November 25, 200916 yr comment_744 Vin si eu cu o sugestie. Poate facem un locusor/dosarel (de felul meu urasc diminutivele) in care sa trecem tot felul de tips-uri, smecherii culinare gen: daca pui otet nu se taie..., carnea de gaina batrana cu buletin o fierbi mai bine cu tuica (pe bune) decat cu cuie. E de un real folos pentru cazuri disperate, cand nu stii cum sa reactionezi cand vezi ca se taie maioneza, salata de icre, salata de .... cuie.Multumesc. Report
November 25, 200916 yr comment_856 Vin si eu cu o sugestie. Poate facem un locusor/dosarel (de felul meu urasc diminutivele) in care sa trecem tot felul de tips-uri, smecherii culinare gen: daca pui otet nu se taie..., carnea de gaina batrana cu buletin o fierbi mai bine cu tuica (pe bune) decat cu cuie. E de un real folos pentru cazuri disperate, cand nu stii cum sa reactionezi cand vezi ca se taie maioneza, salata de icre, salata de .... cuie.Multumesc.O idee buna!Julixule,te invit sa deschizi un asemenea subiect la Tehnici,si sa ne scrii si tu cîteva din "secretele" tale! Merci Report
November 26, 200916 yr comment_1020 Vin cu o intrebare: se poate imparti forumul Mancaruri in imagini in mai multe subforumuri? Adicatelea: dulciuri, supe / ciorbe, fripturi, retete vegetariene.... si alte chestii asemanatoare? Acusi ne trezim cu sute de retete si ne prindem urechile in ele. E drept ca are Maya grija de noi si ne aduce index-ul la zi, dar eu intreb, gandindu-ma la viitor. O alta problema (de-a mea): daca eu deschid un topic: Tiramisu (ca exemplu - ma da modestia afara din casa in valuri! :laughing7: ) la Mancaruri in imagini, iar altcineva are alta reteta, ce face? Deschide un alt topic? Sau posteaza la topicul deschis de mine? In primul caz, e posibil sa ajungem sa avem 15 topice cu aceeasi tema (deci ne prindem urechile), iar in al doilea caz, vom avea un topic cu jde pagini - iar urechi prinse - dar, propun sa se faca un index la primul post, cu link-uri catre retetele postate de fiecare user, asa vedem intr-un singur topic toate variantele existente. Acest al doilea caz mi se pare mai simplu de realizat (zic eu). Voi ce ziceti? Report
November 26, 200916 yr comment_1021 O alta problema (de-a mea): daca eu deschid un topic: Tiramisu (ca exemplu - ma da modestia afara din casa in valuri! :laughing7: ) la Mancaruri in imagini, iar altcineva are alta reteta, ce face? Deschide un alt topic? Sau posteaza la topicul deschis de mine? In primul caz, e posibil sa ajungem sa avem 15 topice cu aceeasi tema (deci ne prindem urechile), iar in al doilea caz, vom avea un topic cu jde pagini - iar urechi prinse - dar, propun sa se faca un index la primul post, cu link-uri catre retetele postate de fiecare user, asa vedem intr-un singur topic toate variantele existente. Acest al doilea caz mi se pare mai simplu de realizat (zic eu). Voi ce ziceti? si mie ca organizare mi se pare a doua solutie cea mai buna. cam cum a incercat Hana dincolo, la "in dulcele stil clasic..." , cat timp a avut drept de editare. Report
November 26, 200916 yr comment_1030 Fetele, stati linistite, Maya e maestra la indexare, nu o sa isi prinda nimeni urechile! Report
November 26, 200916 yr comment_1045 O alta problema (de-a mea): daca eu deschid un topic: Tiramisu (ca exemplu - ma da modestia afara din casa in valuri! :laughing7: ) la Mancaruri in imagini, iar altcineva are alta reteta, ce face? Deschide un alt topic? Sau posteaza la topicul deschis de mine? In primul caz, e posibil sa ajungem sa avem 15 topice cu aceeasi tema (deci ne prindem urechile), iar in al doilea caz, vom avea un topic cu jde pagini - iar urechi prinse - dar, propun sa se faca un index la primul post, cu link-uri catre retetele postate de fiecare user, asa vedem intr-un singur topic toate variantele existente. Acest al doilea caz mi se pare mai simplu de realizat (zic eu). Voi ce ziceti? si mie ca organizare mi se pare a doua solutie cea mai buna. cam cum a incercat Hana dincolo, la "in dulcele stil clasic..." , cat timp a avut drept de editare. Da, ceva de genul ala! Report
November 26, 200916 yr comment_1047 Fetele, stati linistite, Maya e maestra la indexare, nu o sa isi prinda nimeni urechile! Nu de abilitatile Mayei ziceam, ci de ale mele! :laughing7: Cand vad atatea retete cu acelasi nume, stau pe ganduri la care sa ma uit si pe care s-o-ncerc! Mai ales cand arata una mai apetisanta ca alta! Report
November 26, 200916 yr comment_1052 Foxy,daca ai vazut si dincolo,am facut o categorie la dulciuri cu linkul principal al subiectului KHanei de la austro-ungar,iar dedesubt,din nou linkuita fiecare reteta în parte din acel subiect. Uite aici: Ce vreau sa zic ca,daca 10 fete fac 10 tiramisu-uri,si posteaza în acelasi subiect ,sau posturi/subiecte diferite(asta nu are importanta),toate vor fi indexate. Ce va rog,cînd postati mai multe retete in acelasi subiect,sa-mi dati un mp,si sa-mi spuneti,sa nu cumva sa-mi scape.Va multumesc Report
November 26, 200916 yr comment_1125 Foxy,daca ai vazut si dincolo,am facut o categorie la dulciuri cu linkul principal al subiectului KHanei de la austro-ungar,iar dedesubt,din nou linkuita fiecare reteta în parte din acel subiect.Uite aiciCe vreau sa zic ca,daca 10 fete fac 10 tiramisu-uri,si posteaza în acelasi subiect ,sau posturi/subiecte diferite(asta nu are importanta),toate vor fi indexate.Ce va rog,cînd postati mai multe retete in acelasi subiect,sa-mi dati un mp,si sa-mi spuneti,sa nu cumva sa-mi scape.Va multumesc Maya, ca de obicei, esti o draguta! Report
November 26, 200916 yr comment_1342 Io am o problema cu emoticoanele care, dupa umila mea parere is cam putine.Daca deschid "vezi mai multe zambete" si dau click pe unul de-acolo. nu se duce-n mesaj.Tre' sa-l copy/paste de sus!Mai puteti aduce si zambilicii de dincolo? N-am , :pupacios: : xxx).Io vreau si mai multi, va rooog! (Iote ca nu pot sa va pup si sa va-mbratisez ! Si nici sa ma-nfurii!)Se mai poate deschide un subforum de traume si gafe? Si unul de Nelamuriri? Report
November 27, 200916 yr Author comment_1502 Am putea avea un topic numit INTREBARI ( sau ceva de genul asta) , cum era dincolo cu nelamuririle? Report
November 27, 200916 yr Author comment_1510 Am putea avea un topic numit INTREBARI ( sau ceva de genul asta) , cum era dincolo cu nelamuririle? Retrag ce-am spus! Acum am vazut ca avem topicul ala cu ajutooooooooooor in toate limbile .Sorry :oops: Report
November 27, 200916 yr comment_1530 Nici o problema. Poate ar trebui însa sa-l trag în sus, dupa sugestii. Report
November 27, 200916 yr comment_1616 Nu stiu daca s-a mai discutat pe aici, spre rusinea mea n-am avut rabdare sa citesc tot :oops: insa vreau si eu sa semnalez o mica/mare lipsa pentru un forum culinar. E vorba despre acel "omulet" (smilie) care saliveaza abundent. Se poate pune pe lista permanenta? Report
November 27, 200916 yr comment_1624 Laura, daca il gasesti pe undeva copiaza-l aici si apoi mon cher il pune linga ceilalti. Report
November 27, 200916 yr comment_1671 uite unul care saliveaza plus altii, nu stiu daca merg...[bs]. [bs] [bs] [bs] [bs] [bs] ...eu am la birou un mess intern pe care avem o groaza de maimutoi din astia....dar nu stiu cum sa vad codul fiecaruia...dar in schimb pot sa ii export intr-o arhiva...si daca cineva se pricepe sa ii faca utili pt aici cu mare drag vi-i dau..nu sunt de chestii culinare, gen salivat alergat cu facaletul..dar unii merg... Report
November 27, 200916 yr comment_1675 Laura, daca il gasesti pe undeva copiaza-l aici si apoi mon cher il pune linga ceilalti. Am gasit asta:BBCode: http://smileys.on-my-web.com/repository/Drooling/drooling-6.gifURL: http://smileys.on-my-web.com/repository ... ling-6.gif Nu stiu daca ii va fi de ajutor lui Alexandru. Sincer eu nu ma pricep de ce este nevoie si cum se pot incarca zambaretzii pe panou. :oops: Report
November 27, 200916 yr comment_1684 nu stiu daca scriu bine la topicul asta... am 2 intrebari: cum fac sa vad ultimile postari ca la culi?si cum sa ajung la ultima pagina a unui anume topic... sper ca m-am exprimat bine... multumesc Report
November 27, 200916 yr comment_1692 nu stiu daca scriu bine la topicul asta... am 2 intrebari: cum fac sa vad ultimile postari ca la culi?si cum sa ajung la ultima pagina a unui anume topic... sper ca m-am exprimat bine... multumescAici vezi mesajele noi : search.php?search_id=newpostsIar ca sa ajungi la ultima pagina a unui anumit topic,deschizi forumul unde se afla acel topic,si apesi pe casuta cu ultimul numar de pagina. Report
November 27, 200916 yr comment_1694 nu stiu daca scriu bine la topicul asta... am 2 intrebari: cum fac sa vad ultimile postari ca la culi?si cum sa ajung la ultima pagina a unui anume topic... sper ca m-am exprimat bine... multumesc Bonjour, Diamond, Pentru vizualizarea ultimelor postari, în prima pagina ai scris deasupra forumului "regulament " asa :Vizualizare mesaje fără răspuns • Vizualizare mesaje noi • Vizualizare subiecte activeUn topic care se întinde pe mai multe pagini apare cu numerele paginilor în drapta coloanei de titlu.Daca dai click pe ultima pagina intri direct în ea. Sper ca am raspuns coerent Report
November 27, 200916 yr comment_1696 Salut, mi s-ar parea foarte util ca un forum culinar sa aiba fie organizat si dupa felurile mancarurilor:antreuri, desert, supe, etc....Tocmai in perioada asta caut ceva aperitive pentru un bufet suedez, si recunosc ca mi-a fost destul de greu sa incropesc un meniu. Report
November 27, 200916 yr comment_1715 Salut, mi s-ar parea foarte util ca un forum culinar sa aiba fie organizat si dupa felurile mancarurilor:antreuri, desert, supe, etc....Tocmai in perioada asta caut ceva aperitive pentru un bufet suedez, si recunosc ca mi-a fost destul de greu sa incropesc un meniu. Bonjour, Pe masura ce se vor acumula postari vom reorganiza forumul de retete cu subforumuri specifice.Deocamdata, daca am introduce aceasta arborescenta nu am face decît sa complicam inutil navigarea în forum. Deasemeni, lucram la pagina Home http://artaculinara.com care va regrupa retele pe tematica.Cu un pic de efort, speram sa putem sa o punem în linie în acest week-end Report
November 27, 200916 yr comment_1815 E in iconurile de dincolo! =P~ Ati putea sa le aduceti si pe cele de dincolo aici? Asa ar fi si mai multe si mai variate! Multumesc lui Alexandru pentru promptitudine! Acum pot sa-l si sa-l %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Cum putem selecta 20 mesaje / pagina? Report
November 28, 200916 yr comment_2045 Vreau si eu "fazanii" aici. Merg la off topic sau unde?Multumesc Report
November 28, 200916 yr comment_2058 Vreau si eu "fazanii" aici. Merg la off topic sau unde?Multumesc Bine ai venit, Monty. 8-) Am facut un subforum special pentru jocuri la off topic. Report