December 15, 200916 yr comment_9249 imi schimbati si mie in asta va rog?ca ant chioara si nu ma vaz Report
December 16, 200916 yr comment_9609 Se poate sa fiu si eu colorata asa? Multumesc Multumesc Se poate sa fiu si Bold? am vazut ca mai toti sunt si bold, eu nu sunt Report
December 16, 200916 yr comment_9625 Se poate sa fiu si eu colorata asa? Multumesc Multumesc Se poate sa fiu si Bold? am vazut ca mai toti sunt si bold, eu nu sunt Te-am facut albastra, si ,desi bolduita,mie mi se pare cam deschisa nuanta Report
December 16, 200916 yr comment_9646 Te-am facut albastra, si ,desi bolduita,mie mi se pare cam deschisa nuanta Multumesc Da, e putin cam deschisa :mrgreen: am zis sa fie un albastru diferit. Report
December 16, 200916 yr comment_9650 Te-am facut albastra, si ,desi bolduita,mie mi se pare cam deschisa nuanta Multumesc Da, e putin cam deschisa :mrgreen: am zis sa fie un albastru diferit.Daca tie-ti place,e ok Report
December 16, 200916 yr comment_9942 Revin cu-ntrebarea mea: se va re-face o baza de date cu zilele de nastere? Ar fi tare utila!Multumesc ! Report
December 16, 200916 yr comment_9951 Revin cu-ntrebarea mea: se va re-face o baza de date cu zilele de nastere? Ar fi tare utila!Multumesc ! Îti voi raspunde cu un citat din raposatul JF Kennedy : "Nu te întreba ce poate sa faca natiunea pentru tine. Întreaba-te ce poti sa faci tu pentru natiune!" Report
December 16, 200916 yr comment_9952 Revin cu-ntrebarea mea: se va re-face o baza de date cu zilele de nastere? Ar fi tare utila!Multumesc ! Zozo,cine a dorit,si-a postat ziua de nastere in profil,si cînd vine ziua cu pricina,scrie jos pe site cine este sarbatoritul.În rest,daca cineva (tu,sau oricine altcineva)doreste sa deschida un subiect,în care sa-si scrie ziua de nastere,o poate face linistit la Off Topic Report
December 16, 200916 yr comment_9953 Ok, Chief! Adica s-o fac io? Daca m-as pricepe...Scuze ca deranjez cu cereri aberante! Report
December 16, 200916 yr comment_9955 ...Ok, Chief! Adica s-o fac io? Daca m-as pricepe... Pîna nu ai sa te apuci, nu ai sa te pricepi Report
December 30, 200916 yr comment_12864 Eu as avea o rugaminte la cei/cele care deschid un topic nou-in special culinar-si vor ca numele retetei sa fie in alta limba decat romana,sa scrie si traducerea fie in paranteza sau la inceputul retetei.Multumesc anticipat Report
January 24, 201016 yr comment_16972 Mult iubiti si stimati admini va rog io frumos si va dau si bumbuoni facuti de mine, ignorati greseala mea de la inregistrare si puneti-mi si mie litera mare la Bonicelli. Pliiiiiiiz. Stiu ca este exact ce va doreati acum cand faceti schimbari la forum si mai cred si ca altceva mai bun n-aveti acum de facut, decat sa-mi schimbati mie litere la nume, dar acum am sesizat si mi-am zis sa nu uit. :laughing7: Report
January 24, 201016 yr comment_16978 Pai da,ca numele proprii se scriu cu litera mare !Pai atunci stimati domni si doamne...maimutza din mine vrea si ea P la piscotel .Please si Merci ! Report
January 25, 201016 yr comment_17004 Adriana %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Pup iu so dulce. Si multumesc tare mult. Report
January 25, 201016 yr comment_17013 Adriana %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Pup iu so dulce. Si multumesc tare mult. acu astept bumbuonili, abia acu am vazut ca erau "atasate" cererii Report
January 25, 201016 yr comment_17034 Gata, le-am pus la topicul meu. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report