Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dansati?

Featured Replies

eu dansez, dar nu la nivelul sotului(fot campion pe WA ani la rand) iar socrii la fel, dupa care au avut scoala de dans 30ani. au vandut-o cand au imbatranit. :cheers:

cand ma uit la casete ma minunez, chiar si acum dupa atatia ani tot au gratie in mers i in miscari.

sotul a trebuit sa se opreaca din caza de operatie la picior. nu ar fi vrut sa danseze toata viata oricum. a inceput la 5 ani i dintre 3 cfrati care ant doar el a fost competitiv. a dansat in germania, brazilia, india, are trofee o cutie mare.

poate o a ma invete i pe mine vreodata :angryfire:

• Author

si altfel...

yqYg0ZVgV4w

asta fiind dintr-un film care mi-a placut foarte mult.

• Author

gratie...

AL9scCF6F1E

Astia doi au dansurile, evident, coregrafiate insa, in general, improvizeaza foarte mult

http://www.malena-tango.com/wp-content/uploads/2009/11/rojas_rodriquez.jpg

[align=center]Scene memorabile... :roll:

Din filme... 8-)

dBHhSVJ_S6A [/align]

[align=center]E6VvR3hkePI [/align]

eu dansez, dar nu la nivelul sotului(fot campion pe WA ani la rand) iar socrii la fel, dupa care au avut scoala de dans 30ani. au vandut-o cand au imbatranit. :(

cand ma uit la casete ma minunez, chiar si acum dupa atatia ani tot au gratie in mers i in miscari.

sotul a trebuit sa se opreaca din caza de operatie la picior. nu ar fi vrut sa danseze toata viata oricum. a inceput la 5 ani i dintre 3 cfrati care ant doar el a fost competitiv. a dansat in germania, brazilia, india, are trofee o cutie mare.

poate o a ma invete i pe mine vreodata ;)

:D :D :( Minunat si bravo, bravo, bravo, este un sport atat de nobil. Eu am inceput pe la 15 ani si am ramas doi ani, dar in conditiile unui orasel amarat de provincie, clubul s-a destramat, profii au plecat. Mare pacat. Si mie balneologul imi tot indruga verzi si uscate cum ca eu nu am voie la dans, din cauza de coloana, aiurea! ;)

Aici stilurile sunt foarte, cum sa spun, retinute, croite pe felul german de a fi, le lipseste pasiunea. Am vizitat cateva scoli, pentru ca vreau sa ma inscriu iar insa nici unul nu mi-a placut, nici unul.

A propos de cum iti formeaza tinuta asa un sport, cand am fost aici la "osar" :D , asa ii zic eu la medicul ortoped, ma intreaba: dumneavoastra ati dansat? Si multa lume m-a crezut si ma crede inca o infumurata...cica as merge cu nasu' pe sus :D

xxfwm9N1L_4

• 4 weeks later...

Ups, mai sus era vorba de eleva mea :headbang: , spuse ea cu modestie. Eu prefer pe muzica asa uneori...

oKFKRaC64T8

...si uneori sa dansez mai lent :mrgreen:

IUPzNy096w8

Pentru cei pe care inca Anaisis nu i-a convins :

Ny8cnoruN7Y

Ia, gata, pauza s-a terminat, iar cu nasul in ...-citat din Lizura :headbang:

uii, un subiect care imi place.Ador dansul dar din pacate nu am ajuns sa dansez cum trebuie si tare mult mi-ar fi placut sa ma invete tata dansuri de societate.

Dar ca si Angel sper ca intr.o buna zi sa invat, numai ca la o scoala ca la onorabila varsta a tatei nu mai am sanse.Din fericire sora cea mare l-a mostenit, este singura care a facut liceul de coregrafie.

Culmea e ca nici macar o sarba, o hora nu stiu cum tb :floare: cu toate ca tata a fost in ultimii ani dansator in unul dintre cele mai mari ansabluri folclorice din toate timpurile :floare:

dar ca sa fim in tandem cu restul

Demential!!!

[align=center]imi amintesc de lebadutzele astea :floare:

MfKdC6SYcnM

tuu41iXJYzU [/align]

• 1 month later...