Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce am baut azi!

Featured Replies

[center]Si inca un pilsener, nemtesc de data asta. Nu am mai gatit mare lucru in ultima vreme dar bere tot am baut. Unul dintre principalele motive ar fi ca am sarbatorit din plin ziua muncii americane "Labor Day", evident cu o zi fara munca, si cum altfel decat cu gratare, multa bere si multi prieteni. :help:

post-701-128413221444_thumb.jpg

[/center]

Si un vin alb, neo zeelandez.Bunicel.

post-9-128214604864_thumb.jpg

Da subscriu! Vinurile australiene si din Noua Zeelanda le bat la popou pe cele din Napa Valley de aici de la noi.

Sint fructate, aromate au un buchet foarte solid, intr-un cuvint se foloseste multa inspiratie la crearea lor si nu sint plate, liniare.

• Author

Mie imi era pofta de un rosu!A mers cu un antricot de vitel si garnitura de cartofi la "cuptior".Vro' doi ani am baut numai Grignolino(nu in loc de apa :-h ), nu-mi placea altul.Am facut o pauza.Acu mi s-a facut dor iar! :pupic:

post-9-128472557924_thumb.jpg

si noi tot cam asa ceva, sambata seara, langa o pizza

post-84-128499338926_thumb.jpg

uitandu-ma la pozele pe care le-am facut in weekendul asta sa va prezint mancaruri si bauturi mi-e tot mai clar ca trebuie sa o pun pe fiica-mea sa faca pozele :unsure:

N'am poze, dar ieri am luat, pentru prima dată, o sticlă de tequila, Patron Anejo. Mă uitam după Don Julio dar nu am găsit - gata, s'a cam dus vara, acum merge tequila crudă, nu Jose Cuervo pentru Sunrise..

Wow, ce surpriză!!!! Bună, bună bună! Alunecă uşor pe gît, o aromată foarte plăcută - parcă este vin, deşi este făcută din agave - îţi încălzeşte tot corpul... D'abia aştept să vină iarna :pupic:

Cam scumpă (~ $60 cu taxe, 750ml) dar face toţii banii! N'am putut să cer părerea soaţei, ea bea numai vin - habar n'are ce pierde!!!

[center]post-203-128572935289_thumb.jpg

[/center]

Oh là là, sorella mea, ce te-as fi ajutat si eu sa golesti o asemenea minune :P

Mi-a placut si jur ca m-am gîndit la tine!Stiu ca tu esti regina rosé-ului! :P

Eu nu le am cu rosé-urile,mai degraba cu vinurile albe,dar asta a fost bun tare!

N'am poze, dar ieri am luat, pentru prima dată, o sticlă de tequila, Patron Anejo. Mă uitam după Don Julio dar nu am găsit - gata, s'a cam dus vara, acum merge tequila crudă, nu Jose Cuervo pentru Sunrise..

Wow, ce surpriză!!!! Bună, bună bună! Alunecă uşor pe gît, o aromată foarte plăcută - parcă este vin, deşi este făcută din agave - îţi încălzeşte tot corpul... D'abia aştept să vină iarna :P

Cam scumpă (~ $60 cu taxe, 750ml) dar face toţii banii! N'am putut să cer părerea soaţei, ea bea numai vin - habar n'are ce pierde!!!

[center]post-203-128572935289_thumb.jpg

[/center]

Nu am baut tequilla niciodata,dar te cred pe cuvînt ca e buna si sticla e misto!

Mie mi-e dor de un Hennessy,dar astept sa se mai raceasca :P

Mi-a placut si jur ca m-am gîndit la tine!Stiu ca tu esti regina rosé-ului! :P

Eu nu le am cu rosé-urile,mai degraba cu vinurile albe,dar asta a fost bun tare!

Grazie :P

Si eu sunt tot cu albele dar imi plac foarte mult si rosè-urile, iar cele franceze sunt foarte bune.

• 2 weeks later...