December 9, 200916 yr Author comment_7331 La multi ani lui Noris !Sa va traiasca copilasii dragalasii .... are Noris niste ochi superbi. Felicitari pentru pregatiri Alis!Multumesc,Louisa(ce nume frumos!) Report
December 9, 200916 yr Author comment_7333 Alis felicitari pentru tot , imi plac biscuitii catelus, sunt de efect .Si nu in ultimul rand: La Multi Ani si lui Noris si lui Denise! Multumesc,Eataly.Catelusii au fost foarte apreciati,de aceea i-am facut si pt gradinita.Acasa am facut si ursuleti panda dar am uitat sa-i pozez. Report
December 9, 200916 yr Author comment_7334 Alis,felicitari pentru pregatiri!La multi ani lui Noris,la multi ani lui Denise(e deja domnisoara)! Multumesc pt urari,Denise e o domnisoara cu muuuuuuuuulta personalitate. Report
December 9, 200916 yr Author comment_7335 Alis, La multi ani lui Noris. Moama da ce te-ai mai pregatit! Wooow! Singura sau cu ajutoare? Eu nu ma bagam la atetea creatii. Felicitari! Multumesc,gloxi.Am pregatit mai multe si mai variat pt ca am avut multi invitati si cu pretentii diferite.Sotul a facut salata de fenicul si cea bulgareaca iar soacra mea salata boeuf si piftelutele. Report
December 9, 200916 yr Author comment_7338 Frumos totul ca-n fiecare an !La multi ani Noris!!!Multumesc frumos %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
December 9, 200916 yr comment_7409 Alis,la multi ani dragului de Noris!! Felicitari maxime!Tu ai avut pregatiri cît la o nunta!Foaaarte frumos! Report
December 9, 200916 yr comment_7456 Alis, La multi ani, sa-ti traiasca Noris si sa fiti fericiti! Numai bunatati ai pregatit si arata totul super fain. Report
December 9, 200916 yr comment_7490 La multi ani, Noris! Alis, o gramada de pregatiri, care mai de care mai atragatoare!Bravo! Report
December 10, 200916 yr comment_7532 La multi ani lui Noris, Alis! Este un baietel tare frumos...o sa ai coada de fete la usa peste cativa ani . Cand ai timp poti, te rog, sa imi spui cum ai facut legumele gratin? Cam cate cantitati (si ce anume) ai folosit pentru toata tava? Mi-ar trebuie sa stiu pana pe data de 15 decembrie (inclusiv) caci avem o petrecere la serviciu si stiu ca ar fi amatori de legume.Felicitari pentru cat de mult ai putut gati. Report
December 10, 200916 yr comment_7738 Ce frumos e Noris si ce mare a crescut! Sa va aduca multe bucurii! De pregatiri nu mai zic nimic, tu ai doua maini maiastre! Report
December 10, 200916 yr comment_7763 Wow,La multi ani Noris! Alis,felicitari pentru minunata pregatire! Report
December 10, 200916 yr comment_7892 La multi ani, Noris!Alis , totul e minunat,catelusii ,intradevar sunt de mare efect, spre bucuria celor mici.Felicitari! Report
December 11, 200916 yr comment_8201 Minunate pregatiri,scumput sarbatorit,muuuuulte confetii ! Felicitari si La multi ani! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
December 13, 200916 yr comment_8589 NORIS la multi ani!ALIS felicitari pt realizari si pt munca depusatotul arata fff bine Report
December 13, 200916 yr comment_8649 La multi ani lui Noris! Felicitari pentru pregatiri ,arata toate super ! Report
December 13, 200916 yr Author comment_8656 La multi ani puiului mare! NoeMultumesc si multi pupici Biei Report
December 13, 200916 yr Author comment_8658 Alis,la multi ani dragului de Noris!! Felicitari maxime!Tu ai avut pregatiri cît la o nunta!Foaaarte frumos! Multumesc,draga Maya.Eh,nu-i asa de frumos cum pregatesti tu iar de poze ma rusinez- :oops: >mai am multede invatat de la persoane ca tine. Report
December 13, 200916 yr Author comment_8662 Alis, La multi ani, sa-ti traiasca Noris si sa fiti fericiti! Numai bunatati ai pregatit si arata totul super fain. Multumesc mult,Bonicelli Report
December 13, 200916 yr Author comment_8663 La multi ani, Noris! Alis, o gramada de pregatiri, care mai de care mai atragatoare!Bravo!Multumesc,Raluca Report
December 13, 200916 yr Author comment_8666 La multi ani lui Noris, Alis! Este un baietel tare frumos...o sa ai coada de fete la usa peste cativa ani . Cand ai timp poti, te rog, sa imi spui cum ai facut legumele gratin? Cam cate cantitati (si ce anume) ai folosit pentru toata tava? Mi-ar trebuie sa stiu pana pe data de 15 decembrie (inclusiv) caci avem o petrecere la serviciu si stiu ca ar fi amatori de legume.Felicitari pentru cat de mult ai putut gati.Multumesc,Huvi. Pt gartin nu pot sa-ti spun cantitatile pt ca am pus din ochi:broccoli dintr-ala congelat,conopida(pe care am fiert-o 10 min in apa,sare,lapte-sa ramana alba),ceapa verde taiata ,felii de morcov(daca vrei),ardei gras rosu-pt contrast de culoare.Tava unsa cu putin unt si presarat pesmetLegumeleAm turnat peste ele3 oua batute +smantana 250+sare,piper.Deasupra cascaval rasLa cuptor 180 de grade pana se aureste deasupraPofta mare si scuze ca-ti raspund asa tarziu(am bolit vreo cateva zile) Report
December 13, 200916 yr Author comment_8668 La Multi Ani Noris!felicitari pentru pregatiri!Taylr,multumesc mult Report
December 13, 200916 yr Author comment_8670 Ce frumos e Noris si ce mare a crescut! Sa va aduca multe bucurii! De pregatiri nu mai zic nimic, tu ai doua maini maiastre! Multumesc,draga mea.Noris e mare,un copil bun si cuminte,doresc la toata lumea copii ca el.(cum isi lauda cioara puiul ) Report