitura de cartofi la "cuptior".Vro' doi ani am baut numai Grignolino(nu in loc de apa ), nu-mi placea altul.Am facut o pauza.Acu mi s-a facut dor iar! Report
September 20, 201016 yr comment_57184 si noi tot cam asa ceva, sambata seara, langa o pizza uitandu-ma la pozele pe care le-am facut in weekendul asta sa va prezint mancaruri si bauturi mi-e tot mai clar ca trebuie sa o pun pe fiica-mea sa faca pozele Report
September 24, 201015 yr comment_57537 Dintre vinurile rosii cumparate in Frantahttps://forum.artaculinara.ro/upload/monthly_09_2010/post-4-128376638033.jpgabia asta a zis Stefano ca a fost bun. Report
September 26, 201015 yr comment_57801 [center][b]Noi aseara am servit un frantuz rose brut - mousseux, mbuuuun! [/b][/center] Report
September 28, 201015 yr comment_58181 Oh là là, sorella mea, ce te-as fi ajutat si eu sa golesti o asemenea minune Eu ramin fidela Arneisului meu.Stefano in seara asta Report
September 29, 201015 yr comment_58190 N'am poze, dar ieri am luat, pentru prima dată, o sticlă de tequila, Patron Anejo. Mă uitam după Don Julio dar nu am găsit - gata, s'a cam dus vara, acum merge tequila crudă, nu Jose Cuervo pentru Sunrise.. Wow, ce surpriză!!!! Bună, bună bună! Alunecă uşor pe gît, o aromată foarte plăcută - parcă este vin, deşi este făcută din agave - îţi încălzeşte tot corpul... D'abia aştept să vină iarna Cam scumpă (~ $60 cu taxe, 750ml) dar face toţii banii! N'am putut să cer părerea soaţei, ea bea numai vin - habar n'are ce pierde!!![center][/center] Report
September 29, 201015 yr comment_58225 Oh là là, sorella mea, ce te-as fi ajutat si eu sa golesti o asemenea minune Mi-a placut si jur ca m-am gîndit la tine!Stiu ca tu esti regina rosé-ului! Eu nu le am cu rosé-urile,mai degraba cu vinurile albe,dar asta a fost bun tare! Report
September 29, 201015 yr comment_58227 N'am poze, dar ieri am luat, pentru prima dată, o sticlă de tequila, Patron Anejo. Mă uitam după Don Julio dar nu am găsit - gata, s'a cam dus vara, acum merge tequila crudă, nu Jose Cuervo pentru Sunrise.. Wow, ce surpriză!!!! Bună, bună bună! Alunecă uşor pe gît, o aromată foarte plăcută - parcă este vin, deşi este făcută din agave - îţi încălzeşte tot corpul... D'abia aştept să vină iarna Cam scumpă (~ $60 cu taxe, 750ml) dar face toţii banii! N'am putut să cer părerea soaţei, ea bea numai vin - habar n'are ce pierde!!![center][/center]Nu am baut tequilla niciodata,dar te cred pe cuvînt ca e buna si sticla e misto!Mie mi-e dor de un Hennessy,dar astept sa se mai raceasca Report
September 29, 201015 yr comment_58260 Mi-a placut si jur ca m-am gîndit la tine!Stiu ca tu esti regina rosé-ului! Eu nu le am cu rosé-urile,mai degraba cu vinurile albe,dar asta a fost bun tare!Grazie Si eu sunt tot cu albele dar imi plac foarte mult si rosè-urile, iar cele franceze sunt foarte bune. Report