December 3, 200916 yr comment_4640 Stiu ca inca lucrati la format dar este posibil sa introduceti optiunea ultima postare ? Pt mine e cam aiurea sa deschid mereu ultima pagina si sa merg pana jos pentru a vedea ultimele postari. PS:Imi place formatul paginii de raspuns. Simona, deocamdata, daca vrei, poti sa folosesti optiunea "Sortează după" care se afla în josul paginii si sa alegi "data mesajului" si "crescator în loc de "descrescator". asta nu-i similar cu vizualizare mesaje noi, optiunea de sus? Ba da, dar avem rabdare ca doar suntem la inceput,nu? Edit: Alexandru, vad ca s-a rezolvat. Multumesc Report
December 5, 200916 yr comment_5721 Se poate sa deschidem un topic in care sa punem link-uri de la diferite magazine on-line care ar putea fi de interes pentru mai multi? Report
December 5, 200916 yr comment_5755 Se poate sa deschidem un topic in care sa punem link-uri de la diferite magazine on-line care ar putea fi de interes pentru mai multi? Da, sa poate, în masura în care drepturile de copyright sînt respectate. Report
December 5, 200916 yr comment_5843 Se poate sa deschidem un topic in care sa punem link-uri de la diferite magazine on-line care ar putea fi de interes pentru mai multi? Da, sa poate, în masura în care drepturile de copyright sînt respectate. OK Report
December 7, 200916 yr comment_6377 Vin si eu cu o intrebare.. :mrgreen: Am participat la un concurs culinar pe un alt site. Incepand de azi, timp de 2 saptamani, reteta mea poate fi votata. Intrabarea mea e daca pot pune linkul aici in speranta ca va va placea reteta mea :mrgreen: Multumesc mult %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
December 7, 200916 yr comment_6398 Vin si eu cu o intrebare.. :mrgreen: Am participat la un concurs culinar pe un alt site. Incepand de azi, timp de 2 saptamani, reteta mea poate fi votata. Intrabarea mea e daca pot pune linkul aici in speranta ca va va placea reteta mea :mrgreen: Multumesc mult %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Nu vad cine ar putea sa te împiedice Mult succes! Report
December 7, 200916 yr comment_6399 Vin si eu cu o intrebare.. :mrgreen: Am participat la un concurs culinar pe un alt site. Incepand de azi, timp de 2 saptamani, reteta mea poate fi votata. Intrabarea mea e daca pot pune linkul aici in speranta ca va va placea reteta mea :mrgreen: Multumesc mult %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" />Deschide la Off Topic un subiect de votat! Bafta Report
December 7, 200916 yr comment_6409 Multumesc Alexandru si Maya %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Pupici din belsug Acuma nu stiu unde anume sa-l deschid.. Sa-l pun in Urari si alte cele sau cum? :cry: :oops: Help.. Report
December 7, 200916 yr comment_6415 Multumesc Alexandru si Maya %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Pupici din belsug Acuma nu stiu unde anume sa-l deschid.. Sa-l pun in Urari si alte cele sau cum? :cry: :oops: Help.. Am zis mai sus.Deschide la Off topic un subiect nou,da-i un titlu,scrie despre ce este vorba,si nu uita linkul,ca sa te putem vota Report
December 10, 200916 yr comment_7585 Maya , as dori si eu o culoare ,un fel de lila/Aubergine , ca oala ta , se poate ? Daca nu , orice nuanta de verde ... Report
December 10, 200916 yr comment_7590 se poate sa fiu si eu colorata asa?merci O sa caut ceva apropiat ca ce ai ales tu e taman culoarea moderatorilor Report
December 10, 200916 yr comment_7593 nu mah , voi aveti bordeaux (sau asa vad la mine pe monitor) si eu vreau ceva mai roz tipator stai ca acu vad ca am incurcat culorile , credeam ca le aveti toti la fel. Atunci stai sa vad ce vreau asa se poate? Report
December 10, 200916 yr comment_7594 [color=#800080]Snejulina,Alexandru este administrator .Roz au moderatorii (Bunny,Laura si Raluca )[/color] Report
December 10, 200916 yr comment_7596 nu mah , voi aveti bordeaux (sau asa vad la mine pe monitor) si eu vreau ceva mai roz tipator stai ca acu vad ca am incurcat culorile , credeam ca le aveti toti la fel. Atunci stai sa vad ce vreau asa se poate? Se poate Report
December 10, 200916 yr comment_7604 [color=#800080]Snejulina,Alexandru este administrator .Roz au moderatorii (Bunny,Laura si Raluca )[/color] Le-am bulit eu de tot ca asa de atenta sunt la ce e in jur, ceva de speriat .Acum am vazut, Mon Atunci stai sa vad ce vreau asa se poate? Se poate Report
December 11, 200916 yr comment_8039 Mi-ar place si mie sa fiu colorata! Se poate, nu vreau sa supar pe nimeni?!?!Mi-ar place: giorgiana Report
December 11, 200916 yr comment_8066 E ok asa,Gio? io remarc o diferenta de tonpai de aia am intrebat daca e ok asa am ales nuanta asta ..pen'ca asta se vede mai bine,ca e mai inchis oranju' Report
December 13, 200916 yr comment_8586 Daca nu deranjez prea tare, se poate sa ma colorati si pe mine albastru? Report