Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dansati?

Featured Replies

• 2 months later...

Dar o rumba fierrrrrbinteeee? Cu un barbat frumos si nebun?

http://www.youtube.com/watch?v=qiYr8SWHFxc&feature=player_embedded#!

Am luat-o de dincolo sa o pun aici ca prea e fierbinte. Imi aduce aminte de anii de dans de societate, n fiecare seara la Casa de Cultura. Ah vremuri. Si da, tot din cauza de Dirty Dancing m-am dus la dasuri si cica profu' facea planul unei mari competitii in the global city of Chisinau. Dupa care am crescut, or venit clasele mari si multa materie, asa ca mama a zis: fata draga, apai daca mai rupi ochinsili pi la dansuri apai potz sa-tz cautz di lucuru :bounce:. Mama...leninista: invatati, invatati si iar invatati!! Cum mi-a curmat ea stralucituarea-mi cariera de dansareata!!

Dar o rumba fierrrrrbinteeee? Cu un barbat frumos si nebun?

Am luat-o de dincolo sa o pun aici ca prea e fierbinte. Imi aduce aminte de anii de dans de societate, n fiecare seara la Casa de Cultura. Ah vremuri. Si da, tot din cauza de Dirty Dancing m-am dus la dasuri si cica profu' facea planul unei mari competitii in the global city of Chisinau. Dupa care am crescut, or venit clasele mari si multa materie, asa ca mama a zis: fata draga, apai daca mai rupi ochinsili pi la dansuri apai potz sa-tz cautz di lucuru :bounce:. Mama...leninista: invatati, invatati si iar invatati!! Cum mi-a curmat ea stralucituarea-mi cariera de dansareata!!

Las' ca recuperezi acu'!

Abia astept sa ajungi prin batatura la mine.... c-apoi, sa te tii bade! :bounce:

Acu multi multi multi ani, adica vreo 17 asa se tot vehicula o caseta prin Vaslui, albumul Kaomei. Dar asta era printre dansareti d'ajtia de suocietate. Si nu eram multi. Ce ma doare pe mine este: pe albumul ala era o melodie fantastica, daca stau si ma gandesc era o cha-cha, cu ritmuri africane. O caut de cel putin doi ani si nu am dat de ea pana acum. Ai idee, ti.a cazut pe vremea aia caseta/albumul asta in mana?

Acu multi multi multi ani, adica vreo 17 asa se tot vehicula o caseta prin Vaslui, albumul Kaomei. Dar asta era printre dansareti d'ajtia de suocietate. Si nu eram multi. Ce ma doare pe mine este: pe albumul ala era o melodie fantastica, daca stau si ma gandesc era o cha-cha, cu ritmuri africane. O caut de cel putin doi ani si nu am dat de ea pana acum. Ai idee, ti.a cazut pe vremea aia caseta/albumul asta in mana?

Nu am avut de-a face cu asa ceva, sorry!

Ah, ala era albumul cu lambadele. World beat ii zice da io melodia aia nu o gasesc frate!

Iaca melodiile de pe albumul Worldbeat:

1. "Lambada" — 3:27

2. "Lambareggae" — 3:52

3. "Dançando Lambada" — 4:44

4. "Lambamor" — 4:09

5. "Lamba caribe" — 4:07

6. "Mélodie d'amour" — 4:11

7. "Sindiang" — 3:58

8. "Sopenala" — 4:28

9. "Jambé finète (grille)" — 4:26

10. "Salsa nuestra" — 4:38

Care din ele e preferata ta?