December 8, 200916 yr comment_7015 La sugesia Adrianei voi scrie aici meniul de ziua lui Noris,atat de acasa cat si de la gradi. Acasa am avut aproape 30 de invitati,dintre care vreo 12 copilasi dragalasi care s-au distrat de minune.Am avut doua clownarite care s-au ocupat de ei ,multa muzica si buna dispozitie. I-au pictat pe fataApoi a fost magicianPrintisorAu batut in tobe Pt parintii dragalasilor am pregatit cat mai variat,nestiind ce le place exact. -Salata de fenicul(facuta de sot)-Salata greceasca-Salata boeuf(facuta si ornata de soacra)-Salata de ciuperci-Maya-Pasta de avocado-Maya-Pasta de branza cu somon-Piftelute(curcan si vita)-Pate de ficat-Un platou cu salamuri -Bulete de cascaval-Amalia-Saratele-Elaida-Gratin cu legume:broccoli,conopida,ceapa verde,morcov-Tarta Quiche Lorraine-Tarta de ficat-Placinta cu pui si ciuperci-Pufichifle-Poca-Foccacia Pt copilasi- -Saratele sub forma de animalute-piftelute-bulete de cascaval-cabanos in aluat foietaj-mini pizza(cumparate :oops: ) Dulciuri: -Fursecuri Elaida-Fursecuri cu ciocolata-Cornulete cu magiun si rahat-"Creasta cocosului"cu magiun-un fel de fursecuri din zona Bucovinei-Foi cu crema caramel-Atia -Prajitura cu foi si nuca-Bogdana-Fursecuri catelusi salata de ciuperci,pasta de avocado si de branza cu somonsalata de feniculgratin de legumetarta de ficatplacinta de puiQuiche Lorrainefoccacia Report
December 8, 200916 yr comment_7022 foarte bogat si frumos , La Multi Ani baietelului tau si tie felicitari Report
December 8, 200916 yr Author comment_7023 bulete de cascaval si piftelutecabanos in aluat foietajprajituriletortul BEN 10si catelusii care au avut succes mareIn final confetttti-ca sa am ce matura Report
December 8, 200916 yr Author comment_7027 La gardinita nu am putu duce pre multe,era un copil alergic la ,lactate si unul la suasan,asa ca am dusburecas cu,cartofifusecuri catelus si spiralele danezeicatelusulspiralaarici din ciocolatatort tren,de ciocolata si incarcat cu muuuulte bombonele Report
December 8, 200916 yr Author comment_7029 foarte bogat si frumos , La Multi Ani baietelului tau si tie felicitari Multumesc,draga mea. Report
December 8, 200916 yr Author comment_7030 La multi ani lui NORIS ! Baravo mami,tare harnica ai fost. Multumesc mult,piscotel %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
December 8, 200916 yr comment_7052 La multi ani Noris , si parca si Denise face un anisor sau l-a facut de curand?Sa va traiasca Alis. si bravo pentru pregatiri. Minunat totul Report
December 8, 200916 yr comment_7064 [color=#800080]Alis,sa-ti traiasca frumuselul Foarte frumos si variat ceea ce ai pregatit . Cred ca ai muncit,nu gluma !Eu renunt mereu la juma din meniul propus,din lipsa de timp. [/color] Report
December 8, 200916 yr comment_7073 La multi ani lui Noris si tie felicitari pentru pregatiri, totul e superb Report
December 9, 200916 yr Author comment_7135 La multi ani Noris , si parca si Denise face un anisor sau l-a facut de curand?Sa va traiasca Alis. si bravo pentru pregatiri. Minunat totulMultumesc mult,Stella.Denise a implinit sambata,pe 5 un anisor.O zi minunata iti doresc Report
December 9, 200916 yr Author comment_7136 [color=#800080]Alis,sa-ti traiasca frumuselul Foarte frumos si variat ceea ce ai pregatit . Cred ca ai muncit,nu gluma !Eu renunt mereu la juma din meniul propus,din lipsa de timp. [/color]Multumesc,mona.Nu am muncit prea mult,m-am organizat din timp,iar efectiv am muncit 1 zi jumatate.Asteptam si meniul tau, Report
December 9, 200916 yr Author comment_7137 La multi ani lui Noris si tie felicitari pentru pregatiri, totul e superb Multumesc mult,Anat Report
December 9, 200916 yr comment_7138 draga Alis, LA MULTI ANI lui Noris, sa iti traiasca copilasii. Doamne, ce copii frumosi ai!!!!! felicitari pentru toate pregatirile. minunat, ca de obicei. nici nu ma asteptam sa faci mai putine nu stiu cum reusesti sa faci atatea. multa bucurie si sanatate sa aveti si sa va bucurati unii de altii Report
December 9, 200916 yr comment_7139 Alis, felicitari pentru meniu si mai ales pentru scumpetea de baietel, La multi ani! Report
December 9, 200916 yr comment_7140 La multi ani!! sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!Deosebite preparatele tale! Felicitari din toata inima pentru rabdare si talent! Report
December 9, 200916 yr Author comment_7148 draga Alis, LA MULTI ANI lui Noris, sa iti traiasca copilasii. Doamne, ce copii frumosi ai!!!!! felicitari pentru toate pregatirile. minunat, ca de obicei. nici nu ma asteptam sa faci mai putine nu stiu cum reusesti sa faci atatea. multa bucurie si sanatate sa aveti si sa va bucurati unii de altii Multumesc,Boni.Tu vorbesti,care ai o fetita atat de superba!Si voi sa fiti fericiti alaturi de comoara voastra. Report
December 9, 200916 yr Author comment_7150 Alis, felicitari pentru meniu si mai ales pentru scumpetea de baietel, La multi ani! Multumesc,Hazel.Cand o sa-l vad si pe el asa de mare ca al tau? Report
December 9, 200916 yr Author comment_7152 La multi ani!! sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!Deosebite preparatele tale! Felicitari din toata inima pentru rabdare si talent!Multumesc frumos(imi place mult avatarul tau) Report
December 9, 200916 yr Author comment_7153 La multi ani lui Noris si felicitari pentru pregatiri!Multumesc,Bunny Report
December 9, 200916 yr comment_7172 La multi ani lui Noris !Sa va traiasca copilasii dragalasii .... are Noris niste ochi superbi. Felicitari pentru pregatiri Alis! Report
December 9, 200916 yr comment_7253 Alis felicitari pentru tot , imi plac biscuitii catelus, sunt de efect .Si nu in ultimul rand: La Multi Ani si lui Noris si lui Denise! Report
December 9, 200916 yr comment_7286 Alis,felicitari pentru pregatiri!La multi ani lui Noris,la multi ani lui Denise(e deja domnisoara)! Report
December 9, 200916 yr comment_7297 Alis, La multi ani lui Noris. Moama da ce te-ai mai pregatit! Wooow! Singura sau cu ajutoare? Eu nu ma bagam la atetea creatii. Felicitari! Report